Evet sanırım tüm içeriği soruda yazdım.
Güzel fikirlerinize ihtiyacım var sayın KS halkı ...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Güzel fikirlerinize ihtiyacım var sayın KS halkı ...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğer Türk ise o arkadaşın, Türkiyedeki yiğecekleri özlemiş olacağını düşünüyorum. salep veya pişmaniye , çekme helva gibi şeyler götürebilirsin. yabancıysa da buraya özgü yiğecek veya hediyelik eşya felan.
arkadaşın hangi memleketliyse oranın meşhur olan işte her ne haltsa onu önderse umarım silifkeli değildir ordan oraya yığurt nasıl gidecek canım saçmalamayalım lütfen
Turkiyeyi tanitan kartpostal gonder cok memun kalacaktir.
Arkasainiz Turk degil galiba O yuzden kartopstal dedim. Icinizden gecenleride yazarsaniz daha cok hosuna gider .
Eminim olacaktir:)) Yurt disinda yasadigim icin az cok onlari biliyorum.
Hayal gücünü geniş tut soran sanırım kanunlarda herkes sevdiklerine 1 hediye alabilir diye şart yok :)) Yine başka bir hediye al ama Love'un dediği gibi güzel bir kartpostala güzel şeyler yazıp biraz da ruhuna bir hediye alabilirsin ve eminim ki somut alacağın birçok hediye kartpostaldaki kadar değerli olmayacaktır. Çünkü kartpostalda düşüncelerin olacak bu daha önemli değil mi ?
Cevap
15Cevap
hangi şehirdeysen o şehirin meşur bişeyini ben mersinde oturuyorum mersinin cezeryesi meşurdur adananın şalgamı vs vs
ben tır şöförüyum dunyayı gezdim bırak dunyayı ankarada bilmez kimse cezeryeyi
kestane şekeride süper sen hangi şehirdesin
e süper hemşerimmişsin 5 kg lık bol acılı Bir şalgam da olur balık pazarının aşşasında özkan var süper o adamın şalgamı veya dondurmacı halilden çezerye manyak olur ben çok göturdum adamalar bayıldı
ok by
üstünde bilmemnerenin hatırası yazan birşey gondermede :D gına geldi artık
kilim gönderebilirisn.
dokuyan cocuk kör oldu dersin :))
kızmı erkekmi :)
erkekse nargile gönder :))
pişmaniye :D çifte kavrulmuş safranbolu lokumu ^_^ kartpostal işte ülkemize ait değerleri topla gönder ayasofyayı gönder :P
Herşey gönderilebilir niye bu kadar kastınki ne seviyorsa neden hoşlanıyorsa ondan yolla :)
Nasıl biri şahsiyet ona göre bir hediye öneriyim ozaman :)
Oyuncak ayı al ozaman :)
Şoklu dondurma , fıstıklı baklava , Konya şekeri , kaysı , pekmez ^^
Yurdumda ne varsa topla gönder
yöresel bir süs eşyası gönderebilirsin küçük bişey. yanında da lokum ya da bize özgü şekerleme olabilir
hangi şehirde isen onun trihi bir heykelini ya da Osmanlı imparatorluğunu temsil eden bir eşya iyi olur
oraya ait hedıyelık eşya istanbuldaysan kız kulesı biblo vs
bulunduğun şehrin güzel yerlerini gösteren kartpostal:D
Türkiyeyi anımsatacak bir hediye iyi gider
Turkish kebap gönder ısıtıp ısıtıp yesin
bizim ülkemize özgü bir güzel bişiler olabilir
hmm bir de o var valla aklıma gelmedi gelse zaten yazdıydım çoktan :)
aklıma gelirse sana söz yazıcam buraya :) aklına gelen bir güzel fikir olursa sölemeyi unutma merak ederim bak :)
teşekkürler initials hanım :)
memnun oldum :) ama yardımcı olamadım bak :/
tamam öyleyse :) seni meşgul etmeyeyim sen düşün bakalım konsantre ol yani :)
hem düşünür hem de sohbet ederiz vakit nasıl olsa uzun diyorsun :) e zaten demişin niye tekrar ettimki :)
sohbet ediyoruz akışı güzel gidiyor ama sorunun cevabı nedense hiç uğramıyor aklıma benden hayır yok gibi sizin bu sorunuza cevap olarak initials aa pardon sinem :)
senin de vakit ayırmanın önemi var :) sen de sağol hoş sohbetin teşrif etti cevabın yorumlarına :) e biz şimdi vedalaşıyoz bildiğin öyle oldu sanki :)
soruna cevap son saniye golü gibi oldu :) mesela bize özgü olan saz bunu yollayabilirsin bir de aşıklarımızın eserlerinin olduğu bir cd olur hemi de sazın sesini duyar saz da ona hediye olur değişik güzel bir hediye tabi bu fikre nasıl baktın orası önemli :)
zaten çalamazki kim öğretecek kendi kendine öğrenmesi de zor yani bir hediye olarak evinin bir köşesinde olur arada bir böyle kendi kendine tıngırtatır :)
ebru sanatına ilişkin güzel bişi de yollayabilirsin :) ya da süslemeli bişiler porselen süslemeli ne bilim işte aklıma son dakika gelenler :)
ebru sanatı olabilir o kırılmaz bişi sonuçta sen de bir beğenemedin :) şaka yapıyorum alınma :)
saz da olabilir dediğim gibi ya da sen bir el sanatı öğrenip ona yollarsın benden fikirler bu kadar hanımefendi :)
:) kolay gelsin sana hediyeyi yolladıktan sonra güncelle ya da en iyisi buraya yorum at cevabımın altına :) merak ederim şimdi acaba ne yollamışsın diye :)
ee ne gönderiyorsunuz hanfendi :)
senin şu uzaktaki arkadaşının G.saray'a sempatisi var anlaşılan :)
:) o zaman desene çok beğenecek hediyesini :) bu arada 3 gün sonra aklına gelip yazdığın için teşekkür ederim initials aa pardon sinem :)
:) x olarak kalsın boşver :) bu arada pek bir neşeli bayansınız neşe saçıyorsunuz etrafa sankim :)
yani bu kadar sohbet yeter kısa kes mi diyorsun :) peki öyleyse :)
iyi öyleyse tamam kendine iyi bak yorumları uzattığım için özür dilerim
alındığımı sanma nezaketen özrümü diledim :)
sıkıntı yok :) vermek istediğin mesaj alındı kendinize iyi bakın :)
iyiydi deme bence sonra ben çok konuşuyorum bak yani öyle dendi sankim az önce :)
şaka yapıyorum ya :) herhangi bir manisi yoksa arkadaş olabiliriz sinem hanım :)
hee evet alışamadım daha :) bakıyorum da sen hemen alışıvermişsin :)
:) takip edemedim ama ben seni izin yok takibe :)
profil ayarları devreye girsin :) edişmeliyiz yani takip edişmek :)
hesap ayarlarım de orda gizlilik ayarlarında 3 tane madde var onlardan 2 tanesinin okey işaretini kaldır takipleşelim sonra tekrar onları eski haline dönderebilirsin :)
Sen yoğurt gönder gidene kadar ayran olur :D
Türk lokumu tabikide fistikli .
Türkiye'ye davet et..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar