22 yaşında hala bir baltaya sap olamamak! büyük hayallerim için sabır ! korku var benzeri durumlarda olan var mı?

22 yaşında hala bir baltaya sap olamamak! büyük hayallerim için sabır ! korku var benzeri durumlarda olan var mı?

yaşadığım şeylerden dolayı ileri gidemedim

yapabileceğime kesinlikle inandığım büyük hayallerim var,

çalışmak mı girersin çalışırsın bir yerde hatta kafayı kullanırsan girişimciliğini de kullanıp aylık 10k paraları bile çıkarabilirsin,

yaratıcık-girişimcilik-çok çalışma halledersin

benim korkum benim utancım aa birileri öğretmen oldu ben hala olamadım birileri kariyer edindi araba aldı ben alamadım meselesi değil

bunlar gözümde hep yapabileceğim şeyler olarak geldi ben toplumun bana biçeceği etikete zerre değer vermiyorum, ben yaşamda anlam göremiyorum

yaşamak için yaşamak!
hayallerin için yaşamak!

eğer şimdi harekete geçersem, bunun sonucunda klasik hayat döngüsüne girme ihtimalim bile var, kazancımla üstüme yükleneceklerin listesini söylemiyorum bile,

bu hayatta mutlu kalmaya devam etmek için sabrediyorum ki hayallerimi gerçekleştirebileceğim bir donanıma yükseleyim.

kendimi sürekli hedefime ulaşabilmek ve hedefe ulaştıktan sonraki süreçler için geliştiriyorum sürekli, ve biliyorum zamanı geldiğinde öylesine yüksek bir ivmeyle yükseleceğim ki tarihte ve bugünde de olduğu gibi nice hayallerini gerçekleştirmiş insanların hız kazanmış ivmesine benzeyeceğini biliyorum.

ama korkuyroum gerçekten bazen korkum tepeye çıkıyor, hayalimi gerçeğe dönüştürememe korkusu, başka hiçbir şeyden çekinmiyorum hiçbir şey umrumda olmuyor beni tek korkutan bu, yaşım ilerledikçe sürekli kafamın içinde mızrağını bana dayamış kurtlar var resmen canımı bazen gerçekten yakıyorlar

sabır..

(yazasım geldi aslında pek görüşte merak etmiyorum içimi döktüm bir anlığına)