Kızın Numarasını aldım peki şimdi ne yapmalıyım ?

Oncelikle merhaba arkadaslar

Kisaca size anlatiyim olaylari , eve genelde minibusle gidiyorum ben birgun eve gec dondum arkadaslarla gezdik o gun onu gordum biraz bakistik falan Benden hoslandigini dusundum gizlice bakmasindan dolayi daha sonra birkac gun bu saatte gittim yine sonunda bir cesaretle oturdum yanina tanistim okulunu sordum falan guzelce konustuk ama kiz ben konusurken gozlerimin icine bakip siritiyo surekli hep kisa cevaplar veriyo birkac gun boyle devam etti sonra biraz gorusmedikten sonra yine birgun gordum onu ayni yerde indim minibusten dedimki bak burada indigim icin ozur dilerim sana pek hos gelmeyecek belki ama numarani bugun alamazsam hafta sonu pek iyi gecmeyecek

O da biraz sasirdi ilk numaram yok dedi telefonun var dedim tamam peki napicaksin numarami dedi cok konusamiyoruz daha sık konusmak istiyorum dedim smsim yok dedi kiz bende olsun yaparsin ilerde dert degil dedim telefonumu istedi verdim yazdi numarasini el salladi arkasi donuk ve gitti simdi ben ne yapmaliyim bir yerlere davet edip biraz sohbet etmeyi dusunuyorum ama red edicek sanirim hareketleri oyle geldi siz ne onerirsiniz ? Kusura bakmayin biraz uzunca oldu ama yeniyim daha :)
Kızın Numarasını aldım peki şimdi ne yapmalıyım ?