Arkadaşlar aracımın müzik girişi usb girişli değil. Aux girişli olduğu için kablo arayışına girdim.. Pek anlamam bu işlerden. Kablodan telefona bağlayıp müzik dinleyince sd kart ve flash belleğe göre müzik kalitesinde azalma oluyor mu? Ya da herhangi bir sorun oluşuyor mu? Birde dünyaca ünlü kulaklık firması beats markasının kablolarına denk geldim. Sizce bu kablolar alınır mı? Kaliteyi ne oranda etkiler? Uyumlu olması için iki kablo girişininde erkek girişli mi olması gerek? Hem telefona hem araba takılması için.. Internette bulduğum bazı ürünler. Önerdiğiniz bir aux kablosu var mı? Ses kalitesi konusunda çok hassasım. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. ✔️
Arabada müzik için aux kablo - aux bluetooth olayından anlayan varsa detaya gelebilir mi?
dr dreyi kaliteli kılan şey malzemesinin içinde az miktardada olsa iletişimi artırdığı için altın kullanması türk sitelerinin çoğunda bu ucuz olarak görebilirsin ama güvenme onlar orj. değil kalitelisi pahalı olacaktır ki yine aynı stratejiyi kullanarak bir ton para tuzağı site var ki bunlar çok ünlü siteler almak istiyorsan bağlantın varsa yurt dışından alman en mantıklısı o kadar takıntılıysan ses konusuna en mantıklısı o derim. o resimdeki dr dre sahte net diyebilirim.
Beats'in 40 liralık kablosuna nasıl bakıyorsun peki? Orijinal olduğunu yazmışlar. Yorumlarda okudum da herkes memnun. Dr. DRE'ye bende tereddüte yaklaştım. Neden bu kadar ucuz olur ki? Demek ki çakmaymış.
evet çakma olduğu çok belli ben aux almadımda kulaklık almıştım onu bile altın tepside getirdiler ambalajı o kadar iyidi yani aldığın ürünlerde birebir değişiklik yapabilirler ama belli eden en büyük şey ambalajı kaliteli olmasını yazmışlar yorumlarda dediğin çalışıyor olması büyük ihtimal
Bir kablo bulamadım. Çakma deyince şimdi geri adım attım. Sony, sennheiser, pioneer gibi firmaların aux kablosuna da denk gelmedim. Bu kadar zor mu bulmak? Piyasada hep dandik ürünler var. Internette yığınla dolu.
Piyasa ithal ürünlere bağlı olduğundan isim yapmamış çakma hilekar ne ararsan bizim ülkede mevcut mesela abd sokmuyo bu ürünleri ülkesine biz üretim yapmadığımızdan dışarı bağlıyız. Bulursun aslında amazondan bak ordan satıcının firmasının adına kadar bak.
Desene çakma ürünlere kanıyoruz. Çin üzerinden alışveriş yapmayı bilmiyorum. Hiç denemedim. Birde kargo 1 ayı aşkın sürede geliyor. İyisi mi birde çarşıyı turlamak. Faydalı bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.
Ucuz kablo alma eğer aracın ses sistemi iyiyse ve kablo yerine bluetooth almalısın hondacıyım ben de oradan biliyorum az çok reis.😀 Hayaller skyline gerçekler honda.😄 m.tr.aliexpress.com/.../32806144253.html
Reis iyi güzel her şey hoş da Çin üzerinden alışveriş yapmayı bilmiyorum. İngilizce olduğu için, birde 1 ayda geliyor kargo. Türkiye'de nereden alabilirim?
Araca ses sistemi taktırmadım henüz. Jbl, pioneer, kenwood, Sony hangi markayı önerirsin? Dandik bir aux kablosu ile sağlam bir ses sistemi sırıtır mı sence? Ses kalitesini çok etkiler mi?
Ses istiyorsan pionerr den şaşma derim ve tabi ki duşuk bir aux kablo bluetooth ses sistemin de komik durur uyum şart türkiye de İstanbul gibi bir yer de bulabilirsin arayarak derya gibi bir şehir her ne kdr silüeti değişse de reis.😊
Hımm aceleye getirmeyelim o zaman. Müzik kalitesi her şeyden daha önemli. İstanbul'a gezmeye gidersem birde kablolar göz atarım. Sağol yardımcı olduğun için. 👍
Sana yolladığım ürünleri satan iki firmaya da mesaj yolladım. Orijinal olup olmadığını sordum. Ona göre satın alırım artık. Bir kabloya 30 - 40 lira biraz fazla ama söz konusu müzikse değer. ✔️
Özellikle full bass lı müzik dinlemeyeceksen Beats OEM 3.5mm Aux Ses Aktarım kablosu tavsiye edebilirim ses sistemini de bass lı doşeme derim disco gibi oluyor araç ben her vakit sadelikten yanayım algım bu hayatta reis.😀
Reis son olarak altın uçlu kablo sesi daha iyi iletiyor diyorlar. Bu gönderdiklerim altın uçlu değil galiba. Daha çok rock dinliyorum. Beats işimi görür mü her türlü? Sennheiser olsa sennheiser'i alırdım da çoğu markanın aux kablosu yok. Beats orijinal mi peki? Biri çakma dedi de kafamda soru işareti kaldı.
Beats in çok farklı modeli var ve çakma değil sadece ithal geliyor altın uçluyu da soruşturmalısın için de kuşku kalıyor sa fkt bakır ve demir elektriği daha iyi iletir hatta çelik daha iyi olur bulunur İstanbul gittiğin de reis.
Beats olsun. Çamurdan olsun. Bu kabloyu sipariş vereyim o halde. Ayrıntı bölümünde orijinal olduğunu yazmışlar zaten. Sadece içimde kuşku kalmıştı. Seni de yordum gece gece. Birde ses sistemi ile süsledik mi bu iş tamamdır. 🙂 Her şey için teşekkürler. 🙏
Ne demek gece leri daha güzel yorulmadım ben gündüzü sevmem pek vampir deilim de şiir de yazarım bunun ilhamı da gece vincent van gogh un alanı farklı da geceler tehlikeli reis.😐
Dostum şu aux kablo işini müzikle ilgilenen bir arkadaşa sordum. 40 lira verme diyor. 40 liralık olan sadece ömrü uzun olur dedi. 5 - 10 liralık kabloda aynı işi görüyor dedi. Kablo müzik kalitesini değiştirmez dedi. Sonuçta bağlantı görevi görüyor dedi.
Ne yapacağımı neyi alacağımı şaşırdım. Bu soruma fazla yanıtta gelmedi. 🤔
Reis alacaksan iyi al ki kullan uzun bir sure 10-15 tl lik bozulmayacağının garantisi yok ki bozulur ve surekli tekrar almak zorun da niye kalasın butçene zarar 10×4=40 tl 3 tanesi mantıksız bence ses kalitesi aynı olsa da ilk alındığın da sorun çıkar genel de ucuz ürün de.
Reis bu kabloyu aldım. Beats'in sipariş edemeden ürün tükendi. Geç kaldım. Internette bu marka ile ilgili yazılar okudum. Çin'de ürettikleri ürünler Alman kalitesi ayarındaymış. 30 liraya gelecek bana kablo. Çoğu sitede fiyatı 50 liraydı. Çiçeksepetinde indirimli sipariş verdim. Sonunda mesele çözüldü. 😄
Almanların iş gücü dayanışmasına hayranım arabalarına da kim hayran değil ki,😎 fkt ben aux kabloların çin de seri üretim olup alman firmalara ait olduğunu biliyordum sen bul düşün diye yazmadım kurnazlık vol 1😀hayırlı uğurlu olsun ii haftalar dilerim rica kaptan.👋
Yani ceosu çinli bir şirket de çalışanları alman genel de teknolojik alet şirketinin ve tabi ki ses konusuna kimi insan hassas duyarlı öyle olması da gerekir sanırım ne demek kptan sen de saol yardımcı olduysm ne mutlu bana reis.☺
En İyi Cevaplar