Biri de çıkıp demiyor naber nasılsın diye..
Sahi neden demiyor ben görünmez miyim?
Sahi neden demiyor ben görünmez miyim?
Bu siteden kimseden bir şey bekleme bende beklemiyorum zaten :D
sorunu sor istediğin soruyu cevapla çık .
egosu tavan yapmış insanlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz normaldir
Cevap
4Cevap
naber kardesim nasılsın? Bir sıkıntın derdin var mı?
HE YAV HE :D
THE END...
Yasiyosun iste ne gerek var bu sacma sorulara.
Nefes alman ve bu soruyu sorcak medeni cesaretin ne kast olabilir bunda hayattasın buna şükret :)
İcin rahat etcekse sunu soyleyeyim hickimse senin kadar iyi degildir sen sormazsan sana sormazlar biraz ogren sormayi sorarlar. Yine tekrarliyorsa bu bir sey bekleme onlardan hayir gelmez sana. İyi degilsin mi deyim sen bile bilmiyorsun mu? Bilemiyorum.
yani ruh halin nasil bilmem
Sunu soyleyeyim sorgulamayi birak ve yasa her seyi oldugu gibi kabul et. Ve asla pisman olma korkuyosanda kusuyosanda tartisiyosanda arkasinda dur. Kimse senden onemli degil. Kendinleri bolir kendin bilirsin.
Korkma bence onlar senin dorte birin degiller herkes kendini ustun orur sende gor ben artik boylee yapicam bugun arkadaslarik bile bir degisiklik var sanki dediler aslinda o gordukleri ozguven ama boyun uzamis gibi dediler bende dik duruyorum artik degismeye karar verdim dedim ve rahatlamaya basladim neden sende bugun rahatlayip herkesi unutup sonra seninle konusanlarla konusup konusmayanlara selam vermiyorsun? Bence yap cok guzel bir duygu yasadigini farket sen bir daha dogmayacaksin
özgüven yok. Yani düşünsene tanımadığın birine selam veriyorsun ve insanlar bundan şüpheleniyor takmıyor ya da ters tepki veriyor. Belki sen önemsemiyorsun ama o kadar çok hayal kırıklığı var ki hayatımda artık kırıla kırıla bişey kalmadı. Alışkanlık oldu hiç bir şey yolunda gitmeyecekmiş hissi
Uzulme ayniyiz takma kafana iste yeterki gecer bu gunlerde :)
Oyle artik malesef yoksa obur turlude kaybediyorsun :)
Istersen kaybetmezsin bu senin elinde herkes ayni ve herkes kusurlu sonra sen onun karakteri ve duygular icin yapacaklarini goster giderse kendi bilir ya devam ya da bitirmeli yoksa yurumez ztn ask iliskisi bu benim dusuncem normal iliskilerde asla pes etmeyip devam etceksin kaybetmessin merak etme gidersede kendi bilir :)
Yalan hangi tur uzman degilim yanlis anlama :) duyduklarimdan ta da pembe yalanlarimdan cikarimda bulunayim
Hmm yapcak bise yok o zaman inanma kimseye uyanık kal sana yeter :)
Usenme ne olur isteme senin olmaz :) okyup alimimi olacaksin
Uyusaysadin daha :)
Neden uyandin anlamadim? Ben haka uykuda insanlar konusunda
yakışıklıya veya güzel birine hal hatır sorarım ancak
Naber nasılsın ?
Naber, nasılsın?
Diyecektim kiiiiiii diyesim gelmedi asdmasdklşjfas
Hiçmi buradan arkadaşın yok?
Naber nasılsın :P
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar