Vesvese oluyormu sizede?

Bana cok fazla vesvese oluyo sanki içimde birisi var bir tarafim iyi bir tarafim kotu ve artik dayanamiyorum icim yaniyo haşa Allah'a karşi kufur hakaret gelio ama şu dunyada tek emin olduğum ve guvendigim şey Allah. Bu sayede namaza basladim her şerde bir hayir vardir diolarya. Ama icim de bir taş var sanki namaz kiliyorum dua da ediyorum zikir cekiyorum elimden geldigince 1 hafta iyi olmustum ama simdi tekrar kotulestim dertlescek birine ihtiyacim var anneme anlatiyorum en iyi o anliyo beni ama o da cok uzuluo kime anlatsam bikti artik sizce psikologa mi gitmeliyim yoksa psikiyatriste gidip en azindan daha az dusunmemi saglayacak bir ilac verir cunku artik kaldiramiorum kalbim yanio bu yuzden kendimi sucluyorum durduramadigim icin ve Allah'ı cok seviyorum cok korkuyorum dinden cikarim diye kendimden korkar oldum nasil gecicek yardim edin dertlescek konuscak birine ihtiyacim var lutfen dualarinizi eksik etmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Bisey daha sorucam cinler felan musallat olmuş olabilirim icimdeki sıkınti felan
Vesvese oluyormu sizede?