dizide / filmde oynamak istermiydiniz? hiç böyle bir hayaliniz oldu mu? ya da bu oyuncudan daha iyi yaparım deidğin bir dizi falan var mı? ben 1 bölüm oynadım ama figüranlığı tavsiye etmem
hahahhahaha :D:D
hahahhahaha :D:D
Küçükken oyuncu olmayı hayal ederdim ama zor ya :D Ekranda o kadar berbat oyuncular var ki ben oynasam bazılarından daha iyi oynayacağımı düşünüyorum ama bir işi yapacaksan en iyisini yapmalısın kötü yapıcaksan hiç yapma daha iyi :) Ama oynama şansım olsaydı kesinlikle The Vampire Diareis'da oynamak isterdim :))
Küçükken Hollywood'a gitme hayallerim vardı, hey gidi günler =/
Yok ya ıstemem zaten ordaki oyuncuların yönetmenın tribini kaldırcak bırıde degılım
O yetenegın bende oldugunu dusunuyorum oynayabılırdım.
Oynamak ısterdım.
Cevap
8Cevap
Teen wolfta oynamak isterdim, ama anca isterdim işte hayal kurmak bedava.
ben oynuyorum zaten cok eğlenceli :)
:) yardımcı oyuncu olarak bir ajansa bağlıyım bir çok dizide küçük rollerde oynadım. en son incir reçeli filmindeydim bu haftasonu. ikinci filmi çekilecek
ama eglenceli bir ortamdır neden öyle söyledin kı ben seviyorum şahsen. haftasonları hep giderim setlere.
hhahahahhh :) en zor dizi setine gitmişsin hangi ajansa bağlısın kı
:))) eger kariyer hedeflerin varsa farklı ajansa yonlendirebilirim
avrupada oturuyorum ben. benımde tanıdıklarım var ajanstan. ukalalık olsun diye söylemeim gercekten yardım edebilmek adına söyleim neyse.
hilalcim ben 3 ünivesite okudum birinden sktir ettiler 2sinden mezun ettiler belgem var maslak te araç kiralama şirketim var oyunculuk yapmam tabiki de..
ama o aldığım rolda adım selim di çok pis birisiydi her türlü pislik vardı canlandırdığım karakterde ve hiç zor olmadı canlandırmak kendim oldum yetti
hahahahha :D:D
Bende 2 tane üni btirdim , çok da karizmatik bir işim var. Ama zevk olsun diye gidiyorum canım istediğinde çok da hoş bence , niye rencide ediyorsun ki beni :)
:)))) ben bilmem onu benım beyim bilir
hıııhhhhhh :)
Cok ilgiye gelemem depresyona girerim mazallah.
Evet isterdim tiyatrocu olmak.
oynadım zaten bı kaç bölum bır ask hıkayesıne :)
evet gördum eger ızledysen fılmı benim resımden tanırsın
bahsettıgım dızı ama 22 bölüm felan srdu :)
Action filmlerinde isterdim :)
Hollywood yapımı olucaksa isterim.
p*rno filmde oynamak isterim
Yanarım yanarım keşfedilmediğime :D
American Horror Story de oynamak isterdimmmmmm
Muhteşem yüzyıl :)
hiç işim olmaz...
yalan dünya kendimi rezil etmeye niyetim yok böyle çok iyi :)...
İstemezdim.
Evet evet evet :D
İsterdim titanicte
.
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar