Güncellemeler
+1 yıl
Bu sadece oy için de geçerli değil. Benimle kavga ettiğinde öz babamın yanında bana babanı benden boşatacaksın da sen mi varacaksın sen mi gireceksin babanın koynuna diyor. Ben diyorum ki doğruyu yanlışı ayırt edemiyor hayalle gerçeği ayrıt edemiyor. Bunu psikiyatr söyledi. Bu kadına akli dengesi yerinde değildir raporu alınsa ve oy verme resmi belgeye imza atma gibi hakları olmasa çünkü dedeme anneanneme vurmuşluğu, evinden kovmuşluğu var. dedemlerden ona bir daire kalacak
Güncellemeler
+1 yıl
Dairenin en az değeri 300 bin vardır bu o daireyi sadece gördüğü bir sanrı sonucunda 50 bine de satabilir. Anneme bu raporu alsak mirastan mahrum kalma gibi bir durumu olur mu? Bütün haklarını babam kontrolünde olsun istiyorum. bunu nasıl yaparız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen ne bicim bir evlatsin yaziklar olsun sana annen icin kullandigin sözlere bak
Detayı oku bunları yaşamıyorsun benimle ben bunu 15 yaşından beri yaşıyorum. Yaşım 25. 3 akıllı bir deliye göre yaşıyoruz ben hiçkimseyle bu deli yüzünden arkadaş olamadım. Kimseyle arkadaş olmama izin vermedi.
avukat
Avukata verecek param yok. Babam hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor Avukat danışmanlığa bile para istiyor. Yoksa ben babam öldüğünde onunla uğraşamam
avukata gidip durumunu izah edersen sorun olmaz
Önce tedaviye sonra heyete girmesi gerekir