İnstagram'da bazen bu tür sorunlar ortaya çıkabiliyor, anlık oluyor ve genelde çevrenden kimse yaşamamış oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için birkaç tavsiye ve öneri verebilirim. İnstagram takipçilerim gözükmüyor diyorsanız, aşağıda söylediklerimi deneyebilirsiniz.
İnstagram Takip Ettiklerimi Göremiyorum Nasıl Çözülür?
1- Uygulamanın önbelleğini ve verilerini silerek tekrar deneyin.
instagram da takip ettiğim kişileri göremiyorum
Anlık bir hata olabilir ya da uygulama kaynaklı problem olabilir. Uygulama geçmişini temizleyerek test edebilirsiniz. Telefonunuzun ayarlar kısmından uygulamalara girin. İnstagram uygulamasına tıklayarak önbelliği ve verileri silin. Uygulamaya tekrar giriş yaparak düzelip düzelmediğini test edin.
2- Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin.
instagramda takipçilerimi ve takip ettiklerimi göremiyorum
Uygulamayı telefonunuzdan kaldırıp tekrar yükleyerek sorunun uygulama kaynaklı olup olmadığını test edebilirsiniz. Uygulamayı tüm verileriyle birlikte cihazınızdan kaldırın ve cihaz marketinizden tekrar yükleyin. Hesabınıza giriş yaparak kontrol edin.
3- Hesabınıza erişim engeli gelmiş olabilir, bir süre bekleyin.
instagram takipçi sayısı gözükmüyor
Eğer üstteki aşamalar işinize yaramadıysa sorun hesap kaynaklı olmalı. İnstagram takip ettiğim kişileri göremiyorum diyorsanız, şikayet üzerine hesabınıza erişim engeli gelmiş olabilir ya da hesabınız inceleniyor olabilir. Bu durumda tek çözüm incelemenin bitmesini beklemek olacaktır. Ne kadar süreceği hiç belli olmaz çünkü İnstagram bunun hakkında bilgi vermez.
Yukarıda söylediğim aşamalar bu durumda denenmesi gereken veya yapılması gereken çözümler. İnstagram'da takip ettiğim kişileri göremiyorum sorunu için deneyebilirsiniz.
Uygulamadan giriyorsan uygulamanın verisini ve ön belleğini sil, tekrar hesabına gir düzelir. Düzelmiyorsa uygulamada sorun vardır. Bu aralar fazlasıyla hata veriyor zaten uygulama.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Veriyi silersem kaydettiğim gönderiler veya arşivim silinecek mi?
En İyi Cevaplar