Kapı kendi kendine kilitlendi?

Dün gece saat 2 gibi yatağa girmiştim, uyumam yaklaşık 3.30u bulmuştur. Sabah annem, babam ve 6 yaşındaki kardeşim evden yaklaşık saat 10 gibi çıkmış olmalılar, annem beni uyandırmış söylemiş, hatta biraz konuşmuşum bende ama hatırlamıyorum. ben o saatlerde uyuyordum, yorgundum. Saat 12.40a doğru kalktım. Hemen başucumdaki telefonu alıp saate baktım ve yaklaşık 10 dk kadar yatar vaziyette yatakta oyalandım. Sonunda yataktan kalktım ve odamın kapısı kapalıydı, açıp oturma odasına geçtim, annemleri aradım neredesiniz falan diye konuştum ettim işte, daha sonra 1-2 saat sonra olmalı hatırlamıyorum, annem evin kapısına tıktıkladı, babam ve kardeşim ağaşıdalardı daha gelmemişlerdi. Neyse işte, anneme kapıyı açmak için kapıya doğru gittim ve kapıyı açmaya çalıştığımda şok oldum, çünkü kapı kilitliydi. Kapıyı hemen açtım anneme sordum, anne neden kapıyı kilitlediniz diye. Annem kapıyı kilitlemediğini ve anahtarların kapının yanındaki askılıkta olduğunu söyledi. Ben o anda tüylerim öyle diken diken oldu ki inanamazsınız. Babama sordum o da kilitlememişti, zaten imkansızdı, iki anahtarda evin içinde nasıl kilitlesinki. Arkadaşlar gerçekten tüylerim ürperiyor, böyle birşey nasıl olabilir? Anneme sorduğumda bu sabah sen uyurken sabah konuştuklarımızıda unutmuştun, kapıyı kilitlediğinide unutmuşsundur dedi. Ama ben size yukarıda bahsettiğim gibi uyandıktan sonra yatakta 10dk kadar vakit geçirdim ve annem gelene kadar kapının yanında dahi gitmedim. Gerçi kapının olduğu koridorun ışığıda açıktı, açtığım hatırlamıyorum ama neyse. Ayrıca annem eve girdiğinde, bak askılıktaki anahtarın birini diğer yana koymuşsun dedi. Arkadaşlar şu an anlattıklarım hikaye ya da korku filmi senaryosu gibi gelebilir ama yemin ederim ki gerçek. Yâni cinlerin falan yapmış olduğundan şüpheleniyorum. Zaten evimizde küfür ve her türlü pislik mevcut. Bir ben kur-an okurum ve namaz kılarım, ama bende arada sırada bunlara rağmen bâzı günahlar işleyebiliyorum evde tekken. anlamışsınızdır. Lütfen yardım.
Kapı kendi kendine kilitlendi?