Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce böyle birseyine denk geldniz mi? Hemen neden 3. kisileri olaya dahil ediyorsun? Önce eşine sorr anlatsın dinle inandırıcı gelmezse şüphe duyarsan başka yöntemlerle çözmeye calişrsin. ona bakarsan o da senin bu sitede takildigini büyük bir olasılıkla bilmiyordur ögrendigin de başkalarıyla mi konuşuyorsun diye senin üzerine gelse ne yapacaksın? Sen sadece vakit geçirmek için takildigini nasıl aciklayacaksin, tek taraflı düşünme derim sakin ol oyle hareket et.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa güzelim açma sapan konuşma bu site bir akıl alma fikir vermesi dedi ben amacında kullanıyorum siteyi Gördüğün gibi sende amacında kullan Bence buraya amacında kullandığın sürece güzel bir site gerçekten ben burada başına böyle olay gelmiş bir insanların fikirlerini önemsiyorum ve gerçekten faydalı olabileceğini düşünüyorum soruyu da ben sordum a göre sana ne bu bir İkincisi de ben inanmam bundan sonra konuşmam Yarın ben onu bir adamım a takip aldırırım bir hafta bir takip etsin bir açığını buldum anda bu mektupla direkt veriyorum kayınbabamı rezil ediyorum onu bütün Türkiye'yi Babası da daha da yüzüne bakmaz
Cevap sahibi+1 yılKısaca olayı anlamadan ortalığı ateslendirme derim. sonra onu rezil edeyim derken kendin mahcup olma. karsindaki düşmanın değil kocan. Belki bosuna supheleniyor olabilirsin ama varsa bir hatası cezasını cekmeli. Sakin ol.
Soran+1 yılBen sakinim de ben hiçbir türlü Bedel ödemem Yani bu notu nasıl açıklayacak çok merak ediyorum gerçekten tam altın nasıl açıklayabilir Yani bu not onun yazısı değil Nasıl açıklayacak bir şey bulamadım diyelim işte ne bileyim ilişkisini kesmiş kadınla direkt bu notu vereceğim kayınbabamı
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Adama bir sorsaydin oncd bu ne kim gazliyor seni diye. Ailelere duyuracak bir mevzu var mi, evi terk edecek misin mesela... kararini ver once.
05 Yorumla
Soran+1 yılbeni aldattıysa onu xşmlw aleme rezil ederim br daha sokağa çakmaz. aldatamaz beni memnun değilse boşanır gider ama aldatamaya hakkı tok şua dakikadan sonra o ne dese inanmam bu yüzden kayın babamı arjıcam
Soran+1 yılGüzelim Kimi arayayım asıl konuyu öğreneyim evet mi diyecek Tabii ki de yalan söyleyip bahane uyduracak İnkar edecek yani ne bekliyor Evet yaptın mı diyecek
Soran+1 yılKendimi nasıl yüzmeyi Kendimi nasıl yüzmeyi tatlım Dün çok teşekkür ediyorum böyle moralimi düzeltmeye çalışıyoruz Allah razı olsun Nasılsın üzmeyeyim saçımı süpürge ettim bakmak bunca sene Ne oldu Ne oldu cebinde not ben ona göstereceğim ama dur Yarın bir adam ama takibi aldıracağım bir açığını buldum da onu rezil edeceğim herkese Şimdilik bir şey belli etmeyeceğim belli etmeyeceğim görecek o gününü
Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. Sakin ol notta öyle saçma bir şey yamiyor sonuçta bir aşk mektubu değil kendine telkin verildiği sözleri not etmiş olabilir ya da biri zorda olduğunu düşündüğünde bu sözleri söyle demiş olabilir yani biraz motive edici ve gaz verici kelimeler yazıyor hani aşk mektubu olsa anlicam ama bu nota vereceğin aşırı tepki seni rezil edebilir uyarması benden :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ben kocamın yazısını tanımıyor muyum Ne anlatıyorsun
Soran+1 yılhayır.
+1 yılsakin ol öfkeyle kalkan zararla oturur sen öfkeyle kalkarsan başkası zararla oturacağına sen zararla oturrusun
07 Yorumla
Soran+1 yılben zararla oturursam
- +1 yıl
sen şimdi bu öfkeyle bişiler yapıp ortalığı ayağa kaldırırsan zararla oturursun. alarma geçirme hiçbiryeri sakin ol
Soran+1 yılNe yapayım bu notla durayım mı yani ne bekliyorsun ben ne dese artık inanmam ona şimdi Yarın ben onu güzel bir takibi aldıracağım bir adam ama ondan sonra en küçük açığında bu notu da onu da kayın babama veriyorum Ondan sonra onu Bütün Türkiye'ye rezil ediyorum köpek gibi sürünüyor
- +1 yıl
sen bir tatkip et anla mevzuyu nedir ne değildir. ondan sonra yap ama önce anla yargısız infaz olmasın
Soran+1 yılBilmiyorum artık Bakacağız bir takip ettiririm Göreceğiz ama takip ettirdim diyelim kadınla ilişkisini kesmiş ne olacak o zaman da bu notu vereceğim kayınbabamı öyle hesap versin
- +1 yıl
bu adamla neden evlendiğini hatırlıyor musun?
Soran+1 yılAbi ben onu çok seviyorum tamam mı Ama böyle böyle sevmiyordum o da beni çok seviyordu biz böyle baya aşık olduk Ben sevgimden bir an olsun şüphe etmedim Ben bir anı olsun Ondan başkasını gözüm görmedi aşkıma da sevgime de Sadık oldu ona iyi bir eş oldu ona güzel bir iş Oğlum onun yanında oldum onu dinledim ona Güvendim Güvendim basıyorum Ne oldu güvendim de ne oldu yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum o sevgisine sahip çıkamayan bir adammış O adam değilmiş adam vasfını taşıyan bir şerefsiz miş
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
Kendisi mi yazmış kendisi yazmışsa kendini motive etmek için not yazmıştır arada açıp okumak için neden rezil edeceksin ki
218 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun bu nu kendisi ki yazmış kocamı ken di yazısını tanıyorum ç
Soran+1 yılIşim kendi yazısı değil bu ve Ben şu andan itibaren Onun dediği hiçbir şeye inanmam ve ben onu rezil edeceğim bunun başka bir açıklaması yok Bunu da başka kim yazabilir böyle bir notu başka kim yazabilir çocuk mu var karşında Tabii ki de İnkar edecek ama ben ona gösteririm gününü bekle ben onu takip ede alacağım ben onu rezil edeceğim o görecek
Soran+1 yılVallahi bu notu gördükten sonra ben artık hiçbir şey demiyorum
Soran+1 yılKia yok şey yapmış imza gibi bir şey atmış böyle çizgi gibi bir şey yanlış görmüşsün Ben de bulsana baş harfleri yapacağım bir şeyler de yok yani harf var canım acaba diyorum beni telaşı Yaver gitmek için kendi kendine mi yazdı Gerçekten senin dediğin gibi birine mi yazdırdı ağzını burnunu kırarım yine boş ver onu
- +1 yıl
Bence kendini motive etmek için yazmıştır başarmak istediği bir şey varsa bir başkası da yazdıysa ne amaçla ne niyetle yazdı bilmiyorum ama kendi yazısı değil bu dedin iyi düşün bakalım yerinde olsam sorardım mutlaka bir açıklaması vardır zaten aldatırsa da bir açık verir mutlaka yani ortaya çıkar
Soran+1 yılBak canım Yanlış düşünüyorsun hiç bir erkek asla aldattığı zaman Aldattım demez bir bahane uydurur ve yalan söyler iyi dinle asla ve asla da sormayacaksın tetikte olacaksın başına gelirse ben şimdi sana anlatıyorum şimdi Ben aptal bir insan olsaydım gider direk bu notu gösterip ona hesap sorardım O da inkar eder de elimde bir şeyi kalmazdı ve daha dikkatli olurdu yapıyor olsa bile Ama ve lakin ben Haberim yokmuş gibi davranıp onu takip ettireceğim bir açığını Bulduğum anda bitireceğim Zeki ce ve temiz.
Soran+1 yılEn mantıklısı ve en zekisi Saçımı nasıl bile Şu an tam bir ispatı mız yok ki yani anlasak ne olacak nasıl ispat edeceğiz tam bir ispat istiyorsan susacaksın öncelikleri Eğer şimdi bağırıp çağırsan ya da bir şey de sen ne yapacak Yarın hemen önlem alacak o k***** uzaklaştıracak Bilmem bir şeyler yapacağım ama böyle habersiz
- +1 yıl
Aynen bence de doğrusunu yapıyorsun tam inanmazsın zaten ne derse desin şahsen ben de tam inanamazdım dediğin gibi her türlü yalanı söyleyebilir ancak gerçekten eşinin iş yerinde bir tanıdığın var mı yani iş yerinde falan da takip etmen gerek ya da işten çıktıktan sonra takip edeceksin telefonunu karıştıracaksın o zaman kesin anlarsın
Soran+1 yılKızım ben ne diyeceğim ona ben mi üzüleceğim o kaybetti tatlım Ben kaybetmedim ben yine aynı benim O kim ki o Zone üzüleceğim ben ona göstereceğim o rezil olduğunu da ben onu açacağım ne üzülmesi Tatlım o kim kendine gel tamam mı O benim eşim olabilir ama beni istemeyeni ben hiç istemem kafama koyarım Hadi sağ ol
Soran+1 yılaşağıda bir adam vardı yeni yorumunu sildim diyor ki erkek aldatabilir kadın aldatamaz. affet o senin kocan bişeu olmaz şu an elim ayağım titredi inan karşıma çıksa onu gebertirim bu nasıl bir düşünce gerçekten.
Soran+1 yılevet inan öyle ca hil bunlar ulan herşeyi geç allah kuranda ditor kadın da erkekte zina yaparsa aynı günah diye
+1 yılnedense bu yazıyı sen yazdın diyor iç sesim
KS ye soru sormak için03 Yorumla
Soran+1 yılkişi işi kendinden bilir kendimi neden yoriyim resimsiz sorarım KS de çok önemli varya soru sordum diyorum 😂😂 ergen ya
- +1 yıl
kim ergen acaba
sen o yazıyı görüceksin de aklına KS de soru sormak gelicek
hey gidi hey gerçek olsa adamı dogramaya gidersin:))
Soran+1 yıloğlum delimisin sen 😂 ben bu KS den anlamıyorum sadeve canım sıkılıyor ve kızlarım sorularına yanıt verelim ve başıma bu geldi bende dedim herkes her halti soruyor. bende diyim 😑 aptal bir kadın olsam kocamı doğramaya gdiersim ama uyanık bir kadınım şidmi ona hesap sorsam inkar edecek ve yarın dikkatli olacak açık vermeyecek ama haberim yokmuş givi davranıp onu takipe alıcam ve açık bulunca dediğini yapicam kellesi gitti. 😂😉 ben bilmyiroum bu KS soru puan zımburtısınu dikkat re etmiyorum guru olmak için neler yaptıysan hekrese öyle sandın koç
+1 yılAraştırmadan bu kağıt ile yola çıkma sonra yolda kalırsın, haksız olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi bu kağıt ile yola çıkacağım ben kayınbabamı bunu göstersem Gebertirim onu biliyor musun sen Ne anlatıyorsun sen ben bunu bedeni onu ödeyeceğim Ben Bunun bedelini ona gideceğim neresi de inanmam şu andan itibaren Ben ona yapacağımı biliyorum ben onu takip et alacağım şimdi çaktırma Yerim ben onu var ya her şeyini bulup bütün Dünya'ya rezil edeceğim sokağa çıkamayacak
+1 yılBence göster ve konuş sonra güzel bir açıklaması yoksa ortalığı ayağa kaldırırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılNe dese inanmam Ben asla
- +1 yıl
Kadın mı yazmış ki yazıyı
Soran+1 yılBilmiyorum kim yazmış ama ben ona yapacağımı çok iyi
- +1 yıl
Ya abla bak çok acele karar verme bence bir dinle bir açıklaması vardır belki
Soran+1 yılBak kardeşim onu şimdi sorsan bile yapmadım diyecek yalan söyleyecek Evet yaptın mı diyecek Tabii ki de İnkar edecek ama ben zekice davranacağım bunu anlamanın tek bir yolu var Şimdilik hiçbir şey olmamış gibi davranacağım Yarın da onu takibi aldıracağım en küçük açığını gördüğümde de rezil edeceğim
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
Ama kocanı dinlemeden yapma mutlaka bir acıklaması vardır ögren sonra😉
08 Yorumla
Soran+1 yılaldatmanın bahanesi olmaz ne dese inanmam zaten bu nedenle bitti babası da onu kapıya koyar zaten. beni alırlar yanlarına onu koyarlar
Soran+1 yılHiçbir şekilde bunun başka bir açıklaması yok ben onun kafasını koparırım da şu an dua etsin çaktırma yorum Ben ona güzel bir takip alacağımı bütün rezillikleri ne kayınbabamı soracağım onu rezil edeceğim sokağa çıkamayacak Bekle Bekle şimdi susuyorum ama yarın ben çok büyük şeyler patlatacağım
Soran+1 yılBen de eminim senin gibi ben de eminim o yüzden ben de onu Cümle aleme rezil edeceğim ne güzel harika sokağa çıkamayacak babası Bir daha yüzüne bakmayacak mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılDur hemwn celallenme sonu sana patlamasin bir arstir anla bakalim neymis
06 Yorumla
Soran+1 yılKız daha ne araştırayım elimde not var araştırın Bunu kim yazar bu notu kim yazar bunu diyor ben ona göstereceğim ama gününü ben onu bir takip et aldıracağım
Cevap sahibi+1 yılTamam da yine goster gununu de ama sakin de ol. Derin derin nefes al sakinles. Cok sinjrlisin belli. Sakinles
Soran+1 yılAy canım O beni çok iyi anlıyorsun gerçekten çok sinirliyim ama ben akıllı bir insanımdır asla Kendimi tehlikeye atacak bir salaklık yapma Şimdilik hiçbir şey olmamış gibi davranacağım Yarın orası Hakime aldırmayı başlayan en küçük bir açığını gördüğümde Fotoğraf çektirip Bununla birlikte kayın babana göndereceğim O beni daha tanımıyorsun Ben diğer s**** karılar gibi gidip direkt hesap sorup da kendime de vermeyeceğim hesap sorsam ne diyecek Tabii ki de yapmadım diyecek ama ben hiçbir şey yokmuş gibi davranıp onun açığını bulacağım
Cevap sahibi+1 yılRabbim yardimcin olsun ne diyim hakkinsa hayirlisi kuzum
Soran+1 yılsaşol kardeşim bençm
Soran+1 yılkaybeder ben değil o olacak hiç koymaz bana. beni istemeyeni hiç istememe.
+1 yılben evli olsam mis gibi eşim var millet mal mkk değerini bilin eşinizin olm
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ona göstereceğim günü
- +1 yıl
aldatmışsa büyük ayıp etmiş
- +1 yıl
çok şey yapma az sakin ol genede sakince davran bence
+1 yılAha bir yuva daha yikiliyo
21 Yorumla
Soran+1 yılKafasını koparacağım onu yıkayacağım
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kağıtta ne yazdığı okunmuyor. Kim kime ne demiş.
013 Yorumla
Soranyazdım altona oku
Soran+1 yılne cwvşnde bu notu buldu kimden beşli belli değil onun hayatını biticek
Soran+1 yılgerek yok dinselemde inanmam zaten
Soran+1 yılbilmyiroum çoçuk yok
Soran+1 yılDayı sana diyorum ki ben onun dediği hiçbir şey artık inanmam Konuşsam ne olacak saçmalayıp Onunla konuşmayacağım Tabii ki de konuşsam da zaten İnkar edecek yapmadım diyecek ama ben akıllıca davranacağım Yarın onu takip aldıracağım Şimdi hiçbir şey yokmuş gibi davranacağım takibi aldıracağım bir hafta takip ettiririm en küçük açığında direkt bu not ve yaptığı her şey kayınbabamı gidiyor ve o rezil oluyor
Soran+1 yılnabıcan iş ı iyise affet mi diyicen
Soran+1 yılBak dayı yemin ederim seni burada kafa tutarım Ulan ne diyorsun sen lan ne diyorsun sen it köpek misin lan sen Bak benim asabımı bozma Dayı diyorum Burada saygı gösteriyorum aldatan adama Affetmek Ne demek Sen biliyor musun Allah'ın affetmediği sen mi affedeceksin Allah zinayi gidip aldatanı taşlayarak öldürün diyor sen ne diyorsun sen ne diyorsun canım bir de dul kalacakmış olan onun gibi bir şerefsiz haysiyetsiz köpekle evli olacağımı beni aldatmış bir iple evli olacağıma tutulur mu daha iyi canım sen Herkesi kendin gibi gurursuz mu sanıyorsun it beni sinirlendirdi Senin ağzını yüzünü dağıtırım yemin ederim evine molotof atarım yaşayamazsın canım lan sen mal mısın lan ne biçim mikroskobun var senin canım beni aldatan adama affetmem istiyorsun benden seninle kadar geniş bir insansın desene Yarın annen baban aldatsa dersin ki annemin hakkıdır Affet Baba dul olursun dul olmak dünyanın sonu mu lan canım olmak dünyanın sonumu mal a**** koyayım cahillikten geberiyor Sen s********* Babanı s****** ha
+1 yılO değilde fotorafı neyle çektin
13 Yorumla
Soran+1 yılya odanın ışığı az
- +1 yıl
He heee yedim
Soran+1 yılsggg
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. İçinden geleni yap akıllıca konuş
00 YorumlaEşine sor bir sonra babayı ara
00 Yorumla
+1 yılOlum ne oluyo olay ne yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu devirde hangi canım yazmış bunu
011 Yorumla
Soran+1 yılHangi canın yazmış
Cevap sahibi+1 yılbu site değiştirmiş hangi ge ri z e ka lı dicektim :D
Soran+1 yılVallahi kim yazdı bilmiyorum da tek bildiğim şey şimdi ben takibi aldıracağım bu işi Onu da bulursam önce Ondan sonra kocaman Cümle aleme rezil edeceğim köpek edeceğim onları sen beni daha tanımıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbu kağıtla hiçbişey yapamazsın
Soran+1 yılCanım benim bak şöyle söyleyeyim sana Ben şu an bu kağıtta bırak ben bu kağıdı girdiğim atayım bu kağıt olmasın kayın babamı arayıp oğlum beni aldatıyor şüpheleniyorum desem hiçbir şey yokken yine kayınbabam beni savunur Çünkü benim kayın babam benim ne kadar iyi bir insan olduğumu ve ne kadar bunları hak etmeyen bir insan olduğumu biliyor oğlunun da nasıl biri olduğunu da biliyorum Bu bir İkincisi Ben zaten aptal bir insan değilim ben çok zeki bir insanımdır Mesela şu an aptal bir kadın olsam bu notu götür Kocama bağırıp çağırıp hesap sorardım ama ne yaptım sormadım hiçbir şey olmamış gibi davranıp yarın ona takip ettirmeye başlayacağım Ve açığını Bulduğum anda onu yok edeceğim
Cevap sahibi+1 yılbak böyle düşünmen güzelmiş daha mantıklı ama , hatayıda kendinde ara eğer bir erkek gerçekten aldatıyorsa kadın sebebiyet veriyodur. oyun oynamıyosun sonuçta bazı şeyleri yok etmeyi değilde kurtarmayı denemelisin
Soran+1 yılsen ne dedinnne dedn?
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi garı düşman başa m k
Soran+1 yılİşte bu cümleyi kurdum ya başına büyük bir bela aldın Bana bak lan aldatmanın bahanesi olmaz Kimse kimseyi aldatamaz ne Allah katında ne hukukta kimse kimseye aldatamaz bu da kadından kaynaklanmaz tamam mı bu cahil beynine sok tamam mı Kimse kimseyi aldatamaz birinden memnun değil misin gider boşanırsam başkasına giderse ama aldatmanın bahanesi olmaz Sen ne dediğini kulağın duyuyor mu Zaten sende yürek olsa gizli Kullanıcı olarak yorum yapmazsın Belli ki senin yüreğin yok düşüncelerini kendi kimliğinde savunamayan bilezikten ne beklersin aldatmanın asla bahanesi olmaz cahilsin ne hukukta ne de Allah katında aldatmanın bahanesi yoktur aldatmanın bahanesi Allah katında taşlayarak öldürmek için hukukta ise 500 bin TL tazminat tır biliyor musun bunu kimse hiçbir şekilde Kimseyi aldatmasın memnun değil sen git boşa başkasına git ama birinin nikahında isen hem memnun olmayıp hem Nikahına olsun hem de başkasına gideyim diye bir şey diyemezsin sen ne diyorsun sebebiyetmiş. eğil mi 3 yaşındaki çocuğa tecavüz edenlerin de sebebi vardı sizin gibi cahil düşünenler yüzünden
Soran+1 yılBen diyorum ki eğer aldatılmak sana normal geliyorsa İnşallah ileride karın olduğu zaman her gün seni aldatır İnşallah 60 kere 100 kere aldatılırsan ve Aynı bu şekilde dersin ben sebebiyet verdim ben ilgisizim beni aldattı ders Madem çok bu kadar genişsin aldatılmayı müsaitsin İnşallah ileride aldatılırsan inşallah kızın ya da oğlun da olursa İkisi de aldatılır o zaman görürsün böyle konuşmayı geniş sen oğlum sen aldatılmaya Bahane arayan bir insan geniştir Senin anan baban aldatsa dersin ki baba mı ilgisizdi Çünkü genişsin
Soran+1 yılYemin ederim Senin annen babana aldatsa sen dersin ki anneyi yaptın babam sana ilgisizdi çünkü sen çok geniş geniş bir adamsın sen bu nasıl bir genişlik lan
+1 yılAbi yapıyorsanız yakalanmayım be yazık oldu adama
01 Yorumla
Soranallarından bulacak o
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden öyle bişey yazmış ki
01 Yorumla
Soran+1 yılbir kadın yazmış bunu
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılof çok kötü
00 Yorumla
+1 yılNe ki bu?
08 Yorumla
Soran+1 yılbilmyiroum cebinde buldum
- +1 yıl
Sor bakalım kendisine
Soran+1 yılsormam bitti.
- +1 yıl
Saçmalama
Soran+1 yılSen saçmalama bitti
- +1 yıl
Sorup öğrenmen lazım
Soran+1 yılBen ne yapacağımı çok iyi biliyorum
- +1 yıl
Peki
+1 yılKapat konuyu
01 Yorumla
Soran+1 yılsfgf
Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Nolmuş ki?
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem