Arkadaşlar hiç bir şekilde, bu gibi tarikatlara bulaşmayın, Muhammed Saki isimli zaatları mısır oğlunu paylaşmış, bu gibi insanlar vatan din hainidir uzak durmanızı temelli ediyorum. Seyyidler ve şerifler başlığını kullanarak evliya gibi makam kullanarak insanları kandırıyorlar Allah ım ateşini bol etsin mısır oğlu
Böyle bişi yapmana ne gerek vardı yani din adamlarına saldırma amacın ne seni dolandırdılar mı bişey için senden para istediler mi ya da sana zorla bir ürün sattılar mı? Neden böyle yazıyorsun bir yerde okumuştum insan şeytanlaşınca ilk baş din alimlerine dalar taciz edermiş kendine iyi bak
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle bişey yok din alimine mi saçma sapan şeyler öğrenme
Saçma sapandan kastın ne ne öğretiyorlar bize saçma sapan ben kimsenin tarafı veya taraftarı değilim kimsedende bişi öğrenmek istemiyorum ama dinimi yaşamayı ve öğrenmeyi seviyorum peygamberimiz bir hadisinde benden sonra peygamber gelmicek yer yüzünde benim varislerim hocalar alimlerdir demiş o yüzden İslam alimlerine saygı duyuyorum
Efendimiz zaten hep örnek değilmi bize sen bunlara kandırıldığını düşünüyorsan inanma ve Allah’a havale et. Ama hakaret etme çünkü ya doğruysa bu zatlar gerçekten Allah dostu ve alimse ve sen Allah’ın dostuna hakaret etmiş oluyorsun
Teşekkür ederim ama maalesef 17 yıldır bu tarikatlar her geçen gün daha da güçleniyor artıyor ama uzun sürmez Atatürk'ün izinde giden birileri gelir ve tekrar medeniyet yolunda olan bir ülke haline geliriz
İmamoğlu umut oldu herkese ama şu an için erken diye düşünüyorum ki bence genel seçimlerde 4 yıl sonra olmayacak çünkü bu ekonomiyle uzun sürmez Tayyip Erdoğan gitmeden de ekonomi düzelmez
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
imamı ahmet hanbel hazreti diyorki : '' bizimle ehli bidat arasındaki fark cenaze günleri ortaya çıkar ''' dedi.. cenazesinde bir milyon insan gelmişti bütün bağdat ve çevre iller onun cenaze törenine geldi şehirde insan kalmadı böyle mübareklerin cenaze namazını melekler kılar cebrail onun cenazesşnde bulunur cenaze namazını kılar diyor peygamber efendimiz... kadir mısırlı oğlunun bidatmi hakmı olduguda cenaze gününde ortaya çıktı elhamdülillah... hiçbir dindar vatan haini değildir cehepe gibi zihniyetsizler ve din düşmanları vatan hainidir dinine düşkün olan vatanını korur dindisz olan vatanını satar.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben dinsiz değilim elhamdülillah Müslümanım Keşke yunan galip gelseymiş diyen adamı savınman garip bide bunlar evliya falan değiller Şeyh te değiller
menzil şeyhi evliyadır.. bukadar insanı yedirip içiriyor dergahında misafir ediyor yeme içme kalma yatma bedava yıkanma banyosu otel gibi kullanıp hiçbir ücret ödemiyorlar bundan daha büyük bir kerametmi var evliyayı ben bu özelliğinden tanırım kurana ve sünnete uygun olması mürşidi kamil olması arifi kamil olması. ve orata gidenler tövbe edip günahlardan vazgeçip doğru müslüman oluyorlar günahları bırakıyorlar namaza başlayıp ALLAHA iyi bir kul olmaya çalışıyorlar.. bir sürü insanın hidayetine sebeb oluyor bundan büyük keramet mi var.. ç haa başka kerametleri var tabi internette araştırsan bulursun. muhammet raşit hazretleri çok kerametli zatmış çevresine çok keramet göstermiş menzil onun zamanında meşhur olmuş.. pğeygamber efendimiz gibi zihirlenerek öldürülmüş ve peygamber efendimiz gibi kendisini zehirleyenden davacı şikayetçi olmamış.. ve peygamber efendimiz gibi 63 yaşında vefat etmiş vefat edene kadar ne kerametler göstermiş.. gelelim yunan galip olsaydı sözüne kadir mısırlıoğlu evliya değil hata suç işleyebilir. tarikatlada alakası yok onun menzillede alakası yok ama cenazesinde ALLAH dostları geldi burdan anlayabiliriz ki hak batıl ortada.. yunan galip gelseydide şeriat gitmeseydi avrupa düzeni gelmeseydi demişti siz sözün yarısını kesip yarısını kullanıyorsunuz o adamın osmanlı hayranı ve yunan düşmanı olduğunu hepimiz biliyoruz öyle olmasa cenazesinde türk bayrakları yerine yunan bayragı olurdu. bizimle onlar (cehepeliler aleviler masonlar vesayre ) arasındaki fark cenaze günleri ortaya çıkar!!! bak bir yaşar nuri öztürkün cenazesine birde kadir mısırlıoğlunun cenazesine kim din adamı kim mason ajanı anlarsın.. hadi hoşcakal. çok konusarak degerli vaktimi yolma benim.
ben orda dindar insan vatanını korur gerekirse vatanı için şehit olur dinsiz insansa şehit olma gibi şeylere inanmaz vatanını satar yazıyorum sense bu yazıyı kendi üzerine alınıyorsun.. işte bukadar bilgi yoksunuz biraz aklın olsa dinsiz kelimesini üzerine alınmazdın.. yarası olan gocunur derler hemen müslümanım diyip savunma gereği duydun ben sana sen dinsizsin demedim ki. dindar olan vatanını korur dinsiz olan vatanını satar dedim genel konuştum ortaya konuştum senin için sen dinsizsin sen vatanını satarsın demedim ki nedne üzerine alındın. işte zeka seviyen burdan belli siz tarikat düşmanları hepiniz beyinsizsiniz!!! hepinize verecek cevablarım var ama genede hidayete ermezsiniz.. ne siz değişirsiniz nede beni değiştirirsiniz.. senin gene tarikjata saygın var sanırım bektaşi babasının resmini koymuşsıun. ben bektaşiyide aleviyide bilirim çünkü bende aleviyim. ama kadiri tarikatına girmeyi tercih ettim çünkü kadiri tarikatı alevidir ve hazreti aliye baglıdır.. hazreti ali yi en çok sevende biziz ona en çok laik olmak isteyende biziz hazreti ali yaşasaydı alevilere müslüman bile demezdi çünkü ibadetleri yok ve allahı çok az zikrediyorlar. ama biz müslüman olmaya kul olmaya çalışıyoruz günde 5 kere ve daha fazla nafile naamz kılıyoruz hergün ölüm rabıtası yapıp ölümü hatırlıyoruz ama aleviler haftada bir cem yaparak hazreti aliye laik olduklarını sanıyorlar.. hazreti ali yaşasaydı tarikatlıyı mı yoksa tarikatsızımı severdi herşey ortada. kim ALLAHA kul olmaya çalışıyorsa hazreti ALİ onu severdi...
Bu şahsın Üsküdar doğancılarda bir tekkenin arkasında sebil adlı bşr yayınevi vardı başka yayın evlerinin kitaplarınızda satıyordu aradığım bşr kitap vardı mecbur gittim mis gibi kitap kokusu yerine ağır bir koku ve girişte bir mutfak vardı çalışanlar güya yemek hazırlıyor ağır bir pastırma kokusu kitabı aldım zor çıktım
Peygamber efendimiz benim soyumdan gelen değil yolumdan bana yakındır demiş resulullah torunu olması onlara ayrı ücret üstünlük çıkarmaz onlar da senin benim gibi insanlar pay yaptırma
En İyi Cevaplar