hadi iyi geceleer

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Anatomi.. Hiç sevmezdim ama sınavlarından yüksek almıştım çok karışıktır oralar şimdi scapula, vertebralis, femur, sternum falan aman aman aman
Neyse bunları sana soylememem en iyisi aslında çünkü ders çalışacaksın yani motive edici birşeyler yazmam gerek..
Çok fazla latince isim var ama o kadar endişe etmene gerek yok çünkü zaten o kaynakta okuduğun kemikler, kaslar senin vücudunda da var, kendi üzerinde pratik yaparak daha kalıcı öğrenebilirsin 😇
alıştım artık ya sene bitti fjekdke sene ne okuyosun
Biyomedikal Cihaz Teknolojisi 🙄
oo benim abim de Biyomedikal mühendisliği okuyo hsjwkskq
İşte onun okuduğunun 1 level altı benim okuduğum
hımm anladım:d
Öyle yani hadi sen bırak sosyal medyayı da yeni bilgiler öğrenmeye bak 😉 bilgi bir yerden sonra asla doydum diyemeyecegin dondurmalı bir tatlı gibi olacak emin ol 😊
yorucu ama djwkkda
E olcak o kadar ☺️
Ama bak samimi söylüyorum yeni birşeyi (bunun okuduğun alan ile ilgili olmasına gerek yok) araştırarak öğrenmek kadar zevkli çok az şey var bu hayatta
Mintax ile temiz geceler iyi geceler
aynen dxjskkdw
baybay
Cevap
13Cevap
Nalet olsun anatomiyi Türkçe yapmayanlara 😂
valla ya sjwkds
Neyse diggat ed bebeyim beyin devrelerin yanmasın eyi geceler
amin djwjks
😂😂
Allah kurtarsın. İyi geceler
aminn fjskkds
Amin inşallah. Allah yardımcın olsun 🙏 zihin açıklığı versin 🙏🙏🙏
roseee
Daha yeni mi fark ettin sksjs
yok gündüz fark ettim de dhjwjd
Rose fanboyuna dududu yu attın diye utandın mı yoksa 😂😂😂
yoo djwjdke ben jisoo seviyorum:d
Neyini seviyon ya en iticisi o :// lalisa bile sevilir o sevilmez. Jennie yi de dışlama sev onu solo takılmaya başlamış gariban seven yok 😂
jennie de seviyorum lisayi da ama jisoo çok tatlı djwjsk
Sen tatlişlikle iticiliği karıştırmışsın. Tatlılık mı istiyorsun pp me bakıyorsun 2 tane dadlı kızı görüyorsun hemen bağrına basıyorsun oke?
asıl en iticisi rose ya tek özelliği lider olması djwks
Lider miymiş sjsjsjsj fazla ilgi odağı olmadan çok güzel söylüyordu çok tatlı geliyordu sjsjjs çok iyi bir fanboyum ya hahaha neyse bunlar bana göre değil ya siz korecanlar doğum saati dk sına kadar biliyorsunuz ://
abartma jdjsd ben korecan değilim sadece exo hakkında çok bilgim var djjskd
Yani saatini dk sını yerini biliyon sjsj
doğum günlerini instadan görüyorum bu aralar hepsinin doğum günü de jfjskds boylarını kilolarını falan biliyorum hdjwjdjw
doğum yerleri seul zsten genelde dekke
dekke randomdu ama cok sacma oldu djskfkwkkf
Sjsjsjsj korecan sın işte kore dizisi falan. Oppacı değilsen yine sıkıntı yok pozitif tarafından bakarsak eğer
kore dizisi bayadır izlemiyorum fjsjkd yazın sadece ama chanyeol... dnwkdkkwkd
lh5.googleusercontent.com/.../VHC6x_dwz1Dwuk2sbuUSeBGO6Utl3xB6N5hTB7o0zx70h2SR9_bfg48-taOLo3JUDa91HsvlV8OoeDZTMCJzikrfsGXiG2ESQ5dCG7DeOBgWZM9EHniSwpBIxw8CXwCaXQ=w220-h220-nc
Fanboyu olduğun çocuk böyle bişi bil istedim hani jungkookie jimin taehyung desen anlarımda bu ne allasen ya
lan asıl onlar kız gibi ağzını dilini yerim ben bunun djsskdkskf
Erkek güzelleri senden güzeller diye kıskanma 😂😂
hsjandmkskdks evet benden güzeller çok kız gibiler fjsjkd yine ordan sadece taehyung 'la jungkook u beğeniyorum jimin tam kız ya burda jimin oppaci bir kız var görmez ins her gün jimin oppam diye soru atiyo djskkdedjskkde
Görsün bişi olmaz, ha yani bts ten 2 tanesini beğeniyormuşuk yani 😂😂 hani exocuyduk? https://youtu.be/o2adVaTaCUk hahahha
Exo gelsin bunun gibi şarkı yapsın sonra kendilerini adamdan saysınlar😂
lannnnnnn exo adam zsten
hooppa şarkılar dinlemiyorum fjskdkwk
çok kötü ya yine hayvan gibi oynamışlar seslerle exo müziği kendi agizlsriyla yapiyo bir şarkıda dur aticsm
Dinle dinle exonun adını almıyacaksın bir daha sen kankinin müzik zevkine güven 👍 bir erkek kpop dinleyebilecek kadar ön yargısızsa müzik kültürü fazla demektir ve onun müzik kulağı güzeldir. Sen gruptaki erkeklerden hoşlanıyorsun 3 şarkısı hariç vasatlar. Dost acıyı söyler 😉
https://youtu.be/iwd8N6K-sLk
2.50 3.30 arası
ya sus yaa sus sen müzikten anlamiyon jdkekkdke
ya da zevklerimiz uyusmuyor ben sevmiyorum hoppi poppi
https://youtu.be/VKvl9Oj-7cQ bak bakim ağızlarıyla nasıl yapıyorlar. Pentatonixte neymiş exo izleyip feyz alsın
Tamam anlamıyorum haklısın 👍 bak şarkıya müzik nasıl olurmuş gör heeh
bakmicam djwkkdks
Küserim ama... 😔
ağlama hemen kankim sen de dnejkdkd
Mızmızlık yapma sende 😔😔
hdjwjdkksd kanka ben bildiğim şarkıları dinlemeyi daha çok seviyorum:d
Attention ı bilmiyorsan git camdan atla bir zahmet sende ama :// neyse trip atıcam git dersini çalış benim gibi sınıfta kalma. Vicdanım sızlar sonra
off sus sus :'(((( sabaha doğru yatıcam bugun
Bu saatten sonra ödev yapılır da ders olmaz yat uyu sabah çalışırsın. Oruç tutmuyacan sabahlamanın mantığı ne ya senin yüzünden benimde uyku düzenim bozulmuştu bir daha düzelmedi :// ne güzel 12 olmadan uyurdum ben 8 ay önce
benim yuzumden? ben naptım be djejdkker oruç tutmicami kim söyledi fjekfke tutucam
Çiğ köfte yicez ne tutması skjs
Kafa uçmuş senin ders çalışıyon bide. Eminsin dimi çalıştığından sjsjsjsj
yarın mi yiyiceeez jdjwjjd
neyse tamam yarin olsun hadi ben önce spora giderim 12 1 gibi 3 gibi buluşuruz uyar mı sana djekkdke
Uyar uyar ama bu saatten sonra uyuyunca nasıl kalkıcan orası tartışılır benim gibi yürüyen ölülere benzeme de😂
6 gibi yatıcam reis djekdk
En son uyuyakaldığında 12 ye kadar mışıl mışıl uyumuştun 🙃🙃
şşşş hsjwmdmjdks işte 1 gibi uyanirim spora giderim 3 gibi buluşuruz ayooll
İnşallah kızların saat algılarına güvenmiyorum, 1 derler 3 te gelirler bazen 10 dk ya geliyorum derler 1 saat bekletirler. O yüzden pek inandırır gelmedi. Neyse takarım kulaklığımı ağacın altına geçerim merdivenlere yayılıp beklerim çok sevdim orasını 😂😂😂
hwjsjwjkdkw buluşma yerimiz:d ya valla bence de güvenme djjsjd bugün anatomiye geç gidecektim arkadaşım da eldiven istedi 10 dk ya gelicem dedim 40dk ya anca çıktım kız olmak çok zor fnkwkdkwkd
Ben yatıcam daha fazla ders çalışmanı sabote etmek istemiyorum. Şimdi o 2 saatte kaç bölüm bitmişti. 🙃🙃
İyi çalışmalar bana da cici uykular 👍
off uykum geldi djsjd sana daa
İyi uykular o zaman yat zıbar
o benim lafim djwjdjkwr zibarcam galiba hadi iyi zibarmalar
Zıbar lafının üzerinde made in baytarsu yazmıyor ama bil istedim 👍🙃👍🙃
yazıyor görmüyor musun hdjwkfkwkdis
Miyobum bilmiyon mu? 🙃🙂🙂🙃🙂🙃🙂🙃🙂
aaa doğru :d
İyi çalışmalar.
tesekkurleeer
Soru nerde?
cebimde
Cici geceler
:)))) sana da djskdk
Sen bana dile
iyi geceler narin şey djwjjdjs
Sen işini biliyosun 😂 İyi geceler sana da kambek 😂
kambek ne ya djajdkw bir an türkçe bir kelime sandım:d
😂😂 Ama burda telaffuz yazıyorum onu da beğenmiyorsun amaa 😂
ama ama djwjjsks
Sen bir türlü uyuyamayacaksın galiba
tıkınıyorum jdkwke
Hani bana?
al bakiyim ac ağzını djjskd
"Uçak geliyooo" demezsen açmam
fiiuuuyy
Uçak efekti bile yaptı ya. Gel de yeme :D
eheheheehdsjkd
Ben fitnıs pozu vereyim sen beni yedir hadi :D :D Ayna nerde...
inş dhsjjde
Oha... : D
ne oha hsjqks
İyi geceler...
ii geceler
Günaydın
Iyi geceler
dilemiycem
İyi geceler 🙂
İyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar