Adam tam evlenilecek adam bee 😂
Bilmeyenleriniz icin bu da kendisi😂
Bilmeyenleriniz icin bu da kendisi😂
Bununla evlense insan ne güzel tehdit eder ama :D eline çayı alıp bak beni delirtme dökerim çayı halıya demek yeterli bence :Dd şaka bir yana çekilecek biri değil boğazlarım
😂😂😂 2 kere izledim üst üste Rose..
Cocuk ne diyor yaa, #bazen misafir geliyir ev dağılıyor filan ben kafayi yiyorum. Sinir krizi geçiriyorum * 😆😆
Ben de 2. izledigimde , *banyoya girdiğimde camasir suyuyla yikaniyorum, annem en cok ona sinir oluyor, dedi. Orayi yakaladin mi?
temızlık ımandandır pis ınsandan korkunuz.. bıde tembelllerden;) bence cok sempatık keske benım ev arkadasım falan olsa.. kıra alırsam ınsan degılım:)
adım kadar emınım kımse almaz onu.. anca kendısı gıbı bır temız ınsan bulursa evlenır oda zaten:)
İzlerken komik geliyor da evde öyle biri olsa deterjanı ağzına sokar tuvalet fırçasıyla döverdim
Ben sevmiyorum çok temiz derli toplu yaşamı ben pasaklı yaşamayı seviyorum hayatta katlanamam
Dağınıklı candır ne gerek var o kadar düzenli eve
Cevap
4Cevap
Temizlik hadi neyse haftada 1 yeterde , dağiniklik konusunda kadir beye katiliyorum. Dağinik ortamda kalamiyorum
metroseksüel feminen erkek tam sizlik heh
böyle insanla evlenilir mi ya sende
Bence @MrArkadin haklı Roze, boyle bir adam evde insani cildirtir. Birisi etrafinda sürekli temizlik yapiyorve onu yapma, buna dikkat et! Dökme. Bu nedir böyle? Dünya yabir kere geliyoruz.
Ayy yok yok bu ne bu kadarı insanı delirtir
Temizlik hastası olduğunu düşünüyorum.
Adam topa benziyor
Bla bla bla bla🤗
Etiketlemedim ki🤔
Bla bla bla🤗
Bla bla bla 🤗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar