Gizli Üye(36-45)+1 yılAraştirin iyice öğrenin.
Öldürüldü.
Erdoğanın korktuğu bir adamdı, onu o koltuktan indirme gücü olan tek kişi diyebilirim. 25 marttaki ses kaydi aslında buydu, sonra ne oldu ise bir şekilde üstü örtüldü. %100 emin şekilde yazıyorum, öldürme emrini veren devletin ta kendisidir.
Birkaç internet sitesinde geçer bu. Fakat üstü çok güzel örtülüyor.
Siyasetin fazlasıyla içerisindeyim, daha akillarin almayacaği neler var :)550 Yorumla- +1 yıl
peki madem bu adam bu kadar önemli şeyler biliyordu neden önlem almadı? mesela öldürülürsem eger şunları ilgili yerlere iletin gibi?
- +1 yıl
aynen katılıyorum erdoğanın tek korktuğu adamdı bu.eğer yaşasaydı şuan erdoğan yerine o türkiyenin başında olurdu.
Cevap sahibi+1 yılİletilmediğini bilemeyiz ki, aslında ortaya çıkan çok şey var lakin kabul etmesek bile başbakan hakikaten çok güçlü bir adam ve herkesin ağzını çok iyi kapatıyor. Planlarını kusursuz yürütüyor. İletmiş olmuş olsa dahi ortaya asla çıkmaz diye düşünüyorum, ağızları çoktan kapatılmıştır. Görmedim duymadım bilmiyorum misali..
Hoş, başbakan ağzimiza s*çsa bu millet ağzını açar bekler :)- +1 yıl
(((: çok cesur bir cevap olmuş...
- +1 yıl
cevaplayan ağır saçmalıyorsun :)
Hala ne olduğu belirsiz ses kayıtları üzerinden bişi biliyormuş gibi konusuyorsunuz..
Komedisiniz..
Muhsin kim RTE'yi indirmek kim..O daha çakma milliyetçi Bahçeli'yi indiremiyor ne RTE'si ?
Kendisi asıl milliyetçidir ama asla RTE'yi indiremezdi..On numara adamdı orası ayrı..
Cevap sahibi+1 yılSezoxS biraz otur, araştir. Buradan bana he he yazacağına bunları oku öğren sor soruştur olur mu ? Bunu bir ben bilmiyorum heralde, bilen çok kişi var aslında, bunu ortaya çikaranda erdoğanın çevresinden tahammulu kalmayan insanlarin ta kendisidir. Bilgisiz ve cahilce konuşmak yerine ne olur birazcik arastiralim öyle konusalim, birini kandiricak halim yok kimse beni dinlemek zorunda değil, benim elimde bu bilgi vardi arkadas sordu paylaştim.
Ve ekliyorum; %100 emin olduğum bildiğim birşey.- +1 yıl
valla buna katılmamak elde değil aslında çünkü CHP + MHP oylarını toplasan bir AKP yapmıyor. bencede biraz zor olurdu ama şöyle bir gercek vardı CHP + MHP + BBP birleşmiş olsalardı AKP yi geçerdi.
Cevap sahibi+1 yılSes kayıtları başindan beri belliydi, RTE o korkuyla pat diye twitterı youtubeu kapattı. Ondan sonra defne samyeli ile ilgili bir dedikodu soktular araya, fakat çoğu kişi elindeki bilgiyi internete sızdırmıştı bile, kimse bakmadığı için ögrenilemeden tarihe karıştı :) bakin israrla söylüyorum bunu bilen çok kişi var, azicik okuyun..
- +1 yıl
merak etme sıyasetle ugrasıyorum senın demenle arastıracak degılım..
sen kımsın de emın oluyorsun duyduguna gordugune burada otuyorsun..Cahiillik diz boyu şu hale bak ya..Kırk yıllık dostuna adam suıkast yapacak bızde yedık bu sacmasapan ıddıaları..Senın ınandıgın yerlerınde zaten boyle ıftıra atması normal...Senın az kafan calıssa ortalıgı karıstırıp mıllıyetcılerı sokaga cıkarmak ıcın yapıldıgını anlarsın dert baska sende..Sen gıt tarafsız gozle arastır ogren..Sanal sıyasetçi.
Cevap sahibi+1 yılMuhsin yazicioğlunun ölüm tarihi nedir ? 25 Mart.
Peki bu ses kayninin varsayilan yayinlanma tarihi nedir ? 25 Mart.
Akp'li bir köşe yazari herşeyi açik etti; daha 25 Mart gelmeden muhsin beyin adı bile geçmeden hop bir köşe yazisi, erdoğanın muhsin beyi öldürttüğünü iddia edicekler inanmayin yazdi, kimsenin aklindan gecmiyorken bunu yazdi, ondan sonra 25 martta twitter gitti.. acildiktan sonra ortaya cikti ki ses kaydi defne samyeli ile ilgiliymiş, bunu akli olan ve düşünebilen biri yemez :))- +1 yıl
ne dıyorsun gızlıcan bırsey bıldıgın yok twıtter'da ne zırvalıyorsa hukumet dusmanları aynısını burada otuyorsun..bırsey bıldıgınden fılan degıl..Ulkeye ses kayıtları ıle ambargo koymaya calısıyorlar senın gıbı cahıller de dınlıyıp ınanıyor buna..Kesınlıgı olmayan ama ısınıze gelen seylere sıpsak ınanıyorsunuz..Senın gıbı kafalara bısı anlatmak zor..Bılmıs gıbı davranmaya devam et sen..Daha soruyu acık cevaplayamayan gizlican..
- +1 yıl
arkadaşlar kavgaya gerek yok delillerle konuşursak çok daha iyi olacak bence...
Cevap sahibi+1 yılBeyefendi atalarimiz zamaninda koltuk için evladini kardeşini öldürmüş, hala 40 yillik dost diyorsunuz?
- +1 yıl
Sende akıl fazlaymıs yarısı cope gıtmıs bellı kı :)) kose yazarından yola cıkarak kızın anlattıgı seye bak..Ortada saglam bır delıl yok onun bunun lafıyla kımseyı oldurdu dıye ıtham etme...
sen defne samyelı olayına da ınanmıssındır kesın..cunku dunden hazır bır goruntun var...RTE defne samyeli ile filan yakınlasmaz buna ancak kendınızı ınandırırsınız ne hale dusmussunuz ınandıgınız ya da bısı cıkmasını avundugunuz seylere bak :))) - +1 yıl
bak gizlicanın bu yorumunu ayakta alkışlıyorum bu son yorum çok doğru.
Cevap sahibi+1 yılBen adam akilli birsey paylasirken kalkip hakaret edemezsin, hoş zaten siz bilgisizlerin tek savunma yolu bu, çirkeflik ve hakaret.ben ses kaydi dinledim demedim, foyaniz ortaya çikali çoook oldu zaten, ses kaydina lüzum mu var? Yahu herşey ortada..
Ha gizli yazmişim ha açik, hayrola özelden çirkeflik mi yapacaksin?- +1 yıl
Ataları karıştırma sen tahmınle yurume delil yok ortada bu adam bunu öldürdü bıraz mantıklı dusunun dıyorsun..kimse senın sacma sapan mesnetsiz iddialarına ınanmak zorunda değil..İnanılacak gıbı bısı de degıl tamamen temennılerınle konusuyorsun..Var mı sağlam delil..Bana su teknolojık donemde ses kayıdıyla gelme.sene 2014 hıcbır hukmu kalmadı artık..Doğrulugundan emın olunmayan bırsey artık ses kaydı..Kımseyı harcayamazsınız ses kayıtları ıle..Öğren bunu..
Cevap sahibi+1 yılDefne Samyeli DEDIKODUSU dedim, gözlerini açip düzgün oku, inandiğim birşey olsa dedikodu demem herhalde.
- +1 yıl
Yo çirkeflikle benim işim olmaz..Benim demek istediğim az vicdanlı ol sevmedıgın ınsana bıle ıftıra atma..Camur at izi kalsın sizinkisi..sen benım karsıma gec kımın sıyası bılgısı daha yuksekmıs o zaman anlarsın bos konusma..Adam akıllı dedıgın sey rezıllı..itham resmen...Sadece kım oldugu onemlı degıl..basında okuduklarınla su sunu oldurdu suıkast yaptı deme..Yapmıs olabılır desen amenna...Ama sen anlamamak da dıretıyorsun..Neye ınanırsan ınan..Benı ırgalamaz..
- +1 yıl
Bakın akpliyim. Fakat muhsin yazıcıoğlu konusunda sana katılıyorum "gizli kullanıcı". Evet erdoğan için tehdit oluşturabilecek bir adamdı. Ne mhp gibi tam sağcı, ne chp tam solcuydu. Biraz muhafazakar, birazda sağ görüşlü bir insandı. Yani bir tehdit niteliğindeydi. Ayrıca kazanın maraşta olması, uçağın neden düştüğünün belirlenememesi, 48 saatboyunca arama yapan ekiplerin yanlış yeri aradıklarının ortaya çıkması vs bende suikast izlenimini oluşturuyor.
Cevap sahibi+1 yılYahu ben dedim mi bana inanmak zorundasınız diye? Arkadaş sormuş bende kendi bilgimi paylaştım, birdaha oku ! ses kaydi dinlediğimı söylemiyorum, 10 kez tekrar ettim çikacağı VARSAYİLAN ses kaydı diye.
Işine geleni seçip konuşuyorsun.
Ben ispatım var asla demedim, peki senin bunu aksini ispatlayacak ne var elinde?- +1 yıl
25 martla ilgilide senin gibi düşünüyorum. Köşe yazarlarının nabız yoklaması, daha ortada birşey yokken paniklemeleri vs.. Bana göre de üstü örtüldü çünkü ortaya çıksa büyük bir kaos çıkardı. Ama bence yaptıysada iyi yapmış. Yapmadıysa da ilahi adalet. Alevileri katlettiği yerde düşmüş uçağı. Eee eden buluyor işte.
- +1 yıl
bencede suikast hatta eminim fakat bunu AKP nin yaptığını nerden biliyorsunuz kanıt varmı?
- +1 yıl
Muhsin öldürüldü evet neden öldürüldü emin degılım tahmınım olsa bıle..Ama asla RTE'nin önünü kesebılecek bır kalibresi yoktu..Varoldugu partıde aldıgı oy bellı..Kaldıkı mıllıyetcı cızgısınde gezınıyor ee o zaman dıger cakma bahcelı'ye daha tehdıt olamıyor RTE'nın yanından gecemez..Ben bunu bılırım buna ınanırım..Neyse saygı duyarım herkesın fıkrını..Cevaplayan kırdıysam ozur dılerım..Fıkırlerımı soylemek ısterken..
Cevap sahibi+1 yılBakin buyrun mantikli insan işte, elindekileri birleştirip en mantikli sonuca ulaşiyor, ben iyi ya da kötü oldu demicem, ama her konuşma her belge bu yönde..
Akp'nin yaptigini nereden biliyorum? Kanitim yok, lakin başta kim var? Akp? E kimin icin tehdit olusturuyor? RTE için. Bu durumda sence kim yaptı ?
Yapmamis ve yaniliyorsam günahı boynuma..- +1 yıl
AKP çok güçlü bir iktidar şu anki haliyle onu tehdit edemezdi diye düşünüyorum ama elinde sağlam bir koz varsa bırak AKP yi ABD yi bile tehdit edebilirdi diye düşünüyorum dolayısı ile aslında dogru söylüyorsun bencede..
Cevap sahibi+1 yılKirilmadim, senin fikrin bu benimde fikrim bu. E burasida bir tartisma platformu sonuçta. Olmuşsa da olmamışsa da yapabiliceğimiz birşey yok zaten.. bende yanilabilirim,sende, baskalarida, herkesin düsüncesi farkli neticede..
İyi akşamlar dilerim size.- +1 yıl
Tamam günahı boynuna olsun..Yapmadıysa..
Muhsin Yazıcıoğlu'nun RTE'yi kesecek bir siyasi gücü yok..Onun çizgisi farklı o milliyetçi..daha bahcelı'yı gecemıyor sen bu mantıkdan bır ılerle bakalım..Bahcelı'yı gecemeyen adam kıme engel olabılır..RTE parmagında oynatır..Devlet muhsin'ı asla öldürmedi..Cok mantıksız..Ergenekoncular oldurdu buyuk ıhtimal..
Sana katılan mantıklı katılmayan mantıksız..O konuda takıl kafana göre.. - +1 yıl
yıl 2014. Olay 2009da oldu. Asla tahdit oluşturamazmış. Kardeşim bugüne göre oluşturamaz evet ama 2009da akp bu kadar üstünmüydü allesen? sırf bir partiyi destekliyorsunuz diye onun avutkalığını yapmaya, körleşmeye gerek yokki. Bende akpliyim ama yapma olasılığı varsa, evet yapmış olabilir derim. Bütün oklar onu gösteriyor. Nolmuş yani? yapmışsa da yapmaz. Neden kızın üzerine bu kadar gidiyorsunuz. Sanki o öldürdü.
Cevap sahibi+1 yılBununla güvenin bir alakası yok siyaset ya da din gibi konulari tartisirken kimligimi belirtmem çünkü herkes siz değil, insanlar karsi düsüncelere kapalilar ve çok yükleniyorlar..
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadigim yaptiysa ne olmuş ? Bana bir faydasi zarari varmi ? RTE bunu cikip söylese bile ak parti yine iktidar olucak, bunun herkes farkinda, akpli değilim ama şu an en akilli adam o ve evet daha akillisi gelene kadar iktidarda kalicak.
- +1 yıl
bana görede öyle. Bende zaten sevdiğimden değil kötünün iyisi olduğu için ona veriyorum oyunu. Düşünce yapısını sevmiyorum o ayrı ama çok zeki olduğu için. Yapmışsa da yapmış. Çokta güzel yapmış bence.
- +1 yıl
Ben burada tek seyı savunuyorum yazdıklarımı bırdaha okuyun..Kimseyı boyle agır seylerde suclamayın haksızlık olur..Ben bu tarz seylerde kımseye agır ıtham etmem..Savundugum bu yoksa ne dersenız dıyın..Yazdıklarımı bırdaha okuyun..Muhsin yazıcıoglu'nun cızgısını bıle tam olarak bılemıyorsunuz...Yorum farkı olsa gerek bazı seyler..
Cevap sahibi+1 yılŞu an en güçlü o, ben oy vermesem yine iktidar olucak, ayni sekilde dusuncesini sevmem ama beni olumlu ya da olumsuz etkileyen bir durumuda yok, nötr bakıyorum tamamen. Bu maraş katliami olayi hakkinda çok bilgili değilim ama evet dediğiniz mantikli sizinde, oklar o yönde.. hayirlisi olsun hepimiz için ne diyeyim.
- +1 yıl
biz salağız, sen biliyosun herşeyi.
- +1 yıl
Biz de ondan daha iyisi yok diye veriyoruz herşeyini çok beğendiğimizden değil..İnsanda siyasi tercihden önce vicdan olcak..Kimseye ispat edilmeden öldürdü bence bile demem..Bırak öldürdü demeyi..Benim savundugum ve ıtıraz ettıgım nokta bu..Çaldı,Öldürdü vs vs bu tarz agır seylerde nötrüm.
Cevap sahibi+1 yılBen keyfii suçlamiyorum, erdoğanı sevmem de demiyorum.
Lakin birçok konuda oklar onu gösteriyor bunu kabul etmemiz lazim, kendisi bile bu kadar itiraz etmiyor, ve böyle seyler her zaman iktidarda kim varsa ondan bilinir çünkü tek çikari olan o'dur.- +1 yıl
Anlamadığım nokta şu..Oklar onu gosterıyor dedıgınız sey twitter youtube kapatmak ee zaten duyulacaksa heryerde duyulur bunu kapatmak okları oraya gosterıyor demek degıldır kı..
Boyle seyler ıktıdardan bılınır cunku boyle suıkastlar ulkedekı yonetımı asagı dusurmek ıcın yapılır..Gecmıstekı katlıamlar hep bu yuzdendi..
Cevap sahibi+1 yılHayir sosyal ağ değil, bakin bu köşe yazari konusu, yazar akpli. Ortada fol yok yumurta yok, hiç olaydan kimsenin haberi yok herkes sakinken durduk yere cikiyor diyor ki; erdogana suç aticaklar sakin inanmayin muhsin yazicioglunu öldürdü dicekler diyor, ne bu panik ne bu telaş demezmisin?
Cevap sahibi+1 yılİlk gün bile süpheliydi, yanlis yer arandi 48 saat sonra bulundu. Sıradan bir helikopter düşse bile aninda bulunuyor iken bu hic garip değil mi gerçekten?
- +1 yıl
Ben kesin o yaptı demiyorum, yapmış olabilir diyorum. Kendince sağlam çıkarları olduğunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum ki bu işten çikari olabilicek tek kişi rte.
Bu olayın suikast olduğuna dair zaten herkes hem fikir..
Birde bu gereksiz köse yazari paniklemesini ekle
Ee ? Daha ne olsun :)
En İyi Cevaplar
Bence olduruldu.daha dogrusu olume terkedildi.yazik oldu.
00 Yorumla
+1 yılneden mi öldürüldü çünkü şuan ki başbakan o olacaktı.çünkü şuan ki cumhurbaşkanı o olabilirdi.türkiye belkide şimdikinden daha farklıda olabilirdi.
ben türkiyede yapılan olaylarda 3 insana üzülürüm.tarafsızım bu arada taraf tutmayıda sevmem.
1)ahmet kaya'ya yapılanlar.
2)adnan menderse yapılanlar.
3)muhsin yazıcıoğluna yapılanlar.12 Yorumla- +1 yıl
bencede sonuçta hiç birisi ölümü haketmiyor.
- +1 yıl
yani onların bir suçu yoktu ki ben bunu bilirim.eğer türkiyede bunlar olmasaydı ben buna eminim çok farklı bir ülke olurduk.şimdiki gibi olmazdık yani daha iyi olurduk.
kim ne derse nesin türkiye dendiğinde ben bunları bilirim
- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılHayır geçen bir yerde duydum sanırım 2 adet jet çapraz olarak helekopterin yanından geçmiş ve hava boşluğu oluşturulmuş helekopterin düşmesi için bilemiyorum mekanı cennet olsun erken kaybettik reisi tayyip gibileri yaşar muhsin ve türkeş gibileri ölür zaten hep.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhsin Yazıcıoğlu'nun, Numan Kurtulmuş'un yerine Ak Parti'ye transfer edilip Recep Tayyip Erdoğan'dan sonraki Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı yapılması hedefleniyordu. Hem Başbakana göz dağı vermek, hem de böyle bir şahsiyetin başbakan olmasını engellemek için öldürüldü.
20 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaberleri izlerken asla gardınızı indirmeyin
Orda verilen haberleri değilde
Verilme nedenlerini anlamaya çalışın
atv-stv-show-kanald-curt
Tavsiyem06 Yorumla- +1 yıl
yani kanalın sahibine bakın diyorsun sanırım.
- +1 yıl
Aynen
Doğru haber diye bişey yoktur bence
Bana dayatamaya çalıştığını değilde gerekli olanı alırım
Herkes öyle yapmalı - +1 yıl
ama malesef çogu zaman doğruyu ayırt edemiyorsun edemiyoruz
- +1 yıl
Ben ediyorum
- +1 yıl
o zaman doğruları anlat açık ve seçik bizde faydalanalım
- +1 yıl
Bana yetecek kadar
valla kaza ile ölmüş olmasını temenni ediyorum çünkü idda edildiği gibi bir operasyon sonucu öldürüldü ise bu çapta bir operasyonu devletin bilgisi ve izni dışında yapmak çok zor ki bu çok daha bir vahim durum
01 Yorumla- +1 yıl
peki devlet yapmış olamazmı?
oldurulmuş olabilir bu basimizdaki namussuz herseyi yapar yazicioglu en buyuk rakibi olacakti gelecekte ve bildiği cok sey vardi onun ortadan kalkmasi iyi olurdu ve oldu.
13 Yorumla- +1 yıl
yani öldürüldü ve durum kötü oldu diyorsun doğru anladımmı acaba?
- +1 yıl
amin
Bu siyasetçi diye böyle dillendi bu ülkede zamanında yüzlerce insan öldürüldü ya da ortadan kaldırıldı. İşlerine gelmeyeni tehdit olarak yok etmeyi benimsemiş halk, devlet.
00 YorumlaÖldürüldü çok çelişki var ve ergenekon davasında gizli sanıktı adamı öldürdüler..
22 Yorumla- +1 yıl
ALLAH rahmet eylesin o zaman
Bilmiyorum ama Nur yüzlü bir insandı. Allah mekanını cennet eylesin.
04 Yorumla- +1 yıl
amin ama nur yüzlümü değilmi ALLAH dan başkası bilemez.
- +1 yıl
(: teşekkürler yorumun için
- Diğer konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılakp nin oylarını bölen bir parti başkanıydı :)
26 Yorumla- +1 yıl
demekki baya bölüyormuş o zaman desenize..
- +1 yıl
Gerçekleri görmek lazım öldürüldüğünü düşünüyorum
- +1 yıl
bende aynı düşüncedeyim ama kim ya da kimler ve neden?
- +1 yıl
Dediğim gibi dostum şu an başımızda kim varsa onlardır sorumlusu
- +1 yıl
ben yokum orası kesin :D
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüresel güçler öyle istemiştir,çarklarında pürüz oluşturmuş demek ki...
06 Yorumla- +1 yıl
sence bu küresel güçler kim olabilir?
Cevap sahibi+1 yılkenya,fas,somali...
- +1 yıl
suriye israil filistin?
Cevap sahibi+1 yılcezayir,tunus,libya,mısır...
- +1 yıl
hakkari muş van şırnak :D
Cevap sahibi+1 yılEvet bu adı geçen ülkelerin hepsi bahsettiğim(!) küresel güçler,
Diğer konusunda 653 cevap paylaştı.
bilmiyorum11 Yorumla- +1 yıl
malesef bende bilmiyorum bu arada başlıkta hata yapmışım :D ayrıca cevap için teşekkürler.
Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. öldürüldüğü te o zaman belli oldu.
01 Yorumla- +1 yıl
peki neden ispat edilemiyor?
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. ayağına takılan taşı başka yere fırlatırsın
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılBen öldürüldüğünü düşünüyorum. İyide oldu.
05 Yorumla- +1 yıl
neden öldürüldüğünü düşünüyorsun? Rahmetlinin nesini sevmezdin?
- +1 yıl
Çünkü ölümünde çok çelişkiler var. Maraş katliamının başını çektiği ortada. Gebersin köpek.
eceli gelmiş fazla söze gerek yok hepsi bu.
14 Yorumla- +1 yıl
ecel gelince kapıya ölüm bahane olur derler ama sonuç itibari ile bu ölümün arkasında da bir sebep var olmalı..
- +1 yıl
aynen ama inşallah yapan biri varsa onu ALLAH bize görmeyi nasip eder inşallah
+1 yıl
Bilmiyorum00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler