+1 yılVar pakette sigara içmek öldürür yazıyor içiyorum ama ölmedim
126 Yorumla
Soran+1 yılVay be bende ölmedim kardeş 😂
- +1 yıl
Aman tanrım yalnız değilim 😱😱😳
Soran+1 yılVayy canına 😂
- +1 yıl
Hala yaşıyom
Soran+1 yılİyi Biraz sonra arabalara dikkat et korna sesi felan duyabilirsin siyah bir arabadan 😂
- +1 yıl
Yok evdeyim ben 🤔
Soran+1 yılİyi daha güvenli 😂
- +1 yıl
Aynen sigarayla başbaşa ❤️
Soran+1 yılAcaba bir şey isteyebilir miyim 😇
- +1 yıl
Tabi ki
Soran+1 yılŞimdi altta bir gizli üye var mesaj sınırını mı ne aştım ona mesaj atamıyorum zaten bu yüzdne engelledi zanettim ama engellemiş acaba brn buraya bir şey yazsam onun görmesini sağlar mısın?
- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Yani onun yorumuna yorum atsam bile buraya bakmayabilir
Soran+1 yılBakmasa bile bir ricada bulunabilirsin benim yorumun altına bir bakar mısın diye
- +1 yıl
Söyle
Soran+1 yılÖncelikle sanırım kota gibi bir şey var sna mesaj atamıyorum başta internetten zanettim başkalarına sorunca engellemiş tir dedi o yüzden yazamadım ku sura bakma 😳 ikincisi hem neden kusura bakasın ki ben sna tripliyim kendi hesabından yazabilirdin o kadar ulaşamazlar demesine rağmen yazmadın ki ben sana ulaşmak için hem güncelleme yolu ile denedim hafta içi 2 defa diyor hem yeni hesap açmaya çalıştım olmadı onun üstüne aracı sağ olsun onun sayesinde ulaştırıyorum😂 ve sohbet için asıl brn teşekkür ederim sayende yeni şeyler öğrendim hem hemde keyifliydi bu arada Arthur A kaşar dediğim için bir kez daha özür dilerim keşke başka şekilde tanışma şansımız olsaydı hoşçakal 👋
Soran+1 yılBunu görürse sevinirim ve tekrar teşekkürker
Soran+1 yılBu arada görüşünüde kaldıracağımı söyler misin unutmadım
- +1 yıl
Yalnız oraya bende yorum atamıyorum, senlik bir durum değilmiş
Soran+1 yılNasıl oluyor lan o 😂
Soran+1 yılNeyse çok çok sağ ol 🌸
Soran+1 yılBide ben ne zamn güncelleme atabilirim tekrar
- +1 yıl
Bilmiyorum hiç senin kadar güncelleme atanı görmedim baya işsizsin heralde
Soran+1 yılBen gördüm 5 e kadsr 😂
- +1 yıl
Yeni soru yaz belki oraya da düşer eleman 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet mesela ben kurt biniciyim
1901 Yorumla
Soran+1 yılO ne be
Cevap sahibi+1 yılGece yaratıkları iyi bilir benim irkımı
Soran+1 yılAnlatsana biraz
Cevap sahibi+1 yılBiz aslında normal insanlarız fakat aşırı güçlüyüz kurtlara hükmederiz her birimizin bir kurdu vardır
Soran+1 yılSeninki ne renk
Cevap sahibi+1 yılSiyah simsiyah sarı gözlü geniş göğüslü gündüz asla görünmez
Soran+1 yılŞehir dışında felan yaşıyorsun sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşıyoruz daha doğrusu
Soran+1 yılKurdunu beyaz olarak düşünmüştüm 😂 renklerin bir ifadesi var mı?
Cevap sahibi+1 yılSiyah kurtlar alfadır ama asla bir sürüye dahil olmazlar diğer kurtlardan daha güçlü beyaz kurt yok sonuncusu 1786 yılında ölmüş binicisi bir bayan alfaymış bizim clandan
Soran+1 yılŞimdi ne gibi güçlerin var
Cevap sahibi+1 yılÇok güçlüyüm kurtlarla iletişim kurabiliyorum ne kadar güçlüsün dersen gece yaratıklarının tamamı bizden korkar
Soran+1 yılGece yaratıkları kimler baykuş frlan mı yoksa senin gibi başka türler mi ve ne yapabiliyorsun bir kurdun var ve insniandan dahq güçlüsün bu kadsr mı
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyordun uçmak zihin okumak falan mı bunlar sadece hikayeler onlarca tür var 18 bin alem var
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeylerle bağlantın yoksa fazla uğraşma aklını yitirirsin
Soran+1 yılAraştırmayı seviyorum ve değişik tanıdığım insanalr oldu ama ya aileden kalma kitaplar şifacılar Cinlerle konuşup iletişimi olanlar çok uzaktan daha haberi olup her şeyi tutturanlar insanının her şeyini hissedip kontrol edenler dışında kimseyle karşılaşmadım elbet farklı türler varsa öğrenmek isterim
Cevap sahibi+1 yılCinler ve hüddamlar dan uzak durmanı tavsiye ederim bu hiç iyi değil
Cevap sahibi+1 yılTam 18 bin alem ne demek farkında mısın çoğunluğu kendini gizliyor çünkü insanlığın teknolojisi çok gelişti insan herşeyi yok edebilecek güçte
Soran+1 yılİnsanlık hiçbir şeyi şu an yok edemez zamanında da cinler her şeyden daha fazla güçlüydü ve bu yüzden büyü indi eğer insanalar tamamen düzeni yok edicek bir şey yaparsa yine bir şekilde ceza kesilir
Cevap sahibi+1 yılİnsanların elinde kuran var ve arabinin kitabı var insanlar uğraşmadıkça perdeyi aşıp dokunamazlar
Cevap sahibi+1 yılDinler konusuna büyüye falan girmeyelim çok uzun konular çünkü
Soran+1 yılAma ben merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBüyü ve cinlerle uğraşan o kadar insanın telef olup gittiğini gördüm ki
Soran+1 yılÇoğu insanın cini olduğu doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılİster istemez koruyucu varlıklar olduğumuz biz çok üzülüyoruz insanlara
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılKalbim acıyor yemin ediyorum
Soran+1 yılNeden üzülüyorsunux ki
Cevap sahibi+1 yılTanrı insanları en şerefli varlık olarak yarattı ve onların rızkını ve eşleri tayin etti kısa ömürlerini güzel geçirip sonsuz cennet vaad etti ama insanlar iblisin sözlerine uyuyor büyü yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBiz insanları korumakla yükümlüyüz doğa üstü şeylerden ve kalplerimiz insanlara karşı çok zayıf onların bu yol kaybedişlerini bizi çok üzüyor
Soran+1 yılTamamda sınan tek varlık biz değiliz ki hadi bix İblisi görmeden hiçbir şey bilmeden kötü yola sapıyorux yq öbürleri
Cevap sahibi+1 yılOnlar da görmüyor iblisi
Cevap sahibi+1 yılBizde görmüyoruz
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılİbliste Cin değil mi sonuçta nadıl görmüyorlar ya da yardımcılarını
Cevap sahibi+1 yılHayır onlardan dı fakat değişti şeytan oldu
Cevap sahibi+1 yılTüm cinler şeytana hizmet etmez
Cevap sahibi+1 yılİblisin her insana musallat edicek kadar oğlu var
Soran+1 yılİblis yok olduğunda evlatları da mı yok olucak
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılDışardan bakınca hiç mi kimse anlamaz senin tam insan olmadığını
Cevap sahibi+1 yılAnlamaları imkansız gücümü kullanmadığım sürece
Soran+1 yılPeki bilen birileri var mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır bilenler masal olarak biliyor
Cevap sahibi+1 yılBizde yani 13 clanda tehşirin cezası ölümdür öğrenen insan içinde kurt binici içinde
Soran+1 yılşu an tehlikede miyim yani 😂
Cevap sahibi+1 yılGörmedin ki bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen hiç bir insanı tehlikeliye atacak kadar kötü bir varlık değilim
Soran+1 yılGülen emoji koymuştum hem biraz daha bahsetsene bazı şeylerden sistem nasıl işliyor felan
Cevap sahibi+1 yıl7 yaşında kurdumla tanıştım henüz yavruydu ritüelle kurdun beni seçip seçmediğini öğreniyoruz sonra sonra kurtla aynı ruhu farklı bedenlerde taşımaya başlıyorsun onun nefes alış verişlerini hissediyorsun 14 yaşında clanla ve clan lideriyle tanışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSonra eğitilmeye başlıyorsun kurdu yönetme , kurtla birlikte savaşma kurtla telepati gece yaratıkları gölgelerde yaşayanlar hakkında Bilgi ediniyorsun zayıf noktalarını öğreniyorsun gücünü kontrol etmeyi öğreniyorsun 20 yaşında tecrübelilerle birlikte gece yaratıkları avlamaya başlıyorsun
Soran+1 yıl1 şu an kurdunu hissedrbilir misin ya da şey gibi mi oluyor aynı zmanda iki yerde gibi ruhu paylaşınca o şekil gibi geldi
2 annen babanda mı senin gibi
3 kurtadam efsanesi sizden mi geliyor
Cevap sahibi+1 yılClan içinde üst grup var alimler ve savaş lordları hepsinin yaşları kırkı aşkın her zaman liderin yanında olurlar alimler sağ savaş lordları sol tarafında durur liderin lider hepimizden güçlü ve akıllıdır otoritesi ve adaleti mükemmeldir
Cevap sahibi+1 yılKurt ben bende kurt açıklaması çok zor bir şey
Cevap sahibi+1 yılHayır biz daha temiz varlıklarız onlar aşağılık lanetli varlıklarmış yaşadıkları dönemde
Cevap sahibi+1 yılVe kurt binicilik anneden gelir annen için de bir kurt ruhu vardır annenin kaç çocuğu olursa olsun ruh sadece birini seçer ve bunu anne belirleyemez
Soran+1 yılTürünüzün neden tükenme tehlikesi geçirdiğini şimdi anlıyorum sanırım peki normal bir insan gibi ömrünüz mü var
Soran+1 yılBirde çok fazla Cinlerle uğraşan insanlar gördüm. Diyorsun onlara noldu
Soran+1 yıl1 Birde bildiğin kaç farklı varlık var
2Başka bir varlıkla evlenebilr misin
Cevap sahibi+1 yılHayır 100 yaşını buluyor kurt biniciler ve hep dinçler
Cevap sahibi+1 yılCinlerle uğraşanlar akıl almaz şekillerde öldüler ruhları çürütüldü bedenleri üzerindeki hükümranlığı kaybettiler
Soran+1 yılİnsanlarda o kadar yaşayabiliyor ve neden kurtadamlara kötü dedinki şu an sizden daha havalılar
Cevap sahibi+1 yılOnlarca farklı tür var sadece 1 çeşit gece yaratığı var bizim bildiğimiz ve evlilik olayı kurdun kabul etmediği kimseyle evlenemezsin
Soran+1 yılRuhları nasıl çürüyor ruhu cellat almıyor muydu ya
Cevap sahibi+1 yılBin çeşit demek istemiştim
Soran+1 yılAzrail pardon
Cevap sahibi+1 yılÖlmüyorlar ruhları çürüyor benliklerini kaybediyorlar
Cevap sahibi+1 yılEsasta havalılık güzellik vs bunlar sizi ilgilendiren şeyler bizi değil
Cevap sahibi+1 yılKurt adamlar kötü varlıklarmış atalarım onlarla çok savaşmış sonra midellon ırkıyla ittifak kurup tamamını yok etmişler ve ırkımın 2 clanı tamamen yok olmuş
Soran+1 yılSiz de haset kıskançlıkta yok o xman
Cevap sahibi+1 yılVe onlar lanetli bizim gibi asil ırk değiller
Soran+1 yılBiri beyaz kurtlar öbürü? Kahve rengi olanlar felan mı?
Cevap sahibi+1 yılOlsa bile herkes gizli tutar çünkü birbirimize ihtiyacımız var
Cevap sahibi+1 yıl6 clan ve 12 clan
Cevap sahibi+1 yılBeyaz kurtlar yok artık
Soran+1 yılTamam yok anladım onu başka hangisi yok oldu
Soran+1 yılBirde gizli tutulan ne anlamadım orayı onu geçtim bide neden lanetlendiler
Cevap sahibi+1 yılHaset kıskançlık
Soran+1 yılAnladım o zmqn popilik felanda var haset ve kıskançlıkta varsa sizde yok olmıycaksınız?
Cevap sahibi+1 yılÖğütlere göre kurtadam aslında var olan bir ırk değil lanetle mutasyona uğramış bir insan ve soy yoluyla yayılmış
Cevap sahibi+1 yılPopilik yok saçma bunlar alfalar var
Soran+1 yılBizde işte alfa dediğin popi oluyor 😒 saçma değil yani
Cevap sahibi+1 yılAlfa kendi için değil gurubuna hizmet etmek için alfadır bu çok asil bir görev
Cevap sahibi+1 yılPopilik dediğin şeyi ben biliyorum
Soran+1 yılNormal bir okula gidiyor musun arkadaşların var mı
Soran+1 yılBirde kurdunda mı eş buluyor 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet normal insanlarla yaşıyoruz diğer binicilerle fazla takılmıyoruz dikkat çekmemek için
Cevap sahibi+1 yılBenim kurdumun eşi olmaz o bütün dişi kurtlarla çiftleşebilir
Soran+1 yılKendi aranızda diliniz var mı? Ve bir tek yüzüklerin efendisinde geçmeniz 😂😂onun haricinde hiçbir yerde duymadım
Soran+1 yılKaşar o zmqn srnin kurdun
Cevap sahibi+1 yılDuyamazsın zaten bizler masalız hikayeyiz siz en ileri cinlere ulaşırsınız daha fazlasını aklınınız kaldıramaz keşke gözünün perdesi kalksa sadece 10 snliğine o vakit gerçek yüzünü görürdün dünyanın
Cevap sahibi+1 yılBu konuşma bitmiştir daha fazla saygısızlık etmenize ve kalbimi kırmanıza izin vermeyeceğim iyi geceler
Soran+1 yılŞu an odamda bile kim bilir ne canlılar var değil mi? Hepsi insanlardan nefret etse gerek
Soran+1 yılHey kalbini kırdığımın farkında değildim özür dilerim
Soran+1 yılCidden farkında olmadan bir çok insanın kalbini kırıyorum ve bunu bile isteye yapmıyorum iletişim becerim tamamen zayıf ve düşündüğümü hemen söylüyorum ya da çok kurcalıyorum bu yüzden üzgünüm telafisi varsa ediyim sadece kırgın bitmesini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil bu sizin doğanızda var
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak bana da iyi geldi sır taşımak ruhu yoruyor
Soran+1 yılBöyle zamanlarda bir kağıda her şeyi yazıp yakmak daha iyidir
Cevap sahibi+1 yılOnu nerden biliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYani kağıda yazıp yakmayı
Soran+1 yılNeyi nasıl biliyorum genelde hayat zor geldiğinde ya da canı sıkkın olduğunda insanlar kağıda bir şeyler yazıp yakmayı kolay olduğu için tercih ederler ya da bir şişeye bir şeyler yazıp denize fırlatmayı bir deniz kabuğunun içine her şeyi döküp fırlatmayı felqn filan
Cevap sahibi+1 yılKağıda yazıp yakmayı midelonlar yapar hep o yüzden şaşırdım
Soran+1 yılMideolanlar ne ırkıydı
Soran+1 yılSen nasıl başa çıkıyorsun kurduna mı anlatıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİnsana benzerler uzun boyludurlar bembeyaz tenleri masmavi gözleri vardır çok güçlü çok hızlı ve çok zekidirler zerafet ve incelik ve asalet içerisinde Yaşar’lar tarihin en güçlü savaşçıları onlardandır bizim dostlarımızdır atalarımla birlikte ejderhalarla çok savaşmışlar
Cevap sahibi+1 yılKurdum zaten hepsini biliyor sırrımı hep içime atıyorum
Soran+1 yılZor olsa gerek
Soran+1 yılHiç çatlak komşularınız oldu mu böyle sürekli gözetleyip işkillenen
Cevap sahibi+1 yılbir tane teyze var sinirlenip demliği elimde buruştururken gördü karşı komşum
Cevap sahibi+1 yılNeyse 80 yaşının üzerinde kimse inanmıyo ona
Soran+1 yılKadın ne tepki verdi ve neden sinirliydin?
Soran+1 yılBunamış diye 😂 aman dikkat ette bela açmasın sana yinede
Cevap sahibi+1 yılHer gün bizi izliyor hala sihirli annemdeki avni gibi dürbünü falan var
Cevap sahibi+1 yılŞaşkındı kuzenime sinirlendim kurdu görmek için habire ısrar ediyordu
Soran+1 yılKuzenin senin gibi değil mi birde babanda mı kurt binici
Cevap sahibi+1 yılHayır kız kardeşi binici o da göstermiyor kurtlarımız bizim için çok özel
Cevap sahibi+1 yılEvet babam da biniciymiş
Soran+1 yılBaşka kardeşin vqr mı
Cevap sahibi+1 yılHayır tek çocuğum
Soran+1 yılHiç olsun istedin mi peki
Soran+1 yılBirde korunuyor musun?
Cevap sahibi+1 yılİsterdim tabi ama kardeşleri olanlar kıskançlık konusunda çok sıkıntı çekiyor
Cevap sahibi+1 yılKorunuyormusun derken?
Soran+1 yılYani şey hani böyle ne deniyor ona bazı kişiler insanların zihnine gidebiliyorya ya da direk duygularını sezinleyebiliyor geçmişi ya da şu an hakkında bilgi sahibi oluyor seninde kolayca biri girip öğrenebilir mi
Soran+1 yılBu arada kardeş evet çok başbelası bir şey bir yandan sevip bir yandan bir numaralı düşmanın olabiliyor bazen keşke onlar yerine bir minnak köpeğim olsa dediğim oluyor ama seviyorum onları
Cevap sahibi+1 yılYok onu sadece insanlara yapabilirler bize güçleri yetmez daha önce yapmaya çalıştılar fark edip engel oldum
Cevap sahibi+1 yılMinnak köpek 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTelekinezi parapsikoloji onlar bize sökmez yani
Soran+1 yılBen minnak değilim bir kere ikincisi bu kadar güleceğini bilseydim daha önce söylerdim 😂
Soran+1 yılHeralde etki etmesi için büyü felan lazım
Cevap sahibi+1 yılBizle uğraşmazlar bizden kaçarlar bana veya başka bir biniciye yaparsalar diğerleri büyücüyü bulur parçalarına ayırır yok ederler
Cevap sahibi+1 yılBizim baş düşmanımız gece yaratıkları
Soran+1 yılGece yaratıkları ne ya açsana bir
Cevap sahibi+1 yılGölgede yaşayan pis varlıklar kan emiciler ve dogglelar yoldan çıkmış şekil değiştirenler mutantlar büyücü uşakları yarasalar bildiğin yarasalardan değil hem kanatları hem kolları var bunların kendi içlerinde kırk çeşit ırkları var
Soran+1 yılKan emici dediğin vampirler haricinde kimler var ki birde şekil değiştirenler nasıl oluyor şeyler mi tammen simsiyah uzun istediği sesi oluşturan ve ekle bürünen karanlık olduğu için yanlız tam ne olduğu anlaşılmayan
Cevap sahibi+1 yılVampir bunlardır ama sizin bildiğiniz gibi ölümsüz çok güçlü ve çok hızlı değiller
Cevap sahibi+1 yılHayır şekil değiştirenler insanla hayvan arasında değişiyorlar sadece bir hayvanın şekline bürüne bilirler
Cevap sahibi+1 yılSenin dediklerin gazapçılar onlar tam senin tarif ettiğin gibi onlara bakınca bütün mutluluğunu kaybedersin neşeni söküp alırlar
Soran+1 yılBenim bildiğim virüs sayesinde vampir oldukları insanlar yani
Cevap sahibi+1 yılOnlar hakkında bir çok rivayet var kimileri de insanlardan çok daha önce var oldukları ve ısırdıkları kimse vampire dönüşmüyor ölüyor
Soran+1 yılZaten kanlarını içerdikleri kişi vampir olmuyor mu? Tevrat geçen bölüm doğruysa evet daha önceden de vardılar ama o xman mantıklı bakınca öbür dünya da insanın bedeni yoktu ve Hz Adem in ilk eşinden oldukları söyleniyor mantıksız başlı başına
Cevap sahibi+1 yılHayır olmuyor Tevrat tahrip edilmiş bir kitap bu kanı içilen kişinin vampire dönüşme olayı tamamen yalan ve tuzak kurbanlarını böyle pusuya düşüyorlarmış
Soran+1 yılKanı içilen değil kanı vampir veriyor vampirin kanı vr ne kadar kitaplar tahrip edilsede bir gerçeklik taşıyor
Cevap sahibi+1 yılVampir ya da bizim ya da midelon ların ya da herhangi varlığın kanı insanları öldürür
Soran+1 yılÖldürür demedim dönüştürüyor vampirlerin ki virüs yüzünden hepatit B gibi
Soran+1 yılBu arada gizliden çıksan mı artık beş dakikalığına sonuçta hesabındanda kim olduğun anlaşılmıycak😇
Cevap sahibi+1 yılBende öldürüyor diyorum tür farklı olunca
Cevap sahibi+1 yılMalesef üzgünüm
Soran+1 yılAllah aşkına KS hesabını mı biliyorlar senin ki öldürmek isteyen seni bırak seni görmemi şimdi öldürür sonuçta türüne ait bir çok şeyi söyledin ve ne kadar gizli olsan da sonuçta bu kararı veren alfa değil mi alfanında illaki eli her yere uzanır by aptalca hesabı mı öğrenemiycek
Soran+1 yılAma ısrar yok 😂
Soran+1 yılKüsüp gitme yeterki de naifliğin hoşuma gitmişti arkadaş olmayı istemiştim sadece
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın ama bize inanmayacağını hepsi bilir çünkü bizler masalız zaten hesabım da kendime ait değil kendime ait hiç bir hesabım yok
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim o senin inceliğin
Soran+1 yılGPS diye bir şey var biliyorsun umarım girdiğin yerden evin adresi kolayca çıkıyor ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır
Cevap sahibi+1 yılVPN bunun için var
Cevap sahibi+1 yılBirde masal gözüyle bakıyorlar bize mesela onların gözünde doğa üstü sadece cinler
Soran+1 yılKitaplarda direk cinlerden bahsederken öbürlerinden bahsetmemesi ya da orta çağdqki hurafelrr birleşince elbette normal bir şey maslak olmanız da bu kadsr gizlenmek için ne yaşadınıx sizde kendinizi geliştirebilirdinix ve şu an daha farklı bir ortam olabilirdi kendi kendinize sonunuzu getiriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar bizi kullanmak istiyor kendi savaşlarında köleleştirmek ve biz onlar kadar çok değiliz bir yere kadar mücadele ederiz ve sonunda yok ederler bizi daha önce Norveçliler ejderhaları evcilleştirip kullanmış savaşlar da taki midelonlar ve ırkım sonlarını getirinceye kadar cinleri ele geçiremezler kolay kolay çünkü onlar latif varlıklar elle tutulmaz gözle görülmez ama bizler öyle değiliz ve mesela şu an ortaya çıksak genetiğimizi incelemek için parçalara ayırıp kullanmak isteyeceklerdir ve insanoğlu kendisinden daha güçlü bir varlıkla aynı dünyayı paylaşmayı kabul edemez öldürmek ister
Soran+1 yılŞu zmana kadar denemediğiniz içindir belki sonuçta bu dünyaya gelirken kimsenin hiçbir şeyi yoktu insanlar akıllarını kullanarak buraya kadar geldi ve evrende gerçekten yalnıx olup olmadıklarını anlamak için çalışmalar yapıyorlar ve bunu yaparken de eğer gün yüzüne çıkarsanızdw elbette kendi yararlarına çevirmeye çalışırlar nasılki siz kendi yararınız için şu an saklanmayı seçtiyseniz ve zaten doğa yasaları hep güçlünün zayıfı ezmesi ile var olmuş besin zincirindeki gibi sonuçta güçsüz olan yok olmaya mahkum olmuş ve sizde bunu tercih ettiğiniz için hiçte güçlü değilsiniz mental anlamda güç aslanda da var ama terbiyecisi insan başta çıksaydınız her şey dediğim gibi farklı olabilirdi hayvanların köleleşmesinin sebebi insanalar kadsr gelişmiş sistemleri olmamasıydı ki eskiden insanlar arasında da farklılıklar dolayısıyka uçurum vardı mesela siyahiler ya da kadınlar kendilerini ifade edemedikleri için köleleştirilmesi gibi taki isyanlar oldu kan gövdeyi götürdü şimdi ki halini buldu ne kadar rezil bir durum bu dünyada ırkın belki insanlardan daha eski bilmiyorum ama kendini hiç var edememiş ve bunun sebebi sizlersiniz insanlar değil kendi özelliklerinizi sadwce kaybetmekten başka hiçbir şwy yapmıyorsunuz bir 250 yıl sonra artık kurtsuz kurt binicileri olucak
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum söylediklerin mantıklı ama insanlar çoktan beri farklı varlıklarla temas halinde uzaylılarla ve onlara 51 bölge de neler yaptıkları ortada biz gizli kalmayı tercih ediyoruz çünkü insan güvenilmez bir varlık bunu birbirine ihanet ederek her gün yeniden kanıtlıyor siz sanıyorsunuz ki herşey açık herşeyden haberimiz var hayır aslında hiç bir şey bilmiyorsunuz devletler halklarından o kadar çok şey gizliyor ki daha önce ırkım 10 asır kadar insanlarla irtibat kurmaya çalışmış kadınlarımızı cadı diye erkeklerimizi kurt adam diye parçalarına ayırdılar üstelik bunu ihanetle yaptılar aslında dostmuş gibi davranarak orda ki 10 biniciyi ve kurtlarını katlettiler kafalarını mızraklarına geçirip kalelerinin etrafına diktikler ve sandılar ki yanımıza kalacak britonlar diyorlardı kendilerine sonra atalarım onları terk etti ve gece yaratıklarına av oldular kanlarıyla beslediler onları ta ki midelonlar onları korumaya başlayana kadar
Cevap sahibi+1 yılNeslimizin tükenmekte olduğunun farkındayız bu kaçınılmaz son kurtta yok olduğun da bütün biniciler yok olmuş olucak sadece binicilik bahşedilmeyenler yaşayacak
Cevap sahibi+1 yılVe şu da benim şahsi düşüncem biz insanlarla dost olsak bile binicileri çok üzerler çok kırarlar çünkü insanlar hoş görü iyilik güzellik dostluk tatlı dil bunlardan yoksun şu an ve benim ırkım hassas kalplidir özellikle insanlara karşı çünkü onları çok severler
Soran+1 yılZaten bir çoğunuz insanların içinde yaşamıyor mu bir şekilde temastasınız ayrıyaten kendi ülkenizide kurabilirsiniz ilerde hem zaten bizden farkınız sadece güçleriniz başka bir şey değil ki bide sanırım nefsiniz yok ve 10 asır önce tarih dersinden nr koşullar yaşandığını da biliyorsun tamm insan aynı insan ama başlı başına yanlış taktik şimdide size sadece bir grup insan bilip bunu yapmışsa öbür tarafın suçu ne şu an uzayda yaşayan mikroorganizmalar buldular ki bana da kalırsa mikroorganizmadan daha fazlası var vr ayın karanlık yüxününde özellikle gizli tutulması da bence bu yüzden ki yakalanan ses frekansları olmasına rağmen bunu neden açıklamıyorlar çünkü normalde hiçbir canlıya yasal olarak zarar veremezsin cezası var ama kimsenin bilmediği şeye zarar verebilirsin ve dünya iyicene B. k yolunda ve insanalrı genetik anlamada mükemmel sıfatına sokmaya çalışıyorlar uzayda da yaşayabilmek için nasıl ki portakkalla mandalinayı aşılayıp yeni dayanıklı bir yakın tür oluşturuyorlarsa ya da bakterilere karşı vücudu korumak için bunu o bakteriyi aşılayıp vücuda savunma makinesi oluşturuyorsa uzaylılarında genini insana aşılayıp uzayda çok rahatça yaşamayı hedefliyorlar canlılar yaşama ayak uydurmak içün nede olsa evrilmek zorunda sende ataların gibi değilsin bizde kısaca basın yayın organı ile sizi herkesin bilmesi lazım diliniz ve aklınız var kendinizi eğer kanıtlarsanıx zaten sizin yanınızda olan insanlarda fazlaca olucaktır
Soran+1 yılVe sizin ortaya çıktınız zamanlar dini kullanıp tüm pisliğini yaptıran insanlar vardı ya Elizabeth gibi 600 e yakın insanı sırf genç ve diri kalabaileceğini düşündüğü için vahşice öldürüp kanlarını boşaltıp birde bunları vampirler yaptı diyen ve bunun benzeri o kadsr insan varken sence kabak gibi ortaya çıkan ataların ne bekliyordu ki insankar o xman yeniliğe açık Bile değildi ki istikrarlı olsaydınız kesinlikle şu an özgürdünüz
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel ve mantıklı şeyler söylüyorsun ama insanlar birbirine ülke vermiyor bize mi verecek binlerce yıldır birbirni tanıyan kavimler birbirini öldürüyor siz kendi ülkenizde insanlarla savaşıyorsunuz bundan hiç şüphem yok dediğin gibi biz ortaya çıksak kabul görene kadar bizden onlarcasını öldürürler bundan Emin’im siz birbirinizi Türk İngiliz germen diye ayırt ediyorsunuz hepiniz insan olduğunuz halde bize neler neler yaparlar keşke insanlar gerçekten senin düşündüğün gibi olsa
Cevap sahibi+1 yılElizabetle alakası yok bunun insanlar senin gibi bireysel değil bize karşı toplumsal düşünceler taşırlar tıpkı zencilere yapıldığı gibi anlamadığın şey şu biz insanlardan daha güçlüyüz ve insanlar bunu kabul edemez toplum olarak eminim bir çokları bizi yok etmek isteyecek
Cevap sahibi+1 yılSence niye hep uzaylı karşıtı filmler çekiliyor niye hep insanlık ve uzaylılar savaşıyor halbuki uzaylılar insanlardan her konuda daha çok gelişmişler insanlar daha bisikleti icat etmemişken ufolar gökyüzünde insanları izliyordu
Cevap sahibi+1 yılVe gizli kalan ırk sadece bizler değiliz cinler gece yaratıkları mutantlar midelonlar cadılar vs vs hepsi kendini insanlardan gizleniyor bu kadar ırk ve bu kadar konsey gizli kalmaya karar vermişse bunun bir sebebi vardır
Soran+1 yılBazıları gizli kalmaya çalışmıyor göremiyoruz göz perdemiz açık değil ve cinler için öbürlerini bilmiyroum 13 yaşındaki insan kadar düşünce kapasiteleri var diye biliyprum ki bir ara dünyaya insanlar değil kapatıp yaratıklar hükmettiği için xaten büyü denen şey geldi uzaylılar onların xaman ayarı ile bizim zmanımıx bir değil bu yüzden dünyaya adepte olamıyorlar çünkğ dünyada zaman onlara göre çok yavaş işliyor bunun içinde bir çok insanı kaçırıp nasıl bix aşılıyorsak onlarda aşılamaya çalıştı burdan onların dost canlısı olup olmadığını bilemeyiz ki tek bir tane uzaylı türü yok milyonlarca galaksi var ve galaksiler arası iyi teknolojiye sahip olup yolculuk yapanlar istilacı olduğu düşünülüyor durup dururken insanlarla bu belirsizlikler ayrıyaten dünyadaki sistem gibi düşünüyorlar eğer uzaylılar etobursa besin için bizi öldürecekler mantığı ve şu karanlık hep vardı var olan bir şey ama bir çok insan karanlıktan korktuğunu söyler aslında korktuğu şey karanlık değil akıldan geçenler değil mi ya biri varsa beni öldürmek isterse tarzı düşünceler bu uzaylı mantığıda bu korktukaları ya da savaştıları şey uzaylılar değil kendi düşünceleri ve dünyada bu kadar kıyamet kopmasaydı belki bizimde o kadar iyi teknolojinin olurdu zaten Hz Süleyman döneminde her şey varmış dünyada zaten Belkide bir çok şeyi onalr bizden öğrendi ki peygamberler dönemlerini eğer merak edip okuduysan insan haricinde varlıklardan geçiyor yani zmanında bir ar ad a birbirimizi bilerek yaşayabildiysek şimdi neden olmasın ülke konusunda da zaten gelin size ülke verelim hayrına kimse demiyor siz bunun için atılım yapacaksınız
Soran+1 yılVe ne kadsr gizli kalsanızda iyi yerlere gelwmişsinizki ne kadar doğru bilmiyorum var mı ama reptilan diye bahsettikleri yaratıklar bile insana en az benzemesine rağmen bir şekilde insanlar arasına karışmayı başarıp şu an yüksek yöneticilerin olduğu yerde onlarla oturup aynı vasfı taşıyabiliyor
Cevap sahibi+1 yılReptilan dediklerin sonradan olma bir ırk ve İngiliz kraliyet ailesi ve lordlarından oluşuyor cinle insanın çocukları zaten insanlığı mason örgütü üzerinden İngilizler yönetiyor ve dünyada onlar kadar güçlü tesirli ve ileri bir medeniyet yok bizden ve midelonlardan alim olanlar her daim iyi yerlerde mevcuttur
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar hala farketmedi ama dokundukları herşeyi yok ediyorlar doğayı nehirleri iklimleri bitkileri çocukları hayvanları güzel olan herşeyi yok ediyorlar senin düşüncelerin söylediklerin mantıklı fakat gizli kalmak en iyisi bedeli sessiz sedasız yok olmak olsa bile
Cevap sahibi+1 yılVe büyü harut ve marut adlı iki meleğin ilmidir Allah onları yer yüzüne imtihan için gönderdi onlar da isteyene öğrettiler fakat öğretmeden önce büyü yapanda yaptıranda ebedi cehennemliktir diye uyardılar
Soran+1 yıl1. si ingilizler şimdi tam insan değil mi?
2. Si şimdi sizinde nefsiniz var mı
Cevap sahibi+1 yılİngilizler insan fakat kraliyet ailesi ve lordlar reptilan
Cevap sahibi+1 yılNefsimiz var
Soran+1 yılOnu ben kolpa zanediyordum 😂 ee Megan ı nasıl bu kadar rahat olmasına izin veriyorlar yoksa Diana gibi onu da mı kaybetçekler? Ya da William mıydı onun ismi onunla evlenmesine izin verdilerki hu kadsr reptilanlarsa
Birde o zmn sizde kin tutabiliyorsunuz peki neden hala insanları seviyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılOnları biraz araştır onlar o kadar iğrenç insanlarki tiksiniyorum ama mükemmel bir sistemleri var
Cevap sahibi+1 yılBizim kalbimiz ve irademiz nefsimizden daha güçlüdür ve bizi çocukluğumuzdan itibaren çok güzel ve ahlaklı bir şekilde terbiye ediliyoruz
Soran+1 yılKraliyet ailesini sevmem ama İngilizleri severim en azından İngiliz Ruhu kavramı güzel hem tiksinsense bokları bile kraliyey ailesinin pahalı 😂 sonuçta boşuna altın yemiyorlar
Soran+1 yılNasıl yetiştiriyorlar ki
Cevap sahibi+1 yılBiz saygı sevgi hoş görü mütevazılık alçak gönüllük sevmek sabır güzel ahlak konusunda eğitiliyoruz ve içinde biraz da olsa iyilik olan herşeyi sevmeyi öğreniyoruz
Cevap sahibi+1 yılDünya onların kraliyet ailesinin
Soran+1 yılOnların olsa nolur o kadsr pislik insnsalr yaptıkalarının azabını çekecekler hatta çrkiyorlardır elbet
Soran+1 yılHiç evcil hayvanın oldu mu
Cevap sahibi+1 yılbir kız arkadaş hayvanları seviyorum diye 2 yaşında bir köpek hediye etmişti sabah uyandığımda paramparça olmuştu bir daha almadım
Soran+1 yılBunu kurdun yapmadığını söyle 😨 demekki kıskançlık sadece bixde yok he 😂
Cevap sahibi+1 yılO bir hayvan ama
Cevap sahibi+1 yılBenim için dünyanın en kıymetli varlığı
Soran+1 yılElbette en kıymetli olucak senin bir parçan ona hiç sarılıp uyuyor musun
Cevap sahibi+1 yılSarılmıyorum da ona yaslanıp uyuduğum çok oluyor
Cevap sahibi+1 yılO asil bir hayvan hemde çok
Soran+1 yılAynı zamanda minnacıkken gelip senle büyümesi maneviyatı bir tık daha artırıyor sanırım
Soran+1 yılAdı var mı?
Cevap sahibi+1 yılArthur ismi camelot kralı arthur
Cevap sahibi+1 yılEvet yani aramızda ki bağ çok güçlü bütün bağlardan bütün sevgilerden
Soran+1 yılBu durumda sende alfa olma yolunda mı oluyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHayır benim kurdum yalnızdır sürüye katılmaz boyun eğmez asi
Soran+1 yılSen peki bir topluluğun içinde misin? birde ortalama kaç yıl yaşayabiliyor
Cevap sahibi+1 yılHayır sadece toplantılar da gidiyorum haricen 1 2 arkadaşım var
Cevap sahibi+1 yılBen yaşadığım sürece yaşıyor
Soran+1 yılYa avcılar gidip vurup götürse
Cevap sahibi+1 yılO özel bir kurt onu görmeleri imkansız o istemediği sürece
Soran+1 yılOkula felan gidiyor musun? Yani normal bir hayatın vsr mı
Cevap sahibi+1 yıl8 sınıfa kadar sonra ergenliğin verdiği çoşkuyla birine zarar verip kimliğimizi açık etmeyelim diye ayrılıyoruz iki üç tane insan arkadaş var çoğunlukla yalnızlığı tercih ederim
Soran+1 yılPeki şu an sonuçta büyüdün bir iş yq da üniversite
Cevap sahibi+1 yılİş için üniye ihtiyaç yok bizden olan onlarca şirket var
Soran+1 yılDış dünyaya çok kapalısınıx
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYaz sonu gidiyoruz zaten
Soran+1 yılNereye?
Cevap sahibi+1 yılKanada
Soran+1 yılYemin ederim ki aklımdan geçti 😂film klişesi gibi
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılHatta o kadar klişe ki bir insana aşık olucaksın sonra kız senin ne olduğunu öğrenecek ( belki kızda binicidir bilmiyordur felan) sonra bir çok zorluk derken mutlu son
Cevap sahibi+1 yılKaderin neler getireceğini bilemeyiz
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılHemde ben yalnızlıktan hoşlanıyorum istemiyorum kimseyi
Soran+1 yılKesinlikle gönlüne göre birini istiyorsun şuana kadar pek bir kişi seni cezbedemediğinden böyle konuşuyorsun
Soran+1 yılHem orda mermer gibi teni cam gibi gözlü kıpkırmızı dudaklı kıxlar olucak 😂şahsen kızıl saçlı kıxlar daha güzel çok beyiniyorum helede şu kadını
![Aramızda doğa üstü güçleri olan var mı?]()
![Aramızda doğa üstü güçleri olan var mı?]()
Cevap sahibi+1 yılKanada daha sempatik gelmeye başladı
Cevap sahibi+1 yılAma napiyim dünya güzeli de olsa bininci olmadığı sürece aramızda bir ilişki olamaz
Soran+1 yılSuratı nedense kediyebenzeyen kadınlar çekici geliyor garip bir şekilde lily Collins alexandra breckenridge ( kızıl hali özellikle)
Soran+1 yılNeden olamaz
Soran+1 yılSonuçta sadece kanında taşıması bile yeterli değil mi
Cevap sahibi+1 yılBinici ailesinden se kurt kabul ederse olur tabi
Cevap sahibi+1 yılSen normal insanlardan çok daha fazla şey biliyorsun gizli konular hakkında nasıl öğrendin bunları
Soran+1 yıl1. Si benci meselesini den anlatmıştın
2. Si de işine gelmeyen soruları cevaplamıyorusn fark etmedim zannetme başından beri bir şeyler hep saklaya saklaya anlatıyorsun bazısı da hikaye seni bu kadar karmaşaya sürükleyen ne bilmiyprum ama duygularını başında saklayabildiğinixi söyledin ama genel olarak duygularını korkularını yaydığın auraya kadar hissedebiliyorum bu konuya gelirsekte
Soran+1 yıl6 yaşımdan beri 2 tane varlık görüyorum varlık demek doğru mu bilmiyorum özellikle yanlıx kaldığım zmanlarda ortaya çıkıyor hiçbir şekilde diyolağa geçmedim sadece görüntü ama görüntüleri hiçbir şeye benzemiyor ve ne kadar görünmek istiyorlarsa o kadarlar bir iki kere iletişime geçtiler sadwce ki o da onalr mı bilmiyorum ki zaten sesli bir şekilde konuşmalarına da gerwk yok yoğun olarak ne demek istediklerini bana olan tavırlarını hissediyorum ve her çağımda şekil değiştiriyorlar sanırım bunu 10 12 yaşlarımda bıraktılar ilk zmanlar bir oyun arkadaşı gibiydiler tam net görüyordum ben koşunca arkamdan geliyorlardı ben onlara doğru gidince yoo oluyolardı birden sonra hiç olmadık kıyı köşelerde kafaları gözükmiycwk şekilde ailemden kişilerin bürünümlerini aldılar sonra öyle öyle derken işte tammen şimdiki hallerini kendi hallerini aldılar bir ara yüzlerine kadsr nerdeyse gördüm ama benzetebileciğim bir şeyler değiller
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bazı şeyleri bilmemen gerekiyor bir çok sorunu geçiştirdiğim konusunda haklısın
Cevap sahibi+1 yılHikaye anlatıp kapatıyorum
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak sürekli karmaşa içinde olduğum doğru fakat kalbimde hiç bir korkuyu barındırmam
Cevap sahibi+1 yılVe söz konusu arkadaşların cin olabilir aynı şeyleri pek çok insandan duydum
Cevap sahibi+1 yılBilgilisin dediğim konu benle alakalı olanlar değil çoğunlukla gizli varlıkları biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılGizli tutulan şeyleri vs vs
Soran+1 yılKi ilk gördüğüm zamanlar kitleniyordum konuşamıyordum sonunda aileme anlattım başta elbette şizofreni olabileceğim akıllara geldi ki bende öyle düşünüyordum bir uxun ara ama 2 psikiyatri 2 psikolok gezdik o zmanlarda hiçbir problemim çıkmadı hatta psikiyatri ne yapıyorsa gevurluğundan yapıyor benden daha zeki dedi ve bir müddet sonra şeyi fark ettim bir konuşma esnasında ya da düşünürken felan birden bir şey söyediğim ve onun olduğunu f ark ettim bu şey gibi oluyor birden için karıncalanıyor sanki bir şey varda uyuşuyor bir yandan heyecanlanıyor değişik bir şey ve istemsizce azından fökülüyprdu şu aralarda aslında içimdeki duyguların hepsinin bana ait olmadığını fark ettim dururup duruken tam iki akciğerimün ortasının biraz üstüne bir kasvet doluyor mesela vr otomatikmen kafamı kaldırım direk kimden geldiğini ya da insanalrın neyi çok istediği neye ihtiyacı olduğu nu hissetmeye başladım bu görüntüler içinde şunu söyliyim çok araştırdım ir ara insanlara anlatınca beni korkutuyordu bu tarz şeylerden hem psikolojiye hemde böyle şeylere yöneldim p yüzden biliyprum
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun bunlar hakkında bilmiyorum ama bunlar Harika yetenekler annem de senin gibi insanların duygularını düşüncelerini sezinler hisseder
Cevap sahibi+1 yılMesela benim parapsijik yeteneğimde iç güdü ve tahmindir direkt içinde bulunduğum olaylarda çok ileri seviyede bu yeteneklerim
Cevap sahibi+1 yılNeyse hoş sohbetin için çok teşekkür ediyorum senle konuşunca bayağı rahatladım soracağın başka bir soru yoksa kendine iyi bak hayatın da mutluluklar diliyorum ve rica etsem görüşümü de kaldırabilir misin şart değil ama
- +1 yıl
Öncelikle neyse felan yok kabul etmiyorum her ne olduysa bilmiyroum kendi hesabından sana mesaj atamoyorum Yorumlara da bakarsan bir arkadaştan rica ettim oda başaramadı güncel ncelleme desen haftada iki kezmiş hatta başta internetten heralde dedim sonra biri engellemiştir dedi son güncellemide trip atarak geçirdim 😂 ki asıl en büyük kırgınlığı i benüm yaşamam gerekli çünkü hesabın var ve bana mesaj atmıyorsun ki ordan ulaşamazlarda dedin ve Arthurdan özür dilerim tekrardan kaşar dediğim için keşke başka şekilde tanışsaydık ki her şeye kalbin kırıldığı için sinirlenip saçını başını yolabilseydim 😂kısaca değersiz hissetimişsem fark etmeden onun içinde özür dilerim artık bir kere daha yazı yazmak zorunda kalırsam kesicem kendimi 😂 keşke başka şekilde tanışsaydık hoşçakal 👋 ve yorumunu silicem tamam
- +1 yıl
Ve bu arada elbet sorularım bitmezzzz benim 😂
- +1 yıl
Ama dahq fazla rahatsız etmiycem
Cevap sahibi+1 yılYok kırgınlık yaşamadım sana karşı aksine keyifli bir sohbetti zekana ve bilgili olşuna bayıldım takdir ediyorum hiç bir zaman egoist liğin ve bencilliğin zeka ve bilgeliğinin önüne geçmesin tekrardan iyi bak kendine şimdiden bayramın kutlu olsun
Cevap sahibi+1 yılSen iyi bir insansın 🤗
- +1 yıl
Seninde bayramın kutlu olsun
Cevap sahibi+1 yılBana küsme lütfen şartlar daha iyi bir durum da olsaydı seninle tanışmayı çok isterdim ama gizli kalmak gerekiyor
- +1 yıl
Küsmedim ki
- +1 yıl
Özür dileywrekten söylüyorum seni silemiyorum herkesi silebilirim ama sizi asla en iyi görüş seçtiğim için o yüzdne soru ile bağı koparıcam kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılBen öyle hissediyorum ama
Cevap sahibi+1 yılYok çokta önemli değil
Cevap sahibi+1 yılDilersen kalsın
- +1 yıl
Artık benim sorum değil bağlantımı kestim ve benüm istememle de alakalı değil 😂 en iyi görüş seçtiğim için silemiyordum
Cevap sahibi+1 yılTamam problem değil o zaman zaten gizliyiz
- +1 yıl
Ben hiçbir şeyden korkmuyorum korkan sendin zaten problemin yoksa bitmiştir tamam
Cevap sahibi+1 yılKorkmuyorum gizli kalmam gerekiyor benim kalbimde hiçbir korku yok
- +1 yıl
Hıhı tamam
Cevap sahibi+1 yılTamam 🤗🤗
- +1 yıl
O işaretin ne oldupunu hala bilmiyorum o yüzden koyma 😒
Cevap sahibi+1 yılNiye bana bu kadar sinirlisin
- +1 yıl
Sana sinirli değilim tatlım şöyle ifade ediyim arkadaş olmadığım insanlarla ( YA da başka varlıklarla) ya alaycı konuşurum ya da donuk sinirli ya da hiç konuşamam mesafe koyarım anca merhaba merhaba yapım böyle
Cevap sahibi+1 yılDost olduğumuzu sanıyordum
- +1 yıl
Bende öyle olduğunu sanıyordum sen neyse diyene kadar ne tesadüf
Cevap sahibi+1 yılNeyse dedim diye benim icin değersiz olduğunu mu düşündün asla sen benim için çok değerlisin çünkü sana içimi döktüm kimseye söyleyemediklerimi söyledim sen benim dostumsun seni seviyorum konuşmayacaksak konuşmayalım özür dilerim neyse dememin seni bu kadar üzebileceğini tahmin edemedim
- +1 yıl
Konuşmak istemesem bu kadar zahmete girmem şapşal bende seni seviyorum sadece saçma şeylere çok takılıyorum sanırım ve böyle olunca hemen cephe alıyorum belleğimde kalıyor ve fark etmeden beni yiyor anlıyorsundur sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet dikkatimi çekti bendede var aslında ama ben başa çıkmayı öğrendim hep güzel düşünmeye çalışıyorum çünkü gerçekten güzel düşününce güzel oluyor herşey
- +1 yıl
Emin misin güzel olduğuna?
Cevap sahibi+1 yılYa olmasa bile ben içinde bir güzellik arıyorum eğer karamsarlığa düşersem toparlayamam
- +1 yıl
Hiç düşer gibi oldun mu
Cevap sahibi+1 yılOldum aslında çok kötü bir his bir daha hiç mutlu olamayacağımı sandım sonra gece yalnız başıma kayalıklarda otururken arthur geldi ona sarıldım onunla birlikte zaman geçirdim orman da gezdik umut dolmaya başladı içim sanki tekrardan güzellikleri görmemi sağladı
Cevap sahibi+1 yılO harika bir dost
- +1 yıl
Çok şanslısın ne kadar kırılsanda üxülsende yanında biri var onunla konuşabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaktan ileri bir iletişimimiz var hissediyoruz birbirimizi
- +1 yıl
Uzun süre görüşmediğiniz oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılHayır en fazla bir gece
- +1 yıl
Eğer taşınırsanız o nasıl gelicek peki
Cevap sahibi+1 yılO gelir nasıl gelir orasını bilemem ama mutlak gelir o özel bir hayvan
- +1 yıl
Onuda arabaya alamaz mısınız?
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğimiz kurdun yerden yüksekliği 145 cm iriliğini sen düşün
Cevap sahibi+1 yılHem de uçakla gitçez
- +1 yıl
145 mi çok büyük beslemesi de ne zordur onu?
Cevap sahibi+1 yılBen beslemiyorum kendi avlanıyor bulunduğumuz bölgede yaban domuzu ve dağ keçileri var iki hafta da bir tane avlıyor yetiyor ona
- +1 yıl
İyi
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀 tamam
Cevap sahibi+1 yılSen nasılsın?
- +1 yıl
İyiyim haftaya sınavım var o yüzden tuhaf ve gergin hissediyorum sen nasılsın?
Cevap sahibi+1 yılBen iyim başarılar dilerim ne sınavı
- +1 yıl
Üniversite sınavı
- +1 yıl
Ve istediğim yer İstanbul üniversitesi tarih bölümü ama tutarmış bilmiyorum tuhaf ve stresli bir durum
- +1 yıl
Bu yıl çok olay yaşadım ve tembellikde ettim biraz karar veremedim felan saçma bir yıldı ve bu saçma bir yıl yüzünden tekrar hazırlanmak kısıtlanmak istemiyorum benim için dua eder misin? Birde hiç böyle gerçekleşmesini çok istediğin bir hayalin vsr mı?
Cevap sahibi+1 yılElbette bütün kalbimle dua ederim senin için
Cevap sahibi+1 yılVe sen zeki bir kızsın üstesinden gelirsin şüphesiz
Cevap sahibi+1 yılHayalim arthur ve sevdiğim kadınla ve onun kurduyla küçük bir dağ kulübesin de başbaşa gizli saklı hiç bir şey olmadan olduğumuz gibi vahşi yanlarımızı saklmadan kısacası özgür olmak isterdim
- +1 yıl
Sağ olasın ama sen benim sorumu atlıyorsun sana. Günde üç tane atlama hakkı koymalıyız bence 😂 sürwkli atlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılCevap verdim
- +1 yıl
Bana çok çok çok sonra geldi 😇
- +1 yıl
Umarım her şey hayalinde ki gibi olur
- +1 yıl
Hiç beyaza kaçan dumanlı ysni gri gibi bir kurt türü vsr mı
Cevap sahibi+1 yılVar tabi boz kurtlar
Cevap sahibi+1 yılEn nadir bulunanlar kızıl ve siyah kurtlar
- +1 yıl
O zmqn bozkurt sarı saç omuzlarını beş altı parmak altında ve siyaha yakın bir kot pantolon ve her yer kar eğer böyle bir Durumla karşılaşırsan bana söyle tamam mı
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂🙂 kendine iyi bak
- +1 yıl
Yine mi 😒iyi bu sefer bir şey demiyorum sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılDalga geçiyorsun benimle çünkü
- +1 yıl
Kimseyle dalga geçmiyorum çabuk yargılıyorsun neden kalbini paramparça yapıp giidcekmişim gibi davranıyorsun? Amacım dalga geçmek olsa her fırsatta geçerim bana 7 gündür hiç bilmediğim şeyler anlatıyorsun hiç dalga geçmedim hiç tanımadığım görmediğim bir insana canım gibi inanıp dinliyorum ve güveniyorum ama senin hayaline gelince evet tam bir pisliğin tekiyim dalga geçiyorum 😒ne diye kendimi kandırıyorum ki konuşmak istemiyorsun bende hala irdeliyoeum tamam kusura bakma bir daha yazmam söz
Cevap sahibi+1 yılSen benim için çok değerlisin Ams pantolon giyen sarı saçları olan bozkurt diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKonuşmakta istiyorum gerçek olduğum kişiyle biriyle tanışmak ona kurdu mu göster me imkanım olsaydı bu sen olurdun
- +1 yıl
bir görüntü sadece dalga geçmek için değildi ve bir dahakine hemen kendine iyi bak demek yerine sorsqn daha iyi olur 😒
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim peki bu fikiri nerden edindin?
- +1 yıl
Hangi fikir
Cevap sahibi+1 yılGörüntü dediğin
- +1 yıl
Görüntü işte geçmişten gelecekten ya da hayalinden bilmiyorum sana bir şeyler gördüğümü söylemiştim
Cevap sahibi+1 yılHm pekala görürsem söylerim
- +1 yıl
İnanmadığını daha ne kadar belli edebilirsin ki 😂 😂 bu gün son girişim bir on gün yokum diyim
Cevap sahibi+1 yılYoo nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılNereye bir problem mi var
- +1 yıl
Bye 10 gün sonra görüşürüz 👋
Cevap sahibi+1 yılSöyle bari merakta koyma beni
Cevap sahibi+1 yılBen her gün senin görüşe yorum yaptı bildirimini bekliyorum
- +1 yıl
Görmemişim çok çok çooook özür dilerim normal uygulamadan giremiyorum hesabımı sildim eski milattan kalma hesabımla girince uzun uzun açılıyor arada kaçırıyorum 10 gün giremem çünkü sınavım var 15 haziranda eksiklerimi tamamlamam gerekli iyi değerlendirmeliyim yani yoksa seni bırakmıyorum
- +1 yıl
Zaten benden kolay kolay kurtulamazsın 😂
- +1 yıl
O arada sakın kaybolma bak sonra seni bulup vururum 😂
Cevap sahibi+1 yılSorun değil kurtulmak isteyen kim ki
Cevap sahibi+1 yılBurdayım ben beklerim
- +1 yıl
Bu arada teşekkür ederim uzun zamandır hiçbir şey zevk vermiyordu ve mutlu da değildim ve her şeyden bunalmıştım sayende uxun zman sonra kafamın içi biraz daha rahat 🌸
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu bana o zaman bana mutluluk veren birine mutluluk veriyorum
- +1 yıl
❤❤❤❤ iyi geceler 10 gün sonra görüşürüz
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
Günde ya da 20 dakkacık girsem bir şey olmaz heralde 😇
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ya nolcak
- +1 yıl
Ee napıyorsun görmeyeli
Cevap sahibi+1 yılİyi ne yapayım öyle arada kurtla arada burda zaman geçiriyorum
Cevap sahibi+1 yılSen nasılsın nasıl gidiyor
- +1 yıl
Bilmem saçma geçiyor biraz güzel biraz aptalca yani 😂 benimde 4 aydır bakmadığım bambualırm aklıma geldi ölmüşler sanırım ama ölüsü bile yok kimse bilmiyor ne olduğuna ne güzel suda duruyorlardı başka yaptıkları bir şey yoktu 😢
Cevap sahibi+1 yılBambua nedir acaba?
- +1 yıl
Bambu klavyeden kaynaklı
Cevap sahibi+1 yılHm ee başka
Cevap sahibi+1 yılSınava az kaldı hazır mısın?
- +1 yıl
Bu günde işte daha iki saat önce yolda 3 tane yavru kedi gördüm aslında daha öncesindede biliyordumda caminin kenarındaydı şimdi bizim oralara annesiyle gelmişler birazcık büyümüştür haraketlwnmişler bende anneleri bırakmıştır diye düşündüm birini almak istedim birini sevdim sevdim ama kucağıma alayım dedim irkildim birden sonra annesi fırlayıp geldi gitti bir güzwl yaladı kediden bile mikrop muamelesi görüyorum 😒
- +1 yıl
Değilim
Cevap sahibi+1 yılYok estafurullah o korumak için öyle yapmıştır
Cevap sahibi+1 yılOlur öyle şeyler seni tanımadığı için yavrusunu korumuştur tanısa öyle yapmaz hayvanlar insanlar kadar merhametsiz değil
- +1 yıl
Bilmiyorum ama yavruları da kendi gibi yabani yetiştirmiş uxun süre durmuyor hatta hiç durmuyor birbirlerinede saldırıyorlar
Cevap sahibi+1 yılÜstesinden geleceğine eminim
Cevap sahibi+1 yılO zaman o kedi de sorun var
Cevap sahibi+1 yılKeşke başka şartlar altında tanışsaydık seninle
- +1 yıl
Hala şans var biliyorsun değil mi? saçma bir hesap hiçbir bilgin yok yinw seni yakından tanıyamıycam bu üzücü ama ikimizinde yapabileceği bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılEvet ama gizli kalmam gerekiyor inan en çok istediğim şeylerden biri seninle tanışmak ama hayat şartları
- +1 yıl
Allah aşkına normal hesabına TC ni felan mı yazdın 😂 bu kadar ürküyorsun neyse ısrar yok başta dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılBir nevi 😂
Cevap sahibi+1 yılBurdan tanıyabildiğim kadar tanımak isterim seni
- +1 yıl
Bu arada Türkiye desin şu an değil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet şu an Türkiye deyim Ağustosun sonuna doğru gidiyorum
- +1 yıl
Bu yıl Ağustos böcüğü görmeyeceksin yani
Cevap sahibi+1 yılSevmem zaten ben karıncacıyım
- +1 yıl
Karınca çiftliğin frlan var mı?
Cevap sahibi+1 yılYok ama bulunduğumuz şehirde baya ateş karıncası var onlarla uğraşıyorum geçen izliyordum yakaladıklarını parçalıyorlar
- +1 yıl
Hem uğur böcekleri daha güxel hem toplamakta hoş şeyde çok güzel oluyor bisküvi parçasını karınca yuvasının yanına koyup onların parçalayıp götürüşünü izlemek
Cevap sahibi+1 yılEvet Uğur böceklerini bende çok severim
Cevap sahibi+1 yılKarıcaların bir köpek Kadar olduğunu düşünsene
- +1 yıl
Çok çirkin olurdu onlar küçükken güzel belki şey eğlenceli olurdu üzerine binebilirdik ve beni küçükken işlediğim günahlardan kurtarırdı az çektirmedim karıncalara evin içinde bulduklarıma ya kalem tarzı engeller koyup çıkmasını izliyordum kaçmamasını sağlıyordum ya da toplayıp toplayıp suya atıyordum 6 7 yaşlarımda
Cevap sahibi+1 yılİlginç fantezilerin varmış
Cevap sahibi+1 yılAma hepimiz uğraşırdık çocukken
Cevap sahibi+1 yılNe çekti karıncalar bizden
- +1 yıl
Aynen çok çektiler yinede küçükken her şey çok daha güzeldi ve belki birleri bize onlarınds canı acıdığını söyleseydi yapmazdık
Cevap sahibi+1 yılEvet küçükken merhamet ve sevgi doluydu insanlar
- +1 yıl
Günaydınnn uyuya kalmışım 😂 görmedim
Cevap sahibi+1 yılGünaydın önemli değil yazdıktan sonra bende uyumuşum
- +1 yıl
Ee napıyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok gergin
Cevap sahibi+1 yılSen
- +1 yıl
Noldu ki neden gerginsin bu gün sanırım anlaştık ben de bütün gün ağladım
- +1 yıl
Yedim tatlıları Dq şekerim çıktı şimsi uzandım ama geçmiyor
Cevap sahibi+1 yılToplantı var bu gece grup seçmek zorunda bıracaklar
- +1 yıl
Sana sarılmak isteyen minik pandaları düşün ve yastığa sarıl biraz gerginliğini alır
Cevap sahibi+1 yılNeden ağladın?
Cevap sahibi+1 yılValla arthur bile alamadı yastığı hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Doldum bir sürü etkenden bir sebebi yok yani tam olarak kaç gündürde kabus görüyorum zaten sen niye gerginsin?
Cevap sahibi+1 yılYa bu gece toplantı var grup seçmem gerekiyor ailemden ayırabilirler grupsuz da kalabilirim arthur sürü hayvanı olmadığı için offf karşısına çıkacağım kişileri bir bilsen
Cevap sahibi+1 yılNasıl kabuslar peki?
- +1 yıl
Pofuduk pofuduk minnacık bebek pandalar bak kat kut bambu kemiren minnak minnak adım atan
Cevap sahibi+1 yılAynen kulağa çok tatlı geliyorlar 😁😁
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl kabuslar görüyorsun?
- +1 yıl
Garip bazen film şeridi gibi bazen normal birde ben bir kaç rüyayı zamn gçtikçe ara ara tekrar görüyorum ya da farklı kabusta gördüğüm evi öbüründe de görüyroum ve normalde sık kabus görmem ki uxun zamandırda görmüyordum
Cevap sahibi+1 yılPeki gördüklerin sana neler çağrıştırıyor
- +1 yıl
Bilmiyorum bir çoğunu anlamdıramıyorum zaten onlara kabus denmez olup bitip hızlıca geçiyor
Cevap sahibi+1 yılBelki sınav stresine bağlı olabilir ya da küçükken ki dostların harekete geçiyor olabilir
- +1 yıl
Sadwcw görüntü yani hızlı hızlı bu gün gördüğüm öyle bir şey değildi ama normal kabustu
Cevap sahibi+1 yılÇok mu rahatsız ediyor bu kabuslar
- +1 yıl
Dönemsel oluyor bu gün gördüklerim psikolojik biliyorum ama bazılarını yaşadığıma yemin bile edebilirim ve sesimin çıkmadığı sadecw görüntü olarak gördüğüm yerleri hiç görmediğim halde sonradan gerçekten gördüm bir geziye gittiğimde ya da yol güzergahında sadwcw mekan olarak
- +1 yıl
Hatta dönemselde diyemem belli bir saati yok
Cevap sahibi+1 yılAstral seyahate çıkmak gibi mi farkında olmadan çıkarabilirsin çünkü sen özel bir insansın
- +1 yıl
Astroloji seyahat mı bilmiyroum ama gördüğüm şeylerin insan olmadığını biliyorum yüzleri çok farklı ve i dediğim gibi uzun zmandır böyle bir şey görmüyorum
- +1 yıl
(* astrol olucak klavyem çevirdi)
- +1 yıl
Yine yanlış yazdı çıldırıcam😂
Cevap sahibi+1 yılKlavyenin azizliğine ben de çok uğrarım
Cevap sahibi+1 yılKüçükken ki dostların gibi mi gördüklerin
- +1 yıl
Ki 2 kere astralseyahat yaptım onun gibi değil di sanki biri zaten çok küçükken da fark etmeden birinidw ben yapmadım biri çekti ve onu asla unutamam sap sarı çiğ sarı saçlı hiç göz bebeği olmayan tamamen ettwn oluşan gözü vardı ve elime bir şey tutuşturdu tam qkşamsaat 8 de okucaksın dedi ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok o ara bir sürü şey oldu tam saat sekiz 59 kağıdı açtım 08. O0 oldu ve direk kaldım kafamı çevirdim tam saat sabah 08.00 dı
Cevap sahibi+1 yılNe yazıyordu peki kağıtta
- +1 yıl
Okuyamadım görmedim bile arıyordum en son
- +1 yıl
* açıyordum
- +1 yıl
Ki by dediğim olayın üstünden yıllar geçti istiare yi bilir misin
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
3 ay önce ona yattım zaten en son iki olay o xman oldu ondan sonra olamadı
Cevap sahibi+1 yılSen iyice ilginçleşmeye başladın ve bu harika
- +1 yıl
Evde büyük biri yoktu öbür odada kardeşlerim vardı biri 10 öbürü 8 yaşında yattım işte sıkıntı yok full bilincim açık bir şey görmeyi bekliyorum ama yok simsiyah karanlık yani sonra galiba hiçbir şey göremiycem ben dedim tam kalkıyordum doğrulmamla yatağa yapışmam bir olda kımıldayamıyprum gözlerim yarı açık yanımda aynı benim gibi yatan birini gördüm yemin ederim ki kafam ayağından başladı tam gözlerine kadar geldi tammen simsiyahtı her zman diyorum ya iki kişi görüyorum diye onlardan biriydi işte gözlerinde bie tek damar yoktu sanki o beyazlığa gitmiş biri bir nokta koymuş gibiydi üzüm şeklinde ve dik dik bana bakıyordu gözlerim geri kapandı zaten sonrq kaç dakika geçti bilmiyroum ama sanki uyuyan ben değilim zil çaldı hemen kalktım zile bastım gittim geri yattım
Cevap sahibi+1 yılVay canına peki bu sana ne hissettirdi neler geçti kalbinden o an
- +1 yıl
Zaten etkisinden çıkamadım bir süre gözlerimle gördüm yani gördüm ondan bir kaç gün sonra bir şey yaşadım onu anlatmıycam ama böyle yani sonra ben bir Hüddamla tanıştım 30 lu yaşlarında erkek ne olduğunu bildiği halde söylemedi salak gibi geçiştirdi ki ben gördükelrimin gerçek oldupuna eminim onaylandı yani başta hiç değildim kaç doktor gezdim söyledim burda ama ondan sonra değişik araldaşaleım oldu her neyse bu adam sonra çok ısrar edince paronayak gibi bir şey olduğumu söyledi ama halledeceğinide söyledi adam ne haltlar yiyorsa aetık ki başta Hüddam olduğunda demedi dolaylı yoldan onun bütün kötü enerjisini hissediyordum bir kaç gün uyumadım kendime gelemiyorum ve ever dediği gibi onunla konuştuğum süre zarfı içinde hiç görmedim ama adama dayanamadığım için konuşmayı bitirdim gördüklerim konusunda nasıl onaylı olduğumda şöyle söyliyim bir arkadaşım tamamen ci ne lri görüyor bu ıl tanıştım okulda öbür arkadaşımın büyük dedesi şifacıymış kalın bir içinde büyülerin olduğu bir kitap var 3 ciltlik içinde büyüyen astronomik kadar her şey var ve anneannesi cinleri görüyor hatta arkadaş annesi de benim gibi ama sonra konuşma fırsatı bulamadım okulda kimse bilmiyordu xaten hiç kimse bilmiyor ailem hariç bu şekilde yani
- +1 yıl
Deli gibi atıyordu kalbim çıkamadım diyepumya etkisinden
Cevap sahibi+1 yılSeni çok seviyorum ve bunlardan uzak durmanı istiyorum tamam mı?
- +1 yıl
Neylerden? Ve bende seni seviyorum dostum
- +1 yıl
💖💖 bu arada aklıma gelmişken normal bir adın vsr mı yoksa her gittiğin yerde değiştiriyor musun?
Cevap sahibi+1 yılCinler ve hüddamlar
Cevap sahibi+1 yılBrok ismim
Cevap sahibi+1 yılSenin ismin ne?
- +1 yıl
Tecrübeler sonucu bulaşmam gerektiğini anladım çok şükür 😂 aslen yabancı felan mısın? İkinciside kendi diliniz var mı üçüncü ayın evreleri kurdunu etkiliyor mu
- +1 yıl
Kübra
Cevap sahibi+1 yılAslen britanyalıyız
Cevap sahibi+1 yılKendi dilimiz varmış ama insanlara asimile olunca yok olmuş bilen yok şu an hayır etkilemiyor kurdu sadece benle alakalı olan şeyler etkiler
Cevap sahibi+1 yılİsmin çok güzelmiş bu arada manası büyük demek değil mi?
- +1 yıl
Evet büyük en büyük daha büyük anlamına geliyor ama ben sevmiyorum ismimi kurbağayı çağrıştırıyor öbür adımda Hatice
- +1 yıl
Ve sen daha Brok isminin gizemini söylemedin
Cevap sahibi+1 yılYooo bana hiç çağrıştırmadı
Cevap sahibi+1 yılİsmimin anlamı cesur korkusuz azimli güçlü mitolojik bir hayvan ismi Pegasus gibi
Cevap sahibi+1 yılAma bizim mitolojiden burç isimlerinden biri
- +1 yıl
Hangi burçlar var ve sen hangi burç oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılSizdeki aslan ve balık yok
Cevap sahibi+1 yılVe bizim burçlarımız iki seneye yayılıyor
Cevap sahibi+1 yılBu sebepten TAm 24 burç var
Cevap sahibi+1 yılBenimki kaplan ikinci döngü de tarih olarak sizin oğlakla denk geliyor
- +1 yıl
Bende oğlak burcuyum 11.01 2001
Cevap sahibi+1 yılOğlakları severim çok asil bir burç
- +1 yıl
Bende severim ama fazla inat başa bela
- +1 yıl
Sen Aralık doğumlu musun yq da Ocak
Cevap sahibi+1 yılAralık 24
Cevap sahibi+1 yılBenim
- +1 yıl
Kimliğinde 1 Ocak mı yazıyor
Cevap sahibi+1 yılHayır 24 Aralık
Cevap sahibi+1 yılMalesef
- +1 yıl
Sizinkiler uyanamamış malesef babam bile Kasım ayı doğumlu olmasına rağmen kimlikte 1 yık atıp Şubat diye yazdırmışlar geç askerlik yapsın diye her alanda kayıpsın yıkıklık
- +1 yıl
Ama bir yandan da şanslısın sonuçta okumadığın için kaybın yok askerlikte bir sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılHayır benim için hiç problem olmadı şahsen memnunum ve yıkıklık olarakta görmüyorum askerliği yaptım bedelli 21 gün
Cevap sahibi+1 yılVe erken gitmem benim için daha iyi oldu
- +1 yıl
21 gün Arthursuz zor olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılOldu tAbi
Cevap sahibi+1 yılİki parça olmuş gibiydim
- +1 yıl
O aradan sonrw görünce heralde tamamen bir gününü onunla geçirdin
- +1 yıl
Giderken hıysuzlanmadı mı
Cevap sahibi+1 yılNe bir günü haftalarca ayrılmadım
Cevap sahibi+1 yılSadece arada eve gidiyordum komşular şüphelenmesin diye
Cevap sahibi+1 yılSaat üçte gidicem gene arthur la toplantıya yarın öğlene kadar onunlayım
- +1 yıl
Ee uyumıycak mısın ve ne toplantısı
- +1 yıl
Gelin olduğun konu ile ilgili değil mi neyse iyi geceler 👋
Cevap sahibi+1 yılGelin olduğun derken anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılYok uyumıycam
Cevap sahibi+1 yılSabah gündüz uyurum
Cevap sahibi+1 yılOrmanlık alana gidi yarım saate kadar telefon çekmeye bilir
- +1 yıl
Gergin klavyem değiştiriyor
Cevap sahibi+1 yılAynen gergin olduğum konuyla ilgili
- +1 yıl
Konu nr artık çatlatmadan ve sen uyumadın mı?
Cevap sahibi+1 yılYok uyumadım daha kahvaltı yapıp yatcam
Cevap sahibi+1 yılGittim işte grup seçimi vardı ya aile ya gruptu ya da grupsuz arthur bir sürüyü ve başka birinin liderliğini kabul etmediği için grupsuz kaldım
- +1 yıl
Aile seçimi nasıl oluyor? Ve Arthur û daha çok sevmeye başladım hem tek olmak istiyorsa bir bildiği vardır
Cevap sahibi+1 yıl@Amaywteryani mesela doğduğun clan ve 3 grup arasında seçim yapıyorsun kurtla birlikte ikinizin ortak kararı olması şart
- +1 yıl
Senin kararın ne?
Cevap sahibi+1 yılAslında bende yalnızlığı seçerdim
- +1 yıl
O zman sorun ne hiç topluluk ruhunu yaşayamayacağın mı?
Cevap sahibi+1 yılAile arkadaşlar artık eskisi kadar görüşemeyeceğiz ve belki asla bir yuva sahibi olamayacağım
- +1 yıl
Ailenle birlikte yaşamıyor musun zaten? Eş konusunda da şansız olduğunu düşünme elbet tek olan başkalsrı da vardır
Cevap sahibi+1 yılBirlikte yaşıyoruz ama yakında ayrılcaz kanadaya gidince haftadan haftaya anca görüşürüz
- +1 yıl
Neden hem bu işe onlar ne diyor
Cevap sahibi+1 yılBizim gibi grupsuzlara farklı görevler veriliyor diğerleriyle birlikte değil yalnız çalışıyoruz bir nevi casus
- +1 yıl
Srn daha çok insanların arasına karışıcaksın yani ve normal işlerin olucak?
Cevap sahibi+1 yılYok daha az karışıcam aslında çoğunlukla gece uyanık olucam ve belki geçim için çalışmaya bile vaktim olmayacak
- +1 yıl
Bu nasıl iş ve bu hiç iyi değil
Cevap sahibi+1 yılMalesef öyle hayat herkese eşit davranmıyor
- +1 yıl
Yapmak istemesen? Ya da kurdun seni hissediyor zaten neden yinede kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılYa bende yalnızlığı tercih ediyorum artık arthur var hem dostum ölürsek beraber kalırsak beraber birilerinin kendini ateşe atması gerekiyor ama güzellikle ama zorla
Cevap sahibi+1 yılDüşünmekten uyuyamıyorum artık
- +1 yıl
Birilerinin yanması gerekiyor diye sizin mi yanmanız gerekiyor bu mantıklı değil ve bir hiç uğruna sonucu yok 1 yıl 2 yıl değil bütün hayatın boyunca ve bu bariz dışlanmak nasıl bu hayvanlarda farklı olanın dışlanması gibiyse sizdede aynı ve yapmak istemiyorsan zorunda değilsin bunun için seni zorlayamazlar ve böyle şeyler için çocukluktan yetiştirmeye başlamıyorlar mı?
- +1 yıl
Ve bu nsıl ki insanlarıkullanarak yok devletin için kendi ırkın için diyip insanalrı kullanıyorlarsa bu da onun gibi pragmatik yaklaşmaya karşıyım her birinin sorunuysa herkesin sorunu eğer yapmak istemiyorsan yapma
Cevap sahibi+1 yılTamamen dışlanma diyemeyiz diğer binicilerle görüşeceğim ama yalnız çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılElbette sonucu var verilen görevleri başarıyla yaparsan rütbe atlıyorsun hiyerarşi içinde yükseliyorsun
- +1 yıl
Tanamen dışlamazlar zaten onlara lazımsın bu şekilde kontrolde tutuyorlarya sana sordular mı yanlıxlığı seçerken bu görevi yapmak istediğini
Cevap sahibi+1 yılSadece ben değil tüm binicilerin görevleri var hepimiz bir şeylerle uğraşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseyi kullanmıyor herkes varlığının gereğini yerine getiriyor
- +1 yıl
Hem cezaevindekileri de her ay ziyaret edenler oluyor ama onların 1 ay boyunca kapalı bir yerde sevdiklerinden uzakta olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Cevap sahibi+1 yılBunu onlara benzetemezsin
Cevap sahibi+1 yılBen derdi sadece yiyip içip eğlenmek olan biri değilim tarihte yerimi almak istiyorum ve ben kendim için savaşıyorum hiç kimse için değil birileri bu pisliklerle uğraşıyor gölgelerde karanlıklarda
- +1 yıl
Hayalin bana görw şimdi aptal kitaplarda bir tarafın hain bir tarafın kahraman olarak bahsettiği sırf işi düşüyor diye insanların yanında olduğu biri olmak gibi geldi bensenden daha çok güzel bir aile kurup kızının kalbinde olan oğlunun senden bahsedince gözünün parladığı ve savaşarak değilde sevgiyle barışla eserler bırakıp herkesin gönlünde taht kurmanı beklerdim neden olan düzenin yanındasın kendi düzenini kurmuyorsun?
- +1 yıl
Çok büyük hata ediyorsun
- +1 yıl
Off burdan yazılmıyor yeni hesap açıp geliyorum
- +1 yıl
Ya da açamıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılOlan düzende mücadele etmezsem yarın çocuğumun boğazını keserler kızımın kemiklerini kırarlar karımın etini yerler benim ruhumu çürütürler
Cevap sahibi+1 yılBen vaz geçsem bile kötüler benden vaz geçmeyecek çünkü insanlarla aralarında biz vatoz
- +1 yıl
Dediğim gibi senin kararın ama yapmasan daha iyiydi
Cevap sahibi+1 yılSenin görüşlerine kıymet veriyorum ama bunun olması gerekiyor yoksa söylediklerin masal gibi çok güzel geliyor kulağa
- +1 yıl
Sizde masalsınız
- +1 yıl
Ve zarar görmeni istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnların hiç birinin gücü bize yetmez yetse bile midelonlar her daim bizimle
- +1 yıl
Midelanların mavi gözleri ve beyaz vücutları haricinde ne gibi özellikleri var?
Cevap sahibi+1 yılÇok güçlüler o kadar büyük bir enerjileri var ki saflık ve güzellikten oluşan bir enerji Işık’larıyla yok ederler karanlığı bizim dünyamızın güneşi onlar hançer ve mızrak kullanırlar sihirli ama onlara karşı kötülük düşünemezsin içini umutla doldururlar
Cevap sahibi+1 yılKızları o kadar güzel olur ki nice biniciler nice şekil değiştirenler aşkın dan perişan olup yok olmuştur
- +1 yıl
Bunlar peri değil mi ya orman perisi aşk perisi felqn filan diye gitmiyorlar mıydı hem sanırım sizdede kadın erkek ayrımcılığı var
- +1 yıl
elsa Hosk tan daha mı güzeller? Birde başka türden birine aşık olabiliyor musunuz ki brn sadecw kendi türünüxe aşık olup evlenebiliyorsunux diye biliyordum öyle demiştin ayrıyaten onalrı bizde görebilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılAyrımcılık mı nerden çıkardın?
Cevap sahibi+1 yılTabi aşık olabilirsin ama evlenemezsin
Cevap sahibi+1 yılBinici olmayanlar evlenebiliyor
Cevap sahibi+1 yılBiz evlenemiyoruz sırrımız açığa çıkar diye
Cevap sahibi+1 yılVe periler çok zayıf
- +1 yıl
Filmlerdede öyleler bir ışık hüzmesi atıyorlar anca ama değişik güzellikleri var rengarenk gerçektede öyleyse denizkızları var mı
- +1 yıl
Birde peri görmem için nr yapmalıyım 😇
- +1 yıl
Ve cadılar gerçek mi birde unicornlar
- +1 yıl
Unicornlar ve periler önemli onlar detaylı isterim
- +1 yıl
Birde kırtasiye adamlardaki gibi sizinde avcılarınız vsr mı sizi avlamaya çalışan
- +1 yıl
Kurtadam klavyem den 😒kaynaklı
Cevap sahibi+1 yılDeniz kızları var ama düşündüğünüz gibi iyi değiller
Cevap sahibi+1 yılEğer uslu bir çocuk olursan bir gün perileri görebilirsin 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılŞaka şaka onlar isterse görürsün yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılCadılar var ama süpürgeyle uçmuyorlar unicornlar da var bildiğin hayvan saflığı umudu temsil ediyor midelonlar ın hayvanları
Cevap sahibi+1 yılHayır bizi insanlar değil gece yaratıkları avlamaya çalışıyor daha doğrusu yok etmeye
- +1 yıl
Peki unicorn görmek için ne yapmalıyım 😇 😂
Peri konusunda hiç mi şansım yok ve çok mu küçükler yoksa bizim boylarda felan mı kanatları var mı renkliler mi deniz kızları zaten eski korsan efsanelerinde iyi geçmiyor güzelliği ve sesleri ile erkekleri kayalıklara çekip gemileri batırıp onların nefeslerini çekiyorlarmış o yüzdne bir ara gemilerde bir de kadın almaya başladılar
Cevap sahibi+1 yılÇok üzgünüm ama senin bunları görmen %0.01
Cevap sahibi+1 yılBu dünyadan değilsin sizin gözünüzde perde var
- +1 yıl
Yinede bana imkansız demedin imkansız değilse bir umut vardır zaten çok şey istemiyorum 2 şey 1 unicorn 2 peri hem bu kadsr şey biliyorsa insan oğlu demekki görenler var
- +1 yıl
Ve bana az daha bahsetsene unicornlardan ve perilerden hem periler içinde mi göz perdesi gerek birde cadılar da normal sizin gibi bulunmuyor mu ayrıyaten midellonlar bu kadsr güzelse nasıl insna olarak gizlenebişiupr
Cevap sahibi+1 yılBembeyaz renkli gözlü çok şirin hayvanlar çok gururlu ve merhametliler unicornlar
Cevap sahibi+1 yılCadılarda aynı bizim gibi insan içinde yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılMidelonlar insan şekline girmiyorlar insan içinde yaşamıyorlar onların çok farklı bir dünyası var
Cevap sahibi+1 yılKocaman şatoları Saray’ları var ama kasvetli değil huzur verici siz göremiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılPeriler 10 yaşında bir çocuk kadar ve kanatsızlar genelde ormanda yaşarlar orman cini de denir bu yüzden
- +1 yıl
Vaybe peki elfler? Birde bana nasıl katlanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAynı şey onların hepsi
Cevap sahibi+1 yılKatlanmıyorum keyif alıyorum bundan
- +1 yıl
Orman cini peri ydi ele dediğim uzun yapışık kulaklı olan
Cevap sahibi+1 yılElf diye bir şey yok aslında orman cinlerine öyle dediklerini duymuştum
- +1 yıl
Hepsi aynı şeyse hem benim peri hayallerim yıkıldı ben perileri mükemmel olarak düşünürdüm
Cevap sahibi+1 yılMalesef o kadar mükemmel değiller
- +1 yıl
Renklide değiller he bir tinkerbell değiller yani
- +1 yıl
Neyse en azından unicornlar güzel 😂
- +1 yıl
Eee sen aralarında en çok hangi türü seviyorsun
Cevap sahibi+1 yılMidelonlar hayranım sonra periler sonra unicornlar
- +1 yıl
Midellonların saçı uxun ve ok atmada iyiler mi ve kulakları insan kulağına göre biraz farklı
- +1 yıl
Pegasus ile unicorn kırması yok mu acaba? Hem kanat hem boynuz
Cevap sahibi+1 yılOnlar Elf değil
Cevap sahibi+1 yılPegasus yok ki duyduğuma göre antikçağda yaşamış bir titanla bir atın birleşimi sonucu doğmuş
- +1 yıl
Pegasustq titan da Mit değil mi zaten onu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılMit?
- +1 yıl
Mit: mitoloji insanların kendilerinin uydurduğu çok tanrılı dinler yaratıklar
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılBen inanmıyorum pegasusa falan
- +1 yıl
Olsa güzel olurdu ama
Cevap sahibi+1 yılBen Anka kuşunun olmasını dilerdim
- +1 yıl
Aynen oda güzel asil bir kuş
- +1 yıl
Başka hangi türler var ve cadılar demişken onların özellikleri ne
Cevap sahibi+1 yılİksir ve zehir konusunda uzmanlar cinlerle ve geçe yaratıklarıyla iş birliği yaparlar
- +1 yıl
Boşuna yakılmadıkar o zman orta çağda
- +1 yıl
Tuhaftarafı hepsi efsaneleşmeyi bir şekilde başarmış ama ne sizin hakkında ne de midellonlar hakkında bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılVar aslında ama bizler yok ettik kendimizi tarihte
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsun biz onlar gibi varlıklar değiliz
Cevap sahibi+1 yılOnlar sonradan olma biz safkan doğuştan vampirler gibi kendimizi ele verecek tutkularımız yok
- +1 yıl
Ama bastırılmış duygularınız var ve bu ele vermek için ideal yani
Cevap sahibi+1 yılBastırılmış duygular dediğin?
- +1 yıl
İnsanlar içinde istediğiniz gibi olamıyorsunuz aynı xmanda bazı konularda seçim hakkınıx yok açıkçası ne dediğimi şu an brn de bilmiyroum 😂 boşver
Cevap sahibi+1 yılHerkesin sırları vardır
- +1 yıl
Eee bu günü öbür günlerden ayıran bir şey oldu mu
Cevap sahibi+1 yılbir arkadaşın durumuna üzüldüm sadece
- +1 yıl
Niye nolduki
Cevap sahibi+1 yılYa evlilikten falan soğumuş insanların aç gözlülüğünden ve tamahkarlığından bahs etti ve çok haklı
- +1 yıl
Arkadaşın insan mı ve ayrıyaten ne yaşamış ne dedi anlatsana niye kısa kesiyon
Cevap sahibi+1 yılİnsan hoşlandığı kızla ve onun arkadaşlarıyla birliktelikmiş
Cevap sahibi+1 yılKızlar ideal erkek diye bir anlatmaya başlamışlar şu kadar boyu şu kadar kası şu kadar kilosu şöyle evi böyle arabası en az 5 bin lira geliri vs vs vs
Cevap sahibi+1 yılBu çocukta hayata 10 sıfır geride başlayan insanlardan
Cevap sahibi+1 yılEn sonda sevgi karın doyurmuyor demişler
Cevap sahibi+1 yılMahf olmuş çocuk ona üzüldüm
- +1 yıl
Off çok kötü olmuş ama bunu bilmeyerek yapmışlar bir hayal sonuçta ne kadar doyumsuz hayal olsada 😒hem bende fazla mükemmeliyetçi hayaller kurardım
Küçükken aşk ve aile benim için en kutsal şeydi bide hep
Hayal ederdim yetmez bide annemin kıyafetlerini giyip makyaj malzemelerini aşırırdım bulamazsam kırmızı kurşun kalemi aşırıp ıslatıp dudağıma sürer pastel boyayı allık yapar far olarakta sulu boyayı kullanırdım topukluları da giyerdim tıkır tıkır perdelere sarılıp camları öperdim 😂 ama izde çıkıcak çıkmazsa olmaz tek odalı hani kocaman apartmanlar varya fransız evleri öyle bir evde yaşadığımızı ve o kadar kalabalık içinde dinginliği bulduğumuzu ve onu resim çizerken hayal ederdim narin bir şekilde yani hoşlandığı için acı çeksede hayatın gerçekleri ile yüzleşmiş biri olarak artık yedirmesi gerekiyor ve kızın ona bakmaması gibi imkan yok tamamen sevgisini ona açarsa kızın kabul edeceğine eminim tabi güveni kırıldıktan sonra zor olsada baya yıkıcıymış bak şimdi beninde modum düştü offfff
Cevap sahibi+1 yılHayat çok acımasız be
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar çok acımasız
Cevap sahibi+1 yılİnsan olsaydım asla evlenmezdim
- +1 yıl
Sizde evlilikler çok mu masumane
Cevap sahibi+1 yılBizde aşk varsa evlilik vardır aksi takdirde kimse evlenmez
Cevap sahibi+1 yılMenfaat için falan
Cevap sahibi+1 yılÜremek için evlenmezler bizde
- +1 yıl
İki tane soru var ki çok merak ediyorum
1. Si hiç bir iyi özelliğimiz yokken Tanrı neden bizi dünyanın hakimi kıldı
2. Si bizden önce de nisanın hakimi cinlermiş çok kötülük yaptıkları içün insan yaratılmış diye biliyorum o zman bizden sonrw başka varlıklar daha mı yaratılır?
Cevap sahibi+1 yılHiç bir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılİkincisi hz peygamberden bahs ederken 18 bin alemin Mustafası diyor
Cevap sahibi+1 yıl18 bin alem 18 bin ekosistem
- +1 yıl
Ama o Tanrı nın en sevdiği kişi normal herkesi kapsaması heralde neyse iyi geceler 💖
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler sanada
- +1 yıl
Tekrardan iyi geceler 😂
Cevap sahibi+1 yılSanada 🤗🤗
- +1 yıl
O iki işaretin anlamı ne?
- +1 yıl
Ya bu gün ben çok kuşkucuyum ya da sende bir şey var
Cevap sahibi+1 yılYok ya gayet iyim
Cevap sahibi+1 yılMinnettarım olması gerekiyor
- +1 yıl
Neye minnettarsın? Birde o kadsr mesaj attım gitmemiş 😒 eee napıyorsun görüşmeyeli
Cevap sahibi+1 yılİyim sen
Cevap sahibi+1 yılNe mesajı
- +1 yıl
Daha önce bir r kaç bir şey yazmıştım sana da gitmemiş neyse demiştim bende iyiyim
Cevap sahibi+1 yılEe sınav nasıl geçti
- +1 yıl
Tuhaf bir şey anlamadım çabuk geldi geçti
- +1 yıl
Zaten sorun sınavdan çok erkenden sonuçları açıklanması ödümü koparıyor
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılPeki puan olarak
- +1 yıl
İstediğim üniversiteye gitmek için 440 felan gerekli tyt den 345 ayt den 400 almam gerekli ki okul puanı ile bir şey benzesin tyt için o kadar yaptım ama türkçe işte umarım batırmaz Türkçem bu yıl berbattı zaten bu yılda çok problem yaşadım düzgünce ders çalışmadım yarım yamalak ama yinede bunlar alabileceğim puanlar benim korkum annemden yana şu an çok şey bir kadın dominant ve istediği olmadığında çıldırıyor bir yıl boyunca meslek seçimi için kavga ettik onalr yüzünden saçma sapan şeylere arasında gidip gelmek durumunda kaldım tamam iyiliğimi istiyor ama biraz da rahat bırakmasını öğrenmeli 6 ayı depresyonda geçirdim zaten kendi çapımda 😒 o kadar bıktım ki baskıdan diyorum başka şehir yazıyım ama imkanı yok ki şu sonuçlar açıklanınca kopacak yaygaralar düşünmek beni öldürüyor artık bıktım hayatımın her alanına müdahale edilmesinden ayrıyaten sürekli gelen geçene açıklama yapmak yoruyor
- +1 yıl
Ama yinede artık kimseyi takmamayı öğrenmeliyim sanırım
Cevap sahibi+1 yılİyi de sende dominant karakterlisin sana bu kadar karışmalarına nasıl izin veriyorsun?
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar seni rahat bırakmayı öğrenmeli
- +1 yıl
Çok farklı bir psikoloji hem aile olunca nerden vurqcakalrını iyi biliyorlar ama yinede ailem benim için her türlü fedekarlığı yapar
Cevap sahibi+1 yılTabi aile birbiri için herşeyi yapar
- +1 yıl
Sınav geçtiya şu an boşlukta gibiyim 😂
Cevap sahibi+1 yılKaç gün hazırlandın iki günde bitti 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİki saat
Cevap sahibi+1 yılTabi boşluğa düşersin
- +1 yıl
Birde çok saçma sistem ve sınav bir yıl heba oluyor kendinle ilgili tüm şeyleri kısıtlamak zorunda kalıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Amaywteryani iyi bir gelecek için mecbursun bana bak ibret al
- +1 yıl
Senin neyin varki hem sen mecbur olduğun için okuyamıyorsun ve hani şirketler vardı çalışamaz mısın olarlards?
Cevap sahibi+1 yılVar ama tercihim değil pek
Cevap sahibi+1 yılZora düşmedikçe gitmem
Cevap sahibi+1 yılDaha çok günlük yaşamayı seviyorum
- +1 yıl
Eee ne yiyip içiyorsun
Cevap sahibi+1 yılGünlük işte çalışıyorum olanla idare ediyorum
- +1 yıl
Günlük iş? Seri katil gibi mi 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet günde. 3 4 kişiyi öldürüyorum
Cevap sahibi+1 yılYeni nesil dracula
- +1 yıl
Onlar nasıl oluyor hemde kazıklı voyvodaya dracula deniyordu sadece
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum y😂😂
Cevap sahibi+1 yılİnsan öldürmem ben
- +1 yıl
Eee napıyordun o xman ve günün nasıl geçiyor hiç sıkılmıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılİyi geçiyor ya kuzenlerimle falan takılıyorum bu ara yaz sonu ayrılcaz diye hiç yalnız bırakmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılSıkılmaya vaktim olmuyor çoğunlukla
- +1 yıl
Anladım ne güzel o zman kuzenlerinle hep iyi midir aran yoksa sırf ayrılıyorsunuz diye mi
Cevap sahibi+1 yılMesafeli davranıyorum ya kötü olmaya hiç fırsat bulamıyorlar evet gidiyorum diye
- +1 yıl
Anladım nedwn uzaksın?
Cevap sahibi+1 yılBilmem fazla samimi biri değilim galiba hep bir mesafeli olmayı severim
- +1 yıl
Çoğu zman güzel (ama lise 1 de itilip kalınca bu yüxden ve lanet grup ödevlerinde illa bir grup seçmek zorunda kalınca vr grupları ds seçmeyi öğrenciler bırakınca kimi istemdiği için çok kötü hissetmek hariç)
Cevap sahibi+1 yılHadi ya kötü bir his olmalı
- +1 yıl
Hemde nasıl birde farklı şehirden geldim alışamadım birde o yıl aşık aldım çok rezillikti o yıl kimse ile konuşamadım ailemle bile okulda zaten konuşma şansım yoktu aynı sınıftaydık ne cümle kurqbiliyordum ne yürüyebiliyordum çok şaka bir insan olmuştum her şeyimi ona göre ayarlıyordum montumu onun montunun yanına asıyordum ve o yıl bildiğin tamama yakın konuşmayı unuttum derslerim düştü çok saçmaladım birde biri duyacak diye ödüm kopuyordu ya okul saatimi bile bineveiğimi tramvaya kadsr ki aramızda 5 durak var
- +1 yıl
Hiç aşık oldun mu?
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm gerçekten yüreğim parçalandı senin için
Cevap sahibi+1 yılYok hayır daha nasip olmadı aşk
- +1 yıl
Ya üzülme Üzül diye anlatamadım hem deyicek biri değil bazen aklıma geliyor sadwcw o kadar birde takıntıslrım oluştu bazı şeylere karşı o kadsr
- +1 yıl
Bu arada bir kitap belirleyip okuyalım mı birlikte aynı kitabı okumuşuz oluruz hem yorumlarızda güzel olur
Cevap sahibi+1 yılTavsiyeni bekliyorum o zaman ne okuyalım
- +1 yıl
Bilmiyorum aslında eğer şimdi başlıycaksak internet üzeri pdf ler var okuyabilirix ki mantıklı olur qma uxun zmandır elfabe kitabını da merak ediyorum ne zman alırım bilmiyorum ne tarz kitaplar seviyosun ona göre bulalım
Cevap sahibi+1 yılRomantizm harici tüm Kitaplar okurum senle de aynı zevki paylaştığımız dan eminim seçeceğin kitabı zevkle okuyacağım 🙃🙃
- +1 yıl
O zman biraz araştırıyım söylerim bu gün içinde bu arada çok şanslısın internetim çekmiyor yazamadım kusura bakma
- +1 yıl
Birde şira deniz diye bir kadının isim analizi var onu yapsana bir senin kini merak ettim tabi ebced tarzi şeylere inanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok bence şansızlık o internet benim dostumla konuşma imkanımı kısıtlıyor
Cevap sahibi+1 yılOnu nasıl yaptırıyoruz ki?
- +1 yıl
Video var kendin hesaplıyorsun o anlatıyor hem kitapları da buldum
Cevap sahibi+1 yılBen beceremem sen yaparmısın?
- +1 yıl
Neşeli öyküler canlı m cipolla yoksa
Eylülün gölgesinde bir yazdı Ferid edgü
- +1 yıl
Her yerden baka bilirisn pdf olarak kütüphane den ya Da satın kiralama kitaplardqn birini seç
Cevap sahibi+1 yılApstorede var mı bu Kitaplar
Cevap sahibi+1 yılOrdan satın almak daha kolay olur
Cevap sahibi+1 yılbir de hangisini ilk okuyalım
Cevap sahibi+1 yılbir de o kadının video linkini atarmısın merak ettim bir bakayım
- +1 yıl
Hangisini istersen kadınından linkini bilmiyorum şira deniz isim analizi yaz ilk video tıkla isim hayat yolu hayat dersi dış kişilik felqn hesaplatıyor anlarsın
Cevap sahibi+1 yılTamam sonra bakarım ona
Cevap sahibi+1 yılEylülün gölgesinde bir yazdı olsun o zaman
- +1 yıl
Tamam anlaştık 👍
Cevap sahibi+1 yılUmarım apstorede vardır
- +1 yıl
Pdf lerede bak internette felqn illa satın almaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılZaten Apple books ta yok
Cevap sahibi+1 yılWatpad da var mı acaba
- +1 yıl
Bak bir
Cevap sahibi+1 yılPDF önerebileceğin bir site var mı? Peki
- +1 yıl
Kitap dostum diye bir uygulama var ama o kitap orda yok baktım normal yazıyım iniitwrnete bulursam yaz ar ım hem acelesi yok telaş yapma😂
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılEe nasılsın napıyorsun
- +1 yıl
İyiyim sen napıyosun birde bulamadım sen yinede bakarsın Ferid edgü eylülün gölgesinde bir yaz
- +1 yıl
Bu arada zorlama bakmazsan söyle başka seçeriz
Cevap sahibi+1 yılBunu ben seçtim diğerini de sen seç
Cevap sahibi+1 yılİyim bende ne olsun hayat mücadelesine devam
- +1 yıl
Çok umutlu umutsuz garip konuşuyorsun hem ne seçiyim ki bilmiyorum sen seç bir tane ben bulurum her şekilde benim için tür ya da başka şey fark etmiyor
Cevap sahibi+1 yılGarip olduğumun farkındayım belki de bu yüzden bu kadar yalnızım
Cevap sahibi+1 yılHayır sana bıraktım sen seç onu okuyalım ikimizde
- +1 yıl
Bir şeye mi üzüldün
- +1 yıl
Ki garip olmak seni öyle kılıyor isteyerek olsn bir durum değil hayatın getirisi ve bu gün arkadaşlığımızın 19. Günü pekte yalnız sayılmazsın ve sana yemin ederim senin kadsr ince ruhlu birini ilk defa görüyorum ve ne kadar uzakta olsakta koşulsuz güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum ben çok farklı bir düşünce yapısına sahibim galiba ben düşündüklerimi konuşunca korkuyorlar Galiba bilmiyorum sözlerim onları incitiyor mu anlamıyorum kimse bireysel düşünemiyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes birbirini bana karşı savunuyor
- +1 yıl
Aptal insanlara takılma her koşulda yalnıx bir seçim değil sana bahşedilen en güzel şey hem aynı xmanda herkes sıradan olsa hayatın tadı çıkmaz
- +1 yıl
Noldu anlat istersen
Cevap sahibi+1 yılBen de sana çok güveniyorum inanırmısın böyle konuşup sohbet etmeyi çok seviyorum seninle hep bekliyorum bildirim gelsin diye
- +1 yıl
Hem bu hep böyledir seni çekemeyn ya da güçlü gören hep yanında değil ya arkanda ya önünde olur
Cevap sahibi+1 yılYa umuttan bahs ediyorum tehlikelere karşı uyarıyorum birşey olucağı zaman hissediyorum birimin başına kötğ bir şey geldiğinde destek oluyorum ona kötülüğün içinde ki güzellikleri görmesini söylüyorum hayata güzel bakması gerektiğini
- +1 yıl
Peki sonra
Cevap sahibi+1 yılSaf olduğumu söylüyorlar insanların içlerinde besledikleri duyguları hissediyorum düşmanlıklarını kıskançlıklarını bunu onlara söylüyorum kötü sonuçlar doğurabilir diye uyarıyorum bir anda sinirlenip bana karşı cephe alıyorla delisin diyorlar
- +1 yıl
İnsalar kendilerini pof poflayqcak kişileri daha çok sever bu yüzden ayrıyaten bazı konularda çok masumane düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen iyilik yapmaya çalıştıkça aptal ve deli muamelesi görüyorum inan erkeğim 21 yaşındayım ama dayanamıyorum kalbim çok acıyor arthur a sarılıp saatlerce göz yaşı döküyorum bazen hissediyorum onları parçalamak istiyor
Cevap sahibi+1 yılAma ben izin vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılbir gün kalp kırıklığından öleceğim galiba 😞
- +1 yıl
Kendi yapımı değiştiremezsin isyanda edemezsin ya çevreni değiştirebilirsin umarım gideceğin yerde güzel insanlarla tanışıp dost olursun
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyle olur
- +1 yıl
şu an annem olsaydı sana çok kızmıştı ne demek ölmek? Kalbini sağlqm tut
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden yalnızlık daha güzel olucak benim için
Cevap sahibi+1 yılAnneler de olmasa şu dünyada hiç kimsenin kalbin de merhamet olmaz
- +1 yıl
Bazen güzel olabilir ama çoğunlukla yalnıx olmaya katlanmak çok zor olucak helede yaşın ilerledikçe yanında birilerinin varlığını isteyeceksin seni önemseyen birileri olsun isteyeceksin
- +1 yıl
Hep brn öldüğümde bir kimsesiz olarak kadavra olarak kullanmalarından çok korkardım
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belki senin gibi bir kaç insanla daha tanışsam bana yeterli olur
Cevap sahibi+1 yılKadavra olarak kullanamazlar beni de o kadar da sahip çıkar akrabalarım
- +1 yıl
Gerçek hayatta tanışsaydık inan bana aradaş olmak istemezdin beni bencil ve hiçbir şeyi beğenmeyen biri olarak görüyorlar 😒
- +1 yıl
Tanırlarsa ya numara olarak ulaşırlarsa sahip çıkarlar
- +1 yıl
Neyse kötü düşünmüyoruz ve yat kalk dua etki Arthur var hayatında istediği zamn çekip gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılValla hiç sanmıyorum öyle bri olduğunu eğer gerçekten tanışsaydık çok iyi arkadaş olabilirdik bence
Cevap sahibi+1 yılSenin için de ben varım her zaman derdini dinlerim sohbet ederim seninle
Cevap sahibi+1 yılHem niye öyle düşünüyorlar ki bence hiç öyle değilsin
- +1 yıl
Japon felsefesine göre insanların 3 yüzü vardır biri toplumun getirisi biri aileye gösterdiğin biride kendinle başbaşa kaldığın zamn ortaya çıkan yüz işte bu yüzden birde insanalr suçlayacak bir şeyler bulmak zorunda
Cevap sahibi+1 yılİlla bir yerde dışlanıp sevilmeyeceğiz yani
Cevap sahibi+1 yılÇok mantıklı
- +1 yıl
Bilmiyorum biz senle Oğuz Atay tutunamayanları mı okusak ne 😂 hem bu ara bir karar ver eylülün gölgesinde yazda kararlı mıyıx
Cevap sahibi+1 yılBak romantik olmasın ve aşklı meşkli olmasın hepsini okurum
- +1 yıl
O zman dünya klasiklerindne okuyalım hem kolay bulunur okuyabildiğimiz kadar çok kitap okuyalım hem bu şekilde birlikte vakit geçirmiş oluyoruz birde artık saat belirleyelim o saate konuşalım böylr çok savruk oluyor saati sen belirle ilk te babalar ve oğulları nı okuyalım okey?
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman saat 22 00 dan sonra konuşalım ben hep burda olurum o saatlerde sohbetimizi bitirince de kitabımızı okuruz okuyabildiğimiz kadar
- +1 yıl
Tamam olur
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kitabımız babalar ve oğullar
Cevap sahibi+1 yılDeğil mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bu arada haraket eden ağaçlar gerçek mi? Birde hobbitler ve cüceler
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada değil ama midelonların dünyasın da konuşuyorlar
Cevap sahibi+1 yılAğaçlar
Cevap sahibi+1 yılBelki vardır ben hiç görmedim
- +1 yıl
Hobbitler cüceler?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum belki başka bir diyarda vardır
- +1 yıl
Olması normal gibi geliyor herkesten uzakta yaşayan minik insanlar olarak geçiyorlar sonuçta bu ar ada yüzükler efendisini izliyorum da orda gördüm 😂 sorayım dedim birde logolas gibi yakışıklı bir elf görseydim gözüm açık gitmezdi bu dünyadan 😂
Cevap sahibi+1 yılLegolas paris turner
Cevap sahibi+1 yılAdam çok iyi bir oyuncu
- +1 yıl
Aynen ama şeyi hiç sevmiyorum 3 ü izlemedim izliycem bu günde o esmer bir adam varya insan olan aragor mu ne bir yandan elf prensesine aşıklar yandan sarı kıxla flmrtleşiyor 😒
Cevap sahibi+1 yılArwen o gerçekten yaşamış biliyormusun
Cevap sahibi+1 yılAma wampir insan melezi olarak
- +1 yıl
Ee hikayesi neymiş vr sence bu kitabı yazan bu kadsr şeyi nerden biliyormuş ve bu kadsr güçlü büyücüler var mı
Cevap sahibi+1 yılSen o kitapları ne sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBunların hepsi gerçeklere dayanır fakat değiştirilmiş gerçekler
- +1 yıl
Kurgu zanediyordum peki arwen in olayını artık anlatsan ve ayrıyaten legolas ta gerçek mi birde yine eksik cwvapmberiyoeısn
Cevap sahibi+1 yılGüzelliğiyle ulu bir kralı dize getirdiğine dair bir destan var
Cevap sahibi+1 yılYer altındakilerle savaşan bir kralı
Cevap sahibi+1 yılVardır belki hala yaşıyordur bilmiyorum
- +1 yıl
Hangisi bu legolas mı detaylı anlatsana ya
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben de o kadar
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben de o kadar
- +1 yıl
Kesin yaşıyordur arwen malını da anlatsana
Cevap sahibi+1 yılArwen vampir bir anneye insan bir babaya sahip miş
Cevap sahibi+1 yılBabası lord William annesi kontes angelinaymış
- +1 yıl
Gerçekte neyden korkuyormuş peki
Cevap sahibi+1 yılArwen öylesine güzelmişki onun için krallar savaşmış
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum o kadarını
Cevap sahibi+1 yılSonunda insan bir krala aşık olmuş vs vs
- +1 yıl
Arwen kız mı şimdi
Cevap sahibi+1 yılEvet kız
- +1 yıl
Legolasla ne alaka? Dostluğu kitapta baya saklamışlar o xman dediğin gibi peki gandalf
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum o kadar dediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılLegolas hakkında hiç bir şey bilmiyorum
- +1 yıl
Tamam arwen elf değil anladım argorn un olayı ne bu adama uyuz oluyorum hatlar karıştı kıza değil ve kitaplarınızda yazmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum hiç araştırmadım
Cevap sahibi+1 yılKitaplar için ingiltereye gitmek gerekiyor
- +1 yıl
Hadi be neden İngiltere peki
- +1 yıl
Kitaba başlamadıysan sefilleri okuyalım ilk
Cevap sahibi+1 yılBize ait olan kütüphane İngilterede saklı ve çok iyi korunuyor
Cevap sahibi+1 yılOlur bana uyar zaten dün gece kötü şeyler oldu biraz okuyamadım
- +1 yıl
Ne oldu?
- +1 yıl
Tabi öok çok özel değilse
Cevap sahibi+1 yılYa dün sabaha kadar karakoldaydım mahkemeye çıkaracaklardı son anda bizimn olan avukatlar savcılar işe el attı
Cevap sahibi+1 yılBaşım büyük belada
- +1 yıl
Off çok kötü suçlama ne
Cevap sahibi+1 yılGece ailemle tartıştım dışarı çıktım çok sinirliydim yolda yürürken iki tane çocuk yolumu kesti paramı istediler verdim polarımı istediler ver hadlerini aşıp tüm kıyafetlerimi vermemi istediler hayır deyince saldırdılar ikisini de linç ettim asfalt ta sürükledim polis geldi
Cevap sahibi+1 yılAldı gittik çocuklar aşırı güçlü olduğumu söyleyince direk bizimkilere telefon gitmiş hemen geldi çıkardılar
- +1 yıl
Başın belada değil o xman en fazla para cezası verirler nefsi müdefa da söz konusu
Cevap sahibi+1 yılYok ordan kurtuldum
Cevap sahibi+1 yılGücümü kullandım diye kurt konseyi benim için Türkiye ye gelecek gerçek mahkeme o keşke insan mahkemesini çıksaydım 😞
- +1 yıl
Öldüremezler büyük bir suç değil en fazla sürülürsün bu da insafiyete kalmış üzgün oldupunu geldiklerinde belli et bari
Cevap sahibi+1 yılİşkence edebilirler bir yere kapatabilirler envai çeşit ceza yöntemleri var gizli tutmak için çok ağır cezaları var
Cevap sahibi+1 yılKaçmak istesem kendi askerleri var mutlaka bulurlar
- +1 yıl
umarım bir şey olmsz peki ceza sistemi belli mi ona göre tahmin edebiliyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılNe kadar çok kişi duymuşsa görmüşse o kadar çok büyük bir ceza
Cevap sahibi+1 yılEn çok arthurla aramdaki bağı ve yeteneklerimi almalarından korkuyorum
- +1 yıl
Nasıl alabiliyorlar ki doğuştan bahşedildi sana
- +1 yıl
İçim sıkıldı şimdi mahkeme nr xman olur tahminen belli mi
Cevap sahibi+1 yılİşte herşeyin bir yolu var
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum 3 gün içinde mutlaka gelip soruşturmaya başlarlar
- +1 yıl
İnşallah bir şey olmaz ya çocuklarda kırık çıkık var mı birde bir dahakine dikkat et neye sinirlenirsen sinirlen senden kıymetli değil
Cevap sahibi+1 yılBirinin kafatası çatlamış baya uzun bir çatlak diğerinin nefes borusu hafiften içeri çökmüş bir asfalt ta sürükledim ya birinin sırt diğerinin sağ kolunun derisi komple soyulmuş bir kaç parmağı kırık
- +1 yıl
Oha be deseydin kas felqn çalılıyorum boksa gittim felqn ilaç ta içmiştim ki normal bir durum çok büyük drğil insan sinirlenir kavga eder Arthurla bağını koparmazlar
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar onların ikisini birden havaya kaldırdığımı söylemiş bana attıkları korku dolu bakışlar bu dediklerini doğrular gibiydi bende o an kafaları güzel di dedim
Cevap sahibi+1 yılİki kişi bir kişiden dayak yemeyi kabullenemiyorlar falan kendimden çok emin konuşuyordum
Cevap sahibi+1 yılBildiğin aktör gibiydim
- +1 yıl
İçinde bir legolas yatıyor dostum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO kadar iyi ok atamıyorum daha uzun boyluyum o daha yakışıklı daha yapılı bir vücudum var
- +1 yıl
Yani ok atabiliyorsun
1.80 boylarındasın ve esmersin hani bana alkış 👏👏
Cevap sahibi+1 yılDoğru bildin 😂😂👏👏
Cevap sahibi+1 yılŞu halde bile insanın keyfinş yerine getirebiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen nasılsın napıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSenin hakkında ve özel yeteneklerin hakkında daha çok şey bilmek istiyorum
- +1 yıl
Benimki özel yetenek olmayabilir musallatta olabilri belli değil ki sana dediğim gibi başka yok
- +1 yıl
Çünkü musallatta Dq bu kadar hasas özellikler olabiliyormuş
- +1 yıl
Bu gn çok saçma sıkıntılı bir gündü
- +1 yıl
Havada çok sıcak ya offf öldüm 😂
Cevap sahibi+1 yılNiye ne oldu bu gün
Cevap sahibi+1 yılKonuyu değiştir diyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok be sana niye musallat olsunlar
Cevap sahibi+1 yılYa zaten olmasınlar şu dünyada sevip anlaşabildiğim bir tane insan var ona da kimse bulaşmasın
- +1 yıl
Bilmiyroum biri bana onlsrı görebilmemün sebebinin duygusal anlamda çok yoğun olduğumdan ve benden daha güçlü olduklarından demişti ama zararsızlsrmış şu an vr o da cinleri görüyordu ben hepsini göremiyorum 2 kişi ki her yerde değil ki belki cinde değil bilmiyorum belki şizofreniyim ama his konusunda doğru tam göğüs kafesimde hissediyroum
- +1 yıl
Konuyu değiştir diye demiyordum 😂
- +1 yıl
Bu gün hem sana endişelendim hemde laf anlamqz insanlarla uğraşmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum şizofren olduğunu
Cevap sahibi+1 yılSadece gafil değilsin ve özel insanlardansın bunu hissedebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılBenim başım hep derde girer arthur la dostluğumu elimden almasınlar yeter
Cevap sahibi+1 yılKim üzdü seni
- +1 yıl
Başın hep derde girmesin ama Arthur û gerçekten kaybetmek istemiyorsan kendini dizginlemelisin bu sefer elinden alacaklarını hiç sanmam sürgün tarzı beklenmedik bir şey olabilir cezanın hafif olacağını sanmıyprum çokta ağır veremezler bana gelirsekte hep yanlış anlaşılıyorum her zmanki gibi 😂 sorun bu
- +1 yıl
Hem siz birbirinize bağlısınıx sizi birbirinizden ayırmaları demek onlara da ağır patlar heralde
Cevap sahibi+1 yılPek bir şey kaybetmezler biz zaten sürüden ayrıyız
Cevap sahibi+1 yılBen seni hep yanlış anlıyorum galiba nasıl tahammül ediyorsun bana?
- +1 yıl
Bilmem genel itibari ile yanlış anlaşılıyorum bende problem var 😂 ama sen beni çok yanlış anlamıyorsun zatwn tripte atmıyorsun iyi anlaşıyoruz bence
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne tribi bence de iyi anlaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılO değilde sana bir iki konu hakkında danışıp bilgi almak isterim bilge bir insansın sonuçta
- +1 yıl
Bilge bir insan mı 😂 ah yapma daha 18 yaşında kendi halimde biriyim ne soracaksın hem?
Cevap sahibi+1 yılMütevazilik yapma
Cevap sahibi+1 yılBu konularda diğer insanlardan daha bilgilisin
Cevap sahibi+1 yılBu ara telekinezi ve astrale acaip takmış durumdayım birlikte araştırmalar yapalım ve eminim sen bu konular hakkında Bilgi sahibisin
Cevap sahibi+1 yılParapsikoloji de yetenekleri mi keşfedip ilerlemek istiyorum
- +1 yıl
Telekinezeden kastın insanların hayatlarına müdahele zihin okuma ve onları yönlendirme ise ölme riskin çok yüksek ki o yüzden bende dönemiyorum eşya haraket ettirmek içinde baya uxun uğraş gerwkli zihnini tamamen boşaltmayı ve bunun için birkaç yılını feda edip buna gönülden inanmalısın ki olucak diye bir şeyde yok astralseyahat seyahatı da asla tek başına deneme uyku halinde astralseyahat seyahat var sürekli anlatılan vucudun ile ruhunun ayrıldığını hissediyorsun bir diğeri cinlerin seni çektiği ya da uyanıkken kendini fazlaca duygusal anlamda kapatıldığında oluyor ama sıkıntısı araçta kalabilirsin bundan önce eğitim alıp kendine hükmetmeye öğrenmen gerekiyor ki ne senin ne benüm eğitimim var birilerine güvenipte eğitimde alamayız bunların farklı farklı çeşit çeşit kitapları ve alimleri vsr ki onlara mensup olmayanı kabul etmiyorlar anca dandirikten bir hoca tarzı birini bulup onunla yapabilirsin ki ona da ne kadsr güvenebilirsin ayrıyaten bir çok astralseyahat seyahat yaptım diyen insan beyini oyun oynuyor bunu ayırabilecek yeteneğin olması lazım deneyimlemedwn anlayamazsın kısaca çok zor onu geçtim kendini kontrol edemediğin için kötü çağrışım yaparsan başında kötü cinleri toplarsın ve astralseyahat seyahatin belirli zamanları var ve ben yok astral seyahat yaptım Çine gittim diyenlere inanmıyorum eğer bunu yapabikcek kapasitede deyse yani gideceği yeri kendi ayarlayabiliyorsa onda insanlıktam daha fazla şey var alimlik ya da kölelik ya da bu diyardan değil
- +1 yıl
Ayrıyaten Telekinize dediğimiz şey bana göre insanın doğa yasalarına hükmedişi yani bir çeşit enerji aktarımı nasıl hani duanın bir enerjisi varki ettiğimiz ve inandığımız süre zarfınca olması mümkün oluyor onun gibi neyi çekmek istersen onu çekersin mevlana nın bununla ilgili çalışmaları da var hatta ben Telekinize yi açıklamak istersem kesinlikle çekim yasası ile açıklardım yani
- +1 yıl
Ve bir yerden başlamak gerekli ise onunla ilgili kitaplar okuyarak başlamalıyız
- +1 yıl
Ve aynı zamanda çakraklqrı açmalıyıx bunun içinde her insanın verimliliğin yüksek olduğu saatler vardır konsantrasyonun vr enerjisininyüksekte olduğu o xman meditasyon yapmalıyız ve bütün kilitleri açmaya çalışmalıyız
- +1 yıl
Ve bunu yaparken ciddi baş ağrılarına ve yorgunluğa hazırolmalısın ve bunun taktiklerini öğrenmeliyiz çok fazla çeşit vr yani kısaca bulaşmasqk daha iyi ama bulaşacaksakta ben varım
- +1 yıl
Birde kendine artık yeni bir hesap daha açsan orda konuşsan da burda bir mesajı görmek için 15 dakka uğraşmasak 😂
- +1 yıl
Ayrıyaten saçma gelen bir yer varsa sor çünkü klavyem değiştiriyor biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılTamam açıcam
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeylerin tehlikeli ve riskli olduğunu biliyorum ve bu da beni iyice içine çekiyor
Cevap sahibi+1 yılAstrali boşverelim o zaman
Cevap sahibi+1 yılTelekineziye odaklanalım öncelikle buna tüm kalbimizle İnanmamız gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılOf anlattıkların bana heyecan veriyor bu harika
Cevap sahibi+1 yılYa keşke senle gerçek hayatta tanışsaydık başımız beladan çıkmazdı aöa olsun seni hiç yalnız bırakmazdım ve beni hiç yalnız bırakmayacağını da bilirdim
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben yeni hesap açayım
- +1 yıl
Aynen gerçek hayatta tanışsak gzüel olurdu ki ama yine görüşemezdik farklı yerlerde oturuyoruz bizim buralara yakın hiç orman yok birde kitap konusunda ciddi ciddi araştırmak gerekli saçma ki taplar almamalıyız ve insanalrın hayatına müdahale yok bu zaten bildiğin üzere kul hakkı zihin okumayı unut yani
- +1 yıl
İyiki sınavım geçti he 😒 sarma sarmaktan ellerim büzüştü hala gel ben tek saramam diyor 😂
Cevap sahibi+1 yılZihin kontrolünü iptal edelim zihin okuma ve eşyaları hareket ettirme konusuna bakalım
Cevap sahibi+1 yılYaaaa sarmaaaa 😍
- +1 yıl
Zihin okuma kul hakkı diyprum 😂eşya içinde sqna bağlı bazısı iki gün bazısı 15 yıl bu arada sarmayı eğer bu kadar çok seviyorsan kötü haber bir kaç ay sonrq zor bulursun bir daha
Cevap sahibi+1 yılSağol sayende soğudum araştırmıycam Arthur bana yeter
Cevap sahibi+1 yılNiye bulamıycam
Cevap sahibi+1 yılKalbini kırmadım umarım
- +1 yıl
Hayır kalbimi kırmadın hem kanada ya gideceksin ya ondan dedim orda biraz zor bulman açısından diğer konuda ise benim anlattıklarımla hemen soğuduysan olmaz gerçekten istiyorsan araştıralım
Cevap sahibi+1 yıl15 yıl gözümü çok korkuttu 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBide mail adresini güvenli olarak almaya çalışıyorum bu yüzden henüz hesap açamadım
- +1 yıl
Kişiye bağlı dedim hatırlarsan belki çok kısaca sürebilir
Cevap sahibi+1 yılEvet hatırlıyorum ama ne bileyim 😒
- +1 yıl
Dün gece noldu dün geceden beri triplisin
Cevap sahibi+1 yılYoo tripli değilim sadece hevesim kaçtı o kadar
Cevap sahibi+1 yılHemde ben trip atmam ki
Cevap sahibi+1 yılSana karşı sıcak kanlılığımı hiç yitirmedim
- +1 yıl
Emin misin bir garip geldin
Cevap sahibi+1 yılYok ya iyiyim de seni böyle düşünmeye sevk eden ne onu anlamadım?
- +1 yıl
Sıcakkanlılıkla ilgili değil sanki garip bir şey var ama neyse sanırım fazla alınganlaştım
Cevap sahibi+1 yılHm anlıyorum özel günündesin galiba
- +1 yıl
Hayır 😂 hemen bunu mu anladın
Cevap sahibi+1 yılPatavatsızlık ettim galiba ama hani siz özel günlerde alıngan oluyorsunuz ya o yüzden öyle dedim
- +1 yıl
Hayır paravatsızlık etmedin
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman
- +1 yıl
Alınganlık yapmıyorum vazgeçtim bu lafımdan😂 bence gerçekten bir tuhaflık var
- +1 yıl
Bu arada sefiller r başladın mı ben daha başlamadım hem yarın kitap bakmaya gidicem çok istediğim bir kitap var orda el yüz çizgileri ile ilgili şeyler var hem alınca sana da birkaç bir şey atarım ama tabi burdan değil bu eski hesabım o yüzden Xper yetmiyor atmaya
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah acaba ben mi farkında değilim
Cevap sahibi+1 yılOlur valla bana uyar okumaya başlamak için senden haber bekliyorum
- +1 yıl
Başla sen kitaba ben yetişirim bu gün başlıyorum
Cevap sahibi+1 yılDün gece geldiler 😞
- +1 yıl
Beklediğinden kötü mü
Cevap sahibi+1 yılÇok garip bir şekilde gelişti
Cevap sahibi+1 yılHer zaman ki gibi arthudan ayrıldım eve geldim uyumak için rüya görüyordum rüyam da dostlarım Ve sevdiğim kadın vardı çok mutluydum ve güzel bir hayatım vardı sonra bir anda uyandım uyandığımda düz ve masaya benzeyen bir kayanın üstünde yatıyordum ve karanlığın içinde yüzü görünmeyen heybetli bir adam bana asla rüyamdaki leri sahip olamayacağımı ve hiç o kadar mutlu olamayacağımı söylüyordu etrafımda 20 kişi daire oluşturmuştu içimin yanmaya başladığını hissettim dairenin gerisinden annemin ve kuzenlerimin hıçkırıklarını duydum kıpırdayamıyordum üstümde öylesine ağır bir yük vardı ki tamamen çaresiz dim ben olanları anlamaya çalışırken bir anda dairenin içine arthur atladı benim konuşan adama karşı hırkayıp kükrüyordu
Cevap sahibi+1 yılGaliba cezam ömür boyu mutsuz olmak ve hiç bir zaman aile sahibi olmamak oldu hiç bir binicinin benim le yakın ilişki kuramaz emri verildi tamamen yalnızlağa haps edildim dernekler ve kurumlar asla yardım etmeyecek artık bana kanadaya yalnız gideceğim clanım ingiltereye dönecek
Cevap sahibi+1 yılVe nedense annem sürekli babama sence artık ona söylemelimiyiz deyip ağlıyor sürekli bu beni daha çok korkutuyor açıkçası
Cevap sahibi+1 yılHerşey iyice sarpa sarmaya başladı
- +1 yıl
Öncelikle sürüleceğin zaten belliydi bir şekilde rahmin ediyorduk Kanada ya gittiğinde ailenle zaten çok görüşemiycektin şimdi me kadar daha berbat olsada ömür boyu mutsuz olma mevzusunda Da ömür boyu mutsuz olmıycaksın eğer sen kendine elbet mutsuz olacağım diye aşılardan olursun üzerinde ne kadar tesir kurmuş olsalarda buna yine yön verebilecek olan sensin
- +1 yıl
Babana da söyleyin bari son 2 ayı birlikte gzüel geçirin
- +1 yıl
Şimdi tamamen aforoz edildin yani
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle değil annemle babam benden bir şey saklıyor
Cevap sahibi+1 yılAğır bir şey olduğu belli babam söylemeye cesaret edemiyor annem sürekli ağlıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet önceden görev olarak yalnızdım başım derde girince koşabileceğim birileri vardı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi tamamen yalnızım ve bir kez daha gücümü insanlar üstünde kullanırsam cezasının ölüm olacağını söylediler bir iki gün içinde cep telefonuma bilgisayarıma herşeyime el koyacaklar sadece arthur ve ben kalıcaz
- +1 yıl
Bu çok haksızca fazlası ile ağır bir ceza birde telefonuna felqn niye el koyuyorlar elbette tekqr bir yerden elde edebilirsin
Cevap sahibi+1 yılİncelemeye alcaklar galiba
Cevap sahibi+1 yılYa bir de rezil edecekler beni insanlara karşı gücünüzü kullanırsanız böyle olursunuz diye resmen damgalandım
- +1 yıl
Herkes biliyor yani umarım bu siteye telefonundan ya Da bilgisayarından girmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBurayı bulmaları imkansız herşeyi başka birinin üzerine yurtdışında yaşayan birinin
- +1 yıl
Peki nasıl hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yılbir yandan arthuru almadılar diye seviniyorum bir yandan herşeyi mi aldılar diye üzülüyorum bir yandan babamla annemin benden sakladıkları şeyi merak ediyorum
- +1 yıl
Filmlerdeki gibi gerçek ailen değillerse şok geçiririm
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum hiç ama daha korkunç bir şey miş gib
- +1 yıl
Srnin yerine başkası ölmeyi göze aldı ya da başka bir şeyi verme bu sayede en azla atlattın o xman annen çok ağladığına görede fedekarlığı baban yaptı
Cevap sahibi+1 yılUmarım kimse benim için öyle bir risk almaz
Cevap sahibi+1 yılZaten alsa bile kabul edilmez kimsenin cezasını başka biri yüklenemez
- +1 yıl
O zman sen çok şüphelisin
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sadece annen senin durumuna ağlıyor sakladıkları mühim bir şey yok var ama çok değil
Cevap sahibi+1 yılYakında hiç konuşamaya biliriz biliyorsun değil mi
- +1 yıl
Biliyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman onlar alırsa vedalaşmadan keseriz konuşmayı o yüzden veda etmek istiyorum sana güzel insan
Cevap sahibi+1 yılİyiki tanıştık senle sanki yüküme omuz verdin derdimi dinledin yani şu hayatım da iyiki dediğim 5 şeyden birisin dostum 🙂 kendine iyi bak Allaha emanet ol 😊
- +1 yıl
Sende 😢 benim için ne hissediyorsan inan aynısını brnde senin için hissediyorum beni kırmamaya çalışan da anlayışla davranan ilk insan olduğun içinde teşekkür ediyorum keşke gerçek hayatta da yollarımız kesişseydi hoşçakal ve sen bu kadar iyi olduğun sürece kim ne yaparsa yapsın iyilik hep karşına gelir ve mutlu olursun bunuda unutma
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊 elveda
- +1 yıl
🌹🌸🌷🍀🌻🌺🍁
- +1 yıl
BEN ALFA KURT ADAMIM SEN BENİM TÜRÜME KÖTÜMÜ DİYORSUN BENİM ABİ ALFA, ARKADAŞIM ALFA, BENDE ALFAYIM; senin bilmediğin bir kurt adam türü daha var ("İBLİS KURT") var onlar ortaya çıkınca siz kurt binicileri bence kaçın çünkü onlar fendi sürülerini oluşturmak için GERÇEK ALFALARI bulup onları ikna ettikten sonra GERÇEK ALFALARI SERİ KATİL VE HER İYİLERİ ÖLDÜRTÜCEKLER.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılVar bir kelime ile karşımdakinin poposunu kaldırıp iki kelime ile indirebiliyorum nasıl geçerli di mi
13 Yorumla
Soran+1 yılAvukat olmalıymışsın
- +1 yıl
Yok ben hayatın goygoy tarafındayım fıstık iyi böyle..
Soran+1 yılİyi
Herkes güçlere sahip, sadece farkında değiller ve kullanmayı bilmiyorlar. Ben bu gücü “doğa üstü” olarak nitelendirmiyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer insanın zaten telekinezi tarzı yetenekleri var ama insanlar düşünmeye bile vakit bulamaxken kendini keşfetmeye vakti olmuyor ki
+1 yılÇatal ile makarna yiyebiliyorum. 😂 Ne gücü ne doğa üstü. 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki adam bile senden daha fazla üstün gücü var 😂
- +1 yıl
Tabi ki ne sandın. 😂 Benim tek gücüm enerjimdir. 😀
Soran+1 yılBir iyilik istesem yapar mısın 😇
+1 yılayak parmaklarimin ustunde ziplayip yuruyebiliyorum 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende yapıyorum sayılmaz hatta ben sürekli parmak uçlarımda yürüyorum fark etmeden
+1 yılBen gözlerimden ateş çıkarabiliyorum sjajajsbsb
10 Yorumla
+1 yılDakikada 10 kişiyi aynı anda kesebiliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim var ben tanrıçayım sghsjsh
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldin tanrıçam 😍 şaka maka ezan okunuyor çarpılmayak
+1 yılÖyle bişey yok olduğunu iddia eden hastadır
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanç meselsi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıçımı yukarı kaldırıp popo deliğimden nefes alıp osurabiliyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var aynı anda geğirip osurabiliyorum.
011 Yorumla
Soran+1 yılBaya iyi bir yetenek 😂 ama bu doğa üstü değil yapabilen çok var
Soran+1 yılKlişe
Soran+1 yılDaha büyük klişe
Soran+1 yılÇok daha büyük klişe 😂 şaka bir yana Çok kötüsün
Soran+1 yılYaa kıyamam 😭😂
Soran+1 yılTamam 👌
Gözlerimi kırmızıya cevirebiliyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılÇevirmiş halini koy bir
Soran+1 yılAlemde çıkartsın
Soran+1 yıl*alev
Soran+1 yılAtsana bir
Fazla film izleyince ben
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂 😂 yok be filmden değil burda gerçekten olduğunu söyleyenler var ki birkaçı kanıtladı da
+1 yılAyakta işeyebiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek yapabiliyor onu ve prostqt tarzı bir şey olursan görürüm
- +1 yıl
Ya sen?
Soran+1 yılMangalda 2.30 kilo kanat pirzola yiyebiliyorum
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe peki
ben varım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe özelliğin var