Geçen arkadaş ortamında bir tanesi "kendimi bildim bileli telefonum sessizde" dedi. Var mı sizde de bu tür bir durum, varsa neden? Telefon yahu bu, çalacak !
Ben sadece yatarken sessize alırım. Çok sinir oluyorum bende. bir arkadaşım var asla ilk çalışta teli açmaz. Evine gitsem daha çabuk ulaşırım.😒En son bayağı kızdım.
Kız kardeşimde öyle hep telefonu sessizde neymiş derse girip çıkıyormuş aksine telefonla birini aradığımız zaman ulaşamayacaksak ne anlamı var telefonun
bende sessiz kullanırım rahatsız oluyorum zır zır kafam patlıyor bir yerden sonra birde unutma olayı çok oluyor toplantıya gir açık kalsın sesi cenazeye git unut titreşim candır onun için
bende sessizde takılıyorum önemli bir telefon bekliceksem sesini açarım onun dışında telefon elimdeyse sessiz oynarım o dokanmatik tuş seslerine ayar oluyorum yazarken başkasıda uyarırdı zaten sesi sinir bozucu gerek yok yani sessizde iyi :D
Ben, hep sessizde kaybolsa bittim💩 olur olmadık yerde çalmasını sevmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bildirim sesinden nefret ediyorum. Acil bir şey olduğu da yok. Öylesine geyik muhabbeti için bildirim geliyor. Bu yüzden hep sessizde. Titreşim de kapalı.
En İyi Cevaplar