evet sabah işe gidiyordu ben yatakta oturuyordum sarılıyım çıkmadan dedi yatağa oturdu bana sarıldı bende bunu çektim üzerime ve yattım onu da çekip sarılırken üzerime yatırdım. gitme sevişelim dedim keşke keşke işe gitmeme şansım olsa da kalsam dedi. öptü akşamı bekle dedi ve çıktı çok kırıldım ona kırgınlığımı nasıl belli ederim?
Cevabın nedir?
Kendi işyeri olması bişeyi değiştirmez. Hatta sorumluluğu daha fazladır. Biz çalışanlarla aynı saatte gidip gece 3 ya da 4te çıktığımızı biliyoruz bence bu çok gereksiz bir sebep olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılbir saat geç gidebilir işim var diyebilir ben biliyorum onun il yerini.
Soran+1 yılasla olmaz ve öyle bir hakkı da yok. 🤣
Soran+1 yılbenimde yok. koca karı olduysak. yapıcaz
En İyi Cevaplar
+1 yılişe mi gitmesin adam yani/ ya gerçekten düşünme mekanizması ve beyin fonksiyonları iyi ki varsınız su hayatta iyi ki shjhh
26 Yorumla
Soran+1 yılahaha küçük ufak beyinli şey senim o düşündüğünü bende düşünebiliuorım bir dakka da olsa kendini zeki sanmana izin verdiğim için kendimi kutlarim cevap veriyorum eşimin kendi iş yeri 1 saat sonra gitse hesap verecek hiç bir şeyi yok 🤣🤣
- +1 yıl
O zaman kabak tadı vermiş demek az ara ver nasıL bunalmişsa adam😂✌
Soran+1 yılben mi bunaltıyorum gün de 2 kez peşime gezen o yok bu gün vergiden geleceklermiş o nedenle gidiyomuş. bilmem ne
- +1 yıl
😂😂 iş ciddiye binince adam arazi olmuş
Soran+1 yılahahah 🤣🤣akşam da ben arazi olucam.👎🤣
- +1 yıl
😂😂
Verecen odunu 😂 ya kızım delimisinin divanemisin. O eve ekmek girmiyormu? Hangi parayla giriyor. Madem o kdar vermel istiyordun yarım saat önce kalkaydın ya
12 Yorumla
Soran+1 yılvermek senim givi aciz inanamadın annelerine yakuşır niz kadınlar birlikte oluruz
+1 yılkırılmamalısın. demek çok önemliymiş. cinsel hayatınız seni tatmin ediyorsa bir defalık için kırılma
02 Yorumla
Soran+1 yılediyor
- +1 yıl
o zaman görmezden gel böyle şeyleri. akşam san gelecek kocacığın :) kırıldığını belli etmek yerine sabahın intikamını üzerinden kalkmayarak pipisini kopararak alabilirsin :) mutluluklar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
30Cevap
+1 yılBence kırılacak bir şey yok. Adam senin için çalışıyor sonuçta. O da söylemiş zaten gitmek istemediğini. Kabullen ve akşama mutlu et onu.
16 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 gitmeeyebilirdi akşam da benim işim var ben erteliyicem
- +1 yıl
Kızım parayı da seni mutlu etmek için istiyor. Dışarda çöp konteynırının yanında karda kışta fakir halde sevişirim diyorsan ayrı tabi. 😂
Soran+1 yılahaha kendi iş yeri zaten
- +1 yıl
Yine de iş ciddiyet ister. O ciddi olmazsa elemanlar da olmaz. Hoşgörülü ol, daha güzel. 😊
Soran+1 yıl💆♀️💆♀️💆♀️💆♀️
- +1 yıl
😊💋
+1 yılSaçmalamışsın adam ekmek parası kazanmaya gidiyor sonuçta. Geç kalsa da maaşından kesecekler. Kırılacak bişey yok bunda bence
05 Yorumla
Soran+1 yılağa ken di iş yeri kendi kendinin maaşından mi kescek
- +1 yıl
Ne iş yapıyor? Dışarı yönelikse gidip kendi işlerini halletmesi gerekiyodur
Soran+1 yılkendi iş yeri kendi mücehver üretiyorlar
- +1 yıl
Eh tamam yani adamın halletmesi gereken bir ton işi, göndermesi gereken takıları vardı belki. Siparişle bu işler ve sipariş biliyosun süreli oluyor. Abartma istersen
Soran+1 yılbunlar ertelenecek şeyler kendimi ikinci planda gibi hissettim mesele ilişki değil. aslına
Diğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Adam ise gidecek çocuk musun nesin ben kocan olsam soğurum senden böyle şeyler için mizmizlik yapiyosun kirginligini nasıl belli edermiş her şeyin yeri ve zamanı var olgun ol kadın ol biraz
011 Yorumla
Soran+1 yılsakim ol haddini bil 🤣🤣 ne bu yara böyle saldırma.
Soran+1 yılistediğin görüşü hap ben üzerime alındığım sürece 🤣 varsın. tanımadığım sürece bir hiçsin ama bir tavsiye böyle bir iğneleyici üslübla bir şeyleri anlatma dediklerin doğru dahi olsa. kendin yanlış anlaşılırsın insan gibi derdini anlar tavsiyeni et çoçuk gibi ne dediğini anlatamıyorsun atara giriyorsun 🤣🤣 iyi günler tel başına konul sama kimse cevap vermeyecek.
Soran+1 yılsen önce insan ol sonrw ben kadın olurum 🤣 ezik ya
Soran+1 yılteşekkür ederim 🤣🤣keşke senden de azıcık assalet ve insanşık aka bilse fe insanlar ile emir cümlesi kurmasan ama aile eğtimi olmayınca okul eğtimi olmayınca böyle saygısız oluyor evlatlar 🤣🤣
Soran+1 yılaynaya bakarak konuşmanı sevdim 🤣🤣
Soran+1 yıldevam et beni bu kadar önemsemen hoşuma gidiyor veled seni 🤣🤣
Soran+1 yılbak farkındaysan ben semin dedikelrini üzerime alınıp sana saldırmıyorum kendimi biliyorum dünkü ama sana öyle bir işliyorki dediklerim kasmaktan ağlayacaksın az sonda bari belli etme ufaklık 🤣abla tavsiyesi.
eee sabret hem oruçtur belki hemde adam işe gidecek sakin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılsinirlendim.
Niye kiriliyorsun ki anlamis degilim Adamda İşe gitmezse olmaz ki Bnce Sen Yanlis yapiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılgitmese nr olur bir günden gitmesin
Soran+1 yılakşamda benim işim var
+1 yılKirlcak bisey yokki adam senn icin ise gidicek aksami bekle iftardan sonra guzelce hazrlan ve istedigini al uzme kwndini bosyere ve kirgnlik sokma aranza
04 Yorumla
Soran+1 yılakşam da benim işim var.
- +1 yıl
Ne isin var?
Soran+1 yılona öyle diyicem. madem onun işi oluyor benimde olur.
- +1 yıl
Uzatma bence gizlisn anlatcamda uzun olcak brdan knusurz ins bir ara ok
Sevismedi diye kirilacagina isinde gucunde bir esin olacagina sukr et
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten işinde güxüncr olmak zorunda ne diye? şükür ederim görevini yağıyor diye minnet mi edicem zaten zorunda.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunda kirilacak hic birsey yok sükretki esin ise gidiyor helal para getiriyor eve..
mutlu ol bence.. hem aksam icin sevinir :) sende kirilcak birsey bulamadin galiba?03 Yorumla
Soran+1 yılahahaha zaten ekmek parası eritmek zorunda ve helal kazanmak soruda görevi bunu yapıyor diye niye seçimiyim zaten yapacak. mesele şu işe gitmeyebilir ben spora gidiyorum o istediği zaman erteliyorum
Cevap sahibi+1 yılzaaten yapmali deme bence öyle olsa bile bunu bile yapanlar yok - haline sükretmelisin spor baska birsey isi nasil ertelesin iyi oldu ise gec gitmesin ya da hic gitmesin rapor alsin sonra kovulsun mu istiyorsun anlamadim
Soran+1 yılöncelikle bunu yapmayanlar var diye doğru bu değil ne diye şükreficem ulan her halime şükür olsun ama koca olduya para getirecek zaten yapmayanlar var diye. doğru dan şaşacak değiliz. göre bir yapacak. minnet etmem. ikincisi kendi iş yeri nasıl kovulsun🤣🤣
Olsun işe gidiyor biraz fedakar olmak gerek sende akşamı bekle ve kendini hazırla
06 Yorumla
Soran+1 yılakşam da benim işim var
Soran+1 yılgece de başım ağrır.
Soran+1 yılkardeşim işe gitmeyebilir di. . ama gitti.
+1 yılArkadaş böyle mantık hayatimda görmedim. Bu dediğin eşyanın tabiatina ters.
10 Yorumla
+1 yılyok yanı ıse gıtmese o yataktan olursunuz bı omur calısmadan yasayacak paranız varsa bısey dıyemem
00 YorumlaBoyle seylere kirilma ya her sey de karsilikli değil yani.. baska zaman olur.
00 YorumlaBence sadece kırgınlık değil problem ilgisiz kalmış olabilirsin birazcık birazcık 🥺🥺🥺
00 Yorumla
+1 yılErkekler böyle, eğer kendi isteseydi ne olursa olsun kalırdı ama o sırada öncelik işi olmuş. Buna alışmış olmalıydın erkekler seks konusunda bilinçsizce bencil.
01 Yorumla
Soran+1 yılkocamın bencik olduğunu düşünmüyorum zstenn istekliydi. sabah ama gitmediği zamanda oluyor işe by gün vergiden geleceklermiş ama ben olsam asla gitmezdim yine de
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam işe gidiyor ne yapsın allah aşkına abartma istersen bu konuda haksızsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılgitmesin abi gitmesin.
bunda kırılacak ne var işe gidiyor adam geceye özel hazırlan bekle adamı
07 Yorumla
Soran+1 yılgecede benin işim var. o nedenle. olmaz hani
Soran+1 yılgitmeyebilir di işe sorun tok ama burhan sonra benim de hep. işim olcak
Soran+1 yılonun işi vardu benim de var.
Soran+1 yılaldatmak sadece erkeklere mi? ait şidmi o beni red etti ben aldatiuim mi? ah sizin cahil kafalar 🤣🤣 beni aldatsa direk boşarım onun namussuzluğu ölü aldatmanın abhanesi olmaz p beni erteledi. sana normal geliyor demekki bende onu mu aldatiyim kafaya bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim hanımda anca uyusun anasını satayım sen kadınsan benim ki ne ya
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılekmek parası sende zamansız yapma böyle şeyler ama adam şanslı senin gibi bir hanımla evli mutluluklar
02 Yorumla
Soran+1 yılekmek parası olsa anlarız kendi iş yeri
- +1 yıl
olsun yinede yapmasen adamın aklı bulanmasın
+1 yılkolay gecer de gizlisnnya dm olsaumydi keske tp edrmsn
00 Yorumla
+1 yılkeşke eşinin yerinde ben olsam seni rahatlatmadan gitmem
00 YorumlaDiğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. İyi de adam işe geç kalacak.. işsiz kalırsa ne olacak peki?
00 Yorumla
+1 yılAkşam güzel bir İÇ çamaşırı ile onu mkarşıla ve sabah yarım kalanı ntamamla..
Trip yapma010 Yorumla
Soran+1 yılakşam da benim işim. var
- +1 yıl
Bunu yapma ona
Bu guzel depil
Soran+1 yılbana yaptı. ?
- +1 yıl
Gerçekten işi vardı
Seks güzel
Sence zorunluluk olmasa sen yatakta oyle bırakılacak bir kadın mısın?
Soran+1 yıldeilim işte bende buna şaşırdım
- +1 yıl
Seni öyle olmadığın için redetmedi ise demekki işi vardı gerçekten
İkisinden birini mkabul et.
Ya çirkin her gün mher gün sevişilecek seksilikte değilsin ya da işi vardı gerçekten
Soran+1 yılıkisini de kabuk etmem. gitmeyecekti p kadar
- +1 yıl
Sen kaybedersin bindiğin dalı kesme
Soran+1 yılben kimseyi kaybetmem. o beni kaybeder.
- +1 yıl
Göreceğiz
Demekki seks senin için iş
Ask zevk ihtiyaç değil
Bekleyiver akşamı nolcak ki?
16 Yorumla
Soran+1 yılişe gitmiycek.. tııı kaybetti.
Soran+1 yılişim var benim gece diycem
Soran+1 yıluykum olabilir başım ağrır.
+1 yılAdam kovulsun mu.
Zaten akşam birliktesiniz.07 Yorumla
Soran+1 yılkendi iş yerinden nasıl kovulsun
- +1 yıl
Ee tamam sonuçta iş yani bu kudurdun mu ne yaptın.
Soran+1 yılmeseleye bakış acından cahil olduğunu anlıyoruz mesele sevişmek değil ikinci plana atılmak.
- +1 yıl
Aynen çok cahilim.
Adam işe gitti diye trip yapan bir kadın bana bunu söylüyor hdjdj
Belki başka kadına gitmiştir çünkü sana katlanması mümkün değil dhdj
Soran+1 yıldaha fazla düşebilüyormusun yoksa bu en batıl halin mi tatlım karmana gerek yok🤣 birde her erkeği baban gibi de sanma 🤣 sana namussuzluk basit geliyor belli kocanı çok aldatırsın böyle rahat dediğine göre yazık yerlerse dolaş anlaş tavsiyesi kasma bebeğim komik oluyorsun 🤣🤣
- +1 yıl
Bir kocam beni asla aldatmaz vakası daha sgsfsf
Erkek erkektir babam veya başka biri diye ayırmam.
Evli olup burada takılan birinin namusuma laf etmesi de ayrı bir ironi sfsfs
Soran+1 yıl🤣🤣 ne yani sen bekarsın burda takılabilirsin öyle mi? 🤣🤣 niye ortaya açık malmıaın gelen çarpsın giden çıksın bebeğim bu sitenin amacı soru sormak görüş almak ben amacında kullanıyorum sen orospuıı luğaa heldiğin için herkesi kendin gibi görmen normal 🤣🤣 madem yalnış neden kullanıyorsun hay ergen kızlar ortaya açık mal gibi burda adın açık yorum yapıyorsun. erkeklere kendini pazarla tatlım kocam seni mii siktiii ne bu emin konuşma 🤣 teksea diyorum ablacım kasma gülüyorum kocama attım o da gülüyor. 🤣
Bunda kırılacak ne var dalga mı geçiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılişe gitmeyebilir.
+1 yılAdam işten çıksın o zaman.
011 Yorumla
Soran+1 yılkendi iş yerinden çıkamaz.
- +1 yıl
İş olmak zorunda.
Soran+1 yıldeğil gitmeye bilir..
- +1 yıl
Çalışmasa kocam bakmıyor diyeceksin çalışsa skenim yok diyorsun mal mısınız siz be.
Soran+1 yılçok terbiyesiydin sikilmekk senin gibi acizlere yakılır
- +1 yıl
Valla kocam beni skmedi öyle evde bıraktı diye buraya yazan sensin ben değil.
Soran+1 yıl🤣🤣 bu işleme sikilmekk diyen sensin... buna birilikte olmak denir sekss utanılacak bir şey değil aklın sadece bel altında sana göre seksssadecw zevk meselesi ama aslında o bir önemsenme göstergesii. yani olay şu beni ikinci plana atması nu seks olmaz sinema olur sen maddelere takışmışsın çünkü aklın bel altında. 🤣🤣 neyse bu günde güldük birine güzel.
- +1 yıl
Evet bugün de güldük birine çok şükür :D Benim anlamadığım şey seks bel altında olan bir şey değil mi adamın penisiyle yazı mı yazıyorsun yatakta :D Ayrıca hayatın her alanında bir insanın hayatının merkezinde olamazsın. Adam iş yerini her gün vaktinde açmazsa müşteri kaybedebilir. Müşteri de senin kocanın keyfini beklemez gider işini başka yerde yaptırır sürekli sen aradığında telefonuna çıkamayabilir ya da sen seks istediğin anda seninle birlikte olamaz. Neyse sen ergenliğinde devam et böyle. :D
Soran+1 yılçok uzun okumadım bu kadar da takıp yazmışsın ama okutacak kadar önemsemiyorum seni 🤣 kasma komik oluyorsun cahil semi
- +1 yıl
:D :D :D :D :D :D okumuşsun işte :D
Soran+1 yılokusaydım yazfknlsrınacevap verirdim kasma kelimesini bu kadar takip uzun uzun yazmana söyledim bebeğim
Sebep işe gitmek zorunda olması mı
04 Yorumla
Soran+1 yılerteleyebilir gitmeye bilir.
Soran+1 yılkendi iş yeri 1
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seninle evlenmekle büyük hata yapmış
37 Yorumla
Soran+1 yılsen mi karar vericeksin kendisi en doğru karar diyor ama 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl5 - 10 sene sonra görürüm kocanı 😂
Soran+1 yılahaha 6 sene 3 aylık evliyiz nerde ağlayacaksın 🤣 kocam kıymetini iyi biliyor milletin karıları gezmekten eve kocasına bakamazken ben kocama her daim heşreuden önce tutuyorum. onun için çabalıyorum. onun için fedakarlık yapıyorum. geziyorum mesala ama eşim eve gelmeden evde olup yemeğim hazır bir şekilde bekleyen biriyim. istesem bu gün yorgunum derim 6 yıllık evlilikte bit kez eşimi ertelemedim bir kez onu ikinci plana atmadım. bu nedenle sem kasma.
Soran+1 yılşu debirde kaç tane sabahın köründe kalkıp kocası mutlu olsun diyr ilişkiye davet eden kadın kaldı? miller o saatte uyuyor anasını satim hakkımı yedin.
Soran+1 yıl@Oguzeli tanıyorum kardeşim çok iyi hemde asla gştmezdi normal de ilk defa gitti 🤣 bende ona şaşkınım devamlı olsa heralde şaşırmam kafalar 1 milyon siz ce.
Cevap sahibi+1 yılYok yok hakkını yemeyelim. Soru soruş şeklin itibariyle düşüncesiz bir kadın imajı çizdin. Diğer şekilde anlattıklarına göre ilgili birisin
+1 yılAkşam verme şimdi de ben işe gidiyorum de
00 Yorumla
+1 yılişe gidecek
sorun ne?01 Yorumla
Soran+1 yılgitmesin.
Bana kızma ama sen hala çocuksun
22 Yorumla
Soran+1 yılçocuklar masumdur teşekkür ler.
+1 yılNesine kırıldım işe gitti adam mq
10 YorumlaGereksiz bir kırginlik
01 Yorumla
Soran+1 yılgirmemeliydi
Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. Akşam geldiğinde biraz naz yap
00 Yorumla
+1 yılİstediğinde verme anlar
00 Yorumla
+1 yılArkasından sende iş e git
00 Yorumla
+1 yılKıskanmadım
00 Yorumla