Mt 25 almayı düşünüyorum
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya kardeş sen crosa kullanıosun bana bir yardımcı olsana teker nasıl yapılır bir açıklarmısın mt25 alma boşver ona verecegin paraya 600 f al
Eğitimini alırsan alabilirsin yoksa alma derim. Bir diğer konu servis masrafları, bir kaza yaparsan parça masrafları, benzin masraflarını karşılabilecek misin?
Neye göre alınabilir mı diyorsun, senin kullanma amacın ne? Bunları yanıtlamadan olmaz...
8 yaşımdan beri cross motor kullaniyorum 50 cc ile başladım
Yaklaşık 6 yıldır kullanmıyorum ama yine yeniden güvenli sürüş eğitimi alıcam
2.0 Tfsi audi kullanıyorum şu an benzin masrafi 100 km 16 litre ve doktorum sürekli şehir icine gidip gelmem gerekiyor
Allah kaza vermesin hic bir motorcumuza ama bugün tampona bile vursalar 1000 tl den başlıyor motor da kendi kisisel vasıtam olucağı icin karşılarım
80 tl ye yaklaşık 300 km yol yapıyor mt 25.
Ehliyetim vs var sadece tekrar başlicağım icin hem şehir motoru istiyorum hemde biraz daha kalite
Araba kullanman motosiklet için bir kriter değil. Sadece trafik bilgisi bağlamında olabilir ama ikisi çok farklı audi kullanman seni tecrübeli yapmıyor 😅. 80 Tl'ye 300 km yol yapan varsa helal olsun, ben motosikleti scooter gibi kullanamıyorum. Bu motosiklet çift silindir olduğu için mecbur yakacak. 80 tl'ye 180 km anca basmazsam yakıyor bir de bassam 160 km gidiyor.
Yok araba değil kastım
Ben ilk motor ehliyeti aldım daha sonra araba ehliyeti 8 yasimdan beri cross motor kullandim yani araba ile tabikide alakası yok ama motor tecrübemde var ama yinede güvenli sürüş almak istiyorum
Xmax kullandım 1.5 sene vitesliye geçmek istiyorum
Simdi 2018- ini izliyorum max agresif kullanimda 5.5 litre gosteriyor
Sende ki motor ne?
Cevap
6Cevap
Selamlar 200 km de 80 tl yakan bir motor km de 40 kuruş yakıyor demektir bu mümkün mü 2000 motor araba mi bu mt25 80 tl ye 300 km yapmasa zaten kimse binemez. Ben de 150 cc motor var 12 lt ile 450 500 km yapıyor
4 teker al daha iyi
Abi İstanbul'da 4 teker olmuyor ya he zaten var ama motor ayrı bir tutku benim icin
Kaza riski çok yüksek dikkat et.
Kesinlikle buna katılıyorum
Yamaha ise düşünme
Düşünme derken alınmaz mı?
Naked önerin var mı?
Heh sevindim şimdi.
Kullandınız mı daha önce.
R 25 lere baktın mı
Baktım yaklaşık fiyat olarak aynılar
Kullanan birilerinin görüşünü merak ediyorum yakit ve rahatlik konusunda
Evet onu izledim mt biraz daha hem şehirlir hem daha kaslı geldi
Biraz daha detaylı incelim o zaman
CIBIRCIYIK
<3 kalbimi bırakabilirim o motora
Alınır
Arkadaslar ben de mt 25 almak istiyorum. Ancak boyu 163 cm Şu an kullandığım motorun sele alcak olduğu için öyle alıştım mt25 in seri 3 cm daha yüksek bulunduğum yerde test etme şansım yok şimdi bu işi iyi bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum bu motoru kullanabilir miyim? Ne önerirsiniz çok tecrübeli değilim acemi de değilim her türlü trafikte kullanıyorum şehir içi dışı şehirler arası yorumlarınızı acilen bekliyorum Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?