Cevabı - İslam'da Baba Vanga gerçekten geleceği görüyor mu?

İslam
İslam
İslam dininde, Baba vanga geleceği göremez. Yani bir Müslüman Vanga Nine geleceği görüyor derse, müşrik gibi bir şey olmuş olur. Hatta bir nevi Hristiyan dinine mensup bir kimseye benzer. Gelecek sadece bazı peygamberlere Cebrail meleği yolu ile duyurulur, örneğin, Hz. İdris tüm peygamberlerin (Allah onlardan razı olsun) isimlerini biliyordu.
Hz. Muhammed tüm peygamberleri tanımıyor mesela. Hz. İdris dünyaya indiğinde Hz. Muhammed in yanına geldi. Hz. Muhammed de yanında ki Cebraile
"Bu Kimdir?"
Dedi. Ve gelecek Evliyalara bazı rüyalar yolu ile duyurulur ki, bu çok çok nadir zamanlarda olur.
Ama, Yahudilik, Hristiyanlık ve İslam inancına göre, geleceği bilen kişiye cin fısıldamaktadır.

Evet biliyorum ki, sizler böyle bir şeye inanmayacaksınız (kafir olanlar). Ve uydurma diyeceksiniz. Bunu söyleyeyim ki, Vanga bir keresinde şöyle demişti,
"Ben, Geleceği gördüğümü söylemiyorum. Sadece bir tahmin veriyorum. Herşeyi bilen tek kişi var, O da Tanrıdır. (Allah)"
Diğer bir Vanga şahidi, dün izlediğim Rus televizyon programında şöyle demişti,
"Vanga, ona birisinin fısıldadığını söylüyordu."
Bunu duydum, ve kim tarafından yapıldığını anladım.
Bu bir "Cin" vakasıdır.
Saygılar, Sevgiler..
Güncellemeler
+1 yıl
soru sorulmamıştır,
cevap verilmiştir.
Bu konu tüm geleceği öngördüğünü iddia edenler içindir. Nostradamus vs. gibi isimler dahil.
Cevabı - İslam'da Baba Vanga gerçekten geleceği görüyor mu?