Kazara çıplak insan gördüğünüz zaman gözünüz takılır mı, görmezden mi gelirsiniz?

- İster istemez göz hakkı göz takılır bence :P
#beyazorkidem😘

#beyazorkidem😘

Gadası ne kadar görmezden gelinsede göz gider
Görmezden gelirim.
İstemeden gördüysem ikinciye dönüp bakmam.
gözüm takılır
Cevap
108Cevap
Kazara görmedim, görsem niye görmedim diyeyim. Göz bu hani ama elimle gözümü kapatırım 😳😎🤦♂️
Yahu kızlar bırak in çıplak a bakmayı önünüzde giden hemcinsinizin kalçalarına bile çoğunuz bakarsiniz ilk gördükten sonra bile 😂😂😂
Ben ikinci bakisimda rahatsız olmadığını anlatsam imalı bakarım. 😉
O şokla insan donakalır bir iki saniye bence.. irade sahibi ve akli basinda olan insan da kendine gelir gelmez gozunu cevirir.. neydi o oyle ya nereden geliyorum nereye gidiyorum muhasebesi yapar bes dakika kadar :)
Kazara değil mesleğim gereği görüyorum, ben işime bakıyorum, benim için sıradan geliyor artık çıplak beden görmek.
Ne takılması düpedüz bakarım. Böyle kaza görülmedi diye 😂😂😂
Hamam da amcanın birinin pestamalin altından malzemesi çanakkale topu gibi duruyordu. Çok gülmüştüm. Amca bacaklarını kapatmış ama altındakinin etek gibi olduğunun farkında değil. Tecrübesizlik işte.
Kaza ile olursa bakmam
Karşımda soyunursa bakarım
Kaza istemeden olmuş bir şey
Ama bazen bazıları şöyle kaza olmuş gibi yapayım da bir frikik vereyim diyendrevar
Maalesef, insanlar
"mahrem", "ayıp", "özgürlük"
sözcüklerinin sınırlarını bilmediğinden
soyunma odalarında sık başıma geliyor
ve görmezden geliyorum ama kazara
bir erkeği çıplak görmedim, görsem de
gözüm takılmaz, "özel hayata saygı"
benim için oldukça önemli bir değer.
İlkokul çağında bir komşuya ziyarete gitmiştik, evin kızı banyo yapmış havluları içinde hamamdan çıkıp yukarıdaki odasına giderken gözüm takıldı bembeyaz bacakları ve poposunu bir kaç saniyede olsa görmüştüm aradan geçen onca uzun yollara rağmen o görüntü hep gözlerimde
bir kere gördüm görmez olaydım.. gözümü alamadım o beni görmedi allahtan ama 1 hafta kalbim küt küt falan yani hemde daha 14 yaşlarında toy delikanlıydım :)
Göz ucuyla bakar utanmış numarası yapar kafamı çeviririm. Fotografik hafıza o an ne aldıysa aldı artık.
İşim gereği çok gördüm artık normalleşti benim için
Ona fark ettirmeden bakabilirsem ne ala baktım ona baktığımın farkında ama bir tepki göstermiyor. O zaman offff...😅
Hiç görmedim 😂 ama görsem bakmam heralde ya kafamı çeviririm çeviremiyosamda gözümü kapatırım kimseyi rahatsız etmem
Eğer bayansa o beni görmediyse iyice süzer ah çekerim beni görürse pardon der bişey olmamış gibi devam ederim 😂😂
Görmezden gelirim. Sahil kentinde büyümüş her insan öyle oluyor ama genelde. Alışık olmaktan ileri geliyr...
Çıplak olan vücuda bağlı olarak değişir ya bu. Bazen gözlerim kanasaydı da bunu görmeseydim keşke diyorum 😀
bakar gibi yapip işüzerindemi görünce ha anladım bakmam)
Edep haya olduğundan şok etkisi yaratır anlık göz dalıp gider ancak idrak edince hemen terk ederim ya da gözlerimi kapatırım.
Bu tanıdığım biri ise kesinlikle bakmam ve hemen uzaklaşırım.
Ama tanımadığım birisi ise bakarım. Tabi uzun uzadıya değil.
annem babam dışında kim olsa takılır bir bakarım ya
mahremdir bakılmaz
eskiden saf gibi hemen kafamı çevirirdim, şimdi olsa çaktırmadan bakarım :D
biraz kilo mu aldın sen der piskinliğine bile vurabilirim.. ne gördüğüme baglı olarak tabi
Görmezden gelirim , güzel olacağını da düşünmüyorum zaten :)
Valla tipine bağlı 😅 Tipsizse gormezden gelirim, tipliyse gözümü diker bakarım 😁
gayri ihtiyarı gözüm takılır. çözmeye çalışırım durumu. gerekirse, örtmeye çalışırım.
Kafamı çeviririm. bizimkilerle dizi izlerken tik oldu :) otomatik atıyor kafa zaten.
Yok hic takilmam cunku o kadar geri kalmus biri degilim.
Üstünü örterim ve ambülansı çağırırım. Hem bu abazan sorusunu kaç defa sorucan daha.
Ambülansı ve polisi çağırırım çünkü deli olabilir.
Güzel ve gençse çaktırmadan bakarım, yaşı varsa bakmam uzaklaşırım 😂
Eskiden gormezden gelirdim, artık gözüm takılıyor bakıyorum. Yskan soylemicem bakıyirum affetmiyorum. Çokmu kötüyüm🙈🙊
Ciplaksa nerede çıplak olduğuna bağlı uou ortaysa bakarim nabiyo bu deli diye
Bir kadını çıplak gördüğümde ister istemez bir kez görürsün yani, ama gider üstünü örterim. ya da hemen arkamı dönerim özür dilerim işin rajonu budur. 🙂👍
Böyle bir kadınsa ne görmezden gelmem gözüm kayar bu ne ya
Karşı komşum hiç perde kapatmiyor. Dün banyodan havlu ile geldi ve karşımda giyindi. Aslında güzel birisi değil ama yinede seyrettim.
Kazara olmuş karşı tarafı utandırmamak için aşağıda ki patronla kavga ederim 😂😂
Göz takılmaz diyen yalan söyler..
Bakarım ne yalan söyleyim 😄
Başıma geldi gördüm azbi takılma oldu sadece o anki şok tabi hemen geçti
Bakarım ne yalan söyleyim 😂😂
iğrenç gelmezse bakarım :) Ama böyle çok kıllı yağlı insanlar eğilip kalkarken bir yerleri açılınca kafamı hemen çeviriyorum
Akılla göz birbirinden bağımsız çalışıyor bazen bakarım:))
Gözüm takılır bakmamaya çalışırım ama baksaydım diye de düşünmeden edemem😂😂😂
Alışkın olan insan evet takılmaz Abaza’lar için aynı şeyi söyleyemem 😂😂😉
Hemen başımı veririm şaka şaka optik zoom yaparım 😂😂😂
Turistik mekanda sürekli görüyorum normal geliyor artık bana
Takılır, beni karşı binadan çıplak Ken izleyen kadınlar oldu.
Bir kere arkadaşın evinde yanlışıkla sevgilisni gördüm banyonun kapıyı açtım duş alıyor😂
O seni gördü mü 😅
Görmedi hemen kapadım zaten
Büllünü gördün mü 😂
Kuru g ö tünü gördüm sadece😂
Oha ya
Aslında devamı daha farklı da anlatırım bir ara😂
Oooo kapılara vurmadan girenlerden sin senn😂
Takilmaz valla bakarım 😂
Göz takilirdan ziyade bende hemen orda soyunurdum takardım fişi
Görmezden gelirim 🙈tabi yerse😁😁
Göz takılır elbet ama bakmaya devam etmem
Kazara çıplak insan bana denk gelmez orkide. 😂