2006 ~ 2009 kime sorarsaniz sorun çocukluğunu özlemeyen insan yoktur heralde? Belki okumadim bir oyun yüzünden, pişman miyim? Evet biraz. Ama o cafede olmak, arkadaşlarimla, abilerimle geçirdiğim zamanlari düşündüm hep 2012 de Psikolojimin bozulduğu dönemlerde, Allah'a sığınmiştim ilk, sonra ilaçlara, sonra Eskı gúnlere çocukluğuma... okumadim pişmanim ama tek Knight online yüzünden değildi, maddi imkansizliklarda vardi ışte, olmadi okuyamadim sonuç bu pişmanim. Ama o ortamda olmaktan asla pişman olmadım. Çocukluğumu geri gelmez, ama ben her an o anlari yaşarim. Bilirim ki geri gelmeyecek, ama olsun yaşamak güzeldi.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hangi yerde , ulkede, sehirde, köskte olursan ol. dünyada isen mutla bir sikinti dert ve üzuntu olacaktir dünyadayiz cunku, bu dedigin mutluluk cennette arkadasim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
34 yillik hayatımı düşünüyorum berbat mutsuz yalnız hayatım vardı hep ölmek isterdim intihar etmeyi düşünürdüm yani benim güzel bir dönemin olmadi ama eylül 1997-kasım 2016 yıllarında eski mahallemde biraz mutlu gibiydim arkadaşlarım vardı gezip dolaşacak yerler vardı şimdi yeni mahallede yok
Okula baslamadan once ilk 6 yilim. Tek derdim hangi oyunu oynasam hangi cizgi diziye izlesemdi. 😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2015 yılı hayatımın en güzel kızıyla tanışmıştım sevgili olmuştuk güzel zaman geçirmiştik 6 sene oldu unutamadım kızı hiçbir zaman kalbim onu hep hatırlatıyor bana şimdi başka şehirde sıla seni çok seviyorum senden başka kimseyi hayatıma sokmayacağım tek gerçeğim sensin...
En İyi Cevaplar