21 Eylül 2018 de bulduğum yetişkin dişi kuşumun eşi 1 ay önce öldü. Bende üzüntüm geçsin diye 3 gün önce yeni bir kuş aldım. Yeni aldığım erkek ve 1-2 aylık. Dişi kuşum biraz soğuk kanlı ve büyük. Yeni aldığım erkek kuşla anlaşabilir mi? Beyaz renkli olan kuş dişi olan mavi olan kuş yeni aldığım erkek kuş.
Yetişkin ve yavru muhabbet kuşu beraber yaşayabilir mi?
Yaa üzüldüm😕. Bizimkiler şu an aynı kafesde de miniğim büyükle oyun oynamak istiyo peşinden ayrılmıyo. Büyük de bazen rahatsız oluyo gagasına vuruyo 1 kez
Ölen kuşum kardeşim gibiydi her şeyi beraber yapardık. Şimdi kalan dişi koluma geliyor ama çok yakın değiliz biraz korkuyor. Yavru olan da 1 haftasını doldurmadı ama parmağıma geliyor bazen
benim 1 tane yavru 1 tane de birkaç aylık var valla geçinip gidiyolar benim yavru çok yaramaz diğeri durgun. bizim akrabanın kuşu varmış böyle diğerkuşun kafasını koparmış öldürmüş dikkat et derim
şu an aynı kafesteler ama yavru olan büyük olanla oynamak istiyo o nereye giderse peşinden geliyo. Yetişkin olan da bazen bundan rahatsız oluyo gagasına vuruyo. Bu dövmeye girer mi ona zarar verir mi?
En İyi Cevaplar