Geçenlerde piskiyatriste gitmem sonucunda verildi. dün ve bugün içtim kusma hissi baş dönmesi gibi etkiler gösterdi. arkadaşım içmemem konusunda annemde içmem konusunda ısrarcı birde kullananlardan yorumlar alayım dedim (25gr)
Cevabın nedir?
Selamun Aleyküm ben kullandım 8 ay bünyem kuvvetliydi ona ragmen merş etti beni inan 8 ayımı sırf yatakda tükettim varsa yoksa ihtiyaç duydugum uykuydu ayakta olup bişiler yapsamda önemi yok beyin hala uykuda beden ayakta sadece. Kusman ilaçtan degil ama muhtemelen senin ilacı yanlış yutmadan oluştu kusman. En basiti o ilaçı adım adım içerek başlıcaksın 25 likse ikiye bölüp 4 gün tok içeceksin sonra tam içeceksin bu defada 4 gün aç karnına yoksa tabi kusturur Baş dönmeside cinsiyetin bayan diye oluyor
054 Yorumla- +1 yıl
bende çok uyuyorum dedim diye uykunu düzene sokar dedi gerçekten de az uyudum normalde bu saatlerde uyuyo olurdum ama şu kadarcık uykum yok zaten kırıyorum cinsiyetle ne alaksı varki
- +1 yıl
Bende hic oyle bir dey olmafi 25 kullandigim sirada ki direk 25 le basladim cok daa enerjiktim
- +1 yıl
hee anladım piskolojik olarak sanki sakin gibi hissediyorum kendimi böyle umursamaz ilaç etki göstermiş olamaz sanırsam
- +1 yıl
Abi ben cok mutluyum su an iyiki baslamisim bence yanlis dusunuyorsun olmek istemekten iyi ki su an oyle bir sey de yok bende
- +1 yıl
galiba piskolojik olarak ben ruh gibi oldum bugün kavga etmeye çalışan kıza güldüm geçtim kendimi böyle olacağına inandırdığımdan galiba
- +1 yıl
Ben sana mutsuz olursun ölmek istemekten daha kötü bu ilaç demedim ki kişi neden mutludur kafa boştur derdi yoksa aglarmı insan kafa boş olması ne demek düşünce azlıgı demek buda benim dediklerime çıkıyor ben sana sövsem.. Deli bu adam deyip güler geçersin sinir sistemin çalışmıyor çünkü sen ilacı tedavimi sanıyorsun yasal uyuşturcu akıllım. Farkındaysan hiç bir görüşte kullanma bırak yazmadım aksine 8 ay kullandım dedim kötü olsa kendim kullanırmıydım
- +1 yıl
Gercemten depresyonda olan birinin beyni daha kotu daha bos oluyo bence farketmemistim bu arada
- +1 yıl
cidden sinir sistemimin çalışmasını hiç istemiyorum zaten karşimdakinin bir adımı beni sinir etmeye saldırmaya bağırmaya bulaşmaya yetiyo o kadar sinirli bir insanım ki en ufak şeyde elim ayağım titrer karşımdakine zarar vermemek için sağa sola zarar veririm Evet gerçektende yasal uyuşturucu
- +1 yıl
Ya arkadaslar bu hafif bir ilac oyle buyuk etkileri yok kisa vadede anlamaniz mumkun degil
- +1 yıl
@TheFirstAirBender kardeşim yaşın kaç cinsiyetin erkek degilmi ben kıza göre yorumlar yazıyor fikir veriyorum ilacın sana yaşattıkları tabi farklı olucak bak soruyu soran kıza benim tecrübeme onay vermiş kız kavga ediyordu ben güldüm diyor sen tutmuş abi yanlışşın diyorsun Ben ihtimalli cümle bile kulanmam bırak bilmedigim konuya konuşmayı
- +1 yıl
Yanlışsin demedim yanliş dusunuyosun ilacin artisi eksisinden fazla dedim kisaca yukarda farkindaysan ayrica erkek ne alaka
- +1 yıl
Ya ne dedigin belli degil daha tamam uzatmiyicam
- +1 yıl
sakin olun zaten sinirlenemiyoruz dukssimsuxsiz
- +1 yıl
Bakın ben risperdal kullanıyorum 4 senelik saniye ara vermeden düşünüp düşleyip aşık oldugum kadını kafamda sakladı insanlar benden camları bardakları saklardı eski nesil pimapen olmuyan cam denk gelince kafa atıp suratımı parçalıyordum mutfakda önce bişiler içip içtigim bardagı avucumda kırmaya ugraşıyor kırılmıyor diye ayagımla tekmeliyor ayagımı parçalıyordum onun için 14 farklı yöntemler uygulandı bana pskoloji dersini benden iyi kimse veremez
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
ilacı kırmadan bir doz içsem ne olur
- +1 yıl
2 . gün
- +1 yıl
1 hafta demişti ama 3 gün sonra başlamış olucam
- +1 yıl
Ben direk 1 baslamistim
- +1 yıl
Almadi ama mmpi yaptı
- +1 yıl
@TheFirstAirBender tamam işte mmpi yaptıgında ortaya çıkan sonuçlara dayanarak Direk 25 mg başlatmış burdan şu sonuç çıkıyor cinsiyeti bayan olup erkeklere taş çıkaranlar var mesela sen sogukta kalır hastalanmazsın ben kalınca hastalanırım demekki sen dirayetinde bünyenin sahibisinki doktorun direk 25 le başlamayı risk görmemiş
- +1 yıl
bende bugün 1 tane içtim annem ağır gelir belki 1 hafta bekle yarım iç dedi attım valla bendende kan istedi
- +1 yıl
Olan olmuşta sen neden haylaz bir kız olmayı istiyorsun hadi beni tanımıyorsun senin için önem arz etmiyorum lafımı dinlemedin tüm içtinde anne ni niçin takmıyorsun Doktor keyfinden mi kan alıp sonra ilaç yazıyor Çıkan sonuçlar senin bünyeni ortaya koyuyor ona görede bir çizelge sunuluyor
- +1 yıl
şu an başım dönüyo ilaçtan sanırsam kuscak gibi oldum bir kaç kere ama kusmadım ve kuzenlerim neden mal gibi güldüğümü sordu yengem sporcu baya kaslı falan vurdu pek bir can acımam olmadı o da çok şaşırdı ne oluyoz
- +1 yıl
ilk defa zorlanmadan kalktım sinirlenmem gerekiyodu ce hâlâ suratımda bir gülümseme var her şeye gülümsüyorum
- +1 yıl
Doğru öyle oldu
- +1 yıl
Sen 10 Gün Sonra Bu İlacı Kullanmayı Bırak Suratındaki Gülümseme Geçmicek. Şimdi senin sandıgın ilaç varsa mutluluk varsa yoksa yok. Ama hayır alakası yok olay ne biliyor musun? İnsanın kendini tanıması sen sanmaki insanlar başka birini tanır tanımak karşı tarafa olan bir olaydır zannetme kendinide tanımak ve tanıyamamak olayı var dünyada Sen Hani Bugünlerde gülüyorsun ya beynin fikrin seni öyle kayıta alıyor aynaya baktıgında güldügünü görüyorsun hayatım dört dörtlük diyorsın ya aklında bu kalıyor yani uzun lafın kısası ilaç insana kendini tanıma fırsatı veriyor deger vermeyi öğretiyor vede unutma kendine barışık olan deger veren kişi mutsuzum diyemez 😉
- +1 yıl
ya ilacı 1 ay sonra bıraktığım da tekrar aynı hale dönersem çünkü böyle olduğunu görüyoruz hep annemde diyo ki kızım ilaca fazla kaptırma kendini
- +1 yıl
ilaç sadece bu ruh halimden çıkarıcak sadece gerisi bana kalmış anladım dediklerini ama ben kendimide biliyorum
- +1 yıl
Bak ben sana ilacı kullanmayı bırak demiyorum senin pskolojik hasta olmadıgını ayıktırmaya çalışıyorum sen bu hayatta kendini yarım yamalak tanımışşın kendini fırsatın olmamış dışarıya göre yaşamış insanlar için emek sarf etmişşin fırsatın bundan ötürü olmamış sana basit bir örnek kulaklık takıp yabancı basslı müzikler dinlesen gözlerin dolar aglamaklı olurmusun? Yaşantında böyle işte huzurluyum neşe doluyum benim karakterim gezmeyi tozmayı seviyor ulan ne göz alıcı hatunum diyerek günler geçirdiginde dert keder gelsede sana beynine oturamaz ayakta kalanda bilirsin yorulup gider Dertlere randevü verme gelirse ayakta kalsın geldigi gibi gitsin. Ben insanlıgı anlıyamıyorum hayat beni yordu derler sence hayatı insanmı yaşıyor yoksa hayat mı insanları yaşıyor? Hayat çok geniş bir mekan Sen cafeye gidip oturduğunda buyrun hanfendi şu paspas şu su hizmet edin deyip sizi yoruyor mu yoksa önüne menü sunup ne arzu edersiniz mi diyor vede arzunu getirip önüne koyuyor yemek istedigini ya da içmek istedigini yaşamada bu çerçeveden bak hayat sana mesaj yollayıp bugün bana 100 lira ver yoksa seni kapı dışarı ederim nefes alamazsın artık diyor mu? Sen gidip aldanıyorsun birine yakıyor yıkıyor seni hemen başla hayat yordu be Arkadaşım hayatın dilimi var gitmeyip kanmasaydın sokmasaydın yaşantına o yanlışı. Sakın bu yazımdan sonra kader deme kader soluk yazıdır kullar yaşıyarak yazıyı belirgenliştirirler Kaderindeki ölüm Yaşın belli diyorum ki 60 sen şu an 40 ıncı kattan atla nasıl sa 60 a kadar ömürlüsün deyip ölmez misin acabaki
- +1 yıl
yazıdan baya etkilendim sağol ama ben devam edemiyorum yaşadıklarım geldi aklıma yarım saat önce falan tekrar sinirlendim gözlerim doldu içimde bir boşluk var gibi oldu yaptıklarımdan zevk almıyorum bişey yapmak istiyorum sürekli fikirlerim değişiyo karar veremiyorum sürekli birilerine bulaşıyorum sinirimi çıkarmak için kötü davranıyorum bunları benntercih ediyorum ben yapıyorum bazen istemeden bazen de isteyerek kötülüklerde bulunuyorum ama pişman oluyorum bu ben değilim diyorum sonrasinda
- +1 yıl
NOT: Başım dönüyo, miğdem bulanıyo, dişlerimi sıktığımı fark ettim bugün sinirlenmediğimi fark ettim pek tepki vermedim insanlara umrumda olmadi denilenler
- +1 yıl
En yakınımdan aldığım darbe işgence gibi can acısı yaptıklarını kalbimin en derinlerinde hissedişim herşeyimi biliyodu bende aynı şekilde onunkileri doğduğundan bugüne kadar ama şu an hiç kimsem onu affetmem ama özlüyorum tek sırdaşım arkadaşımdı her şekilde eğleniyoduk ağlanıcaksa oturur ağlardık onun piskolojisini düzeltmeye çalışırken ben daha kötü oldum bir kere daha gelip ihtiyacım var dese... git derim ne olursa olsun ne sen git ne de beni gönder demişti... o da ilaçlarını kafasına göre içip bırakıyodu o zamanlarında hep ben tuttum kaldırdım ama işte tabi sadece bu değil olaylar vs. Zaten sinirlerime hakim olamayan etrafa zarar veren biriydim sonum bu oldu benimde
- +1 yıl
bir an beni anlatiyosun sandim
- +1 yıl
😂😂😂 iyiydi bu
- +1 yıl
Herkes gibi olmayı sevmiyorum
- +1 yıl
😂😂 sal
En İyi Cevaplar
Doktor ve sifir bilgili arkadasin arasinda kalmissin hangisini dinleyeceginde senin zekanla ilgili 😀😀
00 Yorumla
+1 yılSelectra kusmaya sebep olmaz, asıl o ilaç ruh halinizi dengeler ve asgresif bir durumdan çıkmanızı sağlar. İçmeniz gerekli ama her içtiğinizde kusmaya sebep oluyorsa ya ilaç’a karşı hassasiyetiniz var ya da ilaç’ı içmeden önce başka bir şey içtiniz ve reaksiyon’a girdi
08 Yorumla- +1 yıl
Evet kan ilacı içmiştim ayrıca ilacın içindeki kagıtta miğde bulantısı baş dönmesi yalar yaziyodu doktorda dedi 1 hafta olur diye
- +1 yıl
Evet, selectra yapar, atak geçirilmesin diye dengeler
- +1 yıl
anladım ne zaman etki etmeye başlıyor
- +1 yıl
Kullandıktan 15 dakika sonra kan’a karışır ama siz’e en hafif olanı verilmiş, öyle aşırı bir etki olmaz, merak etmeyin. 50 mg olan’ı verilmiş olsaydı, araba kullanıyorsanız, kullanacağınız gün içmeyin derdim. 50 mg bile hafif uyku yapar, sadece aldıktan sonra az sakin oluyorsunuz 25 mg ile ama ölü balık gibi olmazsınız korkmayın, bilgisiz insanlar vardır yok işte ruh gibi olursunuz gibi saçmalıyorlardır, he diyin geçin onlara. Bilmeseler bile işkembeden atarlar. Geçmiş olsun, kullanın yani bir şey olmaz
- +1 yıl
ama yinede bir sakinlik dinginlik yapıyor gözlemlediğim kadarıyla
- +1 yıl
Yok bu sizde psikolojiktir, hem o 25 mg olduğundan ilk 1-2 kullanımda etkisi olduğunu hissetseniz bile 4-5 kullanım sonra sizde etki giderek azalır. Dozu aşırı düşük, bu yüzden sizde ki etki ruhsal kaynaklı
- +1 yıl
ilacın dozunu azaltmadan 1 tane içsem ne olur
- +1 yıl
Bir şey olmaz ama kullanmanız gerekli
+1 yılOnu ben kullanıyordum beni bir hafta boyunca mal gibi etti baş dönmesi bulantı ama sonra geçti
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Abi kullNma ilaç antideprasan ise hiç kullan ma
06 Yorumla- +1 yıl
antidepresan ama böyle gezmektense sahte mutlulukla gezmeyi tercih ederim
- +1 yıl
farkındayım ama bu böyle nereye kadar ilerler
- +1 yıl
ruh hali
+1 yılBen de kullaniyorum
06 Yorumla- +1 yıl
ne zamandır kullanıyosun ne gibi değişiklikler oldu
- +1 yıl
2 ay oldu yaklasik 3 hafta 25 mg kullandim sonra 50 ye cikardik kontrolum var tekrar yakinda cok daha ozguvenliyim kafama sacma sapan seyleri takmiyorum 2. Ve 3. Haftalarda surekli esniyodum hic uykum yokken bile bir ara midem agridi ama cok cabuk gecti onun disinda bir etkisi olmadi direk 25 i icerek basladim zaten su an cok memnunum ben o eski ölu ben gitti ayrica anti deprasan yalanci mutluluk diyolar ama bu ilac kafani durdurmuyo evet seratonin var icinde ama bu seni aptallastirdigi anlamina gelmez amsine sacma bir olay olunca istemedigin bir olay olunce durup dusunebiliyorsun mantikli bir sekilde depresyona girmeyen bir insan bunun nasil bisey oldugunu anlayamiyor ne yazikki arkadaslarin bos yapiyo oyle lafta iki uzulmek gibi bir sey degil bu duktorunu iyi sec ve sakin kafana gore birakma bu ilaclar kontrollu birakilmali
- +1 yıl
Anladım Arkadasım içmemem için zorlasada ben içiyorum 2 gündür çünkü bu çöküklükle zevk almamayla hiç bir şeyden devam edemem hayatıma sahte mutluluk veriyo diye bende duydum ama şu halimden daha iyidir diye düşünüyorum ilk 1 hafta etki etmiyo dediler sende ne zaman etki etmeye başladı
- +1 yıl
Baslarda etki ediyo aslinda ama su sekilde daha sakin olmustum ben ve huzunlenmiyodum kolay kolay ama totalde yaklasik 4 hafta sonra bir kendime geldim yine bu sefer uzulup uzulmiyicegim seyi secebiliyodum gayet bilincliyim yani sanki biri boyle kotuluk karmasini durdurmustu yani depresyondaki o huzun acili bakis acisi gidiyo normal oluyosun yani ara ara dalip gittigim oluyo ama ilac sayesinde normallestim ve sabahlari erkenden kalkabiliyorum mesela asla kalkamazdim eskiden
- +1 yıl
ilacın dozu ne kadar düşük olsa da ben biraz da olsun etki ettiğini düşünüyorum bu sabah pek zorlanmadım suratımı asmadım vs belkide piskolojik olarak kendimi inandırdığım için dediğim gibi
- +1 yıl
Gercek bir depresyon yasiyosan gercekten iyi bir doktorla tedaviye devam et emin ol cok memnun olucaksin
+1 yılHayır yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem