Yeni sezon başladı ve rank kasmak istiyorum. One man squad girip blue zone'a yakın takılıyorum sürekli sağlık yenilemek için. Şuanlık KD'm 3.0 oyun sonu +17 +20 +30 civarı alıyorum. İlk 10'a mutlaka giriyorum. Bu şekilde kolayca As olurum fakat Fatih nasıl olunur bilmiyorum? Sıralamada o günkü ilk 500e mi girmek gerekiyor? Siralamada yukseldik diyelim Fatihe. Ertesi gün düşersek As'a mı düşüyoruz? Bilgisi olan varsa yazsin lütfen.
Fatihin belli bir puanı yok. Bu 1 Siralamayla alıyor bu 2 Fatih siralamasi her gun değişir bu 3 Düşersen evet asa düşüyorsun bu 4 Ayrıca fatihe asla takım oyununda kasamazsın. Ikili de de biraz zor. En kolay teklide kasılır. Çünkü oynayan yok Ayrıca bilgisayardan oynuyorsan eğer kesinlikle unut. Adamlar deli gibi hile kullanıyor. Başa çıkamazsın
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mobil squad kasiyorum. Siralamada ilk 100 mü? 500 mü?
Ahahah 😄 ben sıkıldım artık ya. Bir de gectigimiz sezonda asa çıktım. 1 2 kere taca düştüm. En son çıktım asa. Parasutu aldım. Bir daha 1 ay oyuna hic girmedim rutbe dusecegim diye 😄😄 simdi de oynamaya oynamaya alismisim. Giresim yok 😄
En İyi Cevaplar