Öyle değil mi arkadaşlar? Herkesin derdi aynı burada. ayrılık aşk cinsellik. Herkes müslümanım diye geçiniyo ama kimsenin bu yaptığı zinadan öbür dünyada çekeceği aazapdan haberi yok. Bnde yaptım bu hatayı 2 sene beraber oldum biriyle biliyorum ama kendime dönüp onun muhasebesini yaptığımda nasıl hesap vereceğim diye düşünüyorum. Bırakın kim giderse gitsin sizden yine yanlız kalacaksın o mezarın içinde. Sizde benim gibi mi düşünüyosunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba kardeşim soruyu zina diye aratarak gördüm ilgimi çekti bu soru her neyse dediklerine katılıyorum aynen şu siteye geldim herkes birbirini becermekle ilgili mesajlar yazıp duruyor birde diyoralrki bizim yaptıgımızı zina değil ssevgiliyiz biz yok işte birbimirizi tanıyoruz alışıyoruz vs vs
aslında insanlar olarak o kadar acınası bir haldeyiz ki o kadar yozlaşmışsız ki zinaya ahlaksızlıga namussuzlugun adına birbirini tanımak ve flört der olmuşuz senin hesap bir sefer o hatayyı bende genelevde yaptım ve artık yapmamda asla zina arada insanın canı istiyor mu elbet istiyor ama artık hayatıma almam o pisliği zina etmekte bir çeşit koynuna ateş almak gibidir benim gözümde. sonuçta herkesin kendi yaşamı karışmaya hakkımız yok ama dilerim kimlerle yatıp kalktıgı belli olmayan insanlara denk gelmeyiz herkes hak ettiğini alır umarım25 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarına katılıyorum o an ki izlenimlerim böyleydi ve halada öyle herkes riya ego peşinde. gelip geçici hevesler için boşuna bu uğraşlar.
- +1 yıl
ne gariptir ki 9 gün önce eski iptal ettiğim hesabımla sordugum bu soruyu tekrar görmekteyim. aslında bu sitede sınırısız seks ile ilgili sapıklıkları gördükçe evlenmekten vs şeylerden sogudum hep hatta öyleki bu sitede cinsellik kategorisini engelledim işte o derece iğrenç geliyor gözüme benim. sende aynı şeyleri düşünüyormusun
annem tutrturuyor evlen vs vs ama zavallı anacım sanıyor ki şimdiki kızlar erkekler kendi zamanında ki gibi ben kendisine bazen anlatırım anne senin sandıgın gibi değil durum açık açık konusurum şimdiki flört eden insanların amacı evlenmek vs değil yiyişmek sadece derim kadının agzı açık kalıyor nasıl desem ne bileyim evlenmiş olsam bile karşımdaki insandan şüphe ederim çok güvenemem karşıma bir kız çıkıyor işte diyorum benim hayalimdeki kız bu ama tam öyle dediğim zaman kızla ilgili o kadar çok şey duyuyorum ki ona ısrarla soruyorum önce hayır olmadı öyle birşey diyor sonra itiraf etmek zorunda kalıyor neden bu millet böyle anlamış
Soran+1 yılKötü zamandayız düzgün kalan insanlar çok az. Herkesin derdi belli düzelecek gibde değil artk
- +1 yıl
hesabım gene iptal oldu farklı yazıyorum gene :D sence ne yapacaz bizler ne dersin sen? ben evlenmeyi çok istiyorum ama işte çokta korkuyorum bir sürü kişinin altından geçmiş birine denk gelirim diye. herkesin derdi birbirini becermek değişik değişik partnelerle yatmak kalkmak. insanlar bozuldu iğrençlikler çok arttı ama neden böyle oluyor
- +1 yıl
ya öyle bir anlayış var ki bir ilişkide seks yapmak öpüşmek illa olacak kesin şart bu gibi bir anlayış var ya sevgilisi olan herkes nerdeyse yapıyor birşeyler sence zina etmeyen insan var mıdır? ben açık söyleyim bence kalmadı bence yok zinadan kastım cinsel organların birleşip boşalması değil... öpüşmek sürtüşmek vs vs.. hepsi. lanet ediyorum milletin gazıyla geneleve gittiğim o güne lanet olsun keşke ölseydim de o günü yaşamasaydım
En İyi Cevaplar
5* . Aşkı, sevdayı ne hallere düşürdüler. Düşürenlere yazıklar olsun!
Yapmışsın, yapmamışsın bu bizi ilgilendirmez ama af dile ne zaman öleceğimiz belli değil.
Allah affeder.
Bir okyanus düşünün ki o okyanustan sadece bir avuç su kadar merhamet annelere verilmiştir bunu düşünün ki anneler nasıl merhametlidir?
Allah'ın merhameti okyanuslardan kat kat fazladır.
“Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.”13 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi pişmansan yürekten tövbe edeceksin
Soran+1 yılaynen öyle
zina zinadır, evli değilsen eğer kimse kimse ile herhangi bir yakın harekette bulunamaz.
yok o değil de, bir de zina yapıp, yaptıklarını meşru gibi göstermeye çalışanlar, saçma sapan yorumlar yapanlar; artık çok abes hal aldılar.
neyse ki, ahiret var; not a problem.11 Yorumla
Soran+1 yılaynen her şeyin bir karşılığı olacak ER YA DA GEÇ .
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin aklı var bir zahmet duygularina yenilmeseymis. Ama bu insanların işine geliyor aşk bu yenildim karşı koyamadim diyip anlik mutluluklara kaciyolar. Sonrasında da cezalarını çekiyorlar. Aklını kullanmayanin sonu bu olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
Herkes eksilemisde ben cinselligi kasdetmemistim sanirim bilmiyorum anlamini evet..daha aciklayici yazsaydim keske neyse.
Soran+1 yılkarşı cinsle yaptığın her şey. bakışmak bile zina düşün artık
- +1 yıl
O kadarda abartmak sacma eve mi kapanalim çağın gereklerine göre uyarlanir bazı şeyler dinin gericiligine karşıyım
Soran+1 yılsaygı duyarım ama gerçek bu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
+1 yılevet öyle ama artık düzen oturmadığı için evlilik yapmayan bir nesil varken günahlar da çok olacaktır elbet ne yazık ki...
bir kere başlı başına günahlar içinde yaşıyoruz. sınıf ortamımızın karışık olması mesela.11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle
günah işlememe şansımız yok varsın günahımız aşk için zina olsun. kul hakkı yerken, dedikodu yaparken düşünmeyen bir toplumda zina konusunun bu denli aaa çok günah denmesi abes biraz aslında zina tek günah değil malum.
23 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece zina yı söyledim diğerlerini söylemedim o konulara girersek çıkamayız hiç
- +1 yıl
e bu konuda diğerleriyle aynı içki içip aa zina günah demek biraz ikiyüzlülük gibi geliyor çünkü günah konusunda kul hakkı mesela en büyük günah ama dedikodu yapan insan kul hakkı yiyorken sevişen biri kadar toplumda yargılanmıyor bu kötü. günah insan içindir dediğim gibi illa günaha gireceksem sevişerek girmeyi tercih ederim.
Soran+1 yılDediğim gibi sadece zina kısmını söyledim. Nasıl günaha girmek istersen gir beni ilgilendirmez.
Cennete gögüsleri yeni tomurcuklanmis bakire huriler icin kendini günde 5 kere yere atan Müslolar burada nasil Ahlak dersi vermeye calsiyorlar.
Bu ülkede 9 yasindaki kücük kizlarlan evlenenlerde var, bikerede butür seylere tepki gösterin.
Ama ah pardon, o tabiki helal.18 Yorumla- +1 yıl
nebe suresi 33.ayette söz konusu ayet 'iki kelimeden' oluşuyor.orda ne huri yazar nede meme.
Nasılki taklitçi,ezberci müslüman varsa sende taklitçi ve ezberci ateistlerdensin sanırım.papağan misali.. - +1 yıl
Yalan söyleme huri ve meme kelime olarak geçmiyor.Ben ayete inanıyor ve inkar etmiyorum.(çevirisini kabul etmek zorunda değilim).Arapça biliyorum çok şükür...Ateistsin ya sen...O iki kelimenin köklerini bul bakalım.Siz çok araştırırsınız ya,öyle körüne inanmazsınız..;)
Dahiler sizi:))
Soran+1 yılAnca inkar etmeyi bilirsiniz. Nerde saçma sapan kaynaklar var ordan edindiğin 2 3 bilgiyle burada artislik yapma Turtoise2
Soran+1 yılDüzgün konuş lan. Neyini inkar ediyoruz. Adam gibi öğrende gel.
+1 yılbende senin gibi düşünüyorum da sen bu kadar haklı olduğunu düşünürken niye gizlisin onu anlamıyorum :\
15 Yorumla
Soran+1 yılöyle gerekti :)
- +1 yıl
sıkıntı bu belkide sen doğruyu düşünüp yaparken yanlışı yapanlar kadar dürüst olmadığımız için sonuç değişmiyor işte..
Soran+1 yılanlamadım dediğini :
- +1 yıl
zaten anlamanı pek de beklemiyordum..
Soran+1 yıloku bakalım nasıl yazmışsın .
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet o yuzden kendimi kocama sakliyorum
Kimseye vermedim11 Yorumla
Soran+1 yılSeni anlıyorum..
ben muhasebeden pek anlamam. bilanço, sermaye, gelir gider cetvelleri, KDV, karısık.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ondan
+1 yılher koyun kendi bacağından asılacak, önüme bakarım, kendime bakarım. diğerleri aşkı nereye koyarsa koysun. aşk kalpte bacak arasında değil.
20 Yorumla
+1 yılO zaman evlenip yuva kurcaksin Insanlar nefsi arzularanina yenik dusup zina yapabiliyor kimseyi suclayamazsin Zan altinda birakamazsin eger gordugun sadece sekss yapmaksa evlen sonucta Boyle dusunmekte guzel niyetin iyiyse sonunda iyi olur insallah
00 Yorumla
+1 yılAllah aklını kullanmayanları pisliğe mahkum eder.yunus.100
10 Yorumla
+1 yılhep diyoruz bilançoyu tutturmak mühim iş.
21 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın ya :)
Adama sorarlar eline hiç erkek eli değmedimi diye..
00 Yorumla
+1 yılBakireyim mutluyum pnp:D
11 Yorumla
Soran+1 yılaferim sana :)
şuanda kızlar bile cinsellik ister oldu
110 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Soran+1 yılyapcak bişi yok
Soran+1 yılne alaka şimdi :)
Soran+1 yılyetişemiyorum :D
Soran+1 yılevet ondan
+1 yıl37 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hadisi açan kaçıyor, nasıl cevap versinler? :)
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
En azından gülümseyerek tepki verebilecek kadar, ılımlı bi' insanmışsın soran. 5 yıldızını takdim edeyim.
Soran+1 yıleyvallah :)
- +1 yıl
Yalnız soruyu cevaplarken 1 yıldız verdiğimi unutmuşum. Borcum olsun :)
Soran+1 yıloo peki öyle olsun ..
+1 yılhaklısın :s malesef.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılZina nedir Bunu açıklayabilirmisiniz.
020 Yorumla- +1 yıl
birbirine haram bayan ve erkeğin el(vücut),göz teması ve bazen de sesi zinadır. Allah'ın kesin hükmüyle haramdır.
- +1 yıl
Bu ifadeyi bu şekilde açıklayan ayet hangisidir. Bana hadis demeyin. Kaynak kurandır.
- +1 yıl
niye? hadissiz dinden bahsedebilir misin? bu nasıl mantık?
- +1 yıl
Elbetteki bahsedebilirsiniz. Özellikle sahte hadis ler ile dinin yapısının baştan aşağı değişktirildiği hadislerin ayetni dahi önüne geçirildiği bir yerde hadisler hükmünü kaybeder etmek zorundadır. Zira bir hadis kurana ve ayete ters olamaz.
- +1 yıl
Ayetler,
Zinaya yaklaşmayın gerçekten o 'çirkin bir hayasızlık' ve kötü bir yoldur.(İsra/32)
Ve onlar Allah ile beraber başka bir ilah'a tapmazlar. Allah'ın haram kıldığı canı haksız yere öldürmezler ve zina etmezler. Kim bunları yaparsa 'ağır bir ceza ile' karşılaşır. (Furkan/68)
Soran+1 yılKanıt var bir sürü :)
- +1 yıl
hangi hadis Kur'an'a ters? senin okuduğun kaynak güvenilir değil sanırım
- +1 yıl
verdiğin ayetlerde zinanın haramlığından bahsedilmekte ancak şartlarından ve şeklinden bahsedilmemektedir.
- +1 yıl
Bir hadisin güvenilirliğini ne belirler. Kulaktan duyma hurafe olan o kadar çok şey var ki islama hadis olarak mal edilmiş olan.
- +1 yıl
Kaan Bey,imanın şartları arasında Peygamberlere iman da vardır,Kur'an-ı Kerim'e iman da vardır. Bunu bunun üztünde tutarım demek olmaz çünkü Allah muhafaza imanımızdan oluruz. Ama mezhepleri kastediyorsanız ki dini daha anlaşılır hale getirmek adına bir konu önce Kur'an'da sonra hadislerde araştırılır gibi sırası vardır(mezhepten mezhebe değişir sıra). Sonuçta din birdir hak da birdir.
- +1 yıl
Elbetteki peygambere iman vardır. Ancak bugün her peygamber söyledi diye ortaya atılanlar gercekten peygamberin hadisimidir. Esas mevzuu buradadır.
- +1 yıl
iyi de namaz kılın diye ayet de vardır ama şeklini Efendimiz anlatır. hangi ayda oruç tutacağımız da keza öyle... dinde herhangi bir şeyi yok sayamayız.
- +1 yıl
haklısın ama birçok kaynak taradığında ve KKur'an-ı Kerim ile örtüşüyorsa birebir aynısı olacak diye bir şey değil. ifade değil,düşünce önemli.
- +1 yıl
Malesef ki bu şekilde söyleye söyleye islamı bu gün mantık dışı bir din haline getirdiler.
Soran+1 yılO gün peygamberin yanında olan kişiler tarafından aktarıldı. güvenilir kaynaklar var. BOzulmuş olan da çok var.
- +1 yıl
:) İslam mantık dışı bir hale geldi diyorsun. İslam son din ve bundan sonra Hakk din gelmeyecek. Allah bu dini koruyacağını ifade etmiştir. Şeytanın oyununa geliyorsunuz vesvese veriyor ya değiştirildiyse. aradan 1500 yıl geçmiş bu zamana kadar kitap mı kalır hadis mi?gibi vesvesesini eksik etmiyor biliyorum. ben de zamanında yaşdım bu düşünceleri ama İslam dini ciddi manada alim ile desteklenmiş ve korunmuş bir din. hadislerin değiştirilme ihtimali bile Allah izin vermedikçe olamaz ki vermez de
- +1 yıl
işte söylemek istediğim de budur bozulmuş olanların gercek gibi kabul görüp itibar edilmesi. sapı samandan ayıramamak daha doğrusu ayıracak cesarette düşünmeden körü körüne her söylenene inanmak tır vahim olan.
- +1 yıl
neyse benim bilgim aklım bu kadar. fazlasını bilmiyorum. değiştirilmiş mi değiştirilmemiş mi? ancak okuyarak öğreneceğiz.
- +1 yıl
kuranın neyi ne şekilde ifade ettiğini iyi anlamak gerekir. Bu gün cuma namazlarındaki sahte hadisler ile olması gerekenin ötesinde isteğe bağlı rekat sayıları sanki farz haline getirilmiş ise iste bu bir bozulmanın örneğidir. aynı şekilde bu durum tartışılır bir konumda ise buda korunduğunun göstergesidir. Bakın cübbeli hocaya Kactane müridi var. ve adamın ifadeleri bir yığın saçmalık ve hurafe ile dolu. Ancak bunu islam olarak yaşayan nekadar büyük bir topluluk mevcut.
- +1 yıl
Ben islama değiştirilmiş demedim lütfen beni anlamaya gayret gösterin.
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. evliysen zina olur biz evli değiliz
11 Yorumla
+1 yılevet haklısın
10 Yorumla
+1 yılverdiğin kadar verdin şimdi sıra muhasebede:)
15 Yorumla
Soran+1 yılVerdiğimi kanıtla o zaman !
- +1 yıl
yukarda kendin itiraf etmissin kızım:D
Soran+1 yılNe alaka orda verdim yazmıyo
- +1 yıl
vermedinmi yani... aramızda ya söyle bana)
Soran+1 yılDefol lan şerefsiz bilmeden konuşmak kolay tabi .
+1 yılAskin zinasi olmaz.
27 Yorumla
Soran+1 yılZina neymiş öğrende gel
- +1 yıl
Herkes eksilemisde ben cinselligi kasdetmemistim sanirim bilmiyorum anlamini evet..daha aciklayici yazsaydim keske neyse.
Soran+1 yılaşağıda açıklamasını yaptım
- +1 yıl
Cok pisman oldum bunu yazdigima
Soran+1 yılboşver ya takma kimseyi
- +1 yıl
Sanki herkes ilk elini tuttugu sevgilisine imam nikahi kiyiyor
- +1 yıl
arkadaş insanlar anlayamıyor suç sende degil merak etme
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı