Diğer 4 yapraklı yonca bulduğunuzda kendinizi şanslı hisseder misini? canselcanım Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selam canlar 😊 Az evvel annemin bahçesinde 4 yapraklı yonca buldum. Annem “ay maşallah” diyip duruyor 😅 Siz de sevinir misiniz bulunca?#ccsoruyor 4 yapraklı yonca bulduğunuzda kendinizi şanslı hisseder misini? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Kesin 3 yapraklı bulurum ben. O yüzden hayır.Mesela benim eski ayakkabım vardı kapının önünde karşı komşunun da bir sürü ayakakbısı. Tek benim ayakkabım çalındı. 2 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 458 cevap paylaştı. Yooo beni çok etkilemez. Umarım senin için güzel birşeye vesile olur 😉 güzel insansın hissediyorum 😊 1 4 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Teşekkür ederim Cansel. Ayrıca günaydın ve iyi bayramlar Yorumla canselcanım +1 yıl Günaydın, teşekkür ederim :) Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Rica ederim güzel kadın 😉 Yorumla Kaptan_Cousteauu +1 yıl Nasılsın bu arada Yorumla
YeldaYonca Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Yoncayı çok severim şansım olsun diye kızımın adını da Yonca koydum : ) 1 0 Yorumla
kuğuu Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl bir ben bulamadım gitti bir de adımın anlamı şans😊 2 1 Yorumla canselcanım +1 yıl Ben de tesadüfen gördüm 😅 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Valla hiç aklıma gelmez. Belkide buldum ama hiç fark etmedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 4 yapraklı yonca bulununca ne oluyor neden seviniliyor bilmiyorum ama yoncayı beğeniyorum 1 0 Yorumla
Fortisumbra Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Oha nasıl buldun onu sjsnjsns 2 2 Yorumla canselcanım +1 yıl Tesadüf 😅 Yorumla Fortisumbra +1 yıl Çok şanslısın ehehehe Yorumla
mavikumsalll Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Yıllardır onu ariyoruz 😀Değişen bir sey oldu mu 😀 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır. Şans bir hikaye bana göre. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hayatımda hiç bulamadımşans benimle uzaktan yakından ilgilenmedi ömrüm boyunca 0 0 Yorumla
LionsGate Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Bu Mutluluk sana 3 ay yeter sevin kara gözlüm sevin bu mutluluk hakkın senin :D 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Doğuştan şanssızım bulsamda birşey değişmez 😂 1 0 Yorumla
gkhaniscimen Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Batıl inanç geliyor bana 0 0 Yorumla
çokhatunluadam Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevinirim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar