Aşıya da götürdüm bir hafta sonra yine gördüm kaç aşı yedi hayvan sürekli o kimyasalı vücuduna yemesini istemiyorum baya sersemledi bildiğin başka bir yol var mı ya da kullanılan ilaç vs ben bu meretten kökten nasıl kurtulabilirim?
Arkadaşlar kedim bitlenmiş nasıl kurtulcaz bu meretten?
Ooooooyyyy benimmmm bitliimmm :D çok tatlı gözlerine bak şunun Canim pire için iğne yapılmıyor ense damlası damlatiliyor? Ne iğnesi yaptiriyorsun devamli? Dışarı çıkıyorsa her ay damla şart ama dışarı çıkmayan kediyi devamli damlaya gerek yok.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı.
allah sizi kahretmesin bir bitlendi diye kediyi sokağa mı atacaksınız, madem bakamayacaktınız neden aldınız, yavrucağa bak anlamış dışarı atılacağını nasıl korkmuş, kurban olurum ben sana.
Asi dedigij zaten ivermektin iceren ilaçtır. Onlarda etkili ama en iyisi stronghold tabi orijinal olması lazım ve kedinin bulunduğu ortamda bit pire vardır ortam temizlenmesi laizm kullandığı yuvalik oyuncak benzeri şeyler varsa güzelce temizlenmesi lazım
Bir şey olmaz. Herkes bu tür durumlarda pire tozu kullanıyor. Tarım ilacı kullan demiyorum. Hayvanlar için özel pire tozları var onları kullanabilirsin
En İyi Cevaplar