Genç anne olmak ister miydiniz? Çocuğunuz büyüdüğünde onunla arkadaş gibi dolaşmak vs. :)
İsterdim
İstemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben 22 yaşında anne oldum ve şuanda oğlum 23 ünde maaşallah aslan gibi. ve gerçekten muhteşem bişey onunla her konuda anlaşabiliyorum oda benimle çok rahat. hayata bakış noktasında da avantaj sağlıyor çünkü kuşak çaışması minumum oluyor. yanyana görenler abla kardeş sanıyor buda ayrıca çok bir durum. üstelik arkadaşları ile ve kız arkadaşı ile de analaşabilmem mümkün olduğundan etrafımda bir sürü genç ile çok keyifli sohbet ve paylaşımlarda bulunabiliyoruz.
peki nası bir his anne olmak :) ben bilemiycem hiçbizaman belki ama sen nası tarif ediyosun merak ettim :)
dünyanın emekli olunmayan ve asla vazgeçilmeyecek mesleği.kanınla canınla beslediğin bir varlık 9 ay boyunca ayrılmayan bir parçan.candan öte bir sevgi.ne ypsa vazgeçemeyeceğin herşeyini hoşgörebildiğin tek insan.yaşı kaç olursa olsun senin sevgine ve varlığına ihtiyaç duyan bir varlık.Allah ın insana bahşedebileceği en güzel duygu annelik.uğruna herşeye katlanabilirsin.Rabbim bunu dileyen her kadına nasip etsin inşallah.şuan bile burumun direği sızladı evladımı düşününce o kadar derin bir bağ.
bukadarını beklemiyodum, bunlar nekadar güzel sözler :') , saol :)
bunlar dile gelenler birde gelmeyenler var ...
25 yaşımda anne oldum, kızım bugün 1 yaşına girdi.
Anne olmak için gayet gencim ve ilerde ona ayak uydurabileceğimi düşünüyorum; ki bu en büyük hayallerimden biriydi. En önemlisi de onunla arkadaş gibi olacağımı biliyorum. Her zaman yanında olacağım, kendini hiçbir zaman yalnız hissetmeyecek.
yavrucuğunu allah bağışlasın
Amin inşallah, cümlemizinkini.
hayırdır yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kurulu başkanlığına mı soyundun ?
"genç anne olmak isteyenlere yardım edilir biz sizler için varız G.A.Y.D.D"
:)))
yorununu beğenmedim :/, yinede düşüncelerini paylaştığın için teşekkürkrlr
hiç şakaya gelmiyorsun sende :(
iyiki bu çağda dogmamışız şu kızların cevaplarını okuyunca tüylerim tiken tiken oldu
Cevap
3Cevap
ben annemle öyleyim iyi bazen kötü ablam yok o açıdan bazeeennn iyiiii yinede abla gibi olmaz zaten yanyanaykn kimse inanmıyor çok genç :) anneyi çabuk olgunlaştırır
Bir tarafım "isterdim" diyor, diğer tarafım "istemezdim" diyor.
Her ikisinin de kendine göre dezavantajı var, onun için seçmek zor.
Senden tatlı bir anne olur :)
ben isterdim .. cok guzel birsy bence ben annemle disardan kardes gibi gozukuyoruz ve cok hosuma gidiyor bu benim.. :D
Evet çk istiyorum o insan yavrularından ama babasız olmuyormuş leylekler de getirmiyormuş kandırmışlar beniii :(
aslında evet ama bir bakıma hayır ve yüksek ihtimal hayır seçeneği baskın,onun da ayrı bir dünyası olmalı benimmle paylaşabileceği.
Annemle aramızda 40 yaş var ve gayette arkadaş gibiyiz. Bu iş yaş farkına bakmıyor
ilerisi için güzel olsada genc anne olmak istemiyorum ben kendime bile bakamıyorum su an-.-
Ben hiç bir zaman ana olacağımı düşünmedim. Çok tühaf bişey
24 anne olmak için genç sayılıyorsa evet isterdim ve genç anne olacağım inşallah.
isterim tabii :-) 25te bitane olsa bide28 de:) ayy yaa
Hayır. Her şeyin zamanı var. Şu an o sorumluluğu alamam.
bn 30 yaşmdada 20 gbi durucağmdan öyle bir hayalim yok nasılsa çıtıpıtıyım:) 21 yaşındayım ve bu yaşta çocuk peşinde koşmayı kesnlikle istememmmmmmmmmmmmm ):
elbette. çocuğuyla kim arkadaş gibi olmak istemez ki
Ben zaten arkadaş gibi gözükeceğim sorun yok o yüzden :D
İstemezdim..
Hatta evlendikten sonra bile 4-5 yıl hayatımı yaşayıp sonra çocuk yapmak isterim.
isterdim tamam çok genç olduğum için hatalar yapabilirim çocuğuma ama ben gencecikken çocuğumun benim boyumda olması beni gururlandırır :))
aynen katılıyorumm mrs gizli kullanıcı :)
önemi yok kerem keskin :))
Önce bi' cv edinmek lazım, sonra biraz gezip görmek lazım. Bi' büyümek lazım. Acelesi yok.
Genç yaşta doğurup çocuk bakmaya niyetim yok. İlerde belki
Farketmez, ne zaman hayırlı ise o zaman olsun...
isterim tabiki :) aynı annem gibi <3
Evet isterdim. Çocuklara yaşlı anne olmak istemem.
isterdim valla güzel olurdu :)
İsterdim ya :) Hoş olurdu :)
Mantık dışı bir davranış.
Çok isterdim ama yaş geçiyor :)
41 yaşındayım hala anne değilim
siz kariyeri seçenlerdensiniz o zaman ? :)
zorda kalmadıkça yorum yapmasak, kimsenin haddi değil neticede
isterdim ama artık çok geç :))
evet genç anne olmak istiyorum
isterdim çok güzel olurdu
İsterdim. erkeklerde isterim demiş yuh yani :D
evet bu güzel bir hayalimdir
hem isterdim hem istemezdim 50/50
Yok ben istesemde olamam :-)
çok güzel bişey bence :D
hayır istemem
hayır istemem nokta
istemem en az 25 yasinda olmaliyim