anne olmaya hazır değilim kaza ile hamile kaldım ve bu gün öğrendim ve yıkıldım yani kocamın bilerek yaptığını düşündüm eve geldim hemen eve gel diye mesaj attım ne oldu yazdı bende acil dedim geldi ne oldu kız dedi bende gir içeri dedim öpmeye başladı bana beni çok mu özledin akşamı bekleyemeyip mi çağırdın dedi bende ittim dur ağzını dağıtırım dedim oda ne oldu dedim bana bunu nasıl yaptın dedi ne yaptım hamileyim dedim nasıl dedi bak şaka ise çok kızıarın dedi bende bilerk yaptın dedim o da hayır ciddimisin dedi havaya uçtu bende ağzına vurdum hala çok sevinçli karşımda ne yapsam çok sinirliyim sizce?
Cevabın nedir?
senin yaptığın yanlış kaza ile hamile ne yaaaaa. ilişkiye giriyorsun (sanki sonuçları bilmiyorsun, öğrenmedin mi ortokul 3 te ) çocuğa kızıyorsun. adam akıllı davranarak hal ve hareketlrine sahip çık şimdi al. bak bakalım başının çaresine. buradaki kötü insanlar bebeğini aldır der. ama sakın. düşün annen seni karnındayken aldırsaydı sen burda bunu yazıyor olamazdın. bir şeye girmeden çnce sonuca bakmalısın. bebeği aldırmak yeni doğan bir bebeği öldürmekten bir fark yaratmaz. zaten bu yüzden de alah sana irade vermiş. bebeği aldırırsan, ahirette de bunun hesabını veeceksin. Hamile kalmak için sevişilir ama ben yanlışıkla kaldım. o yüzden bebeği aldırdım. diye. kendi kendine kendini rezil etmeyi ne küçük görmüşsün be arkadaş
01 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle Sen kendini ne sanıyorsun da benimle bu üslup da konuşuyorsun Sen kimsin de bana nasihat vermeye kalkıyorsun senin ne haddine Ben ortaokul 3 de bunu öğrenip öğrenmem en önemli değil ama sen ailenle yaşadığı süre boyunca insanlarla nasıl iletişim kurulması gerektiğini saygı çerçevesinde nasıl konuşulur Uslub nasıl olmalıdır Bunların hiçbirine bilmemişsin Senin okul eğitimin tam olsa ne olur aileden asalet alma eğitimin yarım kalmış Sen kimsin bana nasihat veriyorsun kendine gel ben zaten bebeğimi asla aldırma Şu an bir Teselliye ihtiyacım vardı ve Buraya yazdım senin gibi Kara kalpli yargılamaya meraklı kendi karakterin egosunun altında ezilmiş ki embesiller yorum yapsın diye yazmadım sen kimsin de bana böyle nasihat ediyorsun Kendine geleceksin sen çok bilgilisin çok mu dertlisin Böyle senin gibi hadsiz ailesinden daha iletişim kurmayı öğrenememiş embesil yavruları yorum yapmasın lütfen komik oluyorsun Çünkü bakıyorsun yorumuna daha üslubunu seçemeyen insan nasihat vermeyi kalkıyor kendi üslubunu düzeltemeyen başkasına nasihat versene yazarlar ne kadar doğru olur böyle konuşmayı bilmeyen insan bu yazdığın şeyleri sen bana kim oluyorsun da yazıyorsun lan senin gibi daha üslubunu seçemeyen daha saygı çerçevesinde konuşmayı bilmeyen ailesinden terbiye almamış insanlar Benimle muhattap olmaz şu andan itibaren kendi kendine konuşacaksın
En İyi Cevaplar
+1 yılTebrik ederim. Sakın aldırmayı falan düşünme, günahı çok büyük. Millet o kadar tedavi görüyor, para ödüyor bunun için. Bu arada kocandan intikam almak istiyorsan sürekli bir şeyler aşer o da yapmak zorunda kalır 😅😅
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten ondan çok şey ya şey diyeceğim ben ona göstereceğim gününü amma velakin şimdi birilerinin çocuğu olmuyor diye de insan hazır olmadığı zaman çocuk yapmamalı Bence ben biraz Tedirginim ya iyi bir anne olamazsam diyorum yani bu ülkeye çocuk getirmek istemiyorum 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etmişler yani Sen almıyor artık çok zor yani korkuyor insan
- +1 yıl
Sen de haklısın ama olmuş bir kere. Bu devir de çocuk olmak da kadın olmak da zor.
Soran+1 yılGerçekten öyle
+1 yılOlan oldu artık sende tadını çıkar tebrik ederim anne olacaksın Allah kimine nasip etmez yıllarca çabalar bunun için o yüzden şimdiden hazırlan bu duygulara daha en az 8 ayın var
010 Yorumla
Sorankocama bie şey yapmak istiorum ama ben
- +1 yıl
Uzun süre bir daha yatamayacağınızı dile getir bu kadar sevindiği çocuğa zarar vermemek adına en az 2 yıl 1 yıl doğum filan 1 yıl da sonrasında iyi olmak için ya da daha çok zarar vermek istiyorsan şaka yapmıştım de kır önce sonra tamam der sevincini kursağında bırakmış olursun
Soran+1 yılhhddjjr kötüseni
- +1 yıl
Ne yapayım illede yapacaksın kararlısın işte seni mı kıralım şimdi neyse biraz çok acı verme bari ne de olsa hemcinsim
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacağım ya nşallah İyi ir annee olurum
- +1 yıl
Ben inanıyorum kesinlikle sen iyi bir anne eşin iyi bir baba olacak korkma daha çok yeni 8 9 ay iyice hazır hissedecek ve o gün gelince iyi ki olmuş diyeceksin korkuların için çok erken ve şu açık sende en az eşin kadar heyecanlısın tedirgin olman çok iyi bir anne olacağının göstergesi kimi umursamazken sen korkuyorsun mükemmel bir anne olamayacağını düşündüğün için tam da bu yüzden mükemmel bir aile olacaksınız inşallah bu 9 ay kocana eziyet et bolca çocuk olunca da ona yaptır çoğu şeyi artık ipler tamamen senin elinde canından bir can var içinde ne mutlu sana inşallah sağlıklı olur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten Yazın çok güzel ve çok anlamlı Allah razı olsun Sizin de hayatınızda güzellikler olsun Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek önemli değil ben ne yaptım ki sanki sadece olanları ve olacakları dile getirdim bence eşine de çok eziyet etme onun en mutlu günü çünkü bugün en sevdiği insandan bir o kadar seveceği evladı olacak kim sevinmez ki buna o kadar iyi bir baba olacak ki emin ol sen bile şaşırıp hayran hayran izleyeceksin kesinlikle korkma sadece sarıl eşinin boynuna ve bu saatten sonra dünyanın en mutlusu siz olun bundan daha güzel ne olabilir ki sizden de Allah razı olsun Allah analı babalı büyütür inşallah mutluluğunuz daimi olsun sağlıklı sıhhatli bir evladınız ortak eseriniz olur inşallah seviliyorsunuz ve emin olun kıskanılıyorsunuz da Allah nazarlardan korusun bu gece sizin ve çocuğunuz için dua edeceğim tekrar tebrik ederim sanki kardeşimin çocuğu olmuş gibi mutlu oldum teşekkür ederim bizimle paylaştığın için 💞
Soran+1 yılBen nasıl davranacağım biliyorum gönder
Soran+1 yıliyi günler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl muhabbet lan? Ya bacım kapat siteyi, interneti git tv falan izle gelme buralara, dost var düşman var bu yazıyı okusa ne deriz?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya Ne diyorsun Beğenmiyorsan cevap verme Kafana silah mı dayıyorum be
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme 9 ay boyunca senden çekeceği var.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılçekicek zaten baba ol ak kolay değil
+1 yılNe alaka şimdi bundan mutlu habermi olur ya çocuğu olmayan insanlar var bu dunyada
04 Yorumla
Soran+1 yılçoçuğu olmayan var diyr ben hazır olmadığım zaman çoçuk yapmak zorunda değilim
- +1 yıl
Allah nasip etmez böyle konusma
Soran+1 yılIşte böyle bir şey yok Allah nasip eder nasip etmez diye insan hazır olmadığı zaman çocuk yapmamalı
- +1 yıl
Peki
Kendini hazirlamaya çalış aldıracak değilsindir umarım
05 Yorumla
Soran+1 yılypk bebekle sorun yok kocama bir şey yapmak isityorum
Soran+1 yılşu an iyi eğilim korkularım var ya iyi anne olamassam. nr biliyim.
Soran+1 yılumarım sağol. sende
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence ne güzel hamilesin. İsteyip de çocuk sahibi olamayanlar var.
017 Yorumla
Soran+1 yılisteyipte çoçuk sahibi olamayan 100 de 5 bir kitle neden aza göre kendimi yorayım.
Soran+1 yılsen ne dedin?
Soran+1 yılBana bak Sen kendine gel tamam mı Ben asla ve asla evladıma kıymam Ben katil değilim ama korkularım var teselli edebilirsin yargılamak yerine herkes yargılamayı verir Ama anlayan çok az kişi bulunur
Soran+1 yılBiliyor musun senin gibi çok insan var böyle olmak zorunda değilsiniz mesela ya böyle Üzülme zorla olmaz bence İşte o sana Neşe Katar gibi şeyler söyleyebilirsin niye bu kadar tatlısın Neden bu kadar kötüsün Neden bu kadar kara bir kalbin var çok merak ediyorum Ne seni bu kadar ruhsuz yaptı anne olunmaz Anne niye önce hazır olunır
Soran+1 yılKaramsar birisin Ben diyorum ki korkularım var diyorum Mesaiyi benle olmayacağını düşünüyorum çünkü Daha çok gencim ve daha hazırlanmadan geldi mi sana bunları bir şeyler söyleyebilirsin yani ne bileyim ben yapamıyorum sizin gibi olamıyorum bu kadar karı olamıyorum ya bu kadar yargılı Dolanıyorum nasıl beceriyorsun gerçekten
Soran+1 yılEşim Ben korkarken böyle sevinçle olmanın bedelini ödeyecek o ayrı bir konu ikisin Yani 9 ay sonra ben alışmışım alışmışım önemi yok şu anki duygularımı çözmem gerekiyor
Soran+1 yılNe demek kızma ya ben burada ne kadar sinirliyim ne kadar korkuyorum iyi bir anne olamam diye Tedirginim Geçen gün 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etmişler ben bunları düşünüyorum psikolojimi bozuyorum Adam orada gülüyor şen şakrak bu çok acımasızca
Soran+1 yılKızmayacağım Ya sadece eşini çok seven hemen hamile kaldım diye öyle bir gecenin beşinde Belki bugün bir şaşırırım ya da dördünde de bileyim bir markete gidin derim ona gece 3'te falan🤩
Soran+1 yılaşeririm olucaktı o
Soran+1 yılgecenin 3 4 belki bu gün aşeririm bir markete gönderirim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılbol bol zor şeyler aşer de yemezsem bebeğimin vücudunda mı çıksın diye gerekirse bulmak için fizana gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onun anasını ağlatacağım Sen sıkıntı etme o konuda ben onu gece 4'te bir bakkala göndereceğim görsün
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlı olsun demek düşer bize bu saatten sonra ama kaç yıllık evlilik hayatınız var ki arkadaşım inşallah erken olmamıştır🤔
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık evliyiz erken oldu biraz
Cevap sahibi+1 yılAslında bakarsan çok da erken değil ama sen hazır olmadan böyle birşey yapması hiç etik olmamış gerçekten😡 ben Acil tıp çalışanıyım istersen konuşabiliriz tabi senin için de mahsuru yoksa bu gebelik konusunu. Ayrıca eşine çok kızgınsın şu an anladığım kadarıyla
Soran+1 yılBen gebelik konusunda kendi doktorumdan yardım alabilirim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim inşallah herşeyin en güzeli sizinle olur😊😊😊
+1 yılNasibi varmışki karnına düşmüş kocana kızmaya gerek yok
015 Yorumla
Soran+1 yılkızarım sevinnmesin
- +1 yıl
Sevinecek tabi bu onun doğal hakkı sevdiği kadından bir parça en güzel hediye
Soran+1 yılsevinemez. ben bursa korku içindeyken o gülüp eğlenemez
- +1 yıl
Neyin korkusu bu ney yani senin yerinde olmak isteyen evli mutsuz çok insan var
Soran+1 yılÇok yok %5 çocuğu olmayan insan var %90 5 sağlıklı insanlar var bu ülkede neden azınlığa bakalım çoğunluğa bakmayalım şimdi şu an korkularım var Ve bunları Anlatmaya çalışacağım
- +1 yıl
Neyin korkusu bu Allah vermiş onu sana şu an yapman gereken onun sevincine ortak olmak
Soran+1 yılBen anne Olmaya hazır değilim tamam mı Bu sevince ortak olamıyorum şu an yapmacık bir gülümseme mi sergileyin Hazır değilim Allah vermiş olabilir ama Ben hazır değilim
- +1 yıl
Senin hazır olman mı lazım hazır değilsen aldır o zaman adamın sevincini kursağında bırakma
Soran+1 yılBen kendi evladımı asla Kıyamam ama bu şekilde ben burada Korkular yaşarken benim karşımda sevinemez ben ona göstereceğim bu sevilmeyi
- +1 yıl
Ne korkuların varmış Allah için merak ettim
Soran+1 yılMesela iyi bir anne olamam diye düşünüyorum Çok gencim daha Ben 22 Benim yaşım 22 olmadım bile 3 ay var Ne bileyim �yi ben de olamam diye düşünüyorum Çünkü hiç daha hazırlanmadım Ya bunları düşünüyorum korkuyorum bunlar için ben bu tedirginler yaşarken onun umursamadan sevilmesi saçma acaba o iyi bir baba olabilecek mi Bunu hazır mı
- +1 yıl
Bir anne çocuğuyla beraber büyürmüş snde onunla beraber büyürsün az önce dedin ben yavruma kıyamam bu iyi bir anne olacağının göstergesi
Soran+1 yılUmarım öyle olduk da şu an için Tedirgin yani Bak 5 yaşındaki çocuğa tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz Yani anne baba olmak Artık eskisi gibi kolay değil
- +1 yıl
Olsun sen üzme onu sonuçta o nikah masasında birbirinize söz veriyorsunuz iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta
Soran+1 yılYapacağım artık bir şeyler çok sağ ol
Ee ne güzel çocuğu veren allah kısmetinide verir hayırlı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte sana göre güzel gelebilir ama ben henüz anne Olmaya hazır değilim tamam mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlisiniz ne güzel minnak yumuş yumuş bebişin olcak işte ne mutlu havalara uç çok güzel bir duygu
15 Yorumla
Soran+1 yılben buna hazır değilim. anne olmaya ya iyi anne olamassam.
Cevap sahibi+1 yılo minnakı 9 ay karnında taşındığında emzirdiğinde doğduğunda minnoş ellerini ayaklarını yüzünü gördüğünde emin ol sevgi bağınız bağlanır bir daha kopamazsın sahiplenirsin çok güzel bir şey ❤Allah herkese nasip etsin
Soran+1 yılOnun şu an bile çok seviyorum ama işte kötü bir anne olmaktan korkuyorum Ya beceremez Sen hiç hazır değilim ama umarım 9 ayda hazırlanırım yani şimdi eski kadınlara kolay geliyordu Ama artık bu böyle bir nesile üzgünüm bakıp Geçen gün 5 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiler böyle bir dünyaya çocuk getirirken insan 5-6 kere düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun o söylediğin çok korkunç bir şey ama çocuk güzel bişey sen ona hep sahip çıkıcan 20 yaşına girene kadar hep yanında durucan sahiplenicen doğruyu yanlışı öğret annelik görevini yap Allah korusun kötü insanlardan
Soran+1 yılne diye siliyosun malmısısın
Diğer konusunda 406 cevap paylaştı. Bebek geliyor TRT 🙄🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadi gecmis olsin😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yıleyww
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet varmış gebelik
09 Yorumla
Soran+1 yılsorun gebelik değil kocama bir şey yapmak istiyorum
- +1 yıl
Nasıl birşey
Soran+1 yılBenim bu korkularımla gülüyor eğleniyor ya işte Biraz onun da canın sıkılsın
- +1 yıl
O zaman diyeceksin bebek rahime oturana kadar benden uzak durucan seks muhabbet yok diyecen
- +1 yıl
Doktora gittim de birara doktor dedi de yoksa bebek düşermiş dersin
Soran+1 yılHamileyken her istediğimi alırım onu diyecek 4'te 5'te mi markete göndereyim o görsün
- +1 yıl
Sen dedigimi yap onu zaten burnundan getirirsin
Soran+1 yılneyse
- +1 yıl
Asermek için erken daha.. hayırlı olsun bu ars
+1 yılHayırlı uğurlu olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılbırak
gıcık mi o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldır.
03 Yorumla
Soranevladıma kıyamam saçmalama. ş
Cevap sahibi+1 yılEvlat mi :D jsbdjdj uzgun degilsin bence sen. Dunden razisin.
Soran+1 yılben evet hazır değildim. ve iyi bir anne olmak konusunda korlularım da var ama şükür olsun katıl değilim heleki kendi kanıma katıl hiç olmam zamanla alışılır ö bu ne saçma zihniywt
- Diğer konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kurgu
15 Yorumla
Soran+1 yılboş yapma
- +1 yıl
Hadi eyw hamile kaldığını istemediğini kocanın sevindiğini anlatabilirsinde içeri girip beni öptü falan bunlar ne yani saçma sapan konusuyosn
Soran+1 yılsannar
- +1 yıl
Gerizekali
Soran+1 yılanabınn ammıı piçç
+1 yılAsam haklı
01 Yorumla
Soranazını kırınca haklı olur
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi