Aşık bile ol bence. Anladığım kadarıyla kalp ameliyatı izine benziyor. Bu bile çok çekici ve havalı bir durum. “ Imm şey kalp ameliyatım. Bende kalp yetmezliği vardı da. Böyle bir güzellik karşısında beni ameliyata mecbur kıldılar” düşün yani ne kız tavlanır😂( Kendi yorumuma düştüm) Bak dostum kendinde bir şeylerin asla üstünü örtme. Olayları pozitife çekersek daha güzel şeyler olabilir. Ayrıca ameliyat izin cidden çok iyi yerde göğüs kafesi kemikleri üzerinde gibi tık tık çizgileri var
Tabiki de 😂 Ayrıca çok cesur olduğunu söylemene gerek yok. Kabak gibi göstermişsin gücünü. Kaçımız bu kadar cesaretliyiz ki. Hayatının ameliyatını olmuşsun 😏 Ama dövmeyle kapatmayı çok istiyorsan kara kara belalım yazdırabilirsin 😂
Of ne kadar mütevazi çıktın😂 Ben erkek olacaktım böyle bir şeyim olacaktı var ya 😂 Yazları sahilde de aç böyle kasvetli yürüyüş güzel gider 😏 Afrika da Kabilelerden birinde senin bu ameliyat izini kendilerine işkence ede ede yapıyorlar 😏 Görmüş müydün hiç her yerlerine hemde. Böyle bir yerde az geliyor bunlara 😂
Onlar seni anlamazlar ameliyatlı değiller ben senin durumundayım açık kalp ameliyatı oldum vsd ben Şimşek dövmesi düşünüyorum sen dövme yaptırdın mı yaptırdıysan foto atarmısın
Aynen aslan ya da düş kapanı gibi bir şey de olabilir. Ama ben düş kapanını genelde kadınlarda görüyorum. Aslan daha güzel olur. Bu arada çok geçmiş olsun...
En İyi Cevaplar