Yeni sevgili olduk ve askerde nasıl olcak?

4 ay önce falan instagramdan tanıştık. 1 kere askere gitmeden önce buluştuk. Sonra askere gitti. Acemi birliğini yaptı geldi. 1 kere daha buluştuk sevgili olduk. Ertesi gün yine askere gitti 15 gün oldu gideli. Ben ona alışamadan hemen askere gitti. Cok tuhaf duygular icindeyim bazen sevgilim oldugunu unutuyorum :D. Birbirimizden hoşlanıyoruz ama ben ona hala aşık değilim sanırım. Ve benim ilk sevgilim o. Sizce yanlis mi yapmisim. Askerden gelince hemen evleniriz falan diyor. Telefonda konuşurken annene selam söyle kaynanama falan diyor hep. Bide 2 buluşmamızda öpüştük baya ilk defa öpüştüm yine ben. Askere gidicem seni uzun zaman goremiycem falan dedi israr etti. Ve benimle dışarda buluşmak istemiyor hiç hep sakın yerlerde buluşmak istiyor. Arada arıyor 5 6 dk konuşuyoruz sonra konu bitiyor. Acaba şu an askerde olduğu için mi benimle. Canı sıkılmasın diyemi. Beni seviyormu emin değilim. Güvenemiyorum. Ne yapmam lazım ben 18 yaşındayım o 24. bir akıl verin. Ayrılamıyorum da kıyamıyorum askere diye.
Yeni sevgili olduk ve askerde nasıl olcak?