Bu kadınlardan hangisinin hem fiziği hem de yuzu güzel?
Candice swanepoel
Adriana lima
Barbara palvin
Beyonce
Miranda kerr
Gigi hadid
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsi ama Candice daha gzl
Adriana hepsinisönük göstermiş resmen nasıl bir kadın bu
Genelde barbara begeniliyor anketlerde ama adrianayi koyunca barbara da sönük kaldı. Adriananin gençliği cok guzel gercekten ama boyle fotodaki gibi durursa, konusurken ve gulerken butun aurasi bozuluyor sanki.
Barbaranın suratında bir yamukluk iticilik var çözemediğim. Miranda ve beyonce ondan daha güzel bence.
Cevap
12Cevap
TABİKİ DE MİRANDA KERR. KADIN AFET AFET. HATTA ŞU AN BAYILDIM. Yalnız barbara pelvin'e çok gıcık kaptım. O nasıl surat öyle. Göz zevkim bozuldu yemin ederim.
oy barbara barbara ateş de düştü şalvara birde miranda kerr
Beyonce ve Adriana işimi görür 😜
Bence adriananin, candicenin ve barbaranin yuzleri cok guzel. Fizik konusunda beyonce açık ara. Cok guzel bir fizigi var. Yuz olarak begenmesem de
Beyoncenin simdi değilde. Baby boy şarkısının oldugu zamanlar cok guzeldi. Sonra biraz bozuldu dogum falan derken. Gencligini cok beğenirim. Tam bir dişi😄
Geçenlerde arkadas grubunda boyle bir konu açıldı. Karşı cinsin fizigi nasil olmali diye. Bir çocuk hayalindekini anlatti ağzım acik kaldi. Simdi guzel bir profil hayal etti ne yalan diyim. Farkli bir açıdan bakiyordu. sen nasil bir sey hayal ediyorsun genel olarak anlat bakıyım😄
Simdikiler kızlı erkekli fizikte fizik diyorlar. Kimse dışını begenmediginin icine bakmıyor
Ama siz dediklerinizde gercekseniz tebrik ederim. Kalp daha önemli. Fizikte güzellikte belli yastan sonra bozuluyor kalici degil ama sevgi her zaman kalıcı
Sana yiyeceksin kızı mi diyorlar? anlamadim orayi briaz acar mısın
Biraz**
Tabikide Adriana lima
adriana lima genç hali efsane
Seçim yapamadım aralarında
Sec birini. Bari ikiye düşür öyle soyle😄
Miranda Kerr in yüzü tatlı
Adriana Lima da seksi 😄
Peki. Sagol görüş icin
Adriana. Çok tatlı :))
adriana lima..
Hiçbiri
Adriana ile Miranda
a
b
c
e
f
Mankenleri almışsın. Beyonceyi begenmiyor musun
Begenmiyor musun derken sanki sert bir sekilde söylemiş gibi olmuşum. Simdi okurken ben öyle okudum. Kusura bakma öyle anladıysan😄 bu saydiklarindan birini sec desem hangisi olur
Gigi Efsodur
Hiç birisinin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?