1 saatte 100 dolar kazanmak nasıl birşey sizce 😊? Aslında Türkiye’ye göre abartılı ve saçma bir izlenim veriyor ama yurtdışında bu çok normal birşey 😊 böyle bir kazanca ulaşmak isteyen düşünen arkadaşlar varsa paylaşabilirim 😊
A bu siteyi bende bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ziyaret ettim ve Uye oldum dedigi gibi miktar kazandiriyor gercekten ama belli bir sure sonra cok sıkıcı oluyor tikla tikla nereye kadar yahu😁
Yurtdisinda kucuk cocuklar kullaniyor bu siteyi para kazanmak icin gun icinde belli miktar kazanip cikiyolar amerikada okuyan cocukluk arkadasim soylemisti banada guvenilir bir site
Biliyosun ki turkiyedede artik video mecralarindan reklam uzeri para kazanma isi cogaldi. Bu site tamamen reklam uzeri kayit olduktan sonra belirli bir reklam izliyorsun atiyorum Adam izledigin reklamdan 20 tl kazaniyo sanada 1 tl kar pay I veriyo Boyle iste
Udmoney, utmoney ismi ile alınan bir çok site ismi var udmoney yazsan belki yüzlerce site çıkar bahsettiğin siteyi biliyorum bu site 40 referans getirmen şartı ile ödeme yapıyor yanlış bilgilendirme yapma.
En İyi Cevaplar