Tüp bebek daha mı az yakar? Çevrenizde tüp bebek sahiplerine hiç sordunuz mu?
Tüp bebek daha mı az yakar

Esmer ben kucukken tup bebekleri baya baya kucuk yesil tupler olurya heh ondan oluyo sanirdim
bendeki dusunceye bak
o mavi yesil tupten olan bebeklerin gozleri mavi ya da yesil oluyo
gri tup olanlar kahverengi oluyo diye bilirdim
isitiyolar tupte bebek oluyo diye biliyodum :(
Tuh Allah seni : ./
Cocuktum ama :/
beyle birşey
tüp az yakıyor tabı
Öyle bir şey olur mu hiç? Tüp bebek başka bir erkeğin sperminin kadına enjekte edilmesi sonucuyla oluşuyor normal yollardan biraz farklı ama sonuçta aynı şekilde yani o yüzden öyle az yer az bez kullanır gibi düşünceler doğru değil
enflasyonda zamlanır dikkat etmek lazım
Cevap
280Cevap
Tup bebek, ucuz olur mu.. bir suru test yapiliyor.. hem kadına hem de erkeğe. Sonra da tedaviye basliyorlar. İgneler vs. bir arkadasim esinin normal yoldan çocuğun olmadigi icin 6 yillik evlilikten sonra bu yolla ikizlere hamile kaldi. Ordan biliyorum.
Teşekkürler 😊
Sana piknik tüpü takarlar, daha ekonomik
Şuraya bakın Allah aşkına kaç saattir yarıldım ya
www.kizlarsoruyor.com/.../q6040757-yurt-muduru-girdigimiz-siteleri-gorebiliyor-mu
Masrafsız olur tabii şehir içinde.
Taktırırken biraz masraflı ama
İnsanların sağlık sorunları yüzünden bu yöntemi denemeleri sizin artık yeni espri kaynağınız mı? Bu hadsizliği , yüzsüzlüğü nereden buluyorsunuz. Yarın bir gün anan çocuk sahibi olmak istiyorum diye tuttur baban fişekleyemezse görürüm tüpü...
Niye bu kadar agresif yaklaştın ki? Baban fişekleyemeyince bu yöntemi mi denemişler? 😄olsun bunda kötü bir şey yok
tup bebek altına yapmıyo acıkmıyo boylemi dusunuyosunuz her bebek gibi aynı sekilde masrafları olucaktır okula masrafları sonra bide evlilik masrafları bitek bebekken masrafı olmaz ama hala tup bebek ne alaka anliyamadm ama
ciddiye aldıgmı kim soyledi sende cok canımsın Şu an
yanlıs yazılmıs bisey o kendini bisey sanma
orda gıcıksın olucaktı klavye duzeltmis
yasınıza hurmeten susuyorum hoscakalın
bida gorusmemek uzere
Bence bazılarının umudu ile dalga geçmeyin. Tüp bebek yöntemi ile olan bir insan ve bunu biliyor ise işte onun canını yakabilirsiniz bu soru ile. Troll olacağım diye lütfen iğrençleşmeyin.
Trollükle ne alakası var bu sorunun, tutturmuşsunuz bir troll, espride mi yapamayacağız bu mk ülkesinde arkadaş ya
O kadar kötü varken bu dünya'da beni bir espri yüzünden sınayacağını sanmıyorum :)
Elektriklisinden yaptır hem daha az yakar hem çevre dostu hemde geleceğin modası. Ha bide çıkarken beyninide çöpe at. Kullanmıyosun madem kalabalık yapmasın djdjdjdj
Her fırsatta şu espriyi yapmasanız iyi olur. Bebeği olmayan birini üzebilirsiniz
Akıllı kadına üye olunca indirimli dolum, ayy doğum oluyor
aygazzzz dırı dınn
Dizel bebe var daha güçlü daha az yakıyi ama çok sesli ağlıyo gazıda kokulu olur euro 5 al senlik hehehehe
😀😀👏👏 kardesim bazen senin gibilerin olmasi gerektigini dusunuyorum. Bu saatte guldum sayende teşekkür ederim😀
lpg'yede zam geldi gerçi gaz performansı düşürüyo diyolar kurumda yapıyomuş soğuktada zor çalışıyo boşverin evde yapın evde😅😅
Valla tüp bebek diyolar da acaba babada olmayınca bide doktor mu zkiyo da oluyo bende anlamıyorum 😂 bide kaçakları falan da varmış diye duydum
Leşşş 😂
Teşekkürler abii 🙈🙈
Evet sınırlı sayıda bez kullanırlar günde, sınırlı sayıda beslenirler, kışın onlar için extra ısıtılması gerekmez evi çünkü içten ısınmali onlar...
Gercektenmi
Ne biliyim hiç bir bilgim yok bu konuda gercekten ben şey demene şaşırdım evi ısıtmak gerekmez çünkü içten isinmali onlar diye bu sakasinaydi heralde
😂😂😂ay o kadar mi cahilim Allahimm😂😂
E valla bende anlamadim gercekmi sakami senin yazdiklarin😂😂😂
Ben gercekten o yazdiklarina inandim resmen yani 😂
Ya öyle deseydin amlardim😂😂
😁 nabicann Allah aşkına ya. LPG li arabaya mi yanasıcan nabicann ya..
Tüp bebek az yakar. Ama neyi? Örneğin süt gerekmez. Ver ağzına gaz pompasını, tamam. Birde bez gaz çıkarırsa çakmak falan çakmayın havaya uçarsınız.
Ya bu ne hiçmi okumadın tüm fiyatına nasıl zam geldi insanlar normalini alamıyor tüp bebek fiyatı uçtu mecbur goğalgaz gani doğal bebek😋
Bu zamanda organik olan herşeye pahalı diyorlar ama ;hemde bir sürü zahmet onu yapmak için tüp yetmiyor 😂
Anlıycağın alt yapı lazım 😉
Sayın müşteri ;
Bor bebek üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz.
piknik tüpü de tüp sanayi tüpü de biri 2 kilo biri 45 kilo. Mutfak tüpü 22 gelir...
Gel bence biz direk gaz bağlatalım tüp falan uğraşma
Tüp bebek başka erkekten alıp kadına enjekte etmekle oluyor...
O zaman kimsesiz çocukları evlatlık alsınlar daha hayırlı bir iş yapmış olurlar...
Çok komik
Tüp bebek masraflı. Doktoru var ilacı var stresi var riski var. O çocuk bir de masraflarını karşılamazsa yaaaa. Bu da var
Atmosferik en iyisi tüp kadar az yakmaz ama sesi şahanesin ve tüpten daha iyi gider ayrıca kapalı otoparklar da sokabilirsin bebeği. Düzenli zaten boşver Traktor onlar
Ülkemin 4 bir yanı mizah yarebbim bayılıyorum halkımıza <999
Cevabım; hayır lan hayır yine mi dinlemedin dersi eşek sıpası.
Kapalı otoparkta sıkıntı olur. Bir de kaskosunu mutlaka yaptırmak lazim.
Bende bişey merak ediyorum tüp bebek gaz kaçırır mı?
😄😄😄
ben tüp bebeği gerçek tüp sanıyordum bebek şeklinde yapılmış
İnsanların rahatsızlıklarıyla alay etmek ancak ve ancak senin gibi su katılmamış bir pice yakışırdı.
Dalga geçilecek konumu at kafası. Çocuğu olmayanlar belki var?
At kafalı beyinsiz
Yakar dan kasit ney onu anlamadim can acisi olarak mi?
İnsanların umutları üzerinden seviyesizce güldürü malzemesi çıkarmaya "çalışmak" aciziyettendir.
tüp bebek bazen gaz kaciriyor cakmakla kontrol edebilirsin
benzinli tercihim ama otomatik de çok yakıyor ya dizel olsun :D:DD
Tamam canım ASD:AS:D
dostum benzin istasyonuna gidip lpg tankını doldurt
eve git tankı hafif ateşte kaynat sağ kalırsanız suyunu için tüp bebek oldu bitti
İnsanlar 4 e ayrılır
1 Allah akıl dağıtırken şemsiyeyi ters tutanlar
2 Şemsiyeyi düz tutanlar
3 açamayanlar
4 orada bile bulunmayanlar
Artık diyecek bir şey bulamıyorum
Kapali mekanlara almazlar ama o bebekle ya maglum tup tehlikeli 😐
Evet kuzu, aman gaz kaçağı olmasın patlarsa fena olur😂😂
Tabii. Ama devlet ona da zam koydu knk yaramaz bu yöntem artık
Hibrit falan veya güneş enerjili falan yapalım knk o zaman😂
Ne yaparsan yap sonuçta senin sorunun shdjsh
tamam knk sağol
Bu ne kadar komik bir olay aman allahım sen komiksin sen ya
daha az yakar ama kaçak şası var ya. ben güvenemem.
Tüp gaz fiyatları çok arttığına göre pek ekonomik olduğunu sanmıyorum.
Tüp bebek az yakmaz da çok düşünmek beyin yakar. Bir yanık kokusu mu geldi ne?
Tüp bebek başkasının tohumu oluyo milleti kandırılyolar resmen
ıkı sorunda onedio dan ama tam sustum tup bebek tüpe bağlı değil normal insan o da
tabı herr zaman
Muhtaç kalırsan o tüp bebeğe görürüm senin o dalga geçmeni dengesiz.
Lutfen sadece saka olarak bakabilirmisin? Dalga demiyelim. Tabiki tarin ne getirir bilinmez
Boyle dusunce dogru kusura bakmasinlar. Utandirdin beni.
o nasıl soru yaaa? sanki arabanın benzin sarfiyatını sorar gibisin? :)
Kafan güzelmiş gule gule kullan... Bu arada aşk çok yakar tüpmü taktirsak?
Takalim be
Gaza zam gelmiş bacım. Artık tüp bebeğe de güven yok.
o zaman modaydi sepette foto çekinmek benim de var böyle bir fotom😂
Tüp'e uyumlu değil yeni nesiller , 30 binde motor yiyor.
en iyi bebekler aygaz tüplerinden oluyor aga. ipragaz dandik.
demıroren bu ısede el attı bıttı dıyosun moruk
aygaz ıyıdır aynen
valla en ıyısı nıhat hatıopglunu acıop onumu ızlesek :D
ağzına sokmadan yuersen bozmaz
https://i.hizliresim.com/vXdV8v.jpg
KS' deki espirilerden sonra ben
Güneş enerjisi ve pil de ilave edip hibrit bebek yapmak daha mantıklı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar