dil okucam internetten bakındım kimi hacettepe demiş kimi Ankara dil olarak hangisini seçmeliyim ve hangisinde daha az olaylar çıkıyor? (açıkcası en büyük endişem siyasi olaylar)
Cevabın nedir?
- +1 yıl
:D Siyasi olay mı? Abicim, ODTÜ'de bile adamı siyasi olaya hiç yoktan sokmazlar. Üniversite fikir özgürlüğü olan yerlerdir. Yaz nereyi istersen. Böyle saçma soru olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Siyasi olaylar seni yemez. Neden korkuyorsun ki ?
06 Yorumla- Soran+1 yıl
kavgalardan genel olarak :) ben hayatımda siyasi bir olaya bulaşmadım siyaset hakkında hiç bir fikrim de yok o yüzden ortam olarak da sıkıntı çekerim
- Soran+1 yıl
eskiden siyasi olaylar yaşamış o kadar ölüm görmüş insanlarla konuşmuştum çocukken. nasıl kafayı yediklerini kaçtıklarını birisini öldürmek zorunda kaldıklarını vs tarzı şeyleri dinleyince gerçekten kötü oldum ve o insanlar söz verdirtmişlerdi asla bulaşmayacağıma dair
- Soran+1 yıl
1. biliyorum o kadarını günceli takip ediyorum :) 2. çocuktum o sıralar ve bana değer verdikleri için böyle bir istekte bulundular sonuçta psikolojileri bozuk ve arkdaşları bir gün yaşarken bir gün ölen insanlar ayrıca bu tercih meselesi benim tercihimde verilen sözü tutmaktan yana bu demek değilki ben ot gibi yaşayacağım bir tek siyasi konuda bilgisi olan gerçekten yaşıyor sayılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Siyasi olaylar seni etkilemez ki, sen sonuçta bu tip şeylere bulaşmadığın sürece sana bir zararı olmaz. Hacettepe git sen.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
peki bir şey daha sorucam beytepe kampüsü nasıl genel olarak?
- +1 yıl
Ankara DTCF Sıhhıyedeki fakültesinde genellikle siyasi olaylar çıkıyor. Ama bu seni ilgilendirmez bence. Sen nereyi okumak istiyorsan oraya git.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
hangisi daha iyi onu da bilmiyorum ki açıkcası 2 üni hakkında da bilgim çok az
- +1 yıl
İkiside iyi bence. Sonunda tanınmış üniversite. hacettepenin dtcf sanırsam beytepe kampüsünde Ankara dtcf sıhhıye tam merkezde. ikisi arasında tercih yapmak çok zor ama ben hacetttepe derdim.
- Soran+1 yıl
çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim. :)
- +1 yıl
Ankara dilde iyi
hacettepe Tıptır00 Yorumla - +1 yıl
Hacettepe :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı