sarhoşken nasıl yapabilirler ki sızıp kalan kızlar?
Yanlarında da erkek var beraber içmişler
Yatmakkktan bahsediyorum
Yanlarında da erkek var beraber içmişler
Yatmakkktan bahsediyorum
yok be bomba patlasa duymaz kızlar beceremez o işi,, basıma geldı uyudu yanımda kalktım gıttım ruhu duymadı
Nereye gittin? Yaptın mı kızla
hayır o cağırmıstı evıne ıcmeye fılm ızlerız hem dedi, zaten o dusunceyle gıtmemıstım bana cok yakınlastı daha ılk defa goruyor hatta,, fılm ızlerken bı baktım horluyor,, biralarımı bıtırıp taksı cağırıp eve dondum
İçmiş miydi uyurken ve yattınız mu
ıcıyorduk zaten sızdı yanımda , hayır nıye yatayım uyumus kız savunmasız halde elimi sürmem karsımdakı ıstemeden asla
Kıx erkek içki içiyorlar ya
Kızları yatağa atmak için içiriyorlar diyorlar
Peki kızlar bunun bilincinde değil mi? Erkek de o an içmiyor mu sadece kız mı içiyor
erkekte kızda içiyor .. yatağa atılmaya nıyetı varsa kızın zaten bunu göze alıp içer.. he istemeyebılır o esnada zaten bısı yaşanmaz... benım durumumda kız benı davet ettı dedim acaba canımı istedı çözemedım. buyuk ıhtımal regl dı o an , libidosu yuksektı yalnız kalmak ıstemedı
Sarhoş olup kendini bilen de var genelleme yapılmaz.
Peki kızlar bunun bilincinde değil mi? Erkek de o an içmiyor mu sadece kız mı içiyor
Kız sızmış zaten erkek isterse kolaylıkla yaparlar.
Cevap
19Cevap
Aralarındaki ilişkiye ve karşısındakinin karakterine bağlı bişey.
onlar sızıp kalarak saha ve zemin şartlarını hazırlarlar sabah kalkınca da klasik sahne ''gece ne oldu hatırlamıyorum...''
sence erkek mi daha dayanıklıdır yoksa kız mı?
İçmedim
sen yaptın demedim zaten ama yapma da zaten.
Sorun olmaz.
Ayıkken de sarhoşken de erkekler yapıyor genelde.
Erkekler sarhoşken de yapabiliyor mu yanş
Şöyle anlatım ilk tam sarhoş olmuyorsun hafif kafan iyi oluyor hani o işi yapacak kadar sonra o işi yapıp uyuyosun
Bence öyle değil ya erkekte içer zaten ve ikisi de yatakta sevişebilecek kadar içerler devamı olmaz sonra o güzel kafayla ilişki yaşarlar😊
Bende severim alkollü sarhoş kızla yatmayı. Kırık kafayla daha hoş oluyor.
Sende sarhoş olugo musun o ann
Yok ben kendimi koruyacağım kadar
Kizinnsarhos olmasi sorun degil erkek kendini kaybetmedikten sonra yapacak adam yapar
Erkek de sarhoşsa yatmazlar mı
Abi gerçek hayatta olan ne?
Kızlar teklif etmiş içelim diye
Dimi artık kandıran yok
Alkollüyken insanlar tamamen açık hisli olurlar yani o an ne istiyorsa yapar ve erkekle yan yana olan bir kız işi pişirir
İkisinde sarhoş diyelim ki evlerine nasıl gidiyorlar peki
Kız ve erkek sarhoşsa yaratabilirler mi
Eve gitmek derken alkollün miktarına bağlı aşırı içersen olduğun yerde uyur kalırsın dünya yansa duymazsın ama kararında içersen evede gidersin sohbette edersin akşam yaptıklarını hatırlarsın
Kendimden örnek vermek gerekirse kız arkadaşımla içiyorduk ben evine bırakıyordum hemde arabayla
Yattınız dimi sarhoşken
Evet sabaha kadar beraber yattık sabah bıraktım eve
Yaptıklarını sanarlar musmıtlu uyurlar sadece 🤣🤣🤣
Zaten o işi sızıp kalınca yapmıyorlar.
Peki yaptılar diyelim yaptıktan sonra mı içki içiyorlar
İçki içilecek diyelim ki
Sızana kadar mercimeği fırına veriyorlar sonra mis gibi uyuyorlar
Sızmadan önce yapıyorlar içkili şekilde hafif kafa iyi oluyor sonra uyku hali yani?
Peki eve nasıl gidiyorlar kız ve erkek sarhoşken
İçki içerken de yapılıyor. Kafa güzelken daha güzel oluyor. Sızıp kalmadan kastınız kafanın 1 milyon olması ve kendini bilmemek sanırsam. O hale geldi mi çoğu kişi yaptığını hatırlar yine bilinçlidirler. Sızıp kalma çok içip kusma sonucu uyumadır benim bildiğim.
İçkiye alışık değilsiniz sanırsam, normal halinle nasıl gidiyorsan öyle gidiyorsun ya taksi ya da sallana sallana.
Ben yapmadım da birisinden duydum
Kızın suratını yıkadım sızmış kalmış dedi
Sonra açılıp kendine gelmiş midir kız yüzü yıkanınca aklı dengesi yerine gelir mi
Gelmez. O akşam birkaç saat uyumadan kendini bile hatırlamaz. Sızıp kalınca anca tecavüz ederler. O seks olmaz. Kafası güzelken sarhoşken yaptığı kendi isteği ile olur. Çoğu kadın sarhoşken bastırdığı duyguları dışarı vurur. Kendileri bile yaptıklarını kabullenmez.
Sarhoşken yapıp sızıyorlar demekki
Aynen genelde öyle oluyor.
Alkol her şey yaptırır insana
Ayılınca hatırlar mı kızlar yaşananı
sarhoşkende yapilir oiş sabah utanmıyacaklarsa
Illa bısıler olur ates barut mısali
Ya kadınlar ayıkken napıyor ya yatıştan başka
yapar tabi niye yapmasın
Yapar erkek yapamaz
Neden erkek yapamaz
Nası anlatayım kanka şimdi kxöfçfç
Kalkmıyor demiş birisi öule mi
Sızacak durumdaysa öyle evet
Ee yani.
Ne yani
Yani yapar
Bn yptim guzelde oldu istersen anltrm
Icmiyorum bilmiyorum
iyi ki söyledin
Farketmezler bile
Neyi farketmezler
Gizlisin burdan bu kadar
Sarhoskn kalkmıyor
Ciddi misin nasıl yani sarhoşken yapıyor ama erkekler
Vallaa yapamıyolar kalkmıyor
O zaman kızlara içiriyorlar içkiyi?
Kızları sikmekkkkkl için içiriyolar
Kızlar neden içiyor salak mı kızlar
Ve erkekler de içiyor dimi o an?
Kızlaraa içiriyorlarr işte sorhos etmek için erkekler içiyomus gibi yapar ama sarhos olmaz eger sarhos olursa o işi yapamaz kalkmaz
Kızlar zaten alkol kullanan insanlar zaten dimi
Yoksa şad cahil hayatında hiç kullanmayan kız içmez
Yatmak için içiyorlar o zaman iki taraf da bilincinde
Aynennnnnn afedersin ama şimdi yapmayan kalmadı bakire olsa bile arkadan veriyolar
Kızlar içelim demiş birde ya. Nasıl bir dünyada yaşıyorlar biz böyle geniş olamadık
Erkeğe içki teklifi etmek de şok edici ya
Neler var neler biz yapsakk adımoz orusbuyaaaaa cıkar millet yapıyor onlara helal
Nasıl helal kız
Onlar da oo olmuyor mu
Birde numaralarımızı alalım demiş kızlar ya
Yani biz yapsak öyle bisee orusbu derler onlar yapar helal yani kendilerine bakmazlar
Hmm erkrklere mi diyosun erkkrleirn adı çıkmaz zaten
Aynen öylee
Şehirde ad çıkmaz ki kız küçük yerde çıkıyor
Sen yapmak mı istiyosun böyl bir durum
Evet kız uyur olur
Çok kolay :-)
Erkek de sarhoşsa?
Daha güzel ve uzub oluyor denenmiştir 🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar