Kardeşim buraya düştü burası nasıldır? güzel yanları nelerdir kotu yanları nelerdir? Kütahya Hava Er Tugay Komutanlığı acemi nasıl geçer?

Kardeşim buraya düştü burası nasıldır? güzel yanları nelerdir kotu yanları nelerdir? Kütahya Hava Er Tugay Komutanlığı acemi nasıl geçer?

Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim güle güle gidip dönmeyi nasip etsin. Henüz askere gitmedim ama babam YHK i'nde Komutan. Bilmiyorum türkiye de nası olur ama burada basit yani. Zor değildir.
yhk ne oluyordu?
Anladım :)
Orası oyleymiş evet :)
Kütahya Hava Er Tugay Komutanlığı ne kolaydır ne de zordur. Düştüğünüz bölüğe bağlı bir durum biraz.
Günde 6-7 kere içtima alınmaktadır. Yemeğe gitmeniz, sıraya girme vs. bu muhabbet zaten 1 saati geçiyor.
Eğitim zamanlarında bölük komutanı geleceği günler zor geçebilir. Her eğitimi düzgün yapmanız için özen gösterilir. Bölükten biri kötü yapsa da düzeltene kadar uğraşılır.
Sabah 5.30 veya 6 sularında içtima alınıyor.
Kütahya'nın kışı çok soğuk geçer.
Yemekler idealdir. Ne kötü, ne iyi.
Cevap
2Cevap
Kardeşine geçmiş olsun diyorum şimdiden :):)
Neden açıklasan ?
Sağol güzel kardeşim :) birsey sorucam sana havacılar usta bırlıgınde rahat mı ediyor diğerlerine gore?
Kesinlikle rahat eder şüphen olmasın
Ama bir kaç tane sürgün yeri var oralara düşerse sıkıntı yaşayabilir
Mesela İstanbul Alemdağ da bunlardan bir tanesi
Keşke benim yaptığım yere gitme ihtimali olsaydı da oraya düşseydi dicem de benim yaptığım yer geçen sene karacı birliği oldu malesef...
Mesela usta bırlıgı olarak ve havacı olarak nereler iyi?
İzmir deki her birlik iyidir hemde hepsi kötüsü yoktur yani
Bende izmirde yaptım nato üssüydü benim yaptığım yer dediğim gibi geçen sene karacı oldu
İstanbul malatya burada ki birliklerde iyi
Diyarbakır var orayı çok met ederlerdi komutanlar içinde yok yokmuş yani
En doğusu da van erzurum diyarbakır başkada doğu birliği yok
Havacının kötüsü yoktur diyebilirim kısaca
acemir birliğinde onercegın meslek? ve 2. olarak usta bırlıgınde ?
acemilikte guzel 1 meslek bulmam gerekiyor cunkü illaki gorev verıyorlarmıs soforculuk nasıl olur :D acaba hıc 1 seyden anlamam deyip sesimi cıkarmasam nolur? naptırırlar oyle?
Bende kütahya 94 -2 :D
bende 94/2 :) hiç araştırmadın mı nasılmış gitceğimiz yer? :)
Birsey sorucam otobüse ayın kaçında binicez ve saat kac olarak teslim olalım?
5 inde neden teslim oluyorsun yer kapmak ıcın falan mı ?
Kardesım 5inde teslim olcam demişsin ya ayın 5inde saat kaçta teslim olmak en güzeli?
kardesım ama sülüste katılacagı tarih: 08.05.2014 sevk tarihi: 06.05.2014 yazıyor Kütahya icin.Yanlışın var senın bence iyiliğin icin dıyorum yani orda 1 gece boyunca dışarda kalma ? :)
onemli olan sülüste yazan mı?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?