Sinirimi bozuyor?

1 yıllık evliyim ve 3 aylık bir kızım var. Kaynanam sinirimi aşırı bozuyor resmen çocuğumu benden kıskanıyor. Ben kucağıma almıyım diye saatlerce kucağında tutuyor bu arada altlı üstlü oturuyoruz. Ben aşağı inince bakıyorum çocuğumu yatırmış kucağıma alıyorum sevmek için illa bişey söylüyor onu bırakta şunu yap bunu yap diye. Dün mesela saatlerce yattı bebeğim hiç ellemedi ben kucağıma aldım 2 dk getir yatır yanıma da fotoğrafını çekiyim dedi. Bende yatırmadım tabi kucağımda tuttum hep. bir yere gidiyoruz sürekli o ilgileniyor bebeğimle bana fırsat vermiyor. Bana sadece emzirmek için veriyor. Ama eşimin yanında veya kayınpederimin yanında resmen melek kesiliyor onların yanında hiç birşey demiyor. Eşime söylüyorum böyle böyle yapıyo diye indirme aşağı o zaman bana dert yanma diyor. E indirmeyince de geliyo zorla alıyo çocuğu indiriyor aşağı sabahın bilmem kaçında geliyo akşama kadar onda bebeğim. Sırf sinirim bozulsun diye yapıyor. Az önce de aradı beni gel aşağı çay yaptım içelim diyor gelmicem diyince kendi geldi sevdi bebeğimi bide üstüne misafir çağırmış aşağı sırf bebeğimi aşağı indirmek için misafirlere gösteriyim dedi bende ben getiririm dedim ama götürmicem aşağı. Dün akşam zaten görümceme sevmek isteyen yukarı çıksın indirmicem aşağı indirirseniz gelip alıcam dedim. Kaynanam gerçekten lanet biriymiş çocuğumu benden kıskanmak ne demek habire kızım, bitanem, evladım , kimseye vermem seni kimse alamaz beni senden diye seviyor sinirimi bozmak için elinden geleni yapıyor. Birinin yanında lafını söylüyo bana ima ediyor bişeyler tek yalnız kalınca süt dökmüş kedi gibi iyi davranıyor bana. Şimdi ben bu kadına ne yapıyım ne diyim çok sıkıldım artık kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın diye susuyorum hep ama dayanılcak gibi değil..
Sinirimi bozuyor?