Eşinizin bikini mayo giymesine ne dersiniz?
bıktım soru detaylarından bende müzik atım bari :)
https://www.youtube.com/watch?v=jlVbRd58NMg
bıktım soru detaylarından bende müzik atım bari :)
https://www.youtube.com/watch?v=jlVbRd58NMg
Dini, islam olanın. mayo giymesi, bay ya da bayan olsun.yanlış.bana , muhalefet etmeyin :).yobaz, gerici, dinci, çağ dışı, örümcek beyinli vb. demeyin :) çünki, derseniz zoruma gitmez :) sadece, sizin adınıza üzülürüm :( çünki, elçiye zeval olmaz!!! Rabbimiz bay, ve bayan olsun.yasaklamıştır mayo giymeyi.muhalefet eden, aslında bu açıklama vb. yapanlaar değil.bizzat, Allaha muhalefet ve hakaretlerde aşşalamada bulunmuş olur.ayrıca, hakaret ettiğiniz insanında kul hakkına girmiş olur.vede, ahirette ödersiniz hakkı sahibine :) iyiliğiniz, için detaylı yazdım.yoksa, isteyen giyer giymez kendine kalmış.Allahın, emir ve yasakları kulların faydasına rabbimizin değil!!! birçok, erkek gördüm duydum. mayolu bayana , şehvetle bakan.eşi nasıl , giydiriyor elalem hanımının bel altı ve göğüslerine baktığı halde.evde 2 samimi aile otursa, misafirlik için. bir tarafın eşi, diz üstü etek giyse diğeride bacaklarına ya da arasına bakmaya çalışsa kan çıkar. ama, aynı 2 aile denize gidiyor, eşler soyunup yatıyor denize giriyor orda serbest şehirde yasak:) y.anlamayın ben değilim, bunları diyen!!! çok duydum, bakanı gördüm ve hala muhabbeti geçiyor.tanımadığım biri eski, iş yerimde çay istirahatinde otururken.şu kadına bak, geçen denizde gördüm. mayolu, eşiyle gelmiş bir kalça var öfff gerisini yazmıyayım. zaten, yaratılıştan erkek etkilenir o giyinimden.zaten bayanların , dinen giyinimi belli.mayoyla kıyaslarsak erkeğin tahrik olması gayet normal.yoksa mayoda etkilemicek erkeği ne etkileyecek o zaman çıplak olmasımı? erkek erkeğe bile, dizle göbek arası bölgesi haramken bayanın mayo giymesi yanlış.
-1 veren üye arkadaşım, saygım var notuna :) ancak esas doğru, neyse ben onu kabul ederim.Allahın dediği yanında, kulu hoşlanmaz sevmez diye.düşünüp kuluna hak vermem.saygısızlıkta etmem kuluna.inancın, müslümanlık değilse. o zaman puan verme oku geç :) müslümansanda sebebini yaz.hakaret değil niyetim :) sadece bileyimkiy.anlaşılma olmasın.insanları y.anlamaktan ve y.anlaşılmaktan çekinir ve üzülürüm.inansanda inanmasanda bana :( diğer üyelerin yazdıklarının altına yorum yapmadım -1'de vermedim :) herkes kendinden mesul geceye gündüz diyene hak verirsek işimiz iş :) uslübunca uyarır 1 kez susarız bize düşen bu :) dimih.geceler cümleten.
Estağfurullah, o sizin güzel niyet ve kişiliğiniz. :) hayırlı geceler.
Giyinmesine karismak ne kadar dogru bilemiyorum.
Ancak ben bana ozel oldugunu dusundugum yerlerin sereserpe gosterilmesine olumlu bakamayacagim icin ve de bu durumdan haz etmeyecegim icin kendisine rica eder, sebebini bir guzel aciklar, onu ikna etmeye calisirdim.
İkna olursa guzel bir opucuk, ikna olmazsa kendisine birakirdim. Bu isler aceleye gelmez.
alevli şort hariç herşey giyebilir
https://www.youtube.com/watch?v=2teJRwVZiqAbir de slip mayo var ıyy :D
Eşim mümkünse giymesin öyle şeyler hayattan soğurum sdfghdf
Cevap
41Cevap
Kendileri sığır gibi kuma yatıp akşama kadar onun bunun karısını kızını nişanlısını izler, beyinsiz beyinsiz voleybol oynamaya çalışır ilgi çeksin diye, ama ona bile çoğu "veleybol" der, salamuraya yatırılmış camış filetosu gibi kızarır güneşte, onu bunu bakarak rahatsız eder, ama kendi karısı oldu mu erkek kesilir. Yesinler sizi. Delikanlılara gel hele.
eşinin bikini ile denize girmesinden çekinen erkek başkalarının onun uzuvlarına bakacağından çekinen erkektir. bir erkek de bundan çekiniyorsa başkalarının uzuvlarına kendisi baktığı için çekiniyordur. kişi kendinden bilir işi olayı yani. böyle de bir durum varsa zaten bahsedilen ilişkide taraflar birer EŞ değildir.
Bikini giyilmesinde bir problem görmeyen erkekler aynı bikiniyi giyenlere bön bön bakarlar. Bu demek oluyo ki diğer erkeklerde senin eşine bakacaktır. Bu da demek oluyoki sendeki genişlik konya ovasında yok...
Bu plaj vs sanırım.
Rahatsız olurum :) Kavga çıkar kavga.
cut.
elbette plaj :)
Plaj ortamı
bknz: İnsanlar
Bknz: Erkekler
Bknz: Pis pis bakan zibidiler.
Bknz: Olay :/
Tabisi kültüre göre değişkenlik kazanır.
peki ne giyicek kadın plaj da?
O soruya cevap bulamadığımdan zaten ucu açık bırakıyorum cevabı :) başıma gelmeden bilemem :)
hadi bikiniyi anladım da mayo da mı hayır :)
Bir ihtimal müsaade gösterilir de nadiren olabilir. Sürekli hale gelirse olmaz :)
kimse sürekli plajda olmadığına göre :)
İstisnalar kaideyi bozmaz :#)
cut nedir :)?
Kestik, lafın sonu, sözün bittiği yer anlamında.
Dipnot: Matrax adlı radyo programında zeki kayahan tarafından sürekli söylenmektedir. Oradan beri kullanmaktayım.
kendine imza yaptın yani hep meerak etmiştim sorucam sorucam aklımdaydı iyi oldu mersi açıkladığın için ;)
İmza gibi bir şey :) Rica ederim.
imzan akılda kalmanı sağlıyor nickinin ;)
Seninde avatarın :)
Allah aşkına o slip giyilmesin başka bir şey istemem :D
bende bende :)
iğrenç öteesi slip başlı başına zaten
öff tiksindirecekler iyice kendilerinden ya :/
ben mayoya da bişi demezler heralde diye düşünmüştüm ama yanılmışım
artistlik pek bir moda zaten :D
Mayo bir derece belki ( küçük bir ihtimal ) ama bikiniye müsade etmem. Gİyersede annesinin evine gönderdiğimde giysin
Giymesini istemem.
Türkiyenin şuan ki halini düşününce okadar gözün üzerinde olması beni rhatsız eder.
o bikini giyerse slip mayo giyer dolaşırım bende come oooon
uw iyimiş bu ahahahahahah :D
hatta izin vermem olmaaaaaz...boşamaya kadar yolu var...
denız kenarında haşema gıyecek degıl herhalde:) ama asırılık asla..
Evli değilim ancak Eşim olacak kişi tesettürlü biriyse zaten mayo giyeceğini sanmıyorum, Açık bir bayan olursa da ne diyebilirim ki?
giyme mesela gibi
Evlenelim de gerisi Allah kerim..Hallederiz
ilerde kendi havuzum olursa istediği kadar giysin:) evde de takılabilir.
Bir kadın onu giyebilecek kıvamdaysa giysin zaten..yoksa hiç giymesin daha kötü oluyor..
şort daha iyi bence
Aaa ne dinlerdim bu sarkıyı be miğdem bulanıyo artık duyunca :D:D
Haşlamamıydı neydi ondan giysin işte napcak bikiniyi :P:P
gülmek ömrü uzatır gül diye dedim zaten :D
ben istemem rahat edemezse tenha bir yer ya da bir tekne ile açılabiliriz
tatilde bikini mayo pek sıkıntı olmuyor
millet artık bıkmış sıfır tepki ldfdsdlfksdlkf
kabul etmem kadın avrettir. rahat yaşama arzusu varsa bekar yaşayabilir kısıtlama değildir bu bayanın genetik özelliğinde yatması gerekir.
Nasıl isterse öyle giyinsin ister birseyde giymesin
Bende bikinili video falan çıkacak sandım ^^
Evdeyken olabilir elbet :D
evli değilim ve daha ilkim ve sonumu bile bulamadım ama tatil yerinde giymesinde bir sakınca görmem
bişey diyemem valla. sonra trip atar :)) ( eşim filan yok yanlış anlamayın )
o benim yanımda bikini ve mayo giysin
olay cıkartırım , o mayo ve bikiniyi yakarım
Şort giymesi daha iyidir. :)
bence de
Denize elbiseyle girecek halimiz yok yani.
haşemoyla girmemizi isteyen çoğunluk pek bir fazla cevaplara bakarsan :)
çok cilveleşmeyin bacılar :D
pekisi şekerciğim mucuk :*
Bikini giymeyi onlardan öğrenecek değiliz :/
atarlanma kız :)
benden iyi feminist olurmuş :)
vallahi he :D
ben şahsen kocam pikini giysin istemem :D
ahahah alemsin
çok cilveleşmeyin bacılar :D
uu tamam o zaman cilveleşebilirsiniz :D
Aşırı bir açıklık yoksa sorun yok giysin :)
Giysin izin veriyorum ona <3
diyosun :D
slip giyer falan dimi katil ederler adamı :D
benimki de giyemez sanırım :)
Pas geçiyorum bayağı sıkıntılı bir soru.
Biz çıplaklar kampına gitcez bikinide neymiş
Ne desek boş haşema mı giy diycem
takılsın kafasına göre :D
evli degilim konu kapanmıştır kafa zehir gene :D
övdün mü sövdün mü :D
ortaya karışık :D
hadi ilerde olur dersek kesinlikle giyemez boşarım daha iyi pezevekmiyim ben :D
Bu da benim bikini :(8
giysin de pareo da taksın olmaz mı?
giyebilir bence sıkıntı yok
bana slip serbest olacak mı o önemli
her yerin ve her şeyin yakışığı var...
benim sorudan mı esinlendin :D
hayır sende mi açmıştın :)
benzer yorum yaptın hatta :D sevgilimle kıyafet sornumuz diye :D
hadi ya ne yazmışım link at bakalım :) ?
mayoya gelene kadaaaaar bizde kıyafet sorun zaten :D
şimdi hatırladım soruyu ama sana ait olduğunu bilmiyordum :)
aynı değil zaten sorun yok tatlış :)
pekisi şekerim ;)
eşimi bikinili düşünemiyorum :D
Eşimin bikinime karışmasını istemem açıkçası..
aynen şort giysin ne gerek var kızarım yani
Bence peçeyle denize girmeli
Kan çıkar kaaaaaaaaaaaaaaaaan :D
o bikiniyi sadece benim icin giyebilir
eşim büyük ihtimal kapalı olur tesettür mayo giyer
Eşim yokta bişe demem yani ne var bunda
gayet doğal giyebilir
benim yanımda giysin , hoşuma gider
bence şort giymesi daha güzel
Slip giymesin :/
aynen ya :(
sevmem bikiniyi.