Diğer Hakkari tekeli babuş tepede askerlik yapan varmı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nişanlım oraya gidiyor bugün ustabirliğine telefon çekmez demişler elektrik olmaz iste baya zorluk cekersiniz teröristlerin içi felan gibi bilgi vermişler oradaki askerler moralim çok bozuldu aranızda orda askerlik yapan varmı?😔😢 Güncellemeler+1 yıl Hakkari tekeli babuş tepede askerlik yapan varmı? Hakkari tekeli babuş tepede askerlik yapan varmı? Cevapla Telefon Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
VoLimTeBaLkania Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Yarrock'ı yedi nisanlın allah yardımcısı olsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Okadarmi kötü kardeşim Yorumla VoLimTeBaLkania +1 yıl Hakkarinin heryeri b0ktan dus alamaz adam gibi yemek yiyemez sıkıntı Yorumla Soran +1 yıl Anladım kardeşim peki elektrik sorunu veya telefon çekmez gibi sıkıntılar var mı saten çarşı izninde yokmuş galiba degilmi Yorumla VoLimTeBaLkania +1 yıl Evet yoktur bende sırnaktaydım. Cok kotu maalesef hakkari bolgesi telefon cekmez elektrik yok, pöff cok sıkıntı cok Yorumla Soran +1 yıl Of ya saol kardeşim Yorumla
Trrrry Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Su an ordayım 1 9 Yorumla Soran Nasıl biyer Yorumla Trrrry +1 yıl Yaprakkkkk gibi bı yer Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Trrrry +1 yıl Anla işte p yerine r koy öyle oku Yorumla Soran +1 yıl Anladım kardeşim telefon skintksi oluyormu çekmediği felan veya elektirik Yorumla Trrrry +1 yıl Ulas baana anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Burdan anlatabilirsin Yorumla Trrrry +1 yıl Tkp attinmi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yarrock'ı yedi nisanlın allah yardımcısı olsun
Okadarmi kötü kardeşim
Hakkarinin heryeri b0ktan dus alamaz adam gibi yemek yiyemez sıkıntı
Anladım kardeşim peki elektrik sorunu veya telefon çekmez gibi sıkıntılar var mı saten çarşı izninde yokmuş galiba degilmi
Evet yoktur bende sırnaktaydım. Cok kotu maalesef hakkari bolgesi telefon cekmez elektrik yok, pöff cok sıkıntı cok
Of ya saol kardeşim
Su an ordayım
Nasıl biyer
Yaprakkkkk gibi bı yer
Nasıl yani
Anla işte p yerine r koy öyle oku
Anladım kardeşim telefon skintksi oluyormu çekmediği felan veya elektirik
Ulas baana anlatayım
Burdan anlatabilirsin
Tkp attinmi
Evet
Son durum ne