Ankete katılmanızı ve yorumlarınızı bekliyorum.. Sizce hangi mafya babası ve kabadayı kuvvetli?

Behçet Cantürk
Lice doğumlu Kürt ve Ermeni asıllı uyuşturucu kaçakçısı. Devlet bile başedememiştir. Türkiyenin Pablo Escobarı olarak tanınır, Silah kaçakçılığı işine de girmiştir, PKK ve Suriyedeki Ermeni terör örgütüne silah yardımında bulunmuştur. Diyarbakırdaki bir çok kurum ve kuruluşlara ve sol gruplara da yardım etmiştir. Kapalı çarşıyı bombalayan Ermeni örgüte de yardım etmiştir. Altın ve tarihi esr kaçakçılığını da yapmıştır. Sol görüşlüdür.

Alaattin çakıcı
Tetikçilik, çek senet işine girişmiştir. Devlet adına bir süre çalışmıştır. İtalyan mafya babaları ile toplantı düzenlediği de bilinir. Sedat Peker gibi devlet yalakası değildir. Bildiği yoldan giden kişiliğe sahiptir.

Sedat Peker
Devlet adına yurtdışında bazı faaliyetlerde bulunmuştur. İktidar yalakasıdır.

Mehmet Ali Ağaca
Papayı vurmuş olması ile bilinir, devlet adına çalıştığı da söylenmektedir. Tetikçidir.

Bingöllü Kenan
Kendisi sultanbeylide hüküm süren, Kürt ve Sol görüşlü kabadayıdır. Kendisinin anlattığına göre sosyal medyada söylenilenler yalandır.

1 SAAT SONRA KAZANANI SÖYLEYECEĞİM :D
Bence tarafsız bakacak olursak, Behçet Cantürk birinci
Alaattin Çakıcı ikinci.

Görüşlerinizi bildirebilirsiniz ankete bekliyorum.
Behçet Cantürk
Alaattin Çakıcı
Sedat Peker
Mehmet Ali Ağca
Bingöllü Kenan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ankete katılmanızı ve yorumlarınızı bekliyorum.. Sizce hangi mafya babası ve kabadayı kuvvetli?