sevgilimle yeni ayrıldık.bir yalan uğruna hemde.benim daha önce birisiyle birlikte olduğumu duymuş ki böyle bişey yok ortada.anlamadan dinlemeden bitirdi.günahımı aldı boşuna.onun tekrar geri dönmesini istiyorum.ama biliyorum ki dönmicek.ne yapmalıyım yardım edin
Cevabın nedir?
benimde basıma geldi bu sevgilimin hic sucu yokken en yakın arkadasımın sevgilisi buna fesatlıgından iftira attı arkadasımda geldi bana anlattı doldurmuslar cocugu mahalleden bebeklikten beri arkadasım ve cok yakın akrabam hemde komsum düsünün bu kız seni sevmiyo senden habersiz geziyo kanıtlar var dediginde benim kafam döndü cünkü ben ankaradayım üniversitedeyim ve o istanbulda memleketimde yani öyle diyince arkamdan is cevirdigini düsündüm kıza bagırdım cagırdım ama beni ikna etmesini söyledim beni kaybetmeni istemiyorum bunlar dogrumu dedim lütfen yalan oldugunu kanıtla ikna et beni dedim ama bagırdım cagırdım zaten kızdan sogumustum ama cok seviyodum benim icin cok degerliydi ama uzaklasmıstım kavgalar sebebiyle ve ona böyle bagırıp cagırdıgım icin cok pisman oldum ama yani eger cok güvendigi biriyse ona inanmıs olabilir ama ne olursa olsun seninle konusması gerekirdi bekle biraz öfkesi gecsin pisman olur
037 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten pişman olur mu dersin.beni bir kere dinleseydi ona bir şekilde kendimi inandırırdım.ama işte kimden ne duyduysa doğru olduğuna o kadar emindi ki.içim o kadar doldu ki artık.ağlamaktan yaş kalmadı artık gözümde.günlerdeyim ne haldeyim haberi bile yok.keşke bir mesaj atsa ama biliyorum ki imkansız bu
- +1 yıl
döner güzel kardesim gercekten sevdiyse döner ona deki tamam ayrıl benden ama birkere yüzyüze konusalım beni dinle de bunca yılın hatrına de ve yüz yüze konusmayı teklif et ama samimi ol ve sakın yalvarma kafasına dank edicek zamanla ve pisman olucak bunu de görüsmem derse sen bilirsin de ve allah biliyo de sana bu zamana kadar ne yaptım ne yalan söyledimde simdi inanmıyosun de ve sen bilirsin hoscakal de ve ben seni cok sevmistim falan de veda mesajı at bidaha arama gercekten seviyosa döner
Soran+1 yıltamam o zaman dediğin gibi yapıcam.mesaj atıp yüz yüze konuşmak istediğimi söylicem.umarım kabul eder.ama etmezsede bundan sonra adını bile anmıcam ve tamamen bitiricem içimdede
- +1 yıl
tamamen bitiricem deme ama alısmaya bak onsuzluga cünkü dönmesi icin senin yoklugunu hissetmesi lazım ve pismanlık yasaması lazım sen o konusmadan sonra bidaha aramazsan onun kafasına dank eder ozaman iste erkekler böyle cünkü benimde basıma geldi biraz zamana bırak hemen icimde bitiricem deme sen tam bitirmek üzereyken döner ikinizede yazık olur ne onunla yapabilirsin ne onsuz tam bitirmek üzereyken dönerse o senden asla vazgecmez affedersin ama yürütemezsin sonra o yüzden bekle ikiniz icin
Soran+1 yılorasıda doğru haklısın.o zaman eğer görüşmek istemezse sen bilirsin diyip bidaha ne arıcam ne mesaj atıcam.sadece beklicem
- +1 yıl
evet öyle yap gercekten seviyosan deger diyosan elinden geleni yap ama gururunuda cigneme yani yalvarıp yakarma zaten sen haklısın ve bekle bende cok dertliyim 3 yıllık iliskim biteli 1 ay oldu hemde ikimizde cok sevmistik ve ilk askıyız birbirimizin napıcam ben onsuz ikimizinde cok hatası var ama benim daha fazla ve toparlamak icin 4 5 aydır tek taraflı ugrastım ama o hep bitirmek istedi beni affedemiyomus nefret ediyo benden ve sevmiyomus sogumus benimle 3 yıl evlilik hayali kuran kız bide :(
Soran+1 yılsenin için çok üzüldüm gerçekten.kızada hak ver sonuçta sende kulaktan dolma yalan şeylerle üzmüşsün kızı.gururu incinmiştir onunda.ama çok üstüne gitme sende bekle.oda seni seviyodur hala ama sana bir yandanda öfkelidir.o yüzdende sevmiyorum istemiyorum diyodur.zamana bırak elbet bir şekilde tekrar döner sana.3 yılı bitirmek o kadarda kolay olmaz
- +1 yıl
bende öyle düsünüyorum ama kac aydır affetmedi beni hep kafasında bitirmek vardı onu ikna ettigimden beri acaba yavas yavas kendini alıstırarakmı gitti benim yanımda oldu ama her gecen gün dahada uzaklastı ben ona ilgi gösterip sımarttıkca dahada uzaklastı ve hep bana kötü davrandı biliyorum bir baskasıyla olsa simdi benim yerime koyamıycak ama cok kinci unutmuyo yaptıgım hic bir hatayı keske zamanı geri alabilsem o kadar pismanımki ama gün gelicek oda olucak insallah is isten gecmez :(
Soran+1 yıltakmamaya çalış üzülme.senin onu ne kadar sevdiğini anladığında oda pişman olup dönücektir.sana düşen sadece beklemek artık :(
- +1 yıl
bekliyorum 2 3 gün sonra istanbula dönücem dönünce arkadaslardanda fikir alıp onunla yüz yüze konusucam ve gururumdanda ödün vermiycem beni hep elinde gördü kaybedebilcegini bilmeli onu tamamen silmek istemiyorum cünkü is isten gecerse dönse bile hicbisey eskisi gibi olamaz bekliyorum sanada bu yüzden vazgecme dedim ben onun icin canımı bile veririm o benim herseyim keske anlasa onu ne kadar cok sevdigimi daha düne kadar annesi bile 3 kızım vardı bir oglum oldu derdi bana beni severdi ailesi :(
Soran+1 yılinan oda hatasını anlıcaktır.git yüz yüze konuş seni görünce yumuşar zaten biraz.ama çokta yalvarma.dediğin gibi seni kaybedebilceğinide görmeli.zamanlada herşey olcağına varır.ve tabi Allahtan herşeyin hayırlısını dile.inşallah mutlu olursun :(
- +1 yıl
insallah her gece dua ediyorum zaten barısalım pisman olsun diye 3 yılımıza yazık ediyo gün gelip ben ondan tamamen ümidimi kesip vazgectigimde dönse yazık olucak bize simdi havalarda tabi cok sımarttım hanım efendiyi ve gecmiste yaptıgım hataları onu üzdüklerimi hatırlatıp kendini nefretle bastırıyo ve bana diyoki seninle gün yüzü göremedigimi seni cokta sevmedigimi farkettim sen cocukluk askımdın falan diyo 17 yasında o ben 20 hislerde yanılma olmaz sevdi eminim hic bırakma beni derdi hep
Soran+1 yılanlıyorum ama artık gitme üstüne sen.bırak zamana.seni hala sevdiğini zamanla anlıcaktır elbet..yüz yüze gelene kadar arama yazma en iyisi..yüz yüze gelince konuştugunda eger hala istemediğini söylerse sende bırak ondan sonra takma.o senşn takmadığını görünce kendiliğinden gelir zaten
- +1 yıl
zaten takmıyomus gibi davranıyorumda icim icimi yiyo kendimi agırdan satıyorum onunla 15 20 gün önce konustum iste oturup konusalım sorunlarımızı cözelim dedim barısırsak barısırz barısmazsakta sen bilirsin ne olursa olsun ben böylede mutluyum dedim o barısmak istemiyorum duygularım degisti dedi cok üzdüm onu zamanında elimdeyken kıymetini bilemedim kaybetmek üzereyken anladım ve sonra aylarca ugrastım en son ona bende barısmak istemiyorum iyikide ayrıldın gercek yüzünü gördüm dedim ama haketti
Soran+1 yılhadi ya onu demen biraz ağır olmuş aslında.şimdi seni kötü etmek istemem ama dönmeyedebilir bunları yüzüne vurabilir :(
- +1 yıl
e ama kendisi dedi bırak artık pesimi istemiyorum barısmıycam hicmi gururun yok diye bende böyle cevap verdim ama bu söylediklerim ona koymustur ama barısalım desem yalvarsamda suc böyle kendimi agırdan satıp onu umursamaz davransamda suc ne yapmam lazım bilmiyorum annesiyle konustum 2 defa annesi destekliyodu beni konusuyomus annesi iste barıs diyomus hicmi özlemiyosun diyomus ama annesi dedi iste bana simdiden böyleyse evlenince ne yapar falan demis son aylarda üstüne cok titredim sıktım
Soran+1 yılvalla ne desem bilemedim ki şimdi.peki annesine istemediğini söylemiş mi
- +1 yıl
söylemis annesi bana iste ailemizden biri oldun falan demisti bana dertlestik iste anneside ben konusuyorum ama beni dinlemiyo diyo bende üstelemiyorum diyo ya biliyorum hani gecmiste olanları affetse düzelmiycek bisey yok ikimizde cok sevdik birbirimizin ilk askıyız cok sımarttım ondan böyle oldu önce cok asırı ilgisizdim ve kavgalar hakaretler yıprandık bide o pisman oldugunda süründürdüm sonrada cok ilgi gösterip asırı bogdum onu sımarttım ne olucak bilmiyorum ama pisman olucak günün birinde
Soran+1 yılinşallah pişman olur daha çok geçmeden.senin yapıcak tek şeyin var artık oda işte yüz yüze konuşmak.ondan sonra hala istemezse rahat bırakırsın.kendi hayatına bakarsın sende
- +1 yıl
yüz yüze konusucaz ayrı oldugumuz dönemde ona yazdıgım mektuplar vardı icimi döktüm iste onları vericem yüzügü vericem resimlerini vericem sonra veda edicem cünkü biliyorum orda barısalım demiycek keske dese resmen tamamen bitirmeye gidiyorum istemesemde bitirmeye gidiyorum hatasnı anlayıp beni kaybettigini düsünüp pisman olurmu bilemem ama yüz yüze konusucam barısalım falanda demiycem ben elimden geleni yaptım cünkü keske affetse bir sans verse bu aska
Soran+1 yılmektuplar varsa iş değişir bence.onları okuduktan sonra iyice düşünüp ne kadar sevildiğini anlayıp dönücektir
- +1 yıl
insallah bakalım zamanında ben onu cok üzdüm kırdım o benim pesimden kosardı simdi tam tersi oldu ben pesinden kostum o üzdü ayrıldık berabere durum eger bu bir savassa durum 1-1 ama ikimizde kaybettik :( insallah agzından cok güzel kelimeler cıkıyo ben insallah demekle yetiniyorum cünkü gercekten cok yıprandık ama bir erkek olarak sana sunu söyleyim erkekler pisman oluyo kızları bilemem tabi ve sizin barısma ihtimaliniz cok yüksek eger seni seviyosa kesinlikle dönücek insallahta barısırsınız
Soran+1 yılelbet dönücektir o sana.3 yılı kolay kolay bitirceğini sanmıyorum.seni sevdiğini illa anlıcaktır.Allah büyük sen sadece dua et. benim umudum pek yok aslında.dönmiceğini biliyorum.mesaj atıcam görüşmek için ama cesaret edemiyorum bir türlü.gerçi atsam cevap bile vermicek biliyorum.o yüzden atmıcam sanırım
- +1 yıl
biraz bekle o zaman veya karsısına habersiz cık su durumda sana yapılan haksızlık var bir iftira atılmıs ve allah o atanların yanına bırakmaz bunu sevdigin adamda düsünüyodur bunları ve seni seviyosa gercektende sen haklıysan dönücek pisman olucak emin ol bir konussanız anlar hatasını sende umudunu kaybetme cesaretini toplayınca cık karsısına hz. ali haksızlıgın karsısında sonucu ölüm bile olsa durun demis ve sende haksızlıga ugratıldın egme basını dimdik dur sen kendini bildikten sonra gerisi bos
Soran+1 yılbende karşısına çıkmayı düşünüyorum aslında.en azından zorlada olsa tutar kolundan konuşurum.ama eğer beni dinlemezse inanmazsa sonradan dönsede kabul etmem.çünkü konu hazmedilcek bişey değil.ben elimden geleni yaptım diyip çekilirim artık
- +1 yıl
evet sen elinden geleni yap gerisinide ona bırak kız halinle bunları yapman bile ona verdigin degeri gösterir benim sevgilimde yapmıstı keske tekrar bir araya gelsek ve ikimizde aynı hataları yapmayız diye düsünüyorum nefreti bir kenara bıraksa sevse yine mutlu olsak ama dersimi aldım barısırsak eger herseyi dengeli götürcem ne asırı ilgisiz olucam nede cok yüz verip sımartıcam herseyi tadında yapıcam ve öfkeliyken susucam keske dönse sen merak etme o pisman olucak ama seninki dedi dersin :)
Soran+1 yılinşallah dediğin gibi olur :( umarım oda senin değerini anlar.seni tanımıyorum ama sözlerinle adam gibi adam olduğunu anladım yani.gerçekten çok sevmişsin sen o kızı.inşallah gerçeği görür ve döner sana mutlu olursunuz
- +1 yıl
inşallah sevdiklerimiz geri döner ama erkekler her zaman pişman olur merak etme yoklugunu hissettikce daha cok koyucak ona ama seni kaybetme korkusu sararsa onuda benim gibi o zaman parmagında oynatırsın valla :D merak etme öfke gectiginde geriye sadece pismanlık ve özlem kalıyo kendimden biliyorum insallah onlarında öfkesi gecince yaptıkları hataları anlayıp pisman olup dönücekler dua et bence hem icini rahatlatır insallah sizde bizde mutlu oluruz sevenler ayrılmasın kavussun umutsuz olma asla
Soran+1 yılhep dua ediyorum zaten dua etmekten başka yapabilcek bişeyim yok çünkü.dediğin gibi birbirini seven herkes kavuşur inşalah birbirine.hepimiz mutlu oluruz inşallah :(
- +1 yıl
insallah kardesim aminnn diyeyim bende mazlumun ahı indirir sahı diye bir laf var sevenin ahı tutuyo emin ol üzme kendini bekle herseyin bir zamanı var allah herkese sevdigiyle kavusmayı nasip etsin hayırlısını versin acı cekmeden mutlu olunmuyo kolay kazanılsa zaten degeride olmaz dimi
Soran+1 yılöyle tabi.illa bir konuda acı çekiyo insan.herşeyi dört dörtlük olan hiç kimse yok tabi.haklısın. dediğin gibi herşeyin zamanı var.onlarda değerimizi anlayıp dönücektir inşallah.biz sadece bekleyelim artık
- +1 yıl
evet bencede ve üzülme degerini bilemezse o kaybeder er ya da gec pisman olucak :) ve o pismanlıgının cok gec olmaması icin dua et benim durumum biraz daha karısık ne yapıyım bilmiyorum ama bu saatten sonra beklemekten baska yapıcagım bisey yok sadece gider yüz yüze konusurum ne olursa olur bu saatten sonra yine yalvaramam ona zor ya cok zor yıllarımızı verdik o kadar emek fedakarlık yasanmıslık falan zor yani
Soran+1 yılevet yüz yüze konuşursun kabul ederse eder etmezsede kendi kaybeder.sonra bir gün senin değerini anlar ama geç olur.ama umarım böyle olmaz
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
üzmemeye calıs kendini allah büyük benimde icim daralıyo aklıma geliyo her an ve en kötüsü sabah uyandıgımda telefona baktıgımda ondan mesaj gelmiyo sanki her uyanısımda bunun bir rüya oldugunu ayrılmadıgımızı düsünüyorum ama rüya degil gercek oldugunu ögrenince hep kötü oluyorum gecmiyo ne acısı ne icindeki ona olan sevgi gecmiyo özlüyosun ama alısıyosum dua edelim insallah pisman olur dönerler sabırlı ol sabretmek önemli buda bir imtihan allah insanı sevdigiyle imtihan edermis
Soran+1 yıldoğru söylüyosun.ama artık ben bitirdim bugun kafamda.ne hali varsa görsün diyorum şimdi.ben uğraştım elimden geleni yaptım.kendi kaybetti.bundan sonra pişman olsada bir faydası olmaz artık. ama umarım senin için herşey güzel olur pişman olup geri dönerde mutlu olursun artık
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlayamıyorum bu zihniyeti ya adam senı dınlememıs baskasının lafıyla sana ıstedıgı herseyı soylemıs sana hakaret etmıs senı yerden yere vurmus ve sen hala gerı donsun ıstıyorsun...Bu ıstedıgını sacmalık olarak goruyorum lütfen yanlıs anlama birde kendını ona ıspatlamak zorunda degılsın cunku hakaret edıp cekıp gıtmıs...
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sende.ama içimde öyle büyük bir boşluk var ki.düşünmekten kafayı yicem artık.başka bir konu yüzünden ayrılmış olsak neyse ama böyle iğrenç bişey yüzünden bitmiş olması mahvetti beni
Sana inanmiyo güvenmiyorr ve dinlemiyor, gidiyor baskasinin lafina bakiyorsa bosver iyi olmus de
03 Yorumla
Soran+1 yılama benim hakkımda yanlış düşünüyo olması çok kötü etti beni.kaç gündür ne haldeyim.aklımdan bir an olsun çıkmıyo dedikleri.o kadar laf söylemesine rağmen ben hala dönsün istiyorum.mesaj atar diye bekliyorum :(
Soran+1 yıldoğru haklısın.ama işte düşünmeden de edemiyorum.boşu boşuna günahımı aldı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılYoluna devam et. Anlamadan dinleemden hkum verdiyse ileride senin basini cok agritir cunku sana be soyleyeceklerine saygisi olmadigi ici ofkesine kendisini kole, seni de kurban etmistir.
07 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarımda böyle söylüyor.kimden ne duydu bilmiyorum bile.ki onun çevresinde beni tanıyan biri bile yok.kim ne dedi nasıl inandı buna hala inanamıyorum ben.çok yanlış yaptı böyle.vicdanı nasıl rahat edicek bu şekilde.umarım pişman olur
- +1 yıl
Camur at izi kalsi mantigi iste boylelerinin aklini esir aliuir. Sen yoluna devam et. Guven bana ondan bir pirasa olmaz.
Soran+1 yılokuluna gidip karşısına çıkıp konuşmayın düşünüyodum.ama bunu yapmamam gerekir dimi
- +1 yıl
Acikcasi degmez. Cunku sana olan sevgisi kendi ofkesini bastirip seni dinlemesine yol acmasi gerektken, tam tersine ofkesini korukleyip seni terk etmis. Hadi bana biraz zaman ver gibi seyler deseydi neyse. Kopurup kopurup ayrilmis. Bence hic yanasma, gelirse de bulasma. Karakteri zayif bir insan ornegi sergilemis zira. Hic de uzulme. Sana erkek mi yok dicem saka olaraktan. :))
Soran+1 yıldeğmiceğini bende biliyorum hiçbişeyi haketmediğinide.ama kendimide aklamam gerektiğini düşünüyorum.benim hakkımda öyle düşünmesini istemiyorum ama bilmiyorum napıcagımıda :(
- +1 yıl
Sen yapman gerekeni yapmissin. Aciklamani yeminler ederek dile getirmissin ustelik. Bundsn otr yapacagin bir sey yok. Kendini bos yere hirpalama.
Soran+1 yılhaklısın.sanada teşekkür ederim yardımın için
yapacak birşey yok günahını alan utansın adam gibi konuş belki dayanamamıştır duyduğuna ona da hak ver kendini de ezdirme
05 Yorumla
Soran+1 yılona hak veriyorum zaten.ama bana gelip sorması gerekirdi.ama o anlamadan dinlemeden kolay yolu seçip bitirdi.kim ne söylediyse umarım yanına kalmaz
Soran+1 yılçok yalvardım.yeminler ettim.ama ben herşeyi biliyorum herşeyi öğrendim dedi.ortada olmayan bişeyin neyini nasıl öğrenmiş çok merak ediyorum.dediği iğrençliği yapmış olsam neyse ama Allahıma şükürler olsun ki öyle bişey olmadı olmazda.çok yazık etti boşu boşuna mahvetti herşeyi
- +1 yıl
eğer vazgeçtiyse bu kadar çabuk üzgünüm...sevdiğinin gözyaşları bile ikna edemiyorsa köprüleri yıkmış. ama sabret, belki pişman olur şimdi öfkeli insan düşünemez mantıklı..sana da üzme kendini denmez yani sevince kabullenilmiyor kolay kolay anlıyorum. Allah yardımcın olsun eğme başını
Soran+1 yılumarım dediğin gibi pişman olur.teşekkürler derdime ortak olduğun için
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuğu rahat bırak doğru yolu bulmuş
00 Yorumladeyişik bir şey yap
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri