Feminizme bağlı bir insan değilim elbette bedenen erkekler ve kadınlar farklı ancak insan olarak hepimizin beyni var düşünme yetimiz var bu nedenle insan olarak hak olarak söz söyleme hakkı olarak eşit olduğumuzu düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
😂 😂 Dişil enerjinin ''zayıf ve savunmasız bir enerji'' olduğunu zanneden bir cahil arkadaş daha. Aksine dişil enerji çok güçlü bir enerjidir. Kadının gücü işte budur. Erkeğin kası var diye güçlü olmuyorlar afsgjjklg zavallım.
Erkek ve kadın eşittir fakat farklıdırlar yapı olarak herkes bilir.
Erkekte eril enerji fazladır, kadında dişil.
Aman bırak. Salak işte.
Fiziksel bir eşitliği kimse öne süremez tamam ama sosyal hukuksal ve siyasal olarak eşitiz. Türkiye burası. Ülkemde böyle kör, böyle cahil, medeniyetsiz, gelişmemiş yobazlar görmek istemiyorum artık!
@yerlifilozof2 Hukuk okuyan birine bunları belirtmenize hic gerek yoktu bahsettiğim hukuksal eşitlik kadının da yargıda erkekle aynı haklara sahip olduğuydu, ayrıca kadınlar daha az ceza alıyor da ne demek? Neden bu kadar tecavüzcü iyi hâl indirimiyle dışarıda öyleyse? Bilmeden yorum yapmayın ya.
Hepimizin iyi olduğu noktalar farklı. Mesela güç istemen işlerde erkekler daha üstünken dikkat ve beceri isteyen işlerde kadınlar daha üstün. Evet zeka düşünce haklarımız arasında hiçbir fark yok. Ama bilinçsiz insanlara kadın erkek farkının olmadığını anlatamazsın kadın bedenen zayıf diye erkeği üstün gören milyonlarca erkek müsvettesi var
Teşekkürler 😊
malesef, felsefi ve haklar olarak eşit olsa da gerçekte değil. iki tarafın da birbirine üstünlükleri var. mutlak bir eşitlik söz konusu olamaz.
Benim lafım kendini üstün görüp masum kadınları ezmeye çalışanlara
Cevap
9Cevap
İnsani hak ve hukuka katılıyorum ama kadın erkek eşitliğine katılmıyorum. Kadınları daha düşük gördüğüm için değil farklı yönlerimiz olduğundan dolayı.
Haklısın ama bazılarının beyni olsa da düşünme yetisi yok.
Tek bir gerçek vardır o da kadın ve erkeğin eşit olduğudur zoruna gidenler catlasın patlasın
Senle konuşan kimse bana mesaj atsın bir djdkdkdkdk ben ağzının payını veririm fjdkdkkd
Yok tatlım cahile laf anlatması zor olur olur inadına üstünüz diyor beyin yoksunu 😅
Ahahahahaha bir de beni ikna etmeye çalışıyor biz üstünüz diye 😃
Ahahahahahahaha ay 😅 lütfen böyle insanlar karşımıza çıkmasın
salla gitsin şu tipleri ciddiye almayın
Bunlar sporla ya da mitozla çoğalıyor galiba katlanarak artıyorlar 😅😅😅
Bunlar mitoz ne demek onu da bilmiyordur.😄😅
paragrafta erkek kadından ustundur anlamı çıkmıyor kı.
Öncesinde demişti
Üstünlük ancak takva ile olur
Aynısı o cahile dedim takva bu dünyada işimize yaramayacak ki dedi
O ne biliyomus takvayi dunyadada ahirettede lazim bize.
Hem cahile laf anlatilmazki kanitlasan bile yine bildigini okur
Cahil işte ne anlar doğru sözden
Ne derler;
bir delille 40 alimi yendim
40 delille bir cahili yenemedin
Vaat güzel demişler 👍
İylelerini bosver yokmus gibi davra yorumunu gorme
Kadın insandır , erkek insan oğlu.
Kadınlar erkeklerden kas hariç her konuda üstündür.
kimse kimseden üstün değil
Kadın erkek eşit bana göre
Beni engellemen üstünlük degilmi
Seni engellemedim
Çünkü takip etmediklerini atamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar