Wattpad'den BTS ile ilgili ve ship kitabı önerir misiniz?
*BoyxBoy
*BoyxBoy
Wattpad kullanan var mı diye sormak daha iyi olur diye düşünüyorum
Cevap
0Cevap
Bilim kurgu-fantastik istersen wanderlust, accensus, mr. kook, everyday, protector, the Quidditch çok güzel omegaverse istersen jeon jeongguk, needy, rosas and fire komik bişeyler istersen demonyo, wylam, for yeontan, paparazzi, geçmişte geçen bişeyler istersen from soldier, akiru no hana, pirates of Barbados Lise kurgusu istersen sukha, 8/25, friends, Chubby ggukie öğretmenine aşık bi jungkook için rol yapmayın lütfen, daisy&coffee suçlu taekook okumak istersen prone to cuffs, serial killer, v'ideo, imitate god, dependent okuyabilirsin üsttekilerin hepsi taekook bunlar haricinde tasks for puppets Çok güzel bir fiction içinde ship ya da ilişki yok morgue (vmin) harika bir fic Bunlar wattpadin en iyileri piyasadaki herhangi bir romandan çok daha güzel silinmiş fictionlar vardı eskiden ama onları yazmadım wattpade girince nâmını duyarsın zaten onlarında
Şu an bir kitap okuyorum adı bangtan askerde mi ne üyler işte türkiyedeki savaş yüzünden gelmiş falan güzel ilerliyor yani birde only_write07 o yazarın kitaplarıda güzel
Say my name , Blinding Lights, Mi casa, İllest Bitch, Little Bunny, Hate and seks, twit xxx,, no way out, snowlake, f*ck the hate, hay lawyer, Wanderlust (hepsi Taekook).
gay değiller
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?