Abimle babam kavga etti? Hangisi haklı?

Babam her zaman ki gibi abimi cenesi ile bezdiriyordu abim çok sınırlıydı farkimdayom. Sonra abim cevap vermeye başladı abime bir tane vurdu abimde sinirlendi bir tane agzina yumruk attı sonra birbirlerinin boğazını falan siktilar. Zar zor ayırdık. Kavga sebebi de abim eve beş dalika geç geldi diye. Sizce babam mı haklı abim mi ben 18 yaşındayım abim 21
Güncellemeler
+1 yıl
Yani ben ikisini de haksız buluyorum, abim 21 yaşında bir birey ne var yani beş dakika geciktiyse eve, ama vurması yanlış. Babam ise beş dakika geç geldi diye iki saat söylenmesi çok yanlış kaldı ki neden insana zorla cinnet krizi gecirtiyor ikisi de haksız ama abimin haklı yanları var
Güncellemeler
+1 yıl
Abime lisede bes kuruş harçlık vermedi abim okul çıkışları gecenin ikisine üçüne kadar matbaa da çalıştı harçlığını çıkarabilmek için hafta sonları garsonluk yaptı üniversiteyi kazandı ama para yok diye gidemedi şu an asgari ücretle eve destek oluyor ve benim dershane taksitlerimi ödüyor ben okuyamadım sen oku diyor anneme harçlık veriyor pazara git üstüne başına bir şey al diye hiç arkadaşı yok tek eğlencesi sigara içmek ve müzik dinlemek abim hayırsız bir insan mı sence
Abimle babam kavga etti? Hangisi haklı?