Arkadaşlar sizce babam tacizmi ediyor kafayı yiyecem?

merhabaa arkadaşlar şimdiden söyleyeyim yoktrol falan diyeceksiniz hiç yazmayın yüküm zaten ağır bide sizle uğraşamam neyse konuya gireyim ben tek çocuğum üniversiteye gidiyorum annemi geçen yaz kaybettik babamla tek kaldık daha doğrusu bende üniversiteye gidince babam tek kaldı biraz boşluk bulunca geçen hafta yanına geldim tatil için fark ettimki bana karşı çok değişik tavırları vardı öpmesi bile çok değişikti sanki içine çeker gibi öpüyordu bende ben fazla aldırış etmedim bende çok özlemiştim popomu falan şakayla karışık elliyordu şaşırtıcı kısım daha önce hiç böyle bişey yapamayan adam biranda değişik hallere büründü neyse akşam oldu gece yatarken beraber yatalımmı dedi tamm dedim durup dururken gıdıklamaya başladı yapma baba rahatsız oluyorum dedim gülmeye falan bozdu sonra boynumu öpmeye başladı ya ittim napıyorsun dedim bişey yok kızım özlemişim diyor çok sert tepki verip kalbinide kırmak istemiyorum ama rahatsız edici hareketleri vardı sonra bildiğiniz üstüme çıktı ve en acı kısmıda şeyi kalkmıştı hisettim ağlamaya başladım sonra kalktı gitti sabah olunca üzdümmü seni diye özür diliyor ne yapsam bilemedim
Güncellemeler
+1 yıl
evden ayrıldım arkadaşlar bişey daha yaptı anlatmaya midem dayanmaz cidden babam bir sapıkmış insan kızına nasıl yapar onu ama yapıyor işte artık şu hayatta kimsesiz tek başımayım babam bile bir et parçası için bana dolandıysa dışardaki aç köpekler ne yapar aman yaparsa yapsın benim bu saatten sonra neyim kalmış ki
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ne mi oldu 19 yıldır baba dediğim insan birlikte olalım diye yalvardı inanmıyorum ya 50 yaşındaki adam bana birlikte olalım diye yalvarıyor o öz kızından bunu isterken utanmazs bende son isteğini yerine getirdim bıraktım sonunu biliyorsunuz işte keşke o 40 dk yaşamasaydımda ölseydim doğduğum güne lanet olsun bir baba bunu kızına yaparmı bence en iyisi intihar etmek baban bile seni kullandıysa tamm artık
Arkadaşlar sizce babam tacizmi ediyor kafayı yiyecem?