Saçımın onu doğuştan v harfi gibiydi biraz daha belirginleşti sanırım böyle olacak ileride ya da bilemiyorum 😅 yazın 0 yapıp bakım yapacağım saçlara bakacağız
Kerem Bursin gibi saç ön çizgisi nasıl duruyor kötü mü?
Aynen oluyor, yıllardır oluyor hemde. Ama durum bu. O kadar da takma yani. Ergenken bende takıyordum hatta saçıma jöle falan sürmüyordum dökülür diye ama sonra baktım eksilen bir şey yok. Tabi genetik durum ayrı. Dökülecekse sen naparsan yap dökülür. Ülkemizde bu durum gelişmiş durumda ektirirsin olur biter kafana takarsan daha çok dökülür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kötü bence
Yapacak bişey yok
Senin saçının bununla alakası yok takma kafaya
Hacı bak mesela senin saç on cizgin güzel benimki v harfi gibi ya ileride böyle olacak bu iyind iyi kel olmaktan iyidir
İleride olabilir ama şu an öyle değil. Neden moral bozuyorsun. Ona bakarsan senin saç böyle olduğunda kerem kel kalıp saç ektirecek.
Orası belli olmaz ya.
Benim baba tarafı kel anne tarafı sağlam. Eskisine oranla biraz seyreldi saçlarım
Ektirirsin teknoloji gelişti. Bunlar kafaya takılacak şeyler değil
Şu anlikk sıkıntı yok krall
Sadece duşta 20-30 tane dökülüyor normaldir herhalde
O kadar bende de dökülüyor emin ol. Sağlıklı bir insanda günde 100 tel dökülür zaten
Orası öyle krall.
Sen şimdi saçını yıkarken yerden saç gidiyor mu elinde kopukletip ovalarken parmaklarind avs saç oluyor mu
Aynen oluyor, yıllardır oluyor hemde. Ama durum bu. O kadar da takma yani. Ergenken bende takıyordum hatta saçıma jöle falan sürmüyordum dökülür diye ama sonra baktım eksilen bir şey yok. Tabi genetik durum ayrı. Dökülecekse sen naparsan yap dökülür. Ülkemizde bu durum gelişmiş durumda ektirirsin olur biter kafana takarsan daha çok dökülür
Aynen haklısın kafaya taktiğim yok zaten ya. Şu anlık sıkıntı yok valla adamsın çok sağol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!