Samsung beyaz eşya kullanıcı yorumları arıyorum. Samsung beyaz eşya kullananlara sormak istiyorum, arkadaşlar samsung beyaz eşya nasıl, samsung beyaz eşya yorumlarınızı alabilir miyim, acaba samsung beyaz eşyaları tavsiye eder misiniz?
Kızlar çeyiz için beyaz eşya bakıyorum da nette gezerken Samsung Eco Bubble çamaşır makinesiyle karşılaştım. İyi yorumları da var, kötü de, o yüzden size sormak istedim. Aramızda Samsung Beyaz eşya kullanan arkadaş var mı acep? Samsung beyaz eşya yorumlarına bakıyorum ancak sizin de fikrinizi alayım dedim. Samsung beyaz eşya için yorumlarınız nedir?Samsung beyaz eşya yorumları
Samsung beyaz eşya kullananlar, tecrübenize göre Samsung beyaz eşyalar iyi mi, yorumlar neler?
Beyaz eşya konusunda son derece yetkili hissediyorum kendimi, sebebi babamın ve amcamın yıllardır bu işin içinde olması. Beyaz eşya tamirini yapıyoruz 25 yıldır ayrıca ben de makine mühendisiyim bu yüzden iç yapılarını da detaylı olarak takip ediyorum.
Samsung beyaz eşya yorumlarım:
Samsung beyaz eşya yorum
Samsung'un her ürününü alabilirsin gönül rahatlığıyla. En iyi beyaz eşya markaları arasında Samsung var. Çamaşır makinelerinde elmas kazan var mesela, buharlı refresh var, Eco bubble technology var. Bunlar teferruat ama güzel şeyler.
Direct drive motor olanlar da mükemmel. Buzdolabı konusunda tasarımları biraz fazla sade ama kaliteye diyecek yok. Bulaşık makinesi aynı şekilde kullanımı basit ve çok fonksiyonlu. TV desen ya LG ya Samsung olmalı zaten söylemeye gerek yok.
Uzak durulması gereken başlıca markalar, VESTEL, Philco, Ariston, Hotpoint, Regal vs vs.
Zaten Samsung beyaz eşya yorumlarına baktığında Samsung beyaz eşya kullananlar tarafından bayağı iyi olduğunun söylendiğini görürsün.
Samsung’un ecobubble ™ teknolojisi, deterjanı suda eritmek ve ardından hava enjekte ederek zengin bir sabunlu köpük yastık oluşturmak için bir kabarcık üreteci kullanır.
Ecobubble ™ teknolojisi uygulandığında, deterjan suda daha iyi çözülür ve giysilere daha hızlı nüfuz eder, bu nedenle temizlik sürecine yardımcı olmak için daha az sıcak su gerekir. Super Eco Wash programı sadece 15 ° C'de yıkar ve sonuç olarak enerjinin yalnızca% 30'unu kullanarak 40 ° C'de yıkama sonuçları verir.
Samsung’un Eco Bubble Teknolojisi, hasarları en aza indirerek gelişmiş kumaş bakımı ve mükemmel temizlik sağlar. Daha az mekanik hareket ve köpük yastığı ile giysileriniz hasar görmez. Daha yumuşak ve pürüzsüz kabarcık hareketi, dış giyim ve su itici kumaşlar gibi hassas giysileri korur.
Samsung EcoBubble WW6000 incelemesi:
Genel temizleme performansı ve ekonomi açısından WW80J6410CW, çalıştırmanız için çok maliyetli olmayacak harika bir performans sergiliyor. Kullanımı kolay, çok gürültülü değil ve uygun fiyatlı. Hepsi beş yıllık garanti ile desteklenmektedir (motor 10 yıl garantilidir).
Beyaz eşya sarın alırken, ayrı bir önem gösteriyorum.
Sonuçta, pahalı ve sürekli değişen bir ürün değil. “Beyaz eşya almak, şans işidir” derler. Bu cümleye ben de katılıyorum. Bizim evimiz de, nereden bakılırsa her türlü markayı kullandık. Şu an buzdolabımız eskiden HotPoint idi.
Hiç memnun kalmadık ve Samsung aldık. Dokunmatik tuşları ve tuşlara dokunduğum zaman ışık yanması, benim çok hoşuma gitti. Buzdolabının iç hacmi oldukça büyük ve ferah. Evlenen bir arkadaşım da, Samsung bulaşık makinesi aldı, ona da sordum “gayet memnunum fakat, eşyaları çizmiyor.” demişti.
Genel olarak bakılırsa Samsung beyaz eşyaları gerçekten de kaliteli ve alınabirlik seviyesi yüksek.
Samsung markası, diğer markalara göre her zaman yeni ürünler tasarlıyor ve kendini geliştiriyor. İleride evlenirsem, Samsung beyaz eşya almayı tercih ederim.
Samsung beyaz eşya yorumları için iyi diyen bir seni duydum :/ genelde samsung için erken yıpranıyor diyorlar ancak modelinde önemi var. Bazı modeller diğerlerine göre daha dayanıklı oluyor.
ucuzunu al para lazım olcak işini gören bir tane idare edecektir sizi. Allah bir ysatıkta kocatsın. Eşya çok fazla önmli değil ilerde çocuk masrafı okul masrafı tatil masrafı :S:S bir dünya para lazım olacak paralara sahip çık hemen en pahalısı en pahalısı diye tutturma. oda yıkar oda yıkar ikiside yıkar yani :D
camasir makinesi ariston aqualtis serisi var mukemmel buzdolabı profilo al torunun bile kullanir televizyon lg den sasma dünyanin en iyi tvlerini uretiyor bence renkn kalitesi mukemmel bulaşık makinesi sen sen ol en az 5 programli al kurutma makinesi şart ucuzundan bir tane al hep isini gorur elektriklinsupurge bosh sessiz modelleri var onlara bak ama su kadar soyliyim ariston aqualtis mukemmel biz onu alcaktik evdekiler arçelik aldi aldigimiz gün indirime girmişti hatta neyse geçen gecti
Fazla pahali almican mesala arcelik beko ikiside ayni firma servis yonu guzel 7 yil garanti veriyo yaplmadimi urunu degisiyolar samsun bir bosh gore daha uygun ustelik servis yonden baya guzel simdi bu urun arzalaninca onuda dusuncen mesala bizim burda bosh 1 aya gelmiyy servis yonden cok sknti samsunu bilmiyorum
Arçelik al kafan rahat etsin... Ne biçim vatanseversiniz siz ya... Almanya yı Almanya yapan yerli ürünlerdeki tercihleridir... Kalite ne olursa olsun 1 tercih hep Alman ürünü olmasıdır... Refah seviyesi yüksek toplumlar bilinçli halklar ile oluşur...
Beyaz eşya olarak vestel filan tercih et. bulaşık makinesinde ya vestel ya beko. ama kurutma ya da çamaşır makinesinde OoOoO bekkko sloganını hatırla :d
bir süpürgesini aldım, altı aya kalmadan bozuldu. Sonra tövbe ettim işte.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tamamen reklam anket gibi bir çalışma amacıyla sorulmuş bir soru olduğu çok çok belliii. Ben evine BOSCH tan başkasını sokmam. Samsung alıp sürünemem servislerde, 2-3 yıl sonra çöpppp
En İyi Cevaplar