Kardeşiyle iyi gecınmıyorum diye benimle boşanacak sa bosansın
Oda benim abımle konuşmuyor ben lafını bile etmiyorum.
Hiç sesini çıkarma, görümceler abilerini kardeşlerini kıskanır. Ben de yapmıştım. Hatta bana laf soktu nişanda, abime söyledim abim nişanı atacaktı o deerece tartıştılar. şimdi 5 yıllık evliler. gayet iyiyiz. tabi ikimiz de biraz geri duruyoruz, fazla samimiyet iyi değil. yani iki kız arkadaş gibi değiliz. saygı çerçevesinde görüyoruz, özeşe girmiyoruz.
Anladım kıskanır aynen de nişanda surat asmak biraz değişik
yapısı da öyle olabilir. gülmek zorunda değil ki ama öyle düşün. sonuçta bu sizin gününüz onun değil. gülecek eğlenecek olan sizsiniz. ben de hiç sevmem oyun halay bilmem ne, gerçi düğünde sır millete karşı ayp olmasın diye oynadım ama nişanda kınada hiç kalkmadım çünkü sevmiyorm
senden büyük mü?
Tabiki yapısı öyle olabilir ama oynamasında oda sorun değil ama millete laf vermıyeyım diye gelınımız sonuçta diye gülüm siyebılır
5 yaş büyük
Aman boşver onu bende nişanlıyım ama öyle bir sorun yaşamadık hiç senlik bir durum yok bence ya kıskandı seni öyle yaptı ya da ailesini abisini senden kıskandı
Abisini falan kıskansı
Aynen öyle olmuştur büyük ihtimal ya da ailesi istediği biseyi almadı nisanda filan ondan da olmuş olabikir takma sen şenlik bir durum varsa sana söyleyecektir ona bisey deme üstüne alınmış gibi olur boşver
Tamam öyle yapıcam artık teşekkürler
Rica ettim😉
Kanunlar der ki görümcenle iyi geçin geçinmezsen boşanma davasında ağır kusurlu bulunur nafaka yerine madafaka alırsın der.
(biraz şakacı biraz argo kullanarak yazdım ama evet böyle bir kanun var)
Bence çaya falan çağır konuş.
Sen mesafeli davran ters davranma bu sefer ihale sana kalır. Mesafeli konuşursa konuş onun dışında pek muhabbete girme. Bırak nişanlın halletsin o işi ;)))
Mesafeliyım aynen
O zaman bunun dışında birşey yapma aşırı soğuk davranırsan ya da ters birşeyler söylersen sanki sen kışkırtıyormuşsun durumuna düşersin ;)))
Yok zaten normal davranıyorum ne çok iyi ne çok mesafeli
Cevap
2Cevap
Görmezden gel onu kimseye kendini kabullendirmeye çalışma
Görüsleri silmiş zoruna gidince hahaha :) Bosandıgın günü bekle sen.
Çünkü sız benim ne dediğimı anlamadıgınız için
Evet kardeşiyle iyi gecınmıyorum diye bosanacaksa bosansın niye kendimi ezdırıyım ben onun ailesine iyi davrancam kardeşine iyi davrancam ama o benim aileme kardeşime kötu davransa bile sorun yok gülüp geçeyım haksızlık varsa doğruyu konuşmak lazım kardeşi için kendimi ezdırmem anladn
Iyi niyetli yaklasmak ezdirmek mi? Egon beynindsn büyük.
2 senedir çok iyi davrandım her seferinde beni geri. itti
İyi niyetle yaklaştım baktım ezmeye calısıyor ona izin vermem
Hehe senin iyi davranma dediğini de merak ediyorum.
Tamam ezdirme helal olsun. Döv akıllanmıyorsa.
Sanki beni tanıyosunda onlarla geçirdiğim günleri gördün de konusuyosun hayla
Tamam tamam sen haklısın, agzına sıc görumcenin.
Offf ne gereksızsın
Sen ya
Ne konustun ya sanane
Peki neden benim görüşüm 🤔
Oda ayrı bısey senin görüşün denk geldi galiba
Ne olursa olsun kimseye kabullendirme ezdirme sırf eşinin kardeşi diye alttan alma o biraz haddini bilsin yengesini kıskanmak da ne ne kadar gıcık bişey
Evet bende onu anlatmaya calısıyorumm ezdırmıcem tabiki aynen
Sananeee
İnsan gibi beni Dinlemiyorsunuz anlamıyorsunuz
Tabıkıde onu haksız görün demiyorum ama tek hata benseymıs gibi davranıyosunuz onda hıc mı yok
Bak işte hayla aynı şeyi yapıyorsunuz bundan bahsedıyorum siz beni ne kadar tanıyosunuz da yargılıyosunuz
Ben size nasıl davranmalıyım diye sordum sız uzttınızda uzattınız
Sana "iyi davran" dedik dinledin mi? "Banane ne iyi davranıcam' diyorsun. Sen kendine sanal da olsa hak verecek birilerini arıyorsun. Iyi davran diyene sanane diyorsun. Ne istedigini bilmiyorsun. Bence görümce abisine üzüluyor, yazık bence de.
Sen hak versen nolue hak vermesen nolur hak veren var zaten. İyi davrandım yeterince sizin söyleme şeklınız çok saçma. İnsanı geriyorsunuz
Ne istediğimi tabiki biliyorum soru sordum diye ne istediğimi mı bılmıyom
Evet yazık abisine
Sen hic bozma kibar davran.. kendisi duzelirse duzelir sonra karar verirsin
Aynen bende öyle düşünüyorm
Guncelden yola cikiyorum.. kotu bir baslangic olmur aileler arasi. umarim duzelir
yoksay olgun davran zamana bırak. x 2 değer yaparsın
Bende öyle yapıcam artıl
Görümceler örümcekler hep bunlar başına birşey örerler.
Bu işler uzar gider eminsen yola devam et çekerim dersen yani
Görümcelerin bu sorunu nedir her yerde bir huzursuzluk :)
Aileyi abıyı kıskanma bence sorun bu ailesini abisini kıskanıyor
Bende gorumceyım ben hıc yapmadım boyle
Konuyu hiç açma hakettiği gibi davran
Aynen bende öyle düşünüyorum
Görümceye bak yav nemrut
takma ya sen gül eğlen oda kudursun
Ne gerek var kapa konuyu
Hiç bir şey olmamış gibi yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar